Results 406 to 420 of 2086
Thread: IF (intermittent fasting)
-
24-02-2010, 14:15 #406
Κι εγω τωρα μπηκα σπιτακι μου και εφαγα το μεσημεριανο μου (2 πιπεριες γεμιστες με ρυζι +γιαουρτακι).
Κατεβηκα στα μαγαζια σημερα,πιο πολυ γιατι ηθελα να περπατησω μιας και τοσες μερες με την γριπη της κορης μου, μας ειχε φαει το μεσα...καλα, εριξα μια ματια και στις βιτρινες και απογοητευτηκαααα λεμε!
Αχ πουθενα δεν χωραω ακομη!
- 24-02-2010, 14:22 #407
ε συντομα θα χωρεσουμε μωρε, μη σε παιρνει κ εσενα απο κατω....!!!
εγω εχω θεμα με τα παντελονια ακομα, πανω ειμαι αδυνατη ρε γμτ.... αλλα εχω πολυ περιφερεια και πισινο....
24-02-2010, 14:28 #408
Μια απο τα ιδια mtsekακι μου, κι εγω απο την μεση και κατω εχω το πολυ προβλημα το οποιο βεβαια εχει παραγινει και με τις εγκυμοσυνες...το προβλημα μου ειναι κι εμενα τα παντελονια...ας μην μιλησουμε για jeans, εχω ξεχασει πως ειναι να τα φοραω....
Τι να μην με παιρνει κι εμενα απο κατω? Κι εσυ μικρουλα δεν πας πισω, σε διαβασα στο τοπικ που ανοιξες...αντε σημερα μας εχει πιασει το παραπονο μου φαινεται....
24-02-2010, 14:41 #409
μαλλον κανει απεργεια και η θετική ενεργεια σημερα......!
εγω εχω προβλημα με το κομματι της περιφερειας και πισινου.. πουθενα αλλου..... η υπόλοιπη, μεση, πλατη, χερια, μπουστο, μπουτια, γαμπες όλα νορμαλ... αλλα στην περιφερεια δεν κουμπωνει τπτ...
σνιφ.... τζιν εχω κ εγω να βαλω πανω απο 1μιση χρονο, ειχα ενα χαμηλοκαβαλο και μολις εφυγα απο τα 74 κιλα και πηρα τα "πανω" μου... bye bye τζινακι...
φυσικα ειναι στη ντουλαπα... και θελω τοοοοσο πολυ να το βαλω φετος το καλοκαιρι....
24-02-2010, 14:46 #410
Originally posted by forty
Originally posted by BaD
καγκελα καγκελα καγκελα παντουυυυυυυ
ασε φορτυ χαλια φαση...ηρθα αθηνα κ σκοπευω να πηγαινω βραδυα γυμναστηριο...ετι ολο το διαιτολογιο μου περιστρεφεται γυρω απο αυτο...ετσι δε μπορω να κανω νηστειες κ ετσι δε μπορω να ελεγξω την ταση μου να φαω τα παντα...εφαγα στις 10μιση κ ακομα σκεφτομαι μηπως ξαναφαω...ενω αν ειχα φαει 8 κ τελος τωρα δε θα το διαπραγματευομουν!
Δεν ξερω τι να κανω...ισως τρωω πριν το γυμναστηριο...θα παρω τον διαιτολογο αυριο...
Πηρα το διαιτολογο διοτι εχω μπερδευτει, μου προτεινε να φαω το απο απογευμα εξω σαντουιτς + φρουτο επειδη το μεσημερι εφαγα ψαρι, να περασει ενα τριωρο κ μετα να γυμναστω κ οταν γυρισω να πιω το γαλα μου.
τΟΥ ΕΙΧΑ ζητησει να μου βαλει γαλα στο διαιτολογιο μετα το γυμναστηριο γιατι εχουν γινει ερευνες που λενε οτι βοηθθα στη μετατροπη λιπους σε μυ.
Του προτεινα να φαω το βραδυνο πριν το γυμναστηριο (κορν φλεικς με γαλα) κ να πιω μετα αλλο ενα γαλα αλλα δε με αφηνει αφου ειπε ειναι συνθετος ο μεταβολισμος των κορνφλεικς κ θα μου δημιουργησει φουσκωμα στο γυμναστηριο...επεμεινε στο σαντουιτσακι κ ειπε δε θα παχυνω με 100 θερμιδες...ε 100 απο εδω 100 απο εκει, αυτο φοβαμαι...ειναι κ το οτι πλεον δεν τα κανω κατα γραμμα οσα μου λεει κ φοβαμαι...
24-02-2010, 14:48 #411
Originally posted by mtsek85
εγω εχω προβλημα με το κομματι της περιφερειας και πισινου.. πουθενα αλλου..... η υπόλοιπη, μεση, πλατη, χερια, μπουστο, μπουτια, γαμπες όλα νορμαλ... αλλα στην περιφερεια δεν κουμπωνει τπτ...
σνιφ.... τζιν εχω κ εγω να βαλω πανω απο 1μιση χρονο, ειχα ενα χαμηλοκαβαλο και μολις εφυγα απο τα 74 κιλα και πηρα τα "πανω" μου... bye bye τζινακι...
φυσικα ειναι στη ντουλαπα... και θελω τοοοοσο πολυ να το βαλω φετος το καλοκαιρι....
24-02-2010, 14:49 #412
Αχ τα ξερω και σε καταλαβαινω.
Κι εγω φυλαω ρουχα και λεω συνεχεια οτι καποτε θα τα ξαναφορεσω γι αυτο δεν τα πεταω για να μου υπενθυμιζουν πως πρεπει να ξαναγινω...και τελικα ξερεις τι παθαινω? Με αγχωνουν κατα βαθος...αυτος ο αγωνας για να μπορεσεις να ξαναμπεις στο παλιο σου παντελονι ειναι εξοντωτικος!
Τελικα μηπως πρεπει να τα πεταξω και οταν αδυνατισω να αγορασω αλλα?
24-02-2010, 14:54 #413
αμε, μεσα!!!!
εκανα χθες την κινηση να μετρησω ποντους σε περιφερεια γαι να δω αν χανω ποντους (μια που κιλα δε βλεπω ακομα...)
ειμαι στους 126 ποντους.... και απογοητευθηκα...... σε σχεση με τον παλιο μου εαυτο που ηταν αντε 100 τωρα.... παρα ανοιξα.... και πως μαζευουμε παλι τα ανοιγματα?????
παντως, εχω δει πως τα ποδια μου μαζευουν κ αλλο σιγα σιγα... και η περιφερεια νερουλιαζει... καλο σημαδι..
Originally posted by BaD
Originally posted by mtsek85
24-02-2010, 14:56 #414
εμενα το κανο ειναι πως ημουν παντα παχια, καταφερα ναα δυνατισω και να φτασω το κατωτερο 55 κιλα... το βασικο μου βαρος εκεινη την περιοδο ηταν 60-65..... και καταφερα να κρατηθω τοσα κιλα για 3 χρονια σχεδον.... μετα παλι ανηφορο...
οποτε ολα μου τα ρουχα ειναι καινουργια.... κριμα να τα πεταξω, δε συμφωνεις....?
Originally posted by TETH
Αχ τα ξερω και σε καταλαβαινω.
Κι εγω φυλαω ρουχα και λεω συνεχεια οτι καποτε θα τα ξαναφορεσω γι αυτο δεν τα πεταω για να μου υπενθυμιζουν πως πρεπει να ξαναγινω...και τελικα ξερεις τι παθαινω? Με αγχωνουν κατα βαθος...αυτος ο αγωνας για να μπορεσεις να ξαναμπεις στο παλιο σου παντελονι ειναι εξοντωτικος!
Τελικα μηπως πρεπει να τα πεταξω και οταν αδυνατισω να αγορασω αλλα?
24-02-2010, 14:56 #415
κατσε αν βρω στο αλλο φορουμ που ειχα γραψει περιφερεια δικια μου να σου πω...παντως ενα κιλο= 1 ποντος νομιζω ή 3? θα σε γελασω. μου τοχε πει ο διαιτολογος...
24-02-2010, 14:58 #416
δε ξερω πως παει.... παντως 27 οντοι εστω, ειναι πολλοι!!!!!! Παντως μας συμφερει το -1κιλο=-3 ποντοι σωστα??? κραταμε αυτο οποτε!!!!!!
Originally posted by BaD
κατσε αν βρω στο αλλο φορουμ που ειχα γραψει περιφερεια δικια μου να σου πω...παντως ενα κιλο= 1 ποντος νομιζω ή 3? θα σε γελασω. μου τοχε πει ο διαιτολογος...
24-02-2010, 15:02 #417
Στα 84 κιλα μεση 97 cm, περιφερεια 117 cm
Στα 75 που θελουμε να παω ο διαιτολογος με υπολογιζει στα 88, 109 cm αντιστοιχα...
24-02-2010, 15:10 #418
μια χαρα εισαι......
10 ποντοι κατω ξερεις τι ειναι??????????????
εγω μεση εχω 80.... αστα να πανε....
υπαρχει μια αρμονια και ξαφνικα πεταγεται μια περιφερεια.....
Originally posted by BaD
Στα 84 κιλα μεση 97 cm, περιφερεια 117 cm
Στα 75 που θελουμε να παω ο διαιτολογος με υπολογιζει στα 88, 109 cm αντιστοιχα...
24-02-2010, 15:11 #419
Απο που εισα τελικα βρε BaD? (ασχετο, χχαχαχαχα)
Εχω μπερδευτει με εσενα, μια Αθηνα γυμναστηριο, μια καπου αλλου, πηγαινοφερνεις ζυγαριες, γνωριζεις κουκλους γυμναστες (τωρα ειδα το mood σου, δεν πιστευω να τον εβλεπες και ονειρο!χαχααχα)...ειπαμε δεν παιζεσαι..
24-02-2010, 15:16 #420
οχι κοιμαμαι με τη μητερα μμου...που να δω τον γυμναστη!
απο νησι ειμαι...
μτσεκ αν ευχαριστω τη μητερα μου για ενα πραγμα ειναι που δεν εχω περιφερεια δυσαναλογη...κατα ταλλα εχω κατι μπρατσα σαν μπρατσακια θαλασσης (επιπλεω καλο ειναι), μπουτια με λιπος μπλιαχ κ γενικα ειμαι σαν κουραμπιεδακι. Αλλα δε θα ειμαι για πολυ, μου την εχει βιδωσει πολυ πολυ ασχημα κ θελω να μειωσω το ποσοστο λιπος μου οσο περισσοτερο μπορω κ ας μη χανω κιλα...
(ας παω πρωτα 75 ομως ή 78...)
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....