IF (intermittent fasting) - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 140 FirstFirst ... 2634353637384686136 ... LastLast
Results 526 to 540 of 2086
    Senior Member
    χαλια χαλια χαλια τοτε............!
    σνιφφφφφ

κοριτσακια μου κλεινω για σημερα, θα μιλησουμε ξανα το πρωι...

παλιοκοριτσο μου, ηταν οοοτι καλυτερο μπορουσα για σημερα....παντως ακομα νιωθω φουσκωμα απο τη σαλατα...

καλο βραδυ!

Senior Member
    καλο ξημερωμα!
    τωρα αναρωτιεμαι εφαγα πολυ το βραδυ κ δεν πειναω ή προσαρμοστηκα παλι στη νηστεια?
    ναι 3 πιατα σουπα δεν ειναι κ λιγο αλλα παιδια ο φακελος ο 1 της κνορ εχει απειροελαχιστες θερμιδες...ο διαιτολογος μου χε πει να τρωω οσο θελω αφου επιμενω, παροτι δεν οφελουν...
    μονο το τυρι που εφαγα ο,τι θερμιδες ειχε (πολλες λογικα)

αχ αυτος ο διαιτολογος ποσα μεχει μαθει κ γω τα ανακατευω ολα μαζι...εχω να κανω το διαιτολογιο του μηνες

Senior Member
    ποτε παντρευεσαι βρε BAD??? σημερα θα ανοιξουμε το παραθυρο στις 11 (να εχω 14 ωρες νηστεια) με τοστακι!!! ειδατε??? φτιαχνω κ τοστ... τα ψηνω..... τα τρωω αργα.... μια χαρα!!!

Senior Member
    Καλημερα κοριτσαρες, ολα καλα?

Senior Member
    σε 2 μηνες! καλημερα κοριτσια! δειτε στο τι εφγαα σημερα να μου πειτε τη γνωμη σας γιατι δεν εχω θερμιδομετρητη εδω...ευτυχως! μου τη δινουν...

αφου δε κανω το διαιτολογιο μου πιανω παλια διαιτολογια κ κανω μιξαρισμα, ελπιζω θερμιδικα να μη ξεφευγω...

Senior Member
    αχ αντε η ωρα η καλη!!!!!

που θα παντρευτεις????

νομιζω πως ειναι αρκετα καλο το προγραμμα σου (μπροστα στο δικο μου ειναι λες και εφαγες τρομερα πολυ αλλα εγω ειμαι λαθος στην προκειμενη περιπτωση...)

Senior Member
    θελω να ευχαριστησω θερμα τη forty που μου συστησε την if και εψαξα να βρω πληροφοριες και να δω ποιο μοντελο μου ταιριαζει και επιτελους να ξεκολλησει το μυαλο μου και η ζυγαρια μου, τωρα ξερω πως σιγα σιγα θα τα χασω ολα τα κιλα μου !!!

Senior Member
    Originally posted by BaD
    καλο ξημερωμα!
    τωρα αναρωτιεμαι εφαγα πολυ το βραδυ κ δεν πειναω ή προσαρμοστηκα παλι στη νηστεια?
    ναι 3 πιατα σουπα δεν ειναι κ λιγο αλλα παιδια ο φακελος ο 1 της κνορ εχει απειροελαχιστες θερμιδες...ο διαιτολογος μου χε πει να τρωω οσο θελω αφου επιμενω, παροτι δεν οφελουν...
    μονο το τυρι που εφαγα ο,τι θερμιδες ειχε (πολλες λογικα)

αχ αυτος ο διαιτολογος ποσα μεχει μαθει κ γω τα ανακατευω ολα μαζι...εχω να κανω το διαιτολογιο του μηνες
    παλιοκοριτσο, το τυρι εχει πολλες θερμιδες επειδη εχει πολλα λιπαρα. ενημερωτικα σου το λεω. φαντασου οτι τα Light εχουν 17% λιπαρα δηλ σε 100γρ εχεις ηδη 150 θερμιδες απο το λιπος.....

Senior Member
    Originally posted by natallia
    θελω να ευχαριστησω θερμα τη forty που μου συστησε την if και εψαξα να βρω πληροφοριες και να δω ποιο μοντελο μου ταιριαζει και επιτελους να ξεκολλησει το μυαλο μου και η ζυγαρια μου, τωρα ξερω πως σιγα σιγα θα τα χασω ολα τα κιλα μου !!!
    αγαπη μου εννοειται να ξεκολλησει το μυαλο σου εσενα...εμας ομως δεν γινεται αν το λες να μας προτρεψεις...εχουμε τοσα κιλα... ορκιζομαι οτι αμα παω 78 κιλα δεν θα το πολυψαχνω μετα...μονο θα ζυγιζομαι να ξερω τι παιζει κ τα αλλα θα τα χασω με ηρεμια...
    Παντως πραγματικα ναναι καλα η φορτυ...

Senior Member
    το ξερω μπαρμπ μου, απλα κανω το εξης...επειδη δε γουσταρω τις θερμιδες βλεπω πχ τι βραδυνο μου ειχει ο διαιτολογος με τυρι κ λεω πχ μουχε σαλατα + 1 φ. ψωμι + 3 δ. τυρι
    ε τοτε μπορω να φαω σουπα (ελαχιστες θερμιδες η συγκεκριμενη) + 3 δ. τυρι τριμμενο + εξτρα τυρι αντι για το ψωμι...κατι τετοιες αλχημειες κανω...κ οταν βλεπω οτι δεν χανω μειωνω την ποσοτητα...
    Απλα κανω αναδρομη κ βλεπω τελικα οτι τα καμμενα τα διαιτολογια ειναι ζητημα να τα εκανα αυτουσια 1 βδομαδα...χαχαχαχαχ τεσπα θα σοβαρευτω καποτε...

Senior Member
    Τετακι, μτσεκ, κοριτσια γενικα που ειστε αποψε??? α τυχερουλες ειναι παρασκευη ξεχασα...χμ αλες ιδρωνουν στα γυμναστηρια κ αλλες κοβουν βολτες ετσι? χεχε τυχερες!

{--- τελευταιο γευμα 10 βραδυ
    ισως καταφερω νηστεια, προτιμω ομως να τρωω πρωινο...θα δειξει!

Senior Member
    Για να τρως τελευταίο 10 τί ώρα τρως το πρωινό, βρε ΚΑΚΙΑ;

Senior Member
    Hi girlsssssssss!
    Εχω να δηλωσω οτι απεκτησα διαδρομο! (δανεικο αλλα δεν εχει σημασια, τι δουλεια μας να κανουμε)
    Σημερα εκανα γυρω στα τρια τεταρτα γρηγορο περπατημα, καλα αυτο δεν ειναι και τπτ σπουδαιο μπροστα σ αυτα που κανετε εσεις..αλλα για μενα που ειχα να ανεβω σε διαδρομο 4 χρονια ειναι ενα μικρο κατορθωμα!

Senior Member
    Originally posted by TETH
    Hi girlsssssssss!
    Εχω να δηλωσω οτι απεκτησα διαδρομο! (δανεικο αλλα δεν εχει σημασια, τι δουλεια μας να κανουμε)
    Σημερα εκανα γυρω στα τρια τεταρτα γρηγορο περπατημα, καλα αυτο δεν ειναι και τπτ σπουδαιο μπροστα σ αυτα που κανετε εσεις..αλλα για μενα που ειχα να ανεβω σε διαδρομο 4 χρονια ειναι ενα μικρο κατορθωμα!
    Είναι ένα μεγάάάάάάλο, ένα τεράαάάάάάάάάάάα΄στιο κατόρθωμα, Τέτη...το ξέρω γιατίκαι εγώ έκλεισα 4 χρόνια αγυμνασιάς, όσα είναι η μπέμπα μου...Δανεικό, ξεδανεικό ....λιώστο, στίφτο, πάτα το κάτω! Και μετά από τόση δόση κακίας για το διάδρομό σου, σου εύχομαι τα καλύτερα τρεξίματα!!!!

Senior Member
    Σ' ευχαριστω πολυ tidekpe και να σου ζησει το κοριτσακι σου, κι εμενα η μεγαλη μου 4 ειναι...απο εκει και επειτα με πηρε η "πανω" βολτα...αλλα αμα ειναι για παιδια, χαλαλι τους!