IF (intermittent fasting) - Page 45
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 45 of 140 FirstFirst ... 3543444546475595 ... LastLast
Results 661 to 675 of 2086
    Senior Member
    χαχαχαχα ζωιτσα ειπαμε δεν τους διαλεγουμε...δυστηχως μαλλον...Τετη ειναι δω μια θεια μου κ δεν ειχα σκοπο να παω γυμναστηριο...αλλα τωρα πεισμωσα! θα παω...εστω κ για 1 ωρα διαδρομο θα παω...Μεχεις κανει κ θεωρω τη μια ωρα παιχνιδακι! κ δεν εκανα ποτε μου...μες το σπιτι τον εχω στο νησι κ δεν κανω!

Senior Member
    Χαχαχαχαχ μπα σε καλο σου λεμε!
    Μωρε στο τελος θα θελει στενεμα το νυφικο!

Senior Member
    δεν πειραζει ας χασω εγω τα κιλα κ ας μου πλεει!
    βεβαια στενευει κ τελευταια στιγμη αφου το ραβω...δεν ειναι τιποτα...
    Δεν ξερω μου εχει κολλησει, δεν μου αρκει που εγινα οπως πριν, θελω περισσοτερα απομενα, θελω να γινω τσα κιλα οσο δε θυμαμαι καν ποτε ημουν!

Senior Member
    Στο ευχομαι βρε μικρουλα!
    Αμα το θελεις πολυ, θα τα καταφερεις...
    δεν σε φοβαμαι εσενα!

Senior Member
    καλησπερα καλησπεραααα

μολις γυρισα απο το γυμναστηριο και εχω νεα!!!!

ας ξεκινησω απο τα σημερινα μου καλυτερα

πρωι (μετα απο 14 ωρες νηστεια)
    τοστ - χυμος ενδιαμεσα
    μεσημερι
    σαλατα λαχανο, ντοματα μικρη, 1 κουτ καλαμποκι, 1 κουτ κρουτον, μισο μισου στοιθος κοτοπουλο
    στις 8 περιπου βραδυνο
    4 κουτ σουπας δημητριακα ολικης αλεσης με 1 κουπα γαλα 2%

αυτα!!!

γυμναστηριο
    45' ποδηλατο
    10' διαδρομο
    10' στεπς
    40' οργανα χερια - ποδια
    30 κοιλιακοι

σημερα εκανα κ ενα meeting με το γυμναστη-διατροφολογο μου, μου ειπαν να πως πρεπει να συνεχισω αυτη τη διατροφη και πιο συγκεκριμενα

πρωι
    γαλοπουλα-τυρι +ντοματα αν θελω σε τοστ μαυρο ή μαυρη μπαγκετα

μεσημερι
    σαλατα και μαζι κοτοπουλο ή κρεας ή ψαρι ή μπιφτεκια (2) ή σνιτσελ ή μπριζολα κλπ
    και 1 φορα τη βδ με ρυζι ή μακαρονια και 1 φορα ελευθερο

βραδυ
    δημητριακα ή γιαουρτακι ή ζελε ή σαλατα

μου ειπε να το συνεχισω αυτο για τουλαχιστον 1μιση μηνα γιατι εχει κολλησει το λεμφικο και θελει λιγο ζορι η κατασταση... μολις αρχισω να κανω, τοτε θα αυξησω λιγο τις μεριδες... ποτακια αντε 2 τη βδομαδα, 1-2 κουτ ζαχαρι μαυρη σε καφε ή τσαι κλπ τη μερα (εγω δε βαζω ζαχαρι γενικα) και πανω απο 2 λιτρα νερο... εδω εχουμε προβλημα αλλα οκ κατι θα γινει...

αυτα τα νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ειναι κ διατροφολογος ο γυμναστης σου? καλο!
    κατι δε κααλαβα...ποιο λεμφικο?
    Τετη ξεφυγα παλι, βλεπεις ειχα αδειο ψυγειο, νομιζα οτι θα ταξιδευα σημερα...
    Δες αν θες στο τι εφαγα σημερα...ελπιζω να το κρατησες εσυ! φιλια

Α να ρωτησω τι εγινε παλι με την lbp kαι η ΜΚΕη εγραψε αυτα στο τοπικ προς lbp? εχασα παλι συνεχειες? ! καλα ποτε θα ηρεμησει το πραγμα? απλα δε βρισκω το τοπικ να δω τι εχει γινει απο περιεργεια,,,δεν ειμαι σε φαση να ψαχνω...

Senior Member
    εχω καταληξει πως η νηστεια μου ειμαι περιπου 15ωρη, πρωτο γευμα 11 και τελευταιο στις 8. καλα δεν ειναι??? και οι ωρες ειναι καλες και μετα το βραδυνο παω γυμναστηριο οποτε μια χαρα!!!!!

αντε να δουμε.... ο γυμναστης μου ειπε, προσπαθεια 1 μηνα κ ισως να μην εχω και αποτελεσμα γρηγορα..... + πολλα νερα (κατι που δε μπορω καθολου)....

Senior Member
    θα σας θαυμαζω οσους κανετε αυτη τη διαιτα νηστεια... εγω με τπτ δεν θα μπορουσα να μεινω τοσες ωρες νηστικη...

δλδ σε αυτες τις 15 ωρες νηστειας.. ουτε ενα φρουτακι? ουτε ενα χυμο δεν πινεις μτσεκ85???

Senior Member
    εγω παντως αν και δεν κανω νηστεια προσπαθω το τελευταιο μου γευμα να ειναι πριν τις 7-8. απλα δεν αργω και το πρωι να φαω. οτι ωρα ξυπνησω τρωω. κατα τις 10 συνηθως. οποτε κανω γυρω στις 14 ωρες νηστεια καταλαθος! χαχαχαχα..αυτα ειναι. μπαντ πως το βλεπεις?

Senior Member
    οχι ζωητσα μου, ουτε φρουτακι ουτε τιποτα... μονο νερακι αντε κ κανενα τσαι χωρις ζαχαρι....

το παλευω παρα πολυ και ελπιζω να πετυχω....!

Originally posted by zwhtsa
    θα σας θαυμαζω οσους κανετε αυτη τη διαιτα νηστεια... εγω με τπτ δεν θα μπορουσα να μεινω τοσες ωρες νηστικη...

δλδ σε αυτες τις 15 ωρες νηστειας.. ουτε ενα φρουτακι? ουτε ενα χυμο δεν πινεις μτσεκ85???

Senior Member
    μια χαρουλα σε βλεπω σαν!!!!!

εγω πραγματικα κανω αγωνα για να μπορεσω να κρατησω τη λυγουριτσα μου τοοοοσες ωρες... ΄το πρωι πχ οτι ωρα ενιωθα πεινα ετρωγα, μπορει κ 2 φορες μεχρι να σχολασω... μετα παντα πηγαινα γυμναστηριο και γυριζα 11 σπιτι.... πειναγα.. θα ετρωγα και πιο μετα μπορει κ 1 το βραδυ.... θα πιναμε κ κανενα ποτακι... μου κανει πολυ αισθηση η αλλαγη αυτη..... νιωθω πως πειναω αλλα το παλευω...

Originally posted by sanelaki
    εγω παντως αν και δεν κανω νηστεια προσπαθω το τελευταιο μου γευμα να ειναι πριν τις 7-8. απλα δεν αργω και το πρωι να φαω. οτι ωρα ξυπνησω τρωω. κατα τις 10 συνηθως. οποτε κανω γυρω στις 14 ωρες νηστεια καταλαθος! χαχαχαχα..αυτα ειναι. μπαντ πως το βλεπεις?

Senior Member
    xixi...ευχαριστω πολυ...ειναι πολυ καλο το να τρως νωρις παντως...πραγματιλα..πολυ καλο

Senior Member
    εσυ ποσο καιρο και τη διατροφη ακολουθεις και εχασες τοσα κιλα;

Senior Member
    γεια σας κουκλες
    συνεχιζω κι εγω με 6 ωρες νηστεια χθες. κανω οτι μπορω. νομιζω οτι ειναι πολυ καλος αυτος ο τροπος διατροφης. ποσο πια θα φας σε 5-6-7 ωρες?? αρχιζω απο σημερα και βιταμινες. χθες τις ξεχασα παλι οσο ημουν στο παραθυρο. κλαψ.

Senior Member
    μαλλον χρειαζομαι κ εγω ιταμινες, νιωθω ωρες ωρες τρομερη εξαντληση......
    ποιος σου τις συστησε ΜΠΑΡΜΠ?

Page 45 of 140 FirstFirst ... 3543444546475595 ... LastLast