IF (intermittent fasting) - Page 49
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 49 of 140 FirstFirst ... 3947484950515999 ... LastLast
Results 721 to 735 of 2086
    Senior Member
    Originally posted by nera
    Πήρα και κάτι μπισκότα νηστίσιμα σήμερα και ενώ είμαστε στο ίδιο δωμάτιο (!!!) τα αγνοώ επιδεικτικά!!! Έχασα κι ένα κιλό αλλά δε μπορώ να ενημερώσω το στικεράκι,να βλέπω την κατηφόρα και να παίρνω δύναμη...

Μπραβο σου neraκι για το κιλακι που εχασες!
    Και οσο για τα μπισκοτα...δειξε χαρακτηρα
    και δεν θα το μετανιωσεις!

Senior Member
    δείχνω,δείχνω...αλλά είναι τελείως αλλοπρόσαλλο να εξαρτάται η διάθεσή μου από τα βρωμομπισκότα.Χθες ημουν σε δυο πάρτυ γεννεθλίων,με κάτι τούρτες θεϊκές και τις έβλεπα σα χάρτινες. Το μόνο που θέλω είναι να συνεχιστεί η αναισθησία μου

Senior Member
    Σκεψη θετικη και θα δεις που δεν θα μπαινεις σε πειρασμους ευκολα..
    κι εγω καπως ετσι ξεκινησα..
    ακομη και τωρα που δεν βλεπω εντυπωσιακες αλλαγες στη ζυγαρια
    εδω και 2 εβδομαδες περιπου, δεν το βαζω κατω...
    το εχω ξαναπει "η τωρα η ποτε!"

Senior Member
    καλησπερα σε όλους!!!! ΧΑΘΗΚΑ 2 μερες τωρα, οποτε θα τα γραψω όλα μαζι...

Παρασκευη
    πρωι
    τοστ - χυμος
    μεσημερι
    σαλατα λαχανο- καροτο-ντοματα-1 κουταλια καλαμποκι- 2 κουταλιες κρουτον μισο στοιθος κοτοπουλο
    βραδυ
    3 κουτ δημητριακα με 1 κουπα γαλα

γυμναστηριο
    45' ποδηλατο
    15' διαδρομος
    15' στεπς
    40' οργανα

3λιτρα νερο

Σαββατο (μετα απο 17 ωρες νηστεια)
    πρωι
    μια φετα ψωμι σκετο με 1 φετα ζαμπον
    μεσημερι
    3 μπιφτεκακια μικρα + σαλατα χαλανο
    βραδυ
    1 ομελετα με σκανακι και φετα
    1 κουτ σουπας ραβιολια
    1 μικρο κομματι ταρτα φρουτων που εφταξα....

σημερα εφαγα παραπανω γμτ....

γυμναστηριο
    35' διαδρομο
    30΄ποδηλατο
    10' στεπς
    1 ωρα οργανα

1μιση λιτρο νερο
    καλα πηγε σημερα.. αλλα με τοσα που εφαγα σημερα δε βλεπω αυριο να με δω πιο κατω... μερα ζηγισματος αυριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοο

wish me luck!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Γεια σας κοπελαρες!
    καλη τυχη μτσεκ!

Λοιπον σημερα ειδα 84.3 (με περιοδο) στην παλια ζυγαρια αλλα δε πτοουμαι κατακρατηση θαναι...Για να μην αρχισω τις προσθαφαιρεσης ποσο θα με εδειχνε της αθηνας, ποσο εχασα ποσο πηρα κτλ θα κανω το εξης:

Ζυγιστηκα σημερα, θα βαλω στοχο -5 κιλα, δηλαδη να δω στην ιδια ζυγαρια (της αδελφης μου ειναι) 79+.
    Αυτη η ζυγαρια εχει πολλα οφελη, πρωτον δεν ειναι μες το σπιτι ωστε να ζυγιζομαι διαρκως, δευτερον δειχνει ολοιδιο με του διαιτολογου κ τριτον ειναι ακριβειας...οποτε την Κυριακη θα ζυγιστω με τρελα κ κορδελα!

Ενδιαμεσα δε λεω θα ζυγιζομαι κ στη δικια μου να βλεπω απωλεια...παλι ακριβειας αλλα δειχνει αλλο νουμερο...χαμοσ! χαχαχαχ φοβαμαι μη μου γινει ψυχωση το ζυγισμα οχι τιποτε αλλο...
    Την Κυριακη θα παω κ στο διαιτολογο κ θα μετρησουμε κ ποντους, να κανω κ μια λιπομετρηση κ να δω την αληθινη διαφορα...οι ποντοι δε λενε ψεμματα...

Τετακη πως εισαι εσυ? το παιδι καλα? η device πως παει με το τσιγαρο ξερει καποια? Η μπαρμπ τι κανει?

Senior Member
    nera βρηκες ακρη με το τικερ?

Senior Member
    καλησπερα σε ολους!!!

σημερα ειμαι σε πολυ καλυτερη φαση μια και ειναι Κυριακη!!!!

πρωι πηγα και ζυγιστικα και κλασικα με εδειξε 88 μπα, ουτε γραμμαριο πανω... καλο ειναι αυτο, πριν τη περιοδο ημουν 88,7 οποτε καααατι εχασα μαλλον....

σχετικα με τα φαγια της ημερας

πρωι (μετα απ 15 ωρες νηστεια)
    3 κουταλιες δημητριακα με μιση κουπα γαλα + 1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι
    μεσημερ
    1 μεριδα ντολμαδακια (κανονικη)
    απογευμα
    καφεδακι εσπρεσσο διπλο με λιγο γαλα 2% (το εκανα αφρογαλο για να διχνει πολυ!) με 1 κουταλια κοφτη μαυρη ζαχαρη
    βραδυ
    θα φαω 1 γιαουρτακι

+40 λεπτα περπατημα (ειναι κλειστο το γυμναστηριο σημερα οποτε περτατησαμε με τον αντρα μου) αλλα σε πολυ γρηγορο βημα και με ανηφορες - κατηφορες και σκαλοπατια

καλα νομιζω πως ειναι ε?

φιλακια πολλα πολλα σε ολους! (δε νομιζω να με ξεχασατε...!)

Senior Member
    φαε κ κανα φρουτακι κ σαλατουλα...Κυριακη ειναι χεχεχ σιγουρα εχεις χασει! αρχιζω κ γω...ξαφνικα νιωθω αποστροφη για ολα με το που γυρισα σπιτι...(για ολα τα φαγωσιμα εννοω)

Senior Member
    τετακι ευχομαι να περνας καλα! αμα γυρισεις δες τη διαιτα που κανει η barb, ειναι στο τοπικ της πεταλουδιτσας, εχει ψητα κτλ κ ειναι στο τοπικ ε ναι ειμαι κ γω νεο μελος ή καπως ετσι. Τι λες να την κανουμε?

Δεν μπορω ναποφασισω τι να κκανω για μια εβδομαδα...διαιτολογο δε πηγα λογω περιοδου...θα παω Κυριακη...σιγουρα εχω σα στοχο να κοψω τα γλυκα που τελευταια δινουν κ παιρνουν κ το ενα ζηταει κι αλλο!
    Αυτο το παλιο διαιτολογιο μου που επιχειρησα ννα το κανω δεν μπορω ειναι πολυ αυστηρο...
    Τι να κανω ρε γμτ, παντως πρεπει να φυγω απτη φαση τρωω ο,τι ναναι! πρεπει να κανω κατι...

Senior Member
    Originally posted by Pink_Butterfly
    ΓΙΑ 6 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΡΩΩ:
    1ο ΓΕΥΜΑ
    ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ 2 ΔΑΧΤΥΛΑ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!)
    2οΓΕΥΜΑ
    2 ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΜΕ 30 ΓΡ ΤΥΡΙ ΦΙΝΑ
    3ο ΓΕΥΜΑ
    150 ΓΡ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ( ΒΡΑΣΤΟ Η ΨΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ) Η 150 ΓΡ ΠΕΡΚΑ(ΒΡΑΣΤΗ Η ΨΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ) Η 100 ΓΡ ΤΟΝΟ ΜΕ ΑΦΘΟΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ Κ.Σ ΛΑΔΙ
    4ο ΓΕΥΜΑ
    150 ΓΡ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Η ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ
    5ο ΓΕΥΜΑ
    150 ΓΡ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ( ΒΡΑΣΤΟ Η ΨΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ) Η 150 ΓΡ ΠΕΡΚΑ(ΒΡΑΣΤΗ Η ΨΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ) Η 100 ΓΡ ΤΟΝΟ ΜΕ ΑΦΘΟΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ

ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΛΑΔΙ, ΑΛΚΟΟΛ, ΖΑΧΑΡΗ

ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ. ΠΧ ΑΝ ΘΕΛΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 2 ΠΛΑΚΕΤΕΣ, Η ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΑΓΩΤΟ. ΑΝ ΘΕΛΩ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Η ΛΑΔΕΡΑ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΜΕΡΙΔΑ.

bad εννοεις αυτην τη διαιτα?
    ρε γμτ δεν μπορω με τιποτα το γκρειπφρουτ...δεν αντεχεται!
    Βασικα η συγκεκριμενη μοιαζει με αυτην που κανω αυτην την εβδομαδα που εχει κρεας η ψαρι πρωι βραδυ...με την διαφορα οτι εγω για το πρωι εχω τοστ.
    Λοιπον θα βρω το επομενο διαιτολογιο της ενδοκρινολογου μου και θα το ποσταρω να το δεις...λεω να το ξεκινησω απο Τεταρτη που τελειωνω το πρωτο..οταν το δεις πεσ μου

Senior Member
    Καλησπερα Τετη!καλη διαιτα φαινεται και υγειηνη!εχεις μετρησει θερμιδες στο περιπου??γιατι για 6 μερες,τοσο κραταει γενικα??

Senior Member
    Καλησπερα τετη!, ελπιζω περασες καλα ετσι? καθομαι δουλεια ωστε να εχω νετ κ ψαχνω διαφορα...διαιτες γυμναστικη κτλ.
    Ναι μαλλον αυτη ειναι, δεν ειμαι σιγουρη τι κανουν οι αλλες κοπελες γιατι δεν ειδαν ακομα το μηνυμα μου.
    Κι εμενα μου μοιαζει σαν αυτη που κανεις γιαυτο στο ειπα...τη δικια μου με το βραδυ γιαουρτι δεν την καταφερα...Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω...ισως τρωω ελευθερα με περιορισμενο βραδυνο κ νωρις...

Senior Member
    Originally posted by Pink_Butterfly
    ΓΙΑ 6 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΡΩΩ:
    1ο ΓΕΥΜΑ
    ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ 2 ΔΑΧΤΥΛΑ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!)
    2οΓΕΥΜΑ
    2 ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΜΕ 30 ΓΡ ΤΥΡΙ ΦΙΝΑ
    3ο ΓΕΥΜΑ
    150 ΓΡ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ( ΒΡΑΣΤΟ Η ΨΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ) Η 150 ΓΡ ΠΕΡΚΑ(ΒΡΑΣΤΗ Η ΨΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ) Η 100 ΓΡ ΤΟΝΟ ΜΕ ΑΦΘΟΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ Κ.Σ ΛΑΔΙ
    4ο ΓΕΥΜΑ
    150 ΓΡ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Η ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ
    5ο ΓΕΥΜΑ
    150 ΓΡ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ( ΒΡΑΣΤΟ Η ΨΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ) Η 150 ΓΡ ΠΕΡΚΑ(ΒΡΑΣΤΗ Η ΨΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ) Η 100 ΓΡ ΤΟΝΟ ΜΕ ΑΦΘΟΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ

ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΛΑΔΙ, ΑΛΚΟΟΛ, ΖΑΧΑΡΗ

ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ. ΠΧ ΑΝ ΘΕΛΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 2 ΠΛΑΚΕΤΕΣ, Η ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΑΓΩΤΟ. ΑΝ ΘΕΛΩ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Η ΛΑΔΕΡΑ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΜΕΡΙΔΑ.

καλησπερα να ρωτησω...

γνωριζουεμ αυτη η διατροφη για πιο ατομο αναφεροταν? δλδ κιλα και υψος? γιατι σιγουρα διαφορετικη ειναι η ποσοτητηα για ατομο 60 κιλων και διαφορετικη για ατομο 90 κιλων..
    παντως φαινεται πολυ καλη!

Senior Member
    κοριτσια αυτη την ειδα στο τοπικ ειμαι κ γω νεο μελος, kapoia pink butterfly την εχει γραψει...ειναι τεραστιο τοπικ, με δυσκολια την βρηκα, περιμενω επιβεβαιωση απο τις δικες μας κοπελες οτι οντως αυτη ειναι κ αυτη κανουν...
    Κι εμενα καλη μου φαινεται αλλα θα βαζω αλατι...το αλατι μας εμεινε για νοστιμια χεχεχε

Page 49 of 140 FirstFirst ... 3947484950515999 ... LastLast