IF (intermittent fasting) - Page 42
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 42 of 140 FirstFirst ... 3240414243445292 ... LastLast
Results 616 to 630 of 2086
    Senior Member
    γεια σας κοριτσαρες,

Τετη ωραια η νεα σου διατροφη, θα χασεις πολλα κιλα ετσι, θαρχισω κ γω μαζι νομιζω...θα ξεθαψω το διαιτολογιο απο το πισι που τα γραφω...νομιζω στο προηγουμενο μου ειχε περιπου τα ιδια να τρωω ο διαιτολογος! Ηταν ομως αυστηρη διαιτα κ δεν ειχα καταφερει αν τη κανω ενω τη ζητησα...ισως την κανω εμπλουτισμενη με πρωτεινη μετα το γυμναστηριο...

το κλιμα εξακολουθει ναναι στεναχωρο λογω οικογενειακων αλλα επειδη παιζει να ειναι ετσι μονιμα στο εξης αποφασισα να συνελθω κ να γυρισω στον παλιο μου εαυτο...
    Παιζει κ να μη φυγω αυριο για το σπιτι μου αλλα δεν πτοουμαι, απο αυριο διαιτα, τοπα κ θα το κανω...
    Το μονο κακο οτι εν οψη ταξιδιου φορτωσα τη γειτονισσα με τα φρουτα κ τα γιαουρτια (που δεν εφαγα ποτε) και αυριο δεν θαχω να φαω χαχαχαχ

Σημερα τελευταιο γευμα 10, περπατησα μια ωρα στο γυμναστηριο, Τετη με παρακινεις, ανεβαινω στο διαδρομο κ δεν σταματω...παλια μολις εδειχνε 10' τα εφτυνα, βαριομουν ολα μαζι!

Το κορυφαιο ειναι οτι με ειδε η αδελφη μου 10 μερες μετα κ τις φανηκα πιο αδυνατη! η ζυγαρια παντως εδειχνε το πρωι μετα το πρωινο 84-84,5 κιλα περιεργως!
    Παιζει ομως να παχυνω αποτομα αν συνεχισω να τρωω ετσι κ...σταματω! σιγα σιγα ομως ε...

Ουφ τι λογοδιαρροια ειναι αυττη, χωρις φιλουςς κ το μωρο μου εδω ολο δουλειες σπιτι ευτυχως εχω κ εσας!

Πριν το ραψω λιγο να πω κ σεσενα μτσεκακι να ανεβει λιγο η διαθεση σου βρε καλο μου!!! ελα μαζι απο αυριο!

Senior Member
    πρωινο:
    1 τοστ με ψωμι σικαλεως κ τυρι λαιτ κ παριζα λαιτ

προγευμα:
    1-2 φρουτα πχ μηλα

κυριο γευμα:
    1 μεριδα μπριζολα χοιρινη ψητη κ σαλατα μαρουλι
    Καθαρα δευτερα:1 καλαμαρι ψητο κ σαλατες κ 1 κσ ταραμα ή
    καβουροσαλατα κ 1 κομ λαγανα κ 10 ελιες, τουρσι
    1 μεριδα μακαρονια (1 κ 1/2 φλ) με σαλτσα κ 1-2 κσ τριμμενο τυρι
    1 μεριδα κοτοπουλο φιλετο ψητο κ σαλατα
    1 μεριδα μπριζολα μοσχαρισια ψητη κ σαλατα
    φακες 2 κουταλες και 1 φ. ψωμι
    1 μεριδα μπιφτεκι ψητο (2 μετρια) κ σαλατα

βραδυ
    γιαουρτι κ 2-3 φρουτα ή
    γιαουρτι με 2κγ μελι κ 1 χουφτα ξηρους καρπους

Αυτη βασικα ηταν για καθαρα Δευτερα κ με δεδομενο οτι ζητησα αυστηρη...κ με κρεατικα λογω γυμναστηριου...παρολαυτα με το ζορι με αφησε να τη κανω,,,οχι οτι την εκανα βεβαια!

Τωρα ομως θα την κανω κ θα την εμπλουτισω με 1 μπουκαλι γαλα (μισου λιτρου) μετα το γυμναστηριο...ισως κ λιγο μελι που το ειχε πριν το γυμναστηριο κ το εβγαλλα...

Senior Member
    Τετη παρομοιες μου φαινονται, παμεμαζι?

Senior Member
    καλημερα καλημερααααααααααα

μαλλον πρεπει να αυξησω λιγαααααακι το βραδυνο μου και βλεπουμε....
    θα ακολουθησω τη διατροφη που μου ειχαν δωσει απο το γυμναστηριο και βλεπουμε....

παντως εβαλα μια τζιν φουτσιτσα σημερα και πραγματικα μπηκε ανετα!!! σε σχεση με πριν 2 βδ που την ειχα βαλει κ την εβγαλα στο καπακι γιατι με στενεβε...! θα δω το αποτελεσμα την Κυριακη... δεν πεφτει το ηθικο μωρε, απλα με πιανει ωρες ωρες το παραπονο..... ξερεις πως ειναι... αλλα πιστευω πως ειναι μεχρι να ξεκολλησω!!!!

Senior Member
    Originally posted by BaD

Καλημερα στα κοριτσακια μου τα ζουμπουρλουδικα,
    σας βλεπω φορτσατες και ειδικα εσενα ΒaD,
    μπραβο σου που αποφασισες να συνεχισεις,
    παρ' ολα τα δυσαρεστα γυρω σου, ειπαμε,
    αυτα παντα θα υπαρχουν.
    ΕΝνοειται οτι παμε μαζι, γερα με τσαμπουκα,
    μοιαζουν τα διαιτολογια μας, απλα εγω
    εχω κρεας και το βραδυ για μια εβδομαδα,
    σε συνδυασμο με νηστεια θα παμε καλα πιστευω.

Κι εσυ mtsekaki μου γλυκο καλα θα κανεις να
    αυξησεις το βραδυνο σου, να δεις οτι θα δεις
    διαφορα.
    Μπραβο σου και για την φουστιτσα που σου εκανε,
    αυτο ειναι μια μικρη νικη,
    εγω ακομη δεν εχω μπει στον κοπο να δοκιμασω
    παλια μου ρουχα, να χασω 2-3 κιλακια ακομη κα μετα θα κανω την αποπειρα...ισως τοτε να ειναι πιο ανωδυνη!

Senior Member
    τη φουστιτσα αυτη την πηρα οταν ημουν 85κ και δε μου εκανε κ τοοοοσο καλα πριν λιγο καιρο...με στενεβε πολυ... σημερα την εβαλα κ εχει και κενο και φοραω και κολαν απο μεσα!!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!

θα προσπαθησω να το αυξησω, αλλα πλεον τρωω αυτα που λεω, φουσκωνω παρα πολυ και δεν εχω ορεξη για παραπανω.... χθες δλδ εφαγα μεσημερι τη σαλατα με το κοτοπουλο, βραδυ τα δημητριακα με το ζορι....

Originally posted by TETH
    Originally posted by BaD

Καλημερα στα κοριτσακια μου τα ζουμπουρλουδικα,
    σας βλεπω φορτσατες και ειδικα εσενα ΒaD,
    μπραβο σου που αποφασισες να συνεχισεις,
    παρ' ολα τα δυσαρεστα γυρω σου, ειπαμε,
    αυτα παντα θα υπαρχουν.
    ΕΝνοειται οτι παμε μαζι, γερα με τσαμπουκα,
    μοιαζουν τα διαιτολογια μας, απλα εγω
    εχω κρεας και το βραδυ για μια εβδομαδα,
    σε συνδυασμο με νηστεια θα παμε καλα πιστευω.

Κι εσυ mtsekaki μου γλυκο καλα θα κανεις να
    αυξησεις το βραδυνο σου, να δεις οτι θα δεις
    διαφορα.
    Μπραβο σου και για την φουστιτσα που σου εκανε,
    αυτο ειναι μια μικρη νικη,
    εγω ακομη δεν εχω μπει στον κοπο να δοκιμασω
    παλια μου ρουχα, να χασω 2-3 κιλακια ακομη κα μετα θα κανω την αποπειρα...ισως τοτε να ειναι πιο ανωδυνη!

Senior Member
    Κι εγω θελωωωωωωωωωωωωωω!
    Να δοκιμασω κατι και να μου κανει....
    αλλα δεν τολμω ρε συ που να τολμησω, αστα...
    τα παλια μου ρουχα οταν τα φορουσα ημουν κατω απο τα 80!
    ΠΙΚΡΑ!

Senior Member
    ΚΑΛΑ αν βαλω κ εγω ρουχα παλια... δε θα μου κανουν ουτε εμενα.... αλλα ειναι μια αρχη κ αυτη... ΑΑΑ εβαλα κ ενα κοτλε παντελονι που δε μου εκανε!!!! μου κουμπωνει κανονικαααααααα.... αλλα πετανε κατι πατσουλια αποδω κ απο κει... σνιφ

Senior Member
    Χααχχαχαχαχ, κανε πως δεν τα βλεπεις mtsekaki μου,
    θα φυγουν και αυτα, που θα παει...

Senior Member
    αυτο πιστευω κ εγω..... που θα παει θα φυγουν!!!

να σου πω βρε ΤΕΤΗ,,, τι μαγειρευεις σημερα? θα ερθει μια φιλη μου σπιτι σημερα και δε ξερω τι να φτιαξω..... να εκανα κανενα σνιτσελ με μανιταρια.....? κοτομπουκιες...? ριζοτο με γαριδες...? με σαλατα εννοηται πως θα ειναι μαζι...

Senior Member
    Εγω μαγειρευω σημερα μπριζολιτσες με σαλτσα πορτοκαλι και πατατουλες στο φουρνο...αλλα κι αυτα που λες εσυ...πολυ μιαμ μιαμ...ριζοτο με γαριδες (σβησμενες με ουζακι) ειναι το καλυτερο μου...εγω βαζω και πολυχρωμες πιπεριες και μανιταρια με τις γαριδες και γινεται ΤΟ τελειο ριζοτο!

Senior Member
    Καλημερα κοριτσαρες! ξαναρχιζω κ γω, θα ξαναζυγιστω αλλα παλι μετα το πρωινο κ θα το γραψω...λογικα παλι 84-84.5 θαναι (ελπιζω)

Μτσεκακι πολυ καλο αυτο! τα ρουχα τα λενε ολα!

>Τετη εχεις δικιο, οπως κ ναχει εγω λεω ναρχισουμε μαζι να παρακινουμαστε βραδυ δε μπορω να τρωω φαγητο, κυριως λογω δουλειας παλι απο αυριο, με βολευει το γιαουρτιδιο οταν θα μενω μονη θα τη κανω, θα κρατω φαγητο για το βραδυ!

Κοριτσια τελειωσε τοχω παρει αποφαση, θα χασω 5 κιλα, θελω στο γαμο μου ναμαι 79 κιλα, εστω 79.9!

Senior Member
    Βρε κοριτσια, σορρυ που μπαινω κιολας αλλά θελω να ρωτησω τωρα που κανετε if νιωθετε μια υπνηλια και μια χαλια διαθεση?
    παιρνετε καθολου βιταμινες?

Senior Member
    Γεια σου ρε αποφασιστικια BaD!
    Αφου το πηρες αποφαση θα τα χασεις,
    λοιπον τερμα οι ατασθαλιες, εσυ εχεις γαμο,
    εγω σκεφτομαι οτι ερχεται το Πασχα και εχω βαλει κι ενα στοχο,
    ΠΡΕΠΕΙ να τελειωνω μ' αυτον, για να παμε στον
    επομενο!
    Και βγαλε ρε κοριτσακι το "πατος" απο το mood σου!
    Βαλε κατι πιοοοοοο δυναμικοοοο!

Senior Member
    εγω το ριζοτο το κανω σχετικα σκετο, με κροκο, κρεμμυδακι, μανηταρια, σβηνω με λευκο κρασι και στο τελος μπαινουν και οι γαριδες!!!! χμμμ τρομερη η ιδεα με τη σος πορτοκαλ!! πως την κανεις??????? γιατι θα βαλω ετσι κ αλλιως πορτοκλαι στη σαλατα οποτε θα ειναι ωραιο και σε φιλετο κοτοπουλο ή σνιτσελ χωρις να το "φριγανισω" αν κανω αυτο τελικα!!!!! (και μαλλον αυτο βλεπω, ευκολη λυση!)

να σου πω ΒΑΡΒ3 εγω εχω εντονο αισθημα υπνηλιας, αλλα νομιζα πως ειναι λογω της δουλειας.. λες να ειναι απο αυτό??? το αισθανεσαι κ εσυ?

Page 42 of 140 FirstFirst ... 3240414243445292 ... LastLast