IF (intermittent fasting) - Page 46
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 46 of 140 FirstFirst ... 3644454647485696 ... LastLast
Results 676 to 690 of 2086
    Senior Member
    Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια, πως ειστε σημερα?

Originally posted by BaD
    Τετη ξεφυγα παλι, βλεπεις ειχα αδειο ψυγειο, νομιζα οτι θα ταξιδευα σημερα...
    Δες αν θες στο τι εφαγα σημερα...ελπιζω να το κρατησες εσυ!

BaaaaaaaaaaaaaaD που εισαι καλη μου, κατι ειχαμε πει για ζυγισμα χθες το θυμασαι?
    Εγω ζυγιστικα πρωι πρωι και οπως βλεπεις το αποτελεσμα φαινεται στο τικερακι μου.

Μια χαρα λοιπον κι εγω, μολις πριν λιγο ανοιξα το παραθυρακι μου με τοστακι
    και για σημερα εχω μεσημερι-βραδυ ψαρι με βραστη σαλατα.
    Διαδρομο εκανα πρωι πρωι με την αυγουλα (και με την τσιμπλα στο ματι) 45'...προσπαθω ακομη να βρω την ωρα που μου αρεσει καλυτερα να κανω..θα την βρω που θα παει!

Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    μαλλον χρειαζομαι κ εγω ιταμινες, νιωθω ωρες ωρες τρομερη εξαντληση......
    ποιος σου τις συστησε ΜΠΑΡΜΠ?
    κανενας. παιρνω σπιρουλινα που εχει σχεδον ολες τις βιταμινες, κοβει την ορεξη γιατι προσφερει αισθημα κορεσμου κλπ. βασικα τις παιρνω γιατι ειναι φυτικες και εντελως ακακες (ελπιζω) και επισης μπορει να παιρνω και ιπποφαες το οποιο επισης τα σφαζει και τα μαχαιρωνει ολα δηλ εχει σχεδον ολα οσα χρειαζεται ο οργανισμος, ακακο και φυτικο (επισης ελπιζω...). τα παιρνω οταν τα θυμαμαι αλλά η αληθεια ειναι οτι μια τονωση τη νιωθω αν παρω μερικες μερες. βεβαια μπορει να ειναι και οτι σαββατοκυριακο ξεκουραζομαι αλλά εγω παιρνω οποτε θυμηθω. η αληθεια ειναι οτι η χρονια διαιτα κουραζει και αδυνατιζει τον οργανισμο και τον αδειαζει απο ιχνοστοιχεια βιταμινες κλπ. ετσι νομιζω δηλαδη. δεν ειμαι και ξερολας αλλά θελω να πιστευω λογω επαγγελματος οτι κατι ξερω!!!!

Senior Member
    oxi εχουν βαση οσα λες και ειναι λογικο...
    θα ρωτησω κ εγω στο φαρμακειο τι μπορω να παρω για να παρω ενα Ups στον οργανισμο μου!!!!

Senior Member
    καλημερες! ναι τωρα ξυπνησα...οταν περιμενω περιοδο εχω τον ασηκωτο...τι σκουπες βαζανε στο δωματιο, τι τηλεφωνα, τι περα δωθε, εγω κοιμομουν!
    Με το που ξυπνησα εφαγα ενα τεραστιο στρογγυλο σαντουιστοειδες με τελειο θεικο μοσχομυριστο ψωμακι απο το φουρνο!
    Μετα ζυγιστηκα ντυμενη Τετη μου...κ φαγωμενη! παλι 84. Τι να κανεις μια ζυγαρια με διαβαθμιση μισοκιλου βρε παιδι μου...ολο 84 με δειχνει. Μονο προχθες εκανε να δειξει 84.5 αλλα οχι με σιγουρια!

Τετη μεχρι να παρω εγω μπρος να κανω σωστη διατροφη εσυ θα εχεις δει 8 μπροστα!

Μτσεκ μπαρμπ παιρνω πολυβιταμινη της solgar μετα απο προτροπη του διαιτολογου μου, ειπε για 20 μερες. Του ειπα μια χαρα ειμαι δεν εχω τιποτα, ειπε οταν κανουμε διαιτα οσο σωστα κι αν τρεφομαστε δεν αντικαθιστανται ολα τα απαραιτητα συστατικα κ χρειαζονται βιταμινες...

Τετη οπως καταλαβες τα κανω αλλα πολυ πανω κατω...αυτο με το γιαουρτι κ τα φρουτα το βραδυ αν το καταφερω θα με σωσει! θα προσπαθησω απο σημερα...

Senior Member
    Originally posted by BaD
    Τετη μεχρι να παρω εγω μπρος να κανω σωστη διατροφη εσυ θα εχεις δει 8 μπροστα!

Οπως και να εχει BaD μου, αποκλειεται να σε φτασω συντομα, οποτε μπορεις να επαναπροσαρμοστεις με την ησυχια σου!

Senior Member
    σε λιγο θα κυρηξει πτωχευση η Ελλαδα κ αμα τρωω τοσο Τετη δε θα βγω οικονομικα...πρεπει να προσαρμοστω συντομα χαχαχαχ

Λοιπον Η φιλεναδα η ιρενε εκανε 55 λεπτα ελελιπτικο, εσυ πρωι πρωι διαδρομο...οποτε κ γω θα κανω ενα μπανιο να νιωσω καλυτερα κ θα παω κ σημερα να κανω διαδρομο καμμια ωρα! κ ας αδιαθετησω τι εγινε...αντεεεεεεε να μαθετε

Senior Member
    ρε σεις 55 λεπτα ελλειπτικο πως μπορειτε??? εγω.. οταν ειχα δοκιμασει να κανω,, στα 5 λεπτα τα ειχα φσυστει.... ελεηνη ειμαι ετσι? χαχαχαχαχα

Senior Member
    Η αληθεια ειναι οτι κι εγω ελλειπτικο θα εκανα πιο ευχαριστα, τον διαδρομο τον βαριεμαι...ασε που βλεπω και τον τοιχο για 45'..το ελλειπτικο εχει πιο πλακα.

Senior Member
    τι ακριβως ειναι το ελλειπτικο...?

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    ρε σεις 55 λεπτα ελλειπτικο πως μπορειτε??? εγω.. οταν ειχα δοκιμασει να κανω,, στα 5 λεπτα τα ειχα φσυστει.... ελεηνη ειμαι ετσι? χαχαχαχαχα
    Zwhtsa καταρχήν μην νομίζεις πως κάνω γρήγορα «του σκοτωμού», κάνω χαλαρά.
    Επειδή βαριέμαι να βλέπω ειδήσεις, εκείνη την ώρα παίρνω το νεράκι μου ή τον χυμό μου και ανεβαίνω στο δωμάτιο μου.
    Βάζω στο λάπτοπ να παίζει ότι έχω χάσει από ελληνική tv (σχεδόν τα πάντα) και ανεβαίνω στο ελλειπτικό.
    Εχθές έβλεπα ταινία.
    Κάθε φορά ότι τραβά η όρεξή μου.
    Η ώρα περνά χωρίς να το καταλαβαίνω?!!!

Senior Member
    καλως το ρινιο, για να δουμε θα κανω εγω ελλειπτικο? ωραια το πηρα...χαχαχ

Χθες στο γυμναστηριο (αθηνα ειμαι ακομα) με περιμενε ο κουκλος γυμναστης που λεγαμε να με δει να κανω βαρη...
    ειχα καβαλησει ομως το διαδρομο κ δεν ελεγα ννακατεβω...ηρθε διπλα κ μου λεει "παντα τοση πολλη ωρα κανεις αεροβικη?"
    λεω οχι απλα περναω χαλια φαση κ αντι να περπαταω στους δρομους αρχισ ανα κανω διαδρομο που δεν εχω κανει ποτε μου...!
    κ δεν εχω ορεξη να κανω τιποτε αλλο...κ μου ειπε οτι δεπειραζει κ οτι θα τα καψω ολα!

Ζωη ελλειπτικο την πρωτη φορα που εκανα αντεξα για 1', μη πω για καποια δευτερολεπτα, δευτερη τριτη φορα που δοκιμασα για πλακα αντεξα λιγο παραπανω,
    παιζει ρολο αν ανεβεις για να δοκιμασεις ή αποφασισμενη να κανεις...κ διαδρομο μετα τα 5' αρχιζα να βλαστημαω ...γιαυτο δεν εκανα ποτε...

Senior Member
    καλησπερα κοριτσια... barb κανε τον κοπο και στειλε μου εκεινα που λεγαμε γιατι θα εκραγω αποψε την κοβω την δουλεια...

Senior Member
    η αληθεια εναι πως ειχα ανεβει μετα απο 30 λεπτα διαδρομο και 30 λετπα γρηγορο ποδηλατο... ισως γι αυτο δεν αντεξα πολυ..

Senior Member
    Α ρε, τα καλυτερα χανω παλι!

Senior Member
    ε βρε ζωη κι εμενα μουπε χθες στις 11 οτι αδειασε το γυμναστηριο κ μπορω να κανω βαρη αλλα μετα απο 70' διαδρομο τι ενεργεια ναχω? βεβαια ειναι τοσο ωραιοσ αυτος ο γυμναστης που ημουν ετοιμη να πω ναι...
    ολα πρεππει να γινονται με τη σωστη σειρα αναλογα που θες να δωσεις βαση...

αχ Θεε μου βγαζω το γυμναστη απο το μυαλο μου τωρα, τωρα!

Page 46 of 140 FirstFirst ... 3644454647485696 ... LastLast