Results 31 to 45 of 2086
Thread: IF (intermittent fasting)
-
16-12-2009, 20:10 #31
γιατι ολες τις υπολοιες ωρες ειναι νηστικουλης... με καφεδες κ τσιγαρα
παω φιλια καλη συνεχεια, ενημερωνε μας!
- 16-12-2009, 20:12 #32
Originally posted by Lily
Originally posted by forty
Originally posted by badgirl
α φορτυ απο θεμα θερμιδων σε βοηθησε? να τις μειωσεις εννοω.
ο οργανισμος μας ειναι μια πολυ καλη μηχανη που αντεχει αρκει να μην κανουμε ακραια πραγματα.
Αυτο που με απασχολει με το συγκεκριμενο μοντελο διατροφης ειναι τα ριγη που εχω το βραδυ και που ξυπναω πολυ πρωι.
Διαβασα οτι πολλοι θερμομετρουνται το πρωι μολις ξυπνησουν για λιγες μερες να δουν πως δουλευει ο θυροειδης με την νηστεια.Λεω να το κανω απο αυριο το πρωι
16-12-2009, 23:21 #33
Originally posted by forty
εγω πιστευω οτι ουτε οι γιατροι δεν ξερουν,καθε τοσο μια καινουργια ερευνα βγαινει και ανακοινωνουν διαφορετικα αποτελεσματα.
ο οργανισμος μας ειναι μια πολυ καλη μηχανη που αντεχει αρκει να μην κανουμε ακραια πραγματα.
Αυτο που με απασχολει με το συγκεκριμενο μοντελο διατροφης ειναι τα ριγη που εχω το βραδυ και που ξυπναω πολυ πρωι.
Διαβασα οτι πολλοι θερμομετρουνται το πρωι μολις ξυπνησουν για λιγες μερες να δουν πως δουλευει ο θυροειδης με την νηστεια.Λεω να το κανω απο αυριο το πρωι
17-12-2009, 11:33 #34
forty ρωτησα τον δικο μου κ λεει το προβλημα του ειναι η ατονια ενω εχει να κανει ενα σωρο δουλειες τα πρωινα...γιαυτο κ δε μαφηνει να το κανω. επισης τελευταια προσπαθει κ τρωει το πρωι τυρι με ψωμι κ κατι γινεται...αυτα. ευχομαι καλη σου επιτυχια, οπως φαινεται δε παιζει να το κανω ουτε σαν δοκιμη αφου θα με κυνηγαει
ειναι υπεπροστατευτικος τι να κανω
17-12-2009, 11:36 #35
παλιοκόριτσο, έχεις ταχυδρομείο !
17-12-2009, 12:57 #36
Aτονια εγω δεν εχω αλλα κρυωνω,ορισμενες φορες οταν περασει αρκετη ωρα με πιανουν ριγη.Σημερα δεν ξερω πως περασαν οι ωρες χωρις να το καταλαβω και εμεινα 17 1/2 ωρες χωρις φαγητο και με επιασε μια απιστευτη τρεμουλα,εβαλα θερμομετρο και εχω υποθερμια,τωρα εφαγα 900 θερμιδες μονοκοπανια,απο αυριο θα προσεχω να μην ξεπερασω τις 16 ωρες.
17-12-2009, 14:19 #37
day 1 : eat bf & lunch = eat before 6 pm
day 2: eat dinner = start eating after 6 pm
day 3: eat bf & lunch = eat before 6 pm
day 4: like day 2? rinse & repeat
18-12-2009, 08:22 #38
Τεταρτη μερα και κοιμηθηκα πολυ καλα,τα ριγη σταματησαν αλλα τις δυο τελευταιες μερες ειχα παρει 1800 θερμιδες που ειναι οι θερμιδες για την συντηρηση μου.
Δυο παρατηρησεις για οσους θελουν να την ακολουθησουν.....
ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗΣ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑΣ.Οταν ερθει η ωρα του φαγητου και αφου εχει μεινει 16-17 ωρες το στομαχι αδειανο,ειναι πολυ ευκολο να φαμε μεγαλες ποσοτητες
Δεν δουλευει αν δεν ειναι υποθερμιδικη.
Συνεχιζω κανονικα,με εχει βολεψει πολυ που δεν σκεφτομαι απο το πρωι τι θα φαω,που δεν ετοιμαζω ταπερακια για τη δουλεια και που οταν ξεκιναω να τρωω ΧΟΡΤΑΙΝΩ!!!!
18-12-2009, 12:56 #39
forty μου,
την αρχισα και εγω, χθες περασα ολη την ημερα στην δουλεια διαβαζοντας για αυτο..
θυμηθηκα οτι παλια ετρωγα μονο ενα γευμα την ημερα (σχολεια , φροντιστηρια, γυμναστηρια παλια ζουσα στο φουλ) και ημουνα αδυνατη,δε ξερω ανα υα λειτουργησει, η αληθεια ειναι οτι δεν εχω προβλημα υπερφαγιας, χθες πχ μολις σχολασα πηγα στο ταβερνειο που τρωω τις μερες που εχω μεταπτυχιακο και δεν γυρναω σπιτι. Επιτηδες φροντισα να παω μονη μου χωρις παρεα να αφουγκραστω τον οργανισμο μου. Πηρα κοτοπουλο ψητο με λιγες πατατες τηγανητες ,τρεις φετες ψωμι και μια μπυρα χωρις αλκκολ (οτι τραβαγε η ψυχη μου). Χορτασα (βεβαια δεν ημουνα σπιτι για να εχω δυνατοτητα συμληρωματος) αλλα στο διαλειμμα του μαθηματος σερβιρουν καφε με κουλουρακια τα οποια δεν λιγουρευτηκα(βεβαια αυτα δεν μου κανουν αισθηση ). Το μονο σιγουρο ειναι οτι ξεχνας το φαγητο και το οτι κατι πρεπει να φαω τωρα - καταναγκασμος-.
θα το δοκιμασω διοτι ερχονται γιορτες και θα υπαρχουν δειπνα αρα θα με βολεψει. Μετα τις γιορτες (αν επιβιωσω της διατροφης) θα τρωω μονο το απογευμα μολις γυρναω σπιτι τις συνηθισμενες τροφες που τρωω(σαλατα- πρωτεινη- οσπρια) και ενα σνακ πρι πεσω για υπνο.
Σιγουρα αν εχεις προβλημα υπερφαγιας μακρυα απο τετοια διατροφικα μοντελα, αλλα εγω δεν εχω κατι τετοιο, απλα ελπιζω να καταφερω να μειωσω τη καθημερινη προσληψη θερμιδων. Σημερα ζυγιστηκα το πρωι και εδειξε 59,3 ακριβως. Σε μια βδομαδα αν ειμαι φρονιμη θα σας ενημερωσω για την προοδο μου.
18-12-2009, 13:00 #40
α και κατι αλλο, λενε οι εμπνευστες αυτης της διατροφης πως σε περιπτωση που θες να χασεις βαρος πρεπει το παραθυρο να το ανοιγεις με σαλατα -πρωτεινη και μετα αν δεν εχεις χορτασει να συμπληρωσεις με υδατανθρακες ( πατατες - ρυζι-κλπ) !!!
18-12-2009, 13:20 #41
Originally posted by natallia
χθες πχ μολις σχολασα πηγα στο ταβερνειο που τρωω τις μερες που εχω μεταπτυχιακο και δεν γυρναω σπιτι. Επιτηδες φροντισα να παω μονη μου χωρις παρεα να αφουγκραστω τον οργανισμο μου. Πηρα κοτοπουλο ψητο με λιγες πατατες τηγανητες ,τρεις φετες ψωμι και μια μπυρα χωρις αλκκολ (οτι τραβαγε η ψυχη μου). Χορτασα (βεβαια δεν ημουνα σπιτι για να εχω δυνατοτητα συμληρωματος) αλλα στο διαλειμμα του μαθηματος σερβιρουν καφε με κουλουρακια τα οποια δεν λιγουρευτηκα(βεβαια αυτα δεν μου κανουν αισθηση ). Το μονο σιγουρο ειναι οτι ξεχνας το φαγητο και το οτι κατι πρεπει να φαω τωρα - καταναγκασμος-.
.
αυτο παντως που μου αρεσει πολυ ειναι οτι εχω τον ελεγχο,και οτι ξεφυγα απο τον καταναγκασμο,οπως πολυ σωστα γραφεις, του φαγητου.
18-12-2009, 13:27 #42
θα ακολουθησω το παραθυρο 5-11μ.μ. Διοτι σχολαω 4.30 και επειδη ειναι γιορτες και θελω να ειμαι κοινωνικη. θα δουμε αργοτερα αν αδυνατισω για συντηρηση θα τρωω μονο μερικα φρουτα κατα τη διαρκεια της μερας. καλη τυχη forty να μου λες τη προοδο σου !!! αληθεια ποσα κιλα εισαι ? δε μπορω να καταλαβω απο το καλαθακι
18-12-2009, 13:32 #43
Εγω θα ακολουθησω το 1-8 γιατι παιρνω θυρορμονη γιατι εχω υποθυροειδισμο και φοβαμαι μηπως δεν λειτουργει τοσο αργα το βραδυ το χαπι και ισως αν φαω το μεγαλο γευμα τοτε να γινει πιο ευκολα λιπος.θα δοκιμασω βεβαια και διαφορετικες ωρες να δω αλλα προς το παρον ξεκιναω ετσι και βλεπουμε
Ειμαι 63 κιλα,θα γραφω εδω πως παω να διαβαζω και τα δικα σου
20-12-2009, 13:50 #44
καλημερα κουκλες,
σημερα ειμαι επισημα 32 και μια ημερα. χρονια μου πολλά και καλά. χθές έκανα πάρτυ και είχα μαγειρέψει ένα σκασμό φαγητό, το μισό έχει μείνει βέβαια αλλά περιμένω πάλι κόσμο το βράδυ. πριν από λίγο σκεφτόμουνα τι να φάω ? τι να φάω? και μετά θυμήθηκα απλά τίποτα , δεν έχει ανοίξει ακόμα το παράθυρο σου. οπότε θα φάω στις 5. δε ξέρω αν λειτουργεί αυτό αλλά με βολεύει για τα χριστούγεννα και το καλό είναι οτι δεν έχει καταλάβει κανείς οτι κάνω δίαιτα, διότι τις ώρες τιης νηστείας δουλεύω. Θα ζυγιστώ την τετάρτη - πεμπτη. αυτή τη στιγμη υπάρχουν ένα σωρο λιχουδιες μέσα στο σπίτι αλλά είναι σαν να μην υπάρχουν. fortyπως πάει ? κρατάς γερά
βρήκα και λύση για το αλκοολ τις ώρες της νηστείας. σόδα με φρέσκο λεμόνι και παγάκια !!!
20-12-2009, 14:41 #45
χρονια πολλα natallia!!!!!!!!πολυχρονη και ευτυχισμενη!!
Με τη διατροφη παω τελεια!ειμαι πολυ ευχαριστημενη που την ανακαλυψα τωρα πριν τις γιορτες γιατι ετσι οπως και εσυ κανεις δεν καταλαβαινει οτι κανω διαιτα,τρωω με την οικογενεια και φιλους εξω χωρις να εχω τυψεις και να προσπαθω να κοψω θερμιδες,και το βασικοτερο χωρις πεινα!
τα καταφερα σημερα να φαω το πρωτο γευμα στις 2 πριν απο λιγο,ηταν κουακερ με μελι,λιναροσπορο,ταχινι,κα� �υδια 600 θερμιδες συνολο και ειμαι πολυ χορτασμενη!
εχω πολυ ενεργεια ολη την ημερα,και ενω τρωω φαγητα με αλατι(ενα γευμα) φαινεται πως ο οργανισμος προλαβαινει να το διωξει και δεν πριζομαι.Ειχα πολυ μεγαλο προβλημα πριν και ειχα φτασει στο σημειο να μην τρωω κανενα φαγητο αλατισμενο.
συνεχιζουμε δυνατα!!!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή