IF (intermittent fasting) - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 140 FirstFirst ... 234561454104 ... LastLast
Results 46 to 60 of 2086
    Senior Member
    μπράβο κοριτσάκι,εσύ τα πας καλύτερα διότι το παράθυρο σου είναι ημέρας, ενώ το δικό μου είναι νυχτερινό άρα τρώω πιο ασχημα, όμως δε θέλω να απέχω από τα δείπνα. στο βιβλίο διάβασα ότι τον πρώτο καιρό ίσως τρώμε πιο άσχημα αλλά με τον καιρό στρώνουμε. εντάξει γιορτές έχουμε δεν είναι δυνατό να τρωω σωωστα.
    τώρα είναι η πιο δυσκολη ώρα της ημέρας μετά τις γιορτές σκέφτομαι να τρώω νωρίτερα γιατί από τις 3-5μμ με πιάνει ένας εκνευρισμός και υποθερμια λογικό μετά από τόσες ώρες αλλά ρε γαμ##το μου αρέσει να τρώω το βράδυ με τους φίλους μου. !!!!!

Senior Member
    δεν παιζει ρολο τι ωρα τρως αν κοιμασε αργοτερα,οποτε απολαυσε τα βραδυνα σου χωρις να εχεις τυψεις
    Τωρα που σε πιανει εκνευρισμος και υποθερμια ειναι λογικο γιατι ειναι οι πρωτες μερες,το ιδιο ειχα παθει και εγω και μετα απο 3 μερες ειμαι καλυτερα και απο πριν!ουτε εκνευρισμος ουτε υποθερμια και κοιμαμαι πολυ καλα.Αν διαβασεις τα πρωτα ποστ μου ξυπνουσα καθε μερα γυρω στις 4 το πρωι,τωρα μεχρι τις 7-8 κοιμαμαι ανετα
    Παντως οι περισσοτεροι που εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ και ακολουθουν το IF τρωνε μετα τις 5-6 το απογευμα μεχρι τις 10-11 το βραδυ και χανουν κιλα ενω ο οργανισμος τους ειναι μια χαρα χωρις κανενα προβλημα.

Senior Member
    Τα πολλά και μικρά γεύματα, κρατάνε σταθερά τα επίπεδα ζαχάρου στο αίμα μας. Το σταθερό ζάχαρο είναι ένδειξη υγείας. Αντίθετα τα χαμηλά επίπεδα ζαχάρου στα οποία οδηγεί η νηστεία και τα υψηλά που φέρνει η υπερφαγία, βλάπτουν τον οργανισμό και τον οδηγούν σε διαδικασία εξάντλησης.

Σας μεταφέρω τι λέει ο διευθυντής του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας και ομότιμος καθηγητής Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Παύλος Τούτουζας

«Στον ύπνο, το πεπτικό σύστημα χρειάζεται απόλυτη ανάπαυση», λέει ο κ. Τούτουζας, «ενώ δουλεύουν μόνο η καρδιά, ο εγκέφαλος και λίγο το ήπαρ, για να εκποιεί το γλυκογόνο που χρειάζονται τα εγκεφαλικά κύτταρα. Γι αυτό, πρέπει να τρώμε τρεις ώρες πριν από τον ύπνο και ελαφρά («το πρωί να τρως όλο το φαγητό σου, το μεσημέρι το μισό και το βράδυ να το δίνεις στον εχθρό σου», λένε οι Κινέζοι). Αντιθέτως, το πρωινό ?κύμα΄΄ κορτιζόλης απαιτεί πλούσια τροφή». Τακτικά μικρά γεύματα χρειάζονται, για να διατηρεί κανείς το σάκχαρο του αίματος σε φυσιολογικά επίπεδα κατά τη διάρκεια της ημέρας και να μην παρουσιάζει υπνηλία και αίσθημα κόπωσης. Επίπεδα σακχάρου γύρω στο 100 είναι τα ιδεώδη για να φθάσει κανείς στη μέγιστη απόδοσή του.

Senior Member
    Danai20 το IF δεν ειναι καποια συγκεκριμενη διαιτα και δεν εχει κανονες περα απο το οτι πρεπει ο οργανισμος να μενει χωρις φαγητο 15-18 ωρες αναλογα πως θελουμε εμεις να το κανουμε.
    Δεν σου λεει φαε βραδυ,μπορει οποιος θελει να ακολουθησει αυτο που λεει και ο Τουτουζας,που επειδη τον εχω ακουσει να μιλαει για τη διατροφη λεει οτι πρεπει να κοιμομαστε νωρις που φανταζομαι οτι δεν εννοει μετα τις 11 αρα πρεπει να παρουμε το τελευταιο γευμα τουλαχιστον μεχρι τις 7-8 βγαλε και 8 ωρες φαγητου μενουν αλλες 16 ωρες νηστειας.
    Το ιδιο ακριβως ειναι και το θεμα εδω ειναι να μην ξεκιναμε το πρωι στις 8 και τρωμε συνεχεια μεχρι τις 8-9 το βραδυ,αυτο δεν αφηνει τον οργανισμο να αποτοξινωθει και να δουλεψει καλυτερα.

Senior Member
    Ναι Lily, είναι προσαρμόσιμη δίαιτα. Απλά σας έδωσα αυτό που βρήκα, για να το έχετε στα υπόψην, ότι είναι καλύτερα το 8άωρο του φαγητού να το αρχίζετε το πρωί μέχρι το απόγευμα.

Το έχω ξαναπεί, εγώ έτσι έχασα την 25άρα, χιχι

Senior Member
    καλημερα κοριτσια,
    παραδοξως πως ειμαι πολυ συνεπης με τη διατροφη αυτη. δε πειναω , δε τρωω πολυ στο παραθυρο των 5 ωρων, δε σκεφτομαι συνεχως το φαγητο. μυστηριο αλλα συμβαινει. τωρα οσον αφορα την απωλεια δεν εχω ακομα, αλλα εχω χασει ποντους δε με στενευουν στην κοιλια καποια παντελονια και μου λυθηκε το προβλημα της τουαλετας , τωρα παω καθε μερα και χωρις "δυσκολιες" σε σχεση με παλιοτερα που πηγαινα μονο 3-4 φορες τη βδομαδα.
    επισης αυριο λογικα πρεπει να μου ερθει περιοδος.
    forty που εισαι ???? οεο δωσε σημαδια ζωης.

Senior Member
    natallia μια απο τα ιδια ειμαι και εγω.Στην αρχη εχασα αλλα τις τελευταιες μερες επερνα 1700-1900 θερμιδες την ημερα και χθες που πηρα 1200 δεν επεσε καθολου η ζυγαρια,επομενο ηταν.Συνεχιζω κανονικα μεχρι να περασουν οι γιορτες ακομα και αν δεν χανω γιατι φοβαμαι οτι διαφορετικα αν αρχισω να τρωω απο το πρωι θα παρω κιλα.

Senior Member
    εκανα λιγη ερευνα στα διεθνη forum και λένε πως θέλει αρκετο χρόνο η ζυγαριά για να πέσει-3 βδομάδες- .
    στο fast-5 com. προτείνουν να μη ζυγιστεις τις πρώτες 3 βδομάδες!!!! επίσης λένε πως το βάρος θα παίζει το συγκεκριμένο διάστημα.θα εχεις δηλαδη σκαμπανευασματα. μετα τις γιορτες θα ανοιξω και εγω μεσημεριανο παραθυρο διοτι με κουραζει να περιμανω ως τις 5. αλλα για κοινωνικους λογους ακολουθω αυτο!!!! λεω να το κανω 3-8μμ.
    κουραγιο!!!
    επισης προτεινουν να ανοιγεις το παραθυρο με κατι ελαφρυ και δυναμοτικο μια μπανανα ειναι τελεια με λιγους ξηρους καρπους, μετα γυμναστικη και βραδυνο το οποιο να ξεκινα οπωσδηποτε πρωτα με σαλατα- πρωτεινη και μετα αν εχιε χωρο υδατανθρακες και λιγο γλυκο.
    και ξανα κουραγιο!!!

Senior Member
    Originally posted by natallia
    καλημερα κοριτσια,
    παραδοξως πως ειμαι πολυ συνεπης με τη διατροφη αυτη. δε πειναω , δε τρωω πολυ στο παραθυρο των 5 ωρων, δε σκεφτομαι συνεχως το φαγητο. μυστηριο αλλα συμβαινει. τωρα οσον αφορα την απωλεια δεν εχω ακομα, αλλα εχω χασει ποντους δε με στενευουν στην κοιλια καποια παντελονια και μου λυθηκε το προβλημα της τουαλετας , τωρα παω καθε μερα και χωρις "δυσκολιες" σε σχεση με παλιοτερα που πηγαινα μονο 3-4 φορες τη βδομαδα.
    επισης αυριο λογικα πρεπει να μου ερθει περιοδος.
    forty που εισαι ???? οεο δωσε σημαδια ζωης.
    αυτος ειναι κ ο σκοπος μια διαιτας, να μας ταιριαζει κ να βοηθα τον οργανισμο μας... κ να αλλαζει εμφανισιακα το σωμα μας, αλλωστε η απωλεια κιλων δε λεει τιποτε αν δε χανουμε απο τα σωστα σημεια...καλη συνεχεια κ καλες απωλειες κοριτσια! μπηκα να σας πω ενα γεια κ απο εδω
    οσο για μενα πεταω...ξαναρχιζω γυμναστηριο, ανεβηκε το ηθικο, θελω κ παλι να κανω πραγματα για μενα, νιωθω τελεια, σημερα ειδα για δευτερη μερα 8 στη ζυγαρια κ οχι 9! επιτελους ειμαι κατω απο 90...2 χρονια ημουν στα 90 κιλα πριν παω 103...το σιχαινομαι το 9

Senior Member
    πάμε δυνατά παλιοκοριτσο
    σε ευχαριστω για την συμπαρασταση, πάντα έχεις μια καλή κουβέντα να πείς, σε ευχαριστώ ειλικρινά.
    μπράβο και για την δική σου απώλεια. και εις .... κατώτερα.....κυριολεκτικά!!!!!

Senior Member
    εγω σευχαριστω ναταλια, παροτι απεχουμε πολυ σε αποσταση κ κιλα καταλαβαινομαστε κ αυτο ειναι μεγαλο στηριγμα...ειναι ωραια να εχεις παρεα ειδικα οταν ο δρομος ειναι...κατηφορικος

Senior Member
    Originally posted by badgirl
    οσο για μενα πεταω...ξαναρχιζω γυμναστηριο, ανεβηκε το ηθικο, θελω κ παλι να κανω πραγματα για μενα, νιωθω τελεια, σημερα ειδα για δευτερη μερα 8 στη ζυγαρια κ οχι 9! επιτελους ειμαι κατω απο 90...2 χρονια ημουν στα 90 κιλα πριν παω 103...το σιχαινομαι το 9
    ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!Αντε να μην το ξαναδεις ποτε το παλιοεννια

Senior Member
    Originally posted by natallia
    εκανα λιγη ερευνα στα διεθνη forum και λένε πως θέλει αρκετο χρόνο η ζυγαριά για να πέσει-3 βδομάδες- .
    στο fast-5 com. προτείνουν να μη ζυγιστεις τις πρώτες 3 βδομάδες!!!! επίσης λένε πως το βάρος θα παίζει το συγκεκριμένο διάστημα.θα εχεις δηλαδη σκαμπανευασματα. μετα τις γιορτες θα ανοιξω και εγω μεσημεριανο παραθυρο διοτι με κουραζει να περιμανω ως τις 5. αλλα για κοινωνικους λογους ακολουθω αυτο!!!! λεω να το κανω 3-8μμ.
    κουραγιο!!!
    επισης προτεινουν να ανοιγεις το παραθυρο με κατι ελαφρυ και δυναμοτικο μια μπανανα ειναι τελεια με λιγους ξηρους καρπους, μετα γυμναστικη και βραδυνο το οποιο να ξεκινα οπωσδηποτε πρωτα με σαλατα- πρωτεινη και μετα αν εχιε χωρο υδατανθρακες και λιγο γλυκο.
    και ξανα κουραγιο!!!
    αυτο θα κανω,δεν θα ξαναζυγιστω μεχρι να περασουν οι γιορτες τουλαχιστον!!δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα σημερα ειναι σαν να εχει γινει πιο λαμπερο το δερμα στο προσωπο μου

Senior Member
    καλημέρα κορίτσια,
    σήμερα αδιαθέτησα και μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι είναι η πιο "αθόρυβη" περίοδος που είχα ποτέ μου από άποψη συμπτωμάτων, τουτέστιν φλατ κοιλιά και μηδέν κράμπες. Χθές δοκίμασα όλα μου τα ρούχα και ήταν πιο άνετα. Μόνο κρυάδες, αλλά γενικά έχουμε κρύες μέρες. Αναμένω να πέσει η ζυγαριά, πίνω πολλά νερά και ελπίζω ότι κάτι θα καταφέρω.Σίγουρα θα μεταφέρω το παράθυρο μετά τις γιορτές διότι μετά το τελευταίο γεύμα έχω μια ενέργεια άλλο πράγμα και δεν την χρειάζομαι στις 11 το βράδυ, τώρα που το σκέφτομαι ίσως τη χρειάζομαι διότι είναι η ώρα που κάν σεξ (χα χα!)
    φιλάκια σε όλες τις κούκλες.!!

Senior Member
    καλα αν εχει και καλη επιδραση στα συμπτωματα της περιοδου τι αλλο θελουμε!!εγω περιμενω σε 10 μερες περιπου,ελπιζω να ειναι καλη οπως η δικη σου.
    ενεργεια εχω και εγω πολυ και παρολο που ολο το πρωι ειμαι νηστικη αντεχω και τις δουλειες και το τρεξιμο μια χαρα!

Page 4 of 140 FirstFirst ... 234561454104 ... LastLast