IF (intermittent fasting) - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 140 FirstFirst ... 2028293031324080130 ... LastLast
Results 436 to 450 of 2086
    Senior Member
    α μου εχει για πρωιι γαλα με δημητριακα, για προγευμα 1 φρουτο κ για προγευμα 2ο μελι. Σκεφτομαι να τα φαω ολα αυτα προ γυμναστηριου (πρωι) κ οταν γυρισω μεσημεριανο. Πως φαινεται αυτο>?

Senior Member
    κοριτσια εχω ξελιγωθει, ειμαι μονη αλλα οχι δε θα φαω! αν ηθελα ας ετρωγα στις 10 που ειχα την ευκαιρια. τΕΛΟς κανω νηστεια κ αυριο θα εχω αποτοξινωθει κ θα νιωθω σουπερρρρρρρρρ

Senior Member
    Originally posted by BaD
    α μου εχει για πρωιι γαλα με δημητριακα, για προγευμα 1 φρουτο κ για προγευμα 2ο μελι. Σκεφτομαι να τα φαω ολα αυτα προ γυμναστηριου (πρωι) κ οταν γυρισω μεσημεριανο. Πως φαινεται αυτο>?
    οσες φορες εχει τυχει να παω πρωι γυμναστηριο πηγα νυστικη και δεν ειχα κανενα προβλημα.Μπορεις αν θελεις να βαλεις στο μπλεντερ το φρουτο σου και το γαλα και να το πιεις πριν το γυμναστηριο,εχω διαβασει οτι πολλοι το κανουν σε νηστεια και παιρνουν περιπου 50-60 θερμιδες και δεν το πιανουν οτι ειναι μεσα στο παραθυρο αυτο.Αν ειναι ενα φλυτζανι με απαχο γαλα με περιπου 10 φραουλες μια χαρα εισαι

Senior Member
    καλημερα σε όλους!!!!!!

λοιπον, χθες πηγα σχετικα καλα.... θελω και τη γνωμη σας...

πρωι, δε καταφερα να φαω στη δουλεια, είχα όμως το χυμο μου
    γυρω στις 2 (μετα από 16 ωρες νηστεια) εφαγα ενα μικρο φρατζολακι με κοτοπουλο, ντοματα, μαρουλι, μαγιονεζα, παρμεζανα

στις 6μιση εφαγα 1 κανονικό σνιτσελ (οχι παναρισμενο) στο φουρνο + 1 πατατα βραστη και ΤΕΛΟΣ

1,5λ νερο

γυμναστικη:
    20' ποδηλατο
    30' ασκησεις
    6' steps

δεν ειχα κουραγιο για αλλα, αλλα νιωθω ικανοποιημενη κ με αυτα!!!!

πως τα πηγα?

Senior Member
    καλημερα σε ολες

bad μου ελπιζω να κρατηθηκες τελικα.

mtsek τρως πολυ λιγα, στο ξαναειπα.
    Αφου ακολουθεις που ακολουθεις την IF γιατι δεν κανεις τη νηστεια απο τις 10 το βραδυ ας πουμε μεχρι 14:00 το μεσημερι? μη τρως τιποτε στη δουλεια, παρτο αποφαση και δες το σαν μερος της νηστειας. χθες ας πουμε θα ετρωγα το βραδυ εγω. οχι τιποτε σοβαρο. ενα γαλα, καναδυο φρουτα ή γιαουρτι 'η ενα τοστακι κλπ. νομιζω οτι αν μετρησεις τις θερμιδες σου θα δεις οτι τρως πολυ λιγο. αυτο θα σε ριξει. κουραζεσαι και στη δουλεια πολυ.....
    με τι ασχολεισαι? εχεις και οικογενεια? σορυ που ρωταω, μαλλον οι υπολοιπες τα ξερουν αλλά δεν προλαβαινω να διαβασω τοσες σελιδες!!! επισης τι ωρα σχολας? εχεις καθορισμεςνο ωραριο ή οτι ωρα τελειωσεις? ετσι ρωταω για να γνωριζομαστε, χωρις ιδιαιατερο λογο

φορτυ μου εσυ ειναι expert στην IF ε? μπραβο, να μας δινεις και οδηγιες.

εγω τωρα τα πηγα αρκετα καλα εχθες. θα εκλεινα το παραθυρο στις 21:00 αλλά ξεχαστηκα και κατα τις 22:00 δοκιμασα και πατατες φουρνου που μαγειρευα και γαλατακι 2-3 γουλιες που ετοιμασα στα παιδια.... Επειδη ομως ειμαι ασχημα κρυωμενη και ολη νυχτα τρωω καραμελιτσες λεω οτι δεν πειραζει και οτι κανω οτι κανω αυτες τις ημερες και θα μπω σε κανονικο προγραμμα μολις κοψω τις καραμελες. οχι δεν το κανω επιτηδες. απλα αποφευγω τα φαρμακα και αργει να μου περασει....

Senior Member
    καλημερα BARB3!!!!

χθες ενιωθα τρομερο φουσκωμα απο το σνιτσελ και γιαυτο δεν εφαγα κατι παραπανω αργοτερα, ηταν λες κ ετρωγα ολη μερα.... γιαυτο κ ολας δεν εφαγα κατι μετα το γυμναστηριο....

ειμαι υπαλληλος σε μια εταιρεια, πιανω δουλεια στις 8 και σχολαω 4-5 περιπου..... μετα συνεχιζω σε αλλη δουλεια στο χωρο μου για 3-4 ωρες (σχετικα με μανικιουρ-πεντικιουρ)... στη συνεχεια συνηθως γυμναστηριο μεχρι τις 11 που κλεινει. παραλληλα αναλαμβανω δακτυλογραφησεις που ολοκληρωνω σε κενο χρονο... Ειμαι αρραβωνιασμενη (οχι παιδια), ελευθερος χρονος ελαχιστος αλλα ελπιζω σε περίπου 3 μηνες να χαλαρωσουν λιγο τα πραγματα...!!!

Originally posted by BARB3
    καλημερα σε ολες

bad μου ελπιζω να κρατηθηκες τελικα.

mtsek τρως πολυ λιγα, στο ξαναειπα.
    Αφου ακολουθεις που ακολουθεις την IF γιατι δεν κανεις τη νηστεια απο τις 10 το βραδυ ας πουμε μεχρι 14:00 το μεσημερι? μη τρως τιποτε στη δουλεια, παρτο αποφαση και δες το σαν μερος της νηστειας. χθες ας πουμε θα ετρωγα το βραδυ εγω. οχι τιποτε σοβαρο. ενα γαλα, καναδυο φρουτα ή γιαουρτι 'η ενα τοστακι κλπ. νομιζω οτι αν μετρησεις τις θερμιδες σου θα δεις οτι τρως πολυ λιγο. αυτο θα σε ριξει. κουραζεσαι και στη δουλεια πολυ.....
    με τι ασχολεισαι? εχεις και οικογενεια? σορυ που ρωταω, μαλλον οι υπολοιπες τα ξερουν αλλά δεν προλαβαινω να διαβασω τοσες σελιδες!!! επισης τι ωρα σχολας? εχεις καθορισμεςνο ωραριο ή οτι ωρα τελειωσεις? ετσι ρωταω για να γνωριζομαστε, χωρις ιδιαιατερο λογο

φορτυ μου εσυ ειναι expert στην IF ε? μπραβο, να μας δινεις και οδηγιες.

εγω τωρα τα πηγα αρκετα καλα εχθες. θα εκλεινα το παραθυρο στις 21:00 αλλά ξεχαστηκα και κατα τις 22:00 δοκιμασα και πατατες φουρνου που μαγειρευα και γαλατακι 2-3 γουλιες που ετοιμασα στα παιδια.... Επειδη ομως ειμαι ασχημα κρυωμενη και ολη νυχτα τρωω καραμελιτσες λεω οτι δεν πειραζει και οτι κανω οτι κανω αυτες τις ημερες και θα μπω σε κανονικο προγραμμα μολις κοψω τις καραμελες. οχι δεν το κανω επιτηδες. απλα αποφευγω τα φαρμακα και αργει να μου περασει....

Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    καλημερα BARB3!!!!

χθες ενιωθα τρομερο φουσκωμα απο το σνιτσελ και γιαυτο δεν εφαγα κατι παραπανω αργοτερα, ηταν λες κ ετρωγα ολη μερα.... γιαυτο κ ολας δεν εφαγα κατι μετα το γυμναστηριο....

ειμαι υπαλληλος σε μια εταιρεια, πιανω δουλεια στις 8 και σχολαω 4-5 περιπου..... μετα συνεχιζω σε αλλη δουλεια στο χωρο μου για 3-4 ωρες (σχετικα με μανικιουρ-πεντικιουρ)... στη συνεχεια συνηθως γυμναστηριο μεχρι τις 11 που κλεινει. παραλληλα αναλαμβανω δακτυλογραφησεις που ολοκληρωνω σε κενο χρονο... Ειμαι αρραβωνιασμενη (οχι παιδια), ελευθερος χρονος ελαχιστος αλλα ελπιζω σε περίπου 3 μηνες να χαλαρωσουν λιγο τα πραγματα...!!!

καλα, εσυ εισαι γυναικα για σπιτι. ολη μερα να δουλευεις και το βραδυ ακουραστη!!! δεν σε πιστευω οτι τα κανεις ολα αυτα!! μπραβο σου. που να βρεις χρονο για σαλατες και μαγειρεματα....
    και στην εταιρεια δουλευεις πολυ αφου δεν προλαβαινεις να φας, και μανικουρια κλπ και δακτυλογραφησεις στομ κενο(!!!!!) χρονο σου!!! και γυμναστηριο απο πανω!!! και εχεις και ετοιμο αραβωνιαστικο.
    δηλαδη οταν θα κανεις το σπιτι σου και την οικογενεια σου δεν φανταζομαι να παραπονεθεις ποτε οτι κουραζεσαι ή οτι δεν προλαβαινεις ε?
    σκεφτηκες να κοψεις κατι απο ολα υατα που κανεις τωρα για να νιωθεις πιο ηρεμη? φανταζομαι εισαι μονιμως με το αγχος να τα προλαβεις ολα.

εγω λοιπον εργαζομαι 8:30-16:30 σε νορμαλ συνθηκες το οποιο το καλοκαιρι εχει τυχει να το κανω 6-22:00 πολλης δουλειας, εχω οικογενεια και 2 μικρα παιδια και εχω στο σπιτι ελλειπτικο και διαδρομο για γυμναστικη. ειμαι και μεγαλυτερη προφανως....αυτα για εμενα.
    οσο για διατροφη, κανω την ΙΦ, ακολουθω μια διατροφη με μπολικη σαλατα και οτι αλλο προκυψει καθως ειμαι ολο το απογευματοβραδυ σε πειρασμους στο σπιτι, παιρνω και ξενικαλ και προσπαθω να προλαβαινω να κανω και γυμναστικη καθημερινα

Senior Member
    χαχα
    παντα μου ελεγε η γιαγια μου πως ειμαι γυναικα καριερας και οχι κ τοσο για σπιτι... χιχι

την κατασταση που περιγραφω 3-4 φορες απο το πενθημερο εργασιας.... σε αυτη τη φαση ειμαι τον τελευταιο χρονο, γιατι ανοιχτικα καπως οικονομικα (αγορες αυτοκινητου, επισκευες στο σπιτι μου, αγορες ηλ. συσκευων -ηθελα να φτιαξω και πρικα χαχα-) οποτε πρεπει να τα καλυψω....

το καλο ειναι πως με τις δακτυλογραφισεις και τα νυχια φτιαχνω εγω το προγραμμα μου.... παραλληλα φυσικα εχω κ ενα σπιτι να φερω βολτα, να μαγειρεψω.... να σκουπισω, να βαλω πλυντηριο, σιδερο... χαμος... αλλα τα προλαβαινω και συντομα θα τα ελλατωσω...

Βασικα ποτε δεν ειχα προγραμμα στη ζωη μου, εσκαγε κατι κ το εκανα... πλεον εχω μεγαλο προγραμμα..... και εχω συνηθησει και ειμαι καλα... ε μπηκα κ εγω στο κλαμπ των γυναικων με αντρα στο σπιτι, οποτε ολα πρεπει να αλλαξουν...

πραγματικα πριν αρραβωνιαστω, πηγαινα τα ρουχα στη μαμα μου για πλυσημο, ετρωγα σπιτι της συνεχεια, μου σινεδωνε εκεινη κ εγω αντε μια φορα το μηνα να εβαζα μια σκουπα στο σπιτι μου....

Originally posted by BARB3
    Originally posted by mtsek85
    καλημερα BARB3!!!!

καλα, εσυ εισαι γυναικα για σπιτι. ολη μερα να δουλευεις και το βραδυ ακουραστη!!! δεν σε πιστευω οτι τα κανεις ολα αυτα!! μπραβο σου. που να βρεις χρονο για σαλατες και μαγειρεματα....
    και στην εταιρεια δουλευεις πολυ αφου δεν προλαβαινεις να φας, και μανικουρια κλπ και δακτυλογραφησεις στομ κενο(!!!!!) χρονο σου!!! και γυμναστηριο απο πανω!!! και εχεις και ετοιμο αραβωνιαστικο.
    δηλαδη οταν θα κανεις το σπιτι σου και την οικογενεια σου δεν φανταζομαι να παραπονεθεις ποτε οτι κουραζεσαι ή οτι δεν προλαβαινεις ε?
    σκεφτηκες να κοψεις κατι απο ολα υατα που κανεις τωρα για να νιωθεις πιο ηρεμη? φανταζομαι εισαι μονιμως με το αγχος να τα προλαβεις ολα.

εγω λοιπον εργαζομαι 8:30-16:30 σε νορμαλ συνθηκες το οποιο το καλοκαιρι εχει τυχει να το κανω 6-22:00 πολλης δουλειας, εχω οικογενεια και 2 μικρα παιδια και εχω στο σπιτι ελλειπτικο και διαδρομο για γυμναστικη. ειμαι και μεγαλυτερη προφανως....αυτα για εμενα.
    οσο για διατροφη, κανω την ΙΦ, ακολουθω μια διατροφη με μπολικη σαλατα και οτι αλλο προκυψει καθως ειμαι ολο το απογευματοβραδυ σε πειρασμους στο σπιτι, παιρνω και ξενικαλ και προσπαθω να προλαβαινω να κανω και γυμναστικη καθημερινα

Senior Member
    ισα ισα!

δεν μπορω να φανταστω καλυτερη γυναικα για το σπιτι απο μια σκληρα εργαζομενη επαγγελματια.
    αν κωλοβαραγες ολημερις ως τωρα, ειμαι σογουρη οτι θα συνεχιζες σαν μια τεμπελα νοικοκυρα.
    ο χαρακτηρας δεν αλλαζει απ τη μια μερα στην αλλη.

Senior Member
    στην αρχη ημουν απλα ενα εργαζομενο νιατο και τεμπελα σπιτι.. πλεον μπορω να πω πως εχω στρωσει. Αλλα με γεμιζει σαν ανθρωπο αυτο. Νιωθω οτι προσφερω, οτι δημιουργω στο χωρο μου!

κουραση μεν, αλλα βλεπεις ομορφους λογους να τα τραβας αυτα (πχ δουλευω τρελα, αλλα πλεον εχω το δικο μου αμαξι και οποτε μου τη δωσει φευγω για οοοπου με βγαλει ο δρομος...)

Originally posted by device
    ισα ισα!

δεν μπορω να φανταστω καλυτερη γυναικα για το σπιτι απο μια σκληρα εργαζομενη επαγγελματια.
    αν κωλοβαραγες ολημερις ως τωρα, ειμαι σογουρη οτι θα συνεχιζες σαν μια τεμπελα νοικοκυρα.

Senior Member
    ισα ισα!

μπραβο βρε device. αυατα κριβως θα της εγραφα κι εγω!!!

Senior Member
    ακριβως!
    την ενεργητικοτητα που εχεις στη δουλεια σου ευκολα τη διοχετευσες στο σπιτι οταν χρειαστηκε.

αν δεν ειχες μαθει να δουλευεις τοσο, τωρα θα τα χες φτυσει

Senior Member
    πραγματικα το βλεπω τωρα αυτο που λες...
    οσο καιρο ζουσα μονη, υπηρχε μια μονιμη ρουτινα και δε μου εκανε αισθηση να ασχοληθω με το σπιτι.....
    ισα ισα πολλες φορες μπορει να ειχε πιασει κ 1 δαχτυλο σπονη το σπιτι αλλα δε με πασχολουσε....

πλεον, ξυπνησε ο παρθενος μεσα μου!!!!

ακριβως!
    την ενεργητικοτητα που εχεις στη δουλεια σου ευκολα τη διοχετευσες στο σπιτι οταν χρειαστηκε.

αν δεν ειχες μαθει να δουλευεις τοσο, τωρα θα τα χες φτυσει

Senior Member
    βρε Mtsek εχεις τοσα εξοδα, ανοιχτηκες για να τα πληρωσεις και σκεφτοσουν να κανεις gillie diet με 380 το μηνα?? μαλλον πιεσμενη εισαι πολυ. χαλαρωσε και προσπαθησε να μειωσεις εξοδα και δραστηριοτητες.
    δεν μου λες, η μαμακα αν ειναι κοντα, δεν δινει ταπερ?? πες της να σε βοηθησει λιγο απο αποψη χρονου. χρειαζεται να χαλαρωνεις κι εσυ. εγω σαββατοκυριακο ας πουμε προσπαθω να χαλαρωνω και να μην εχω να κανω τιποτε. οχι οτι δεν κανω αλλά χαλαρωνω πνευματικα και ξεκιναω αλλιως την εβδομαδα μου.
    και επισης φιλικη συμβουλη. μου την ελεγε μια θεια μου και δεν την ακολουθησα και χτυπαω στην κυριολεξια ομως το κεφαλι μου. ο αρραβωνιαστικος να παιρνει μερος στις δουλειες και υποχρεωσεις του σπιτιου. ειστε στα μελια, αν δεν το κανει τωρα δεν θα το κανει ποτε. και εγω πασχω πολυ απο αυτο. πιστεψε με και προσπαθησε να τον βαλεις στο λουκι. ειμαι καμενη εγω!!! οσο για τα εξοδα του σπιτιου, αν μενει μονιμα φανταζομαι οτι βαζει ατ μισα. αν δεν βαζει, εγω θα εμπαινα σε σοβαρες σκεψεις. θα του το ελεγα ανοιχτα και αν εκανε την παλαβη, θα γινομουν λουης!!!

Senior Member
    οχου, ολο συμβουλες ειμαι!! λες και τις ακουγα εγω οσες με δινανε και δινω σε αλλους!!! αν τις ακουγα ομως, θα ημουν πολυ καλυτερα. ημουν ομως εγωιστρια και ξερολας και ακομη ειμαι, δυστυχως για μενα!!!