IF (intermittent fasting) - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 140 FirstFirst ... 3038394041425090 ... LastLast
Results 586 to 600 of 2086
    Senior Member
    Αμα βγαλεις ακρη, πες και σε μας.

Senior Member
    το πολυ πολυ να βαλω πισω πισω στη βιβλιοθηκη αλλο ενα βιβλιο
    mexri τωρα ενα εχω καταχωνιασει, την ατκινς διαιτα, α και ενα μυθιστορημα που δε μαρεσε καθολου! το τριανταφυλλακι

Τι κανεις Τετη? εδω χαλια...γιαυτο κ εφαγα οσα λιγουρευομουν χθες βραδυ κ μετα θα κανω νηστεια...

Senior Member
    Ελα ρε συ, δεν σου αρεσε το "τριανταφυλλακι"?
    Εγω φαντασου το ειχα διαβασει μεσα σε μιαμιση μερα και μετα στο καπακι διαβασα και το "τριανταφυλλο του χειμωνα" που ειναι η συνεχεια...
    Εγω καλα ειμαι, ξεκινησα σημρα την 4ημερη, μολις εφαγα το ρυζακι με το γιαουρτι μου και επεται συνεχεια!

Senior Member
    Originally posted by BaD
    Originally posted by BaD
    Στα 84 κιλα μεση 97 cm, περιφερεια 117 cm
    Στα 75 που θελουμε να παω ο διαιτολογος με υπολογιζει στα 88, 109 cm αντιστοιχα...
    Καλημερες! τι καλες...τελοσπαντων. Εσεις τι κανετε κουκλες?

Πηρα ενα νεο βιβλιο " η διατροφικη ζωνη" κ ζηταει διαστασεις κτλ κ ηρθα να τις "αντιγραψω" Ειμαι περιεργη τι διαολο ειναι αυτη η διαιτα, την εχε ιακουσει κανεις? Μεχρι τωρα οσα λεει τα βρισκω πολυ σωστα, ομως θελω να δω που θακαταληξει!
    Aν ειναι η διαιτα ζωνης ειναι πολυ καλη και υγιεινη!χωριζει το πιατο στο 1/3 απαχη πρωτεινη και τα 2/3 λαχανικα και φρουτα και μια πολυ μικρη ποσοτητα απο καλα ελαια η αλλιως 40-30-30,ειναι χαμηλων υδατανθρακων,χανεις ευκολα κιλα αλλα οταν την ειχα δοκιμασει για λιγες μερες ηταν βασανιστικο το μετρημα,επρεπε να ζυγιζω και να υπολογιζω το παραμικρο!

Senior Member
    "η διατροφικη ζωνη" του barry sears.
    Εχω αρχισει να το μελετω. Μεχρι τωρα δεν λεει κατι συγκεκριμενο (σαν διατροφη), εξηγει βασικα πραγματα, τι κανουν οι πρωτεινες οι υδατανθρακες κτλ
    Σαν πρωτο βημα σε βαζει κ βρισκεις τα γραμμαρια πρωτεινης που χρειαζεσαι ανα ημερα (μου εβγαλε 103γρ.) και σε προτρεπει να τα καταναλωνεις σε 5 γευματα. Λεει για σνακ 4-5 ωρες μετα το κυριο γευμα κ για επομενο γευμα 2 ωρες μετα.
    Χωριζει την πρωτεινη σε block που καθενα αντιστοιχει σε 7 γρ. πρωτεινης, αρα εγω χρειαζομαι 15 block πρωτεινης κ προτρεπει πως να χωριζονται μεσα στη μερα.
    Απο,τι βλεπω κανειι το ιδιο στη συνεχεια για τους υδατανθρεακες και τα λιπη.
    Προτεινει κ τροφες που αντιστοιχουν σε 1 block απο το καθενα.
    Δεν σε βαζει να ζυγιζεις αφου λεει (οπως και ο διαιτολογος) οτι ταδε γρ. και μπλοκ αντιστοιχουν σε μια παλαμη πρωτεινης...ελπιζω και στους υδατανθρακες να παιζει κατι αντιστοιχο...
    Ως τωρα εχω ενθουσιαστει, κυριως επειδη ανταποκρινεται νομιζω στις διατροφες bodybuilding γιατι εψαχνα κατι ωστε να μπορω να γυμναζομαι κ να τρωω σωστα.
    Κουραστηκα βρε φορτυ με το διαιτολογο, εχω μηνες να κανω τα διαιτολογια, κ απαιτω κατι πιο καλο απο κριτσινια για προγυμναστξριακο γευμα! Οχι οτι δεν κανει καλα τη δουλεια του, ο,τι ζητησω το βαζει κ χανω, αλλα πρωτον τα ξερω απεξω κ δευτερον δε μπορω να ζηταω εγω, ας προτεινει εκεινος, αλλα να με σπρωχνει σε σωστη διατροφη θελω κ οχι υποκαταστατα!
    επρεπε να μπω στο φορουμ του μποντυ μπιλντινγκ για να μαθω για τα ασπραδια...
    Πρεπει να ειναι η διαιτα της ζωνης αφου ολο γιαυτη τη ζωνη μιλαει...οταν το προχωρησω θα δειξει...αχχαχαχ τωρα το διαβαζω στα γρηγορα ακ κολλαω οπου μου τραβα την προσοχη, ειναι πολυ ενδιαφερον παντως...ασχετα αν θα το κανω ως εχει!

Senior Member
    εχεις δικιο με το διαιτολογο,θα επρεπε αφου πηγαινεις μηνες να σε βοηθαει να φτιαχνεις εσυ ενα σωστο και υγιεινο μοντελο διατροφης που θα το ακολουθεις για παντα,οχι υποκαταστατα.

αυτη ειναι η διαιτα,για την ιδια λεμε αφου ειναι του barry sears ......
    http://www.zonediet.com/
    εγω ζυγιζα γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη στο συστημα της παλαμης ,ξερω οτι θα εκλεβα

οι μποντιμπιλνερ ειναι σε πολλα υπερβολικοι,τα πολλα ασπραδια δεν τα τρωνε επειδη ειναι υγιεινα αλλα για να κανουν μυς αλλα τα πολλα γραμμαρια πρωτεινης μονο καλο δεν κανουν γιαυτο και πινουν παρα πολυ νερο και πολλοι κανουν συχνα εξετασεις για νεφρα κλπ.θεωρουν αδιανοητο να φανε γευμα αν δεν περιεχει πρωτεινη και κρατανε τοσο αυστηρα το ωραριο γευματων που δεν πιστευω οτι χρειαζεται,δεν τρεχει και τιποτα αν φας την πρωτεινη δυο ωρες πριν η μετα

Senior Member
    καλημερα σε όλους....!

χθες ηταν ετσι κ ετσι τα πραγματα...
    πρωι
    τοστ γαλοπουλα-τυρι
    μεσημερι
    1μιση σνιτσελ ψητο στο φουρνο + 1μιση πατατα βραστη
    βραδυ
    1 κομματι μικρο κρεατοπιτα

κλεισιμο παραθυρου 9μιση με την κρεατοπιτα

πως τα βλεπετε???

Bad μεγαλυτερη μεριδα δεν εχει παραπονο!!!

γυμναστηριο δεν πηγα, γυρισα 10παρα και επεσα για υπνο μπαμ μπαμ!!!

παντως, αν κ στα κιλα για την ωρα δεν εχω δει διαφορα (αν κ ειμαι αδιαθετη αλλα οκ), ξερω στανταρ πως εχει ξεπριστει η κοιλια μου.

επισης, ενα που δε ξερω αν ειναι καλο ή κακο.... εχει αρχιζει και νερουλιαζει η περιφερεια.... καλο μαλλον γιατι πεφτει... κακο δε γιατι μαρκαρουν τα παντα, κολαν, παντελονια κλπ....

Senior Member
    φορτυ μου το μελετησα το βιβλιο κ τελικα ειχες απολυτο δικιο, θελει ζυγισμα τουλαχιστο στην αρχη μεχρι να μαθεις (εγω ειμαι ασχετη απο γραμμαρια κ δεν εχω κανενα σκοπο να ζυγιζω ολη μου τη ζωη). δινει πολυ σημασια στα γραμμαρια κ δεν μπορω να το κανω...πανω κατω σε οσα μπορω θα προσπαθησω...κυριως στα γευματα πριν το γυμναστηριο ισως κ μετα...

Κρατησα οσα μου φανηκαν πολυ σημαντικα γενικα για διατροφη κ γυμναστικη, πχ συμβουλες κτλ πχ καπου ειδα για πριν το γυμναστηριο το πρωινο αν θεμε να μη παμε φαγωμενοι αλλα κ να μη χασουμε μυς να τρωμε ασπραδι κι ετσι εκανα την πρωτη μου ασπραδοομελετα...
    Κρατησα κ την περιφημη τριαδα αμυλο, πρωτεινη λιπος στο μυαλο κ.α.

Εφοσον μεχρι πριν επιστρεψω στις παλιες κακες μου συνηθειες εχανα βαρος κανοντας ενα ποτ πουρι διαιτολογου, οσων διαβαζω κ οσων μαθαινω δε βλεπω γιατι να μη το κανω ξανα...Τερμα λοιπον ολες οι διαιτες, συνεχιζω νηστειες κ οσο μπορω σωστη διατροφη...εσυ εισαι μανα σαυτα...λεγε μας ποτε ποτε τι τρως να παιρνουμε ιδεες υγιεινες!

μτσεκ μου νομιζω καλυτερα περισσοτερα γευματα μεσα στο παραθυρο που εχεις να τρως παρα να αυξανεις την ποσοτητα...ο σκοπος ειναι να τρως καθε φορα τοσο ωστε να το χρησιμοποιει ο οργανισμος ωστε να μη το κραταει σαν λιπος...

Φορτυ που ρωτησα στο μποντυ μπιλντερς μου ειπαν οτι δεν ειναι μποντυμπιλντερικη διατροφικη παροτι μοιαζει...
    Καλα δεν την κανω, δεν υπαρχει περιπτωση να τρωω κ κπριν τον υπνο, δε θα μπορω να κανω τις νηστειες μου κ θα καω βουλιμικα...

Senior Member
    Γεια σας κοριτσακια μου, πως ειστε σημερα?
    Εγω τελεια, 2η μερα αποτοξινωσης η σημερινη και ημουν οοοοοοολο το πρωι εξω για δουλειες και ατελειωτο περπατημα και πολυ το ευχαριστηθηκα με τετοιον καιρο, εδω ειναι χαρα θεου και πολλη ζεστη!
    Το απογευμα θα κανω και το 45λεπτακι μου στον διαδρομο και θα ειμαι σουπερ!
    Ευτυχως δεν πειναω με την αποτοξινωση, νηστειες δεν πολυκανω τωρα αυτο το 4ημερα μαλλον θα ξεκινησω παλι απο Πεμπτη και επειτα που τελειωνει η αποτοξινωση.

Senior Member
    μια χαρουλα σε βρισκω τετακι!!!!!!
    αντε αντε προχωραμε δυναμικαααααα!!!!!

εγω δε ξερω αν θα προλαβω παλι σημερα να παω γυμναστηριο γιατι σχολαο 10παρα...
    χθες δυστυχως δεν πηγα γιατι γυρισα πτωμα στο σπιτι...

τελικα ειναι καλη λυση να εχεις ενα διαδρομο σπιτι... σκεφτομαστε να κανουμε ενα δωματιο κ εμεις σαν play room που να βαλουμε μεσα και οργανα γυμναστικης,,,,

Senior Member
    Καλα κι εμενα ο διαδρομος δανεικος ειναι, μη νομιζεις...εγω παντως αν ειχα την δυνατοτητα να αποκτησω οργανο γυμναστικης στο σπιτι μου, θα επελεγα ελλειπτικο διοτι μου ειναι πιο ευχαριστο...αλλα τωρα δεν βαριεσαι, απο το τιποτα, παλι καλα που μπορεσε η φιλεναδα μου και μου δανεισε τον διαδρομο της. Κατι ειναι κι αυτο!

Senior Member
    καλησπερα και παλι!!!!!!

σημερα ειχαμε... ανοιγμα παραθυρου στις 11.... (μετα απο 14 ωρες νηστεια)

πρωι
    τοστ μαυρο γαλοπουλα-τυρι
    πιο αργα 1 mufin
    μεσημερι
    σαλατα λαχανο-ντοματα-καροτο-μισο μισου κοτοπουλο βραστο-1 κουτ κρουτον
    βραδυ (κλεισιμο παραθυρου 7:30)
    ενα μικρο μπολ κορν φλεικς fitness

πως με βλεπετε????

Senior Member
    Κι εγω εφαγα το ψαρακι μου με το μπροκολακι μου και 7,30 το εραψα...και τωρα που το θυμηθηκα, ας φτιαξω να πιω κανενα τσαγακι να περασει η ωρα, πηρα το λιπτον φρουτα του δασους, για να δουμε τι λεει...

Senior Member
    μια χαρα τα λιπτονακια, μια χαρα κ το μιτσεκακι παει ε τετακι?

μονο εγω παω χαλια κ πρεπει ναχει περασει μηνας πια...
    ομως σημερα μιλησα μενα δικτυακο φιλο κ αναθαρρησα,
    αυριο εχω ζυγισμα ευχομενη ναμην εχω παχυνει κ θα προσπαθησω να ειμαι συμμαζεμενη διατροφικα στο εξης...να κλεισει με το καλο το στομαχι ξανα κ μετα βλεπω τι κανω...

>Προς το παρον επανερχομαι στην απλη διατροφη που εχασα τα πολλα κιλα κ τις νηστειες μου φυσικα!
    Τελευταιο γευμα αποψε στις 8 κ 30.
    Αλλα τι γευμα κοριτσια αφηστε...χαλια παλι. Απορω πως δεν εχω παχυνει με ολεσ τις βλακειες που τρωω κανα μηνα τωρα...ναναι καλα η ΙΦ

Senior Member
    Μηπως εχεις τα αγχη του γαμου και ξεδινεις στο φαγητο BaD μου?
    Αχ τα περασαμε κι εμεις πριν κατι χρονια....

Page 40 of 140 FirstFirst ... 3038394041425090 ... LastLast