Results 631 to 645 of 2086
Thread: IF (intermittent fasting)
-
04-03-2010, 13:01 #631
ναι, εχω λιγες μερες που κοιμαμαι απο τις 10 και στις 6 (8 ωρες υπνος) δεν μπορω να σηκωθω. το παρατηρω μετα απο μια βδομαδα περιπου ιφ
- 04-03-2010, 13:07 #632
να σου πω κ εγω νιωθω εντονη εξαντληση ωρες ωρες.... ισως να φταιει κ αυτο... και μου εκανε εντυπωση γιατι πχ χθες κοιμηθηκα 5 το μεσημερι μεχρι τις 21:00, ξυπνησα εφαγα και 11 παλι κοιμηθηκα και σημερα το πρωι παλι ενιωθα κουρασμενη....
04-03-2010, 13:10 #633
Originally posted by ΤΕΤΗ
Δεν ειναι τιποτα, στην ουσια αντι να ψησω το κρεας
στεγνο η με λαδια, στυβω 2 πορτοκαλια ωριμα
(η και παραπανω αν ειναι το κρεας περισσοτερο),
μια με 2 κουτ. λαδι μονο, φλουδες λεμονιου,αλατι, πιπερι, ριγανη, σκορδο
ολοκληρο (μονο για αρωμα), παπρικα γλυκια, και 1 φυλλο δαφνης και με αυτο το μειγμα μαριναρω το κρεατακι μου
(μπριζολα η κοτοπουλο), για 2-3 ωρες και επειτα το βαζω στη γαστρα μαζι με την μαριναδα ομως....
Αν καμια φορα δεν προλαβαινω να το μαριναρω, φτιαχνω
παλι το ιδιο μειγμα και το περιχυνω απλα στο κρεατακι.
Οπως και να το κανω βγαινει το κρεας λουκουμι!
Esprit αυτη ειναι η συνταγη που εψαχνες.
04-03-2010, 13:35 #634
καλως την μπαρμπ! παιδια αυτο με την εξαντληση το νιωθω οταν τρωω αργα το βραδυ...(χωρις νηστεια)
Ο διαιτολογος μουχε δωσει βιταμινες που ξεχναω να παρω, γιατι λεει οσο καλη διατροφη κ να κανουμε δεν παιρνουμε ολα τα θρεπτικα συστατικα σε διαιτα...
μηπως δεν τρωτε πολυ θρεπτικα τις ωρες που πρεπει να τρωτε μικρουλες τσαχπινουλες? (τρωτε φρουτακια, σαλατες κτλ?)
04-03-2010, 13:41 #635
μαρεσει πολυ η ιδεα!! μαλλον θα κοψω απο τον κηπο πορτοκαλια και θα το δοκιμασω..
Originally posted by TETH
Originally posted by mtsek85
χμμμ τρομερη η ιδεα με τη σος πορτοκαλ!! πως την κανεις???????
Δεν ειναι τιποτα, στην ουσια αντι να ψησω το κρεας
στεγνο η με λαδια, στυβω 2 πορτοκαλια ωριμα
(η και παραπανω αν ειναι το κρεας περισσοτερο),
μια με 2 κουτ. λαδι μονο, φλουδες λεμονιου,αλατι, πιπερι, ριγανη, σκορδο
ολοκληρο (μονο για αρωμα), παπρικα γλυκια, και 1 φυλλο δαφνης και με αυτο το μειγμα μαριναρω το κρεατακι μου
(μπριζολα η κοτοπουλο), για 2-3 ωρες και επειτα το βαζω στη γαστρα μαζι με την μαριναδα ομως....
Αν καμια φορα δεν προλαβαινω να το μαριναρω, φτιαχνω
παλι το ιδιο μειγμα και το περιχυνω απλα στο κρεατακι.
Οπως και να το κανω βγαινει το κρεας λουκουμι!
04-03-2010, 13:48 #636
bad και οποια μπορει ας μου πει αν ειναι σωστο το παρακτω σαν if προγραμμα(copy paste απο το τοπικ τι εφαγα σημερα)
4 Μαρτιου:φαι 11-6
5 Μαρτιου:φαι 12-8(αρα 16 ωρες νηστειας απο τις 18.00 ως τις 12.00 την αλλη μερα)
ε??? ετσι ειναι??
και αφου δεν ειναι διαιτα αλλα διατροφικο μοντελο μπορω να τρωω πχ και 1500 θερμιδες μεσα στο "ωραριο" μου???(ελπιζω απο Δευτερα να ξεκινησω τη συντηρηση επιτελους)
04-03-2010, 13:55 #637
Α, το μικρουλα και τσαχπινουλα πολυ μου αρεσε!!!
ναι, η αληθεια ειναι οτι δεν τρωω και πολυ της προκοπης τωρα τελευταια. μαλιστα απο τοτε που διαβασα και το βιβλιο φαστ-5 που μας βρηκες, ακομη χειροτερα.
οποτε θα ξεκινησω κι εγω βιταμινες και βλεπουμε. εχω κατι σπιρουλινες και κατι ιπποφαες, μια χαρα. να αδειασω και τα κουτια....
καλα, εχω γελασει πολυ με το "δεν παει αλλο"....... οποια παει να βοηθησει τα ακουει απο την καλη.....μια φορα μονο θυμαμαι να εχει ζητησει συγνωμη και αυτη σε εμενα οταν ειρωνευτηκα και δεν το επιασε.....το πιο πετυχημενο που διαβασα πριν λιγο ηταν που της ειπαν οτι ο ψυχολογος της δεν κανει τιποτε...που να κανει ντε? σε ντουβαρι? για να βοηθηθεις πρεπει να μπορεις να ακους και καμια κουβεντα.....
04-03-2010, 14:03 #638
Κι εγω γελαω πλεον με αυτα, τι αλλο μπορεις να κανεις...
πλακα πλακα ομως το εκανε 3σελιδο το θεματακι της
...ατσααααααααααα!
04-03-2010, 14:04 #639
ναι, ρε κορίτσια γιατί μερικοί τσιμπάνε...δεν πρέπει!!!!
04-03-2010, 14:14 #640
Τι να λεμε τωρα βρε tidekpe μου, συνεχως τρωγεται με τα ρουχα της,
εγω της μιλησα μια φορα και με πηρε απο τα μουτρα...
που στην τελικη δεν την ξερω οσο εσεις..
εδω χθες ψαχνοταν ποιος θα μπει στο chat για να μαλωσει μαζι του,
αυτο καταλαβα...τεσπαν...
04-03-2010, 14:18 #641
ο καθενας ξερω με τα προβληματα του....
κριμα παντως που βγαινουν κακιες μεσα στο φορουμ.. κανονικα θα πρεπει να τα απομακρινουν αυτα οι διαχειριστες. Μονο ταραχη βγανει και τιποτα αλλο...
04-03-2010, 15:35 #642
Είναι πολύ ενθαρρυντικό να λες τις σκέψεις σου και να ξέρεις ότι ο άλλος θα τις δεχτεί και δε θα σε κατακρίνει.Αρκεί να βασίζονται στη λογική πάντα.Αν αρχίσω τη μάσα και λέω σε όλους ότι κάνω δίαιτα, τον εαυτό μου δουλεύω πάνω από όλα.Και δυστυχώς,η ζυγαριά λέει αλήθεια
Να 'στε καλά,πολύ χαίρομαι που σας βρήκα
04-03-2010, 16:10 #643
Originally posted by TETH
Τι να λεμε τωρα βρε tidekpe μου, συνεχως τρωγεται με τα ρουχα της,
εγω της μιλησα μια φορα και με πηρε απο τα μουτρα...
που στην τελικη δεν την ξερω οσο εσεις..
εδω χθες ψαχνοταν ποιος θα μπει στο chat για να μαλωσει μαζι του,
αυτο καταλαβα...τεσπαν...
απορω γιατι μπαινουν...μου φαινεται θελουν να γελασουν, να ξεσπασουν ή να τσαντιστουν...
εγω παντως ειμαι στη πρωτη ομαδα. αν εμπαινα, μονο γι'αυτο θα εμπαινα!!! και θα τη δουλευα κιολας οπως το εχω κανει αλλωστε και σε καλοκαιρινο chat γιατι εχει κανενα χρονο στο φορουμ. ειχε αλλο ψευδωνυμο πριν.
και αν προσεξετε δεν φευγει. περιμενει να βοηθηθει δηλαδη? δεν ξερω. κουτσομπολευω και δεν με αρεσει αλλά ειναι Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.....
04-03-2010, 16:21 #644
Ωχ τι εγινε παλι στο φορουμ χαχαχ
επειδη τυγχανει αυτες τισ μερες, κ για παντα ισως στο εξης, να εχω να αντιμετωπισω ατομο κοντινο με απαραδεκτη συμπεριφορα (που χριζει ιατρικης βοηθειας σε τετοιο σημειο...κ εχει μαυρισει κυριολεκτικα τον επερχομενο γαμο μου) δεν εχω τα κοτσια νασχολουμαι αλλο κ εδω...
Πλεον στην αληθινη ζωη γελαω για να μη κλαιω, ισως κανω το ιδιο κ εδω! Αν με διασκεδαζει η φαση θαναμιχθω...ως εκει ομως...
Νασαι καλα μπαρμπ που το πηρα χαλαρα...ξερεις εσυ!
Αμπσολουτ μια χαρα νομιζω ειναι, διαβασε το πρωτο πρωτο μηνυμα της φορτυ, λεει τα διαφορα ειδη νηστειας...φυσικα κ μπορεις να κανεις με οσες θερμιδες θελεις, αρκει να τρως υγιεινα απο ολες τις ομαδες τροφιμων.
Αλλιως μπορει να τρως μονο σοκολατα κ να παρεις 1500...αλλα τα ξερεις εσυα υτα δε σε φοβαμαι! Το τσιγαρο πως παει? δεν το ξαναπιασες ετσι? φρουτακια!
04-03-2010, 16:22 #645
συγνωμη που επεμβαινω αλλα επειδη βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια ετοιμασα ενα σπεσιαλ αφιερωμα με καποιες απο τις μπουρδες που μας εχει ¨ταισει¨ κατα καιρους. Την επομενη φορα που θα τολμησει να πει βλακεια για ατομα απο εδω μεσα απλα θα ποσταρω το κατεβατο και τοτε να δουμε παλι θα μας βγαζει τρελες ολες?
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση