IF (intermittent fasting) - Page 50
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 50 of 140 FirstFirst ... 40484950515260100 ... LastLast
Results 736 to 750 of 2086
    Senior Member
    λιγο αλατι οκ,δε νομιζω να φερει την καταστροφη...εμενα το γκρειπφρουτ μονο με χαλαει εδω!!τελικα ειναι μονο για 6 μερες κοριτσια???νομιζω+1 γιαουτρακι 1% το απογευμα θα την εκανε ακομη πιο υγειηνη...

Senior Member
    μπα εχει αρκετη πρωτεινη, αλλα 1 γιαουρτι δεν βλαπτει.
    Μαρεσει γιατι εχει ελαχιστο αμυλο αλλα εχει υδατανθρακες γενικα (σαλατες υδατανθρακες δεν εχουν?). Εχω καταμπερδευτει τωρα δεν ξερω γιατι...κατι δε μου παει αλλα δε βρισκω τι...Παντως πρωτεινες εχει για μεταπροπονητικο γευμα, η σαλατα δε μπορω να θυμηθω αν αρκει ή αν πρεπει να υπαρχει κ ρυζι...γιατι οταν γυμναζομαστε χρειαζζομαστε υδατανθρακες να καιμε, ειδαλως καις μυς... (που δεν το θες σε καμμια περιπτωση...). Η πρωτεινη επουλωνει τους κατεστραμμενους μυς αλλα χρειαζονται υδατανθρακες σιγουρα...

Senior Member
    για τη γευση το λεω αλλα και για μην ειναι πολυ υποθερμιδικη(ενα harmony πχ που τρωω εγω συνηθως με φρουτα και 1% εχει γυρω στις 180 θερμιδες)....

Ωραια διαιατα ειναι,μ`αρεσει!!!με τη νηστεια ομως πως να τη συνδιασουμε???

Senior Member
    BAD για δες αυτην

Πρωινο
    Γαλα με 3-4 κουταλιες δημητριακα ή
    1φετα τυρι και μια φετα ψωμι (ή 2 φρυγανιες εναλλακτικα)

Μεσημεριανο
    Απαχο κρεας (φιλετο,κιμας,μοσχαρι κτλ) ή
    Λευκο ψαρι ή τονο σε νερο ή
    Κοτοπουλο ή γαλοπουλα ή
    Θαλασσινα
    Ολα αυτα με απεριοριστη σαλατα με 1 κουταλια λαδι

Βραδινο
    1 Φορα--> 70γρ φετα με σαλατα και μια φετα ψωμι
    2 φορες--> 1/2 κουτι cottage με σαλατα και μια φετα ψωμι
    2 φορες--> 2 απαχα γιαουρτια με 1 φρουτο
    1 φορα--> 2 αβγα με σαλατα και μια φετα ψωμι

Στα ενδιαμεσα φρουτα,ζελε χωρις θερμιδες,αφεψηματα (φρουτα απαραιτητα τουλαχιστον 2 την ημερα)
    Επιτρεπεται 1 αναψυκτικο light μεσα στην εβδομαδα
    Λαχανικα επιτρεπονται ολα, ΟΧΙ ομως οσα ειναι ριζες (πχ πατατες καροτα)
    Ντοματες μεχρι 2 μετριες την ημερα (για τις ντοματες μου εχει πει οτι κανουν κατακρατηση,ποτε παραπανω απο 2 ημερησιως)

Senior Member
    μια χαρα μου φαινεται αυτη τετη, απο που τη βρηκες? να ξερουμε εγκυροτητα εννοω...παντως το ψωμακι θα μπορουσε να ειναι το μεσημερι, το βραδυ καλο ειναι να το αποφευγουμε (ολοι οι διαιτολογοι το βαζουν ομως).
    Μου φαινεται παρα πολλη καλη, μηπως να κανω αυτη...κ θα τρωω το μεσημεριανο με ρυζι ή βραστη πατατα μετα το γυμναστηριο. (καλο ειναι να τρωμε τοτε ρυζι, ψωμι κτλ που καιγονται)
    Α τα 2 γιαουρτια που λεει ξερουμε γιατι τα εχει 2? πλεονεξια μου φαινετααι εκτος κι αν το κανει για να βγει σωστος αριθμος πρωτεινων σε καθε γευμα...
    Στο μεσημεριανο δεν εχει ποσοτητες ομως οποτε μαλλον δεν ειναι αυτος ο λογοσ που εχει 2 γιαουρτια το βραδυ...

Senior Member
    ειναι της ενδοκρινολογου μου οπως ανεφερα και παραπανω...
    ειναι το επομενο διαιτολογιο απο αυτο που κανω τωρα..
    ισως το ξεκινησω κι εγω τελικα απο αυριο αντι για Τεταρτη

Senior Member
    Βρε συ μακαρι να το κανουμε μαζι...αλλα γιατι δε τελειωννεις το προηγουμενο?
    Η ενδοκρινολογος σου ειναι κ διατροφολογος? τι προβλημα θυροειδη ειχες? (ειχα υπερθυρεοειδισμο τα τελευταια χρονια, πολυ παλια ειχα υπο, τωρα ειμαι θεραπευμενη εδω κ 5 χρονια νομιζω)

Senior Member
    α κ ποτε στις εδωσε, για ποιο λογο, ποσα κιλα ησουν κτλ κτλ? αν δε σε βαραινω θυμισου πες ειναι σημαντικα...ισως ετσι βγαλουμε αακρη

Senior Member
    αυτη ειναι η διατροφη που ακολουθω..... απλα το πρωι αντι για δημητριακα τρωω τοστ και τα δημητριακα ειναι στο βραδυνο μου...

βραδυνο ζυγισμα 89,9... απελπισια..

τελικα για βραδυ εφαγα κατα τις 7,30 μιση πανσετα χωρις λυπος (μιση παλαμη), 1 ντολμαδακι και σαλατα ντοματα-αγκουρι... αποτι φαινεται δε το σηκωνω πλεον το βραδυνο... νιωθω τρομερο φουσκωμα και με εχει πιασει τρομερος στομαχοπονος...

βραδυνο τελος...
    μονο κατι ελαφρι κ αυτο.

ψυχολογια καααατω απο το μηδεν...

Originally posted by TETH
    BAD για δες αυτην

Πρωινο
    Γαλα με 3-4 κουταλιες δημητριακα ή
    1φετα τυρι και μια φετα ψωμι (ή 2 φρυγανιες εναλλακτικα)

Μεσημεριανο
    Απαχο κρεας (φιλετο,κιμας,μοσχαρι κτλ) ή
    Λευκο ψαρι ή τονο σε νερο ή
    Κοτοπουλο ή γαλοπουλα ή
    Θαλασσινα
    Ολα αυτα με απεριοριστη σαλατα με 1 κουταλια λαδι

Βραδινο
    1 Φορα--> 70γρ φετα με σαλατα και μια φετα ψωμι
    2 φορες--> 1/2 κουτι cottage με σαλατα και μια φετα ψωμι
    2 φορες--> 2 απαχα γιαουρτια με 1 φρουτο
    1 φορα--> 2 αβγα με σαλατα και μια φετα ψωμι

Στα ενδιαμεσα φρουτα,ζελε χωρις θερμιδες,αφεψηματα (φρουτα απαραιτητα τουλαχιστον 2 την ημερα)
    Επιτρεπεται 1 αναψυκτικο light μεσα στην εβδομαδα
    Λαχανικα επιτρεπονται ολα, ΟΧΙ ομως οσα ειναι ριζες (πχ πατατες καροτα)
    Ντοματες μεχρι 2 μετριες την ημερα (για τις ντοματες μου εχει πει οτι κανουν κατακρατηση,ποτε παραπανω απο 2 ημερησιως)

Senior Member
    επισης εκανα μετρησεις στο παλιο τζιν που ειναι και ο στοχος μου.. θελει να χασω τουλαχιστον25 ποντους για να μπω... ακομα μεγαλυτερη απογοητευση...... δυσκολο εως και ακατορθωτο...

Senior Member
    μτσεκακι με τις νηστειες τις βραδυνες μετα αν πας κ φας βραδυ μεγαλο γευμα σκας...
    αυτο ειναι αλλο ενα καλο των νηστειων για μενα...κ μια που λεω για νηστειες εγω γιατι ειμαι ακομα στη δουλεια κ δεν εχω φαει βραδυνο ρε γαμωτοοοοοοοοο
    φτου. κ τι τρωνε τωρα 10 ηωρα!
    ειχα κσοπο να εκανα διαδρομο κ να επινα γαλα αλλα τωρα...μου φαινεται επειδη δε πειναω θα μεινω με τον καπουτσινο τον απογευματινο...τον ηπια 5μιση νομιζω, πες 6. πω χαζομαρα....μηπως να πιω ενα ποτηρι γαλα τωρα? δεν μπορω νναποφασισω...

Senior Member
    bad απο θυρεοειδη εχω υπο, παιρνω χαπι (1 καθε μερα)
    Τα συγκεκριμενα διαιτολογια τα εχω απο την προηγουμενη ανοιξη οπου ημουν οσα κιλα ακριβως ειμαι και τωρα...τα ακολουθουσα κατα γραμμα και εχανα 1 κιλο την εβδομαδα...μετα εγινε το μπερδεμα, $#%#%#$θηκε και ο Διας και τα ξαναπηρα..και τωρα φτουυυυ κι απ την αρχη!

Senior Member
    ελα μην ανησυχεις θα τα χασουμε παρεα...λοιπον την αρχιζω κ γω, την κανω κοπυ πειστ, θα παρω σπιτι το νοττμπουκ να υπολογισω τις θερμιδες πανω κατω, μαλλον εγω θα τρωω 1 γιαουρτι αντι για 2. Θα δω...ο διαιτολογος καπου 1700 μου βαζει οταν γυμναζομαι καθημερινα...κ κατι σαν αυτο απλα με ολα τα φαγητα (και λαδερα οοσπρια κτλ)
    Αρχιζουμε απο αυριο ή θα τελειωσεις την παλια σου πρωτα?

Senior Member
    μτσεκ κανεις την ιδια δηλαδη?>

Senior Member
    αρχιζουμε απο αυριο...κουραστικα με τα κρεατα μεσημερι βραδυ..θελω ποικιλια

Page 50 of 140 FirstFirst ... 40484950515260100 ... LastLast