Results 646 to 660 of 2086
Thread: IF (intermittent fasting)
-
04-03-2010, 16:25 #646
Originally posted by Esprit
συγνωμη που επεμβαινω αλλα επειδη βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια ετοιμασα ενα σπεσιαλ αφιερωμα με καποιες απο τις μπουρδες που μας εχει ¨ταισει¨ κατα καιρους. Την επομενη φορα που θα τολμησει να πει βλακεια για ατομα απο εδω μεσα απλα θα ποσταρω το κατεβατο και τοτε να δουμε παλι θα μας βγαζει τρελες ολες?
- 04-03-2010, 16:27 #647
εγω δεν ξερω τιποτα. Κακια ειμαι οχι χαζη
Μπαρμπ εχει πεσει κ το iq μου τελευταια απτη στεναχωρια...μη το ψαχνεις...δε μπορω καν να συγκροτισω τη σκεψη μου ακομα...
04-03-2010, 16:31 #648
ποιος σε πειραξε εσενα να τον τσακισω κι αυτον τωρα που εχω παρει φορα??? οχι πες ποιος τολμησε να σε στεναχωρησει!!
04-03-2010, 16:36 #649
Επειδη θα το σβησω το προηγουμενο μηνυμα μολις το δεις...ας μεινει αυτο, η αδιαφορια τελικα ισως ειναι η μεγαλυτερη τιμωρια (με δεδομενο οτι εχει κανεις ησυχη τη συνειδηση του και φταιει ο αλλος).
04-03-2010, 16:38 #650
ναι οκ αφου ομως λες οτι αδιαφορια ειναι η καλυτερη λυση βγαλτο απο μεσα σου και μην σκας για μια μαλακισμενη μια φορα ζεις την ετοιμασια του γαμου σου μην αφηνεις τον καθε ηλιθιο να στο καταστρεψει!! χεστους ολους ασ τους να βγαλουν τα ματια σου εσυ συγκεντρωσου στα ομορφα συναισθηματα αυτης της ετοιμασιας! Αντε μην ερθω εκει και τους πλακωσω ολους που σε στεναχωρουν! Αντε τωρα δλδ!
04-03-2010, 16:39 #651
το διαβασα κι εγω...μεχρι εκει εφτασε η κατασταση ε? ασε, καταλαβα. εκτος εαυτου και με το δικιο σου....
04-03-2010, 16:47 #652
δυστηχως ή ευτυχως τους συγγενεις δε τους διαλεγουμε, κ θα τσακωθεις κ θα στεναχωρηθεις κ υπομονη θα κανεις, κ το ιδιο κ οι αλλοι μαζι σου, ομως οταν αγαπας βρισκεις τροπο κ δε χαλανε συγγενειες...
Παντως ολα εχουν κ τα ορια τους...δε μπορεις μια ζωη να κρρατας μονομερως μια σχεση...οι σχεσεις θελουν προσπαθεια κ απο τους δυο κ προσοχη οταν φτανεις τα ορια του αλλου να μη τα ξεπερνας...μετα την 100η φορα ο αλλος θα σου δωσει ενα σουτ ειτε εισαι συγγενης ειτε κολλητος ή οτιδηποτε...ολα εχουν ορια κ καλο ειναι να μην ακροβατουμε στη κοκκινη γραμμη...καποτε θα πεσουμε κ δεν θα εχει δυχτι ασφαλειας...η ζωη δεν ειναι προβα...
04-03-2010, 16:49 #653
Εσπριτ σευχαριστω αλλα αν ηθελα μπραβο να τους δειρει θα προτιμουσα τον γυμναστη που ειναι και σουπερ σεξυ! χαχαχαχα μη με παρεξηγεις ε χαχαχα
04-03-2010, 16:52 #654
Οπως τα λες ειναι δε διαφωνω καθολου. Ομως πες στον εαυτο σου οτι με αυτην θα ασχοληθεις αλλη φορα γιατι τωρα πρεπει να απολαυσεις αυτη την ωραια διαδικασια... δεν ξερω πως αλλιως να σε κανω να νιωσεις καλυτερα. Θα σου λεγα μερικα ανεκδοτα αλλα θα ειναι παροδικο. Εγω θελω να σε κανω να βγαλεις αυτην την μικρη στιγμη απο το μυαλο σου για να μην σου δηλητηριαζει το μυαλο. Οχι τπτ αλλο μετα απο 10 χρονια θα σκεφτεσαι αυτες τις μερες και αντι για μια ωραια αναμνηση γεματη χρωματα αρωματα και γλυκες στιγμες θα εχεις για αναμνηση μια ξινη γρια που τρωγεται με τα ρουχα της... Τουλαχιστον μεσα απο τα βιωματα σου παιρνω καποια μαθηματα...
04-03-2010, 16:52 #655
οχι παιδι μου δε σε παρεξηγω! τουλαχιστον να ρθω να κανω την μαζορετα εγω? :P
04-03-2010, 16:58 #656
Originally posted by BaD
δυστηχως ή ευτυχως τους συγγενεις δε τους διαλεγουμε, κ θα τσακωθεις κ θα στεναχωρηθεις κ υπομονη θα κανεις, κ το ιδιο κ οι αλλοι μαζι σου, ομως οταν αγαπας βρισκεις τροπο κ δε χαλανε συγγενειες...
Παντως ολα εχουν κ τα ορια τους...δε μπορεις μια ζωη να κρρατας μονομερως μια σχεση...οι σχεσεις θελουν προσπαθεια κ απο τους δυο κ προσοχη οταν φτανεις τα ορια του αλλου να μη τα ξεπερνας...μετα την 100η φορα ο αλλος θα σου δωσει ενα σουτ ειτε εισαι συγγενης ειτε κολλητος ή οτιδηποτε...ολα εχουν ορια κ καλο ειναι να μην ακροβατουμε στη κοκκινη γραμμη...καποτε θα πεσουμε κ δεν θα εχει δυχτι ασφαλειας...η ζωη δεν ειναι προβα...
εγω εχω την αδερφη της μαμας.. τετοια ζηλια και κακια ρε κοριτσια δεν μπορω να την καταλαβω παραγαμτικα.. θα σας πω ενα απο τα πολλα που εχει πει γιατι αν ειναι να τα πω ολα θελω μερες ολοκληρες.. παντα λοιπον ασχολειτε με την παρτυ μου ενω εγω αδιαφορω και για το αν υπαρχει...
που λετε εκανα επεμβαση.. απο το καλοκαιρι εχω χασει 30 κιλα! με βλεπει πριν απο μια βδομαδα. δεν εχει πει ουτε ενα μπραβο.. η ξαδερφη μου μονιμος να μου λεει να κανω στροφοες γιατι να με βλεπεις γιατι δεν χορταινε να με βλεπει πως εχω χασει να λεει και ολας ε μαμα καλα δεν εχει γινει κουκλα η ζωη? η θεια μου μοκο. οχι μονο δεν ειπε τπτ απαρα ανοιξε το ψυγειο πηρε σοκολατα και ετρωγε..
και την αλλη μερα ρε κοριτσια τι λει στην μαμα μου αν εχει το θεο της δλδ..
της λεει η μαμα μου ειδες η ζωητσα ποσο εχει χασει!! 30 κιλα το καμαρι μου! και της απανταει η θεια μου περισσοτερα επρεπε να εχει χασει. να δεις τρωει πολλα γλυκα γι αυτο δεν εχασε πιο πολλα...
η μαμα μου εμεινε. τι λες καλε της λεει λιγα ειναι τοσα κιλα? αν ειναι δυνατον...
αυτο ειναι το πιο συντομο που ειπε... εχω ακομη ιστοριεσ και ιστοριες να σας πω..
παλια με ενοχλουσαν. πλεον απλα γελαω και αδιαφορω. ισως αυτο την ενοχλει που βλεπει πως και και να λεει δεν με αγκιζουν και απλως αδιαφορω για την παρτυ της .
04-03-2010, 16:59 #657
ayto μου λενε ολοι οι δικοι μου. κ αυτο εχω σκοπο να κανω...σιγα σιγα ομως...ειναι κ μες τα ποδια μου...κ ειναι πιο δυσκολο...καλε που ξερεις οτι ειναι γρια...τα πετυχες ολα! χεχε
Ας μη βαραινουμε κ τα κοοριτσια,
Τετη αρχισα επιτυχως τη διατροφη, εφαγα μια μπριζολα τεραστια...
04-03-2010, 17:00 #658
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ωραια η θεια!! Τελικα μερικες φορες καλυτερα να κανεις παρεα με ενα καζανι σκατα παρα με τους συγγενεις σου...
04-03-2010, 17:01 #659
bad στην ελλαδα ζω κι εγω... μπορει να μην μπηκα σε διαδικασια γαμου ακομα κτλ αλλα βλεπω ολο το μεγαλειο της ελληνικης οικογενειας! Μη μου αγχωνεσαι κοριτσι μου εσυ να την κοιτας και να γελας και να λες μια ξεμωραμενη γρια ειναι δεν αξιζει καν!
04-03-2010, 17:07 #660
Οπα, κοριτσια τι εγινε?
Μια ωριτσα ελειψα για να κανω διαδρομο...κι εσεις μου αλλαξατε και σελιδα, μωρε μπραααααααβο!
Τι εχουμε εδω?
Ανασυνταξη δυναμεων?
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....