IF (intermittent fasting) - Page 37
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 37 of 140 FirstFirst ... 2735363738394787137 ... LastLast
Results 541 to 555 of 2086
    Senior Member
    Κι μένα από τότε άρχισε αυτή η βόλτα...από τη μικρή, την άτιμη...εσύ βέβαια είχες και 2 εγγυμοσύνες απανωτές...γι'αυτό!!!!!Χαίρομ� �ι που είσαι συναγωνίστρια..λόιπόν γυμναστικούλα, διατροφή, ξεκω....μα στο σπίτι με τα παιδιά και πού θα πάει....θα χάσουμε!!!!!!

Senior Member
    Ετσι λεω κι εγω βρε tidekpe μου, για να δουμε...ειμαι και τις περισσοτερες ωρες στο σπιτι γιατι η μικρη μου ακομη ειναι μωρακι... το γυμναστηριο δεν παιζει με τιποτα αυτον τον καιρο γιατι δεν εχω και πολυ βοηθεια...κανει και ο αντρας μου δυσκολη δουλεια και λειπει πολυ (και μου λειπει επισης)...αλλα κανω οτι μπορω τελοσπαντων!

Senior Member
    καλως το τετακι! καλη φαση ο διαδρομος, με το μαλακο ε? να κανεις ζεσταμα στην αρχη σε σιγανη ταχυτητα κ σιγα σιγα να πηγαινεις στο γρηγορο περπατημα...κ μετα στο τελος παλι να ελαττωνεις σιγα σιγα! η καλυτερη γυμναστικη ειναι αλλα προσεχε μη σε πονεσουν τα ποδαρακια σου οκ?

Λοιπον τελευταιο γευμα, ο Θεος να το κανει γευμα, 12 βραδυ. Αυριο μετρημενο ολιγοθερμιδικο διαιτολογιο να ισοσταθμισω το βουλιμικο...

Senior Member
    Originally posted by BaD
    καλως το τετακι! καλη φαση ο διαδρομος, με το μαλακο ε? να κανεις ζεσταμα στην αρχη σε σιγανη ταχυτητα κ σιγα σιγα να πηγαινεις στο γρηγορο περπατημα...κ μετα στο τελος παλι να ελαττωνεις σιγα σιγα! η καλυτερη γυμναστικη ειναι αλλα προσεχε μη σε πονεσουν τα ποδαρακια σου οκ?

Ξεκινησα απο 2.5 και εφτασα μεχρι το 5.5 και τελος παλι 2.5...δεν ξερω αν το εκανα καλα, πιστευω αν κανω σε καθημερινη βαση, θα μαθω που θα παααααααει!

Senior Member
    ε δεν ειναι κ καμια φοβερη επιστημη χεχε οσο περπατας πανω απο 20' καλα εισαι...εστω και 21. αλλα ακομα κ ενα βημα παραπανω να κανεις τη μερα καλο ειναι, απλα το ιδανικο ειναι πανω απο 20 λεπτα...

αμα κανεις λιγο καιρο να συνηθισεις θα σου πω κ κολπακι να καις παραπανω θερμιδες...
    εχει μετρητη σφυγμων? κι ας πηγαινει λαθος δε μας νοιαζει. αρκει ναχει να βλεπεις την μεταβολη..

Junior Member
    Επιδη ειναι πολλα τα posts μπορει καποια να μου στειλει καποιο λινκ για την IF διατροφη αρκετα επεξηγηματικο?Το γαλα πιανεται ως τροφη εε?:-(

Senior Member
    Originally posted by BaD
    εχει μετρητη σφυγμων? κι ας πηγαινει λαθος δε μας νοιαζει. αρκει ναχει να βλεπεις την μεταβολη..

Καλημερα κοριτσακια μου! Πως ειστε σημερα?
    Οπως βλεπετε και απο το τικερακι μου ειχαμε μια μικρη απωλεια, οχι σπουδαια πραγματα, αλλα δεν πτοουμαι!
    ΒaD ο διαδρομος εχει μετρητη σφυγμων, αν μπρορεις "ξεστραβωσε" με αν θες σχετικα με την μεταβολη!

Senior Member
    Originally posted by maroulita
    Επιδη ειναι πολλα τα posts μπορει καποια να μου στειλει καποιο λινκ για την IF διατροφη αρκετα επεξηγηματικο?Το γαλα πιανεται ως τροφη εε?:-(
    Πηγαινε στο πρωτο πρωτο μηνυμα της φορτυ κ κατεβασε ττο ebook.
    Ειναι στα αγγλικα ομως. Ο,τι αλλο θες να το πουμε εδω...δεν εχει ιιδιατερους κανονες, απλα τρως τα γευματα σου μεσα σε καποια χρονικα πλαισια κ διαλεγεις το προγραμμα που σου ταιριαζει.

Senior Member
    Ξημερωσε αλλη μια χαλια μερα, δυστηχως τους συγγενεις δεν τους διαλεγουμε...
    Παρολαυτα δε θαφησω να μου χαλασει τιποτα τη διαθεση, το μονο που σκαω οτι σκανε τη μανα μου, κ αυτο δεν ξερω ποσο θα το ανεχτω ακομα...

Λοιπον χθες μεσανυχτα εφαγα παγωτα ρυζια σαλατες κ ο,τι αλλο υπηρχε σπιτι...γιαυτο σημερα δεν εφαγα πρωινο γευμα ωστε να κανω 15ωρη τουλαχιστο νηστεια.
    Ετσι μετα τις 2 θαρχισω να τρωω κ μαλιστα σκεφτομαι να κανω μια αποτοξινωσουλα με γιαουρτια κ φρουτα απο το διαιτολογο (παλια).
    Ψαχνω το τοπικ με τις αποτοξινωσεις να το δω...

Εσεις τι κανετε καλες μου? αχ ρε κοριτσια μιλαμε απο πρωτη γεναρη ειναι ολοι σαν δαιμονισμενοι, τι στο καλο? ειναι αναδρομος κανενας πλανητης?

Senior Member
    [quote]Originally posted by BaD
    Ψαχνω το τοπικ με τις αποτοξινωσεις να το δω...

Δοκιμασε την αποτοξινωση των 4 ημερων που σου ειχα πει πριν δυο εβδομαδες νομιζω ηταν? Τη θυμασαι?
    Ειναι πολυ καλη!

Senior Member
    ΚΑλημερουδια κοριτσακια!! να ρωτησω κατι παντελως ασχετο?? τι ωρα κλεινει η αγορα σημερα? για θεσσαλονικη αν γνωριζει καποια να μου πει πλζ...

Senior Member
    Τετη μου που θα τη βρω? εδω τα δικα μου δε θυμαμαι...

Senior Member
    Για 4 μερες:

Πρωι - 1- 2 αβγα βραστα με 1 ντοματα (εγω ετρωγα 1 αβγο δεν μπορουσα δευτερ)
    Μεσημ - Ενα πιατο ρυζι με 1 γιαουρτι (εγω ετρωγα μπασματι)
    Βραδυ - Ψαρι φιλετο ψητο με πρασινη σαλατα χωρις λαδι με μπολικο λεμονι (εγω ετρωγα μπροκολο, γιατι δεν συμπαθω και πολυ το μαρουλι).

Senior Member
    σευχαριστω, συγνωμη που μπαινοοβγαινω αλλα ειμαι με dialup κ ολο θελουν να παρουν τηλεφωνο...

το βραδυνο το ψαρι ειναι το προβλημα...που θα το βρω? δεν εχω παρει...

Senior Member
    Originally posted by BaD
    σευχαριστω, συγνωμη που μπαινοοβγαινω αλλα ειμαι με dialup κ ολο θελουν να παρουν τηλεφωνο...

το βραδυνο το ψαρι ειναι το προβλημα...που θα το βρω? δεν εχω παρει...

Εγω ψαρι παιρνω το κατεψυγμενο φιλετο του καλλιμανη απο το σουπερ μαρκετ ειναι πεντανοστιμο και γρηγορο στο ψησιμο. Αν μπορεις να πας σουπερ σημερα παρε αυτο η κατι παρομοιο.

Επισης, ξεχασα να πω οτι μετα απο αυτο το 4ημερο μου ειχε πει η εδοκρινολογος μου που μου την ειχε δωσει, 5η και 6η ημερα χρειαζεται κρεατακι ψητο μονο με σαλατα, μεσημερι ΚΑΙ βραδυ.