IF (intermittent fasting) - Page 51
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 51 of 140 FirstFirst ... 41495051525361101 ... LastLast
Results 751 to 765 of 2086
    Senior Member
    ναι δε λεει, παιζει να βαλω κ οσπριο κ λαδερο, θα δω, μου εχοουν λειψει.Ωραια παμε απο αυριο, ξαναζυγιζομαι αυριο στη δικια μου ζυγαρια να βλεπω απωλεια...θα τη γραφω εδω καθε μερα μαζι με τι εφαγα κτλ αντε να δουμε. Μτσεκ θα μας ακολουθησεις? δεν νομιζω οτι τρως ολα αυτα με τιποτα ...εφυγα κοριτσια φιλια

Senior Member
    Εγω παντως εχω να δηλωσω οτι πριν απο λιγο (και εχοντας πληρη συνειδηση των πραξεων μου :P), εφαγα παγωτακι!
    Ε μα πια, ειχα να φαω γλυκο απο την Κυριακη των αποκριων!
    Ξεκιναμε απο αυριο το διαιτολογιο, ζυγιστικα Παρασκευη και σημερα Κυριακη με εδειξε το ιδιο δλδ 91,7 κραταω αυτο δεν ξαναζυγιζομαι μεχρι την ερχομενη Παρασκευη.
    Το καθημερινο ζυγισμα περισσοτερο κακο μου κανει παρα καλο!
    Αντε να δουμε θα πατησουμε τα 90 τουλαχιστον μεχρι το Πασχα?!
    Γιατι για να δω το 8 μπροστα δεν με κοβω!

Senior Member
    Επισης να προσθεσω οτι απο αυριο ξεκιναω ερευνα αγορας για ελλειπτικο...εχουμε εδω bodybuilding club και θα παω εκει αρχικα να ρωτησω...
    Βρηκα στη σελιδα του συγκεκριμενου μαγαζιου ενα axxon ηλεκτρομαγνητικης αντιστασης σε καλη τιμη και μ αρεσει..αν το βρω εδω και γλιτωσω και τα μεταφορικα μεχρι τελος εβδομαδας θα εχω ελλειπτικοοοοοοοοοο...ω ρε ποιος με πιανει μετα!

Senior Member
    ναι BAD μου κανω την ίδια με τη διαφορα πως το πρωι τρωω τοστ μαυρο με γαλοπουλα-τυρι

ολα τα αλλα ειναι ιδια

α κ δεν τρωω συνηθως αποτι ξερεις ενδιαμεσα.

αλλα ειναι αυτη που μου εδωσε κ εμενα ο γυμναστης μου ακριβως ιδια!!!! εμενα μου εχει δωσει το ελευθερο να τρωω 1-2 φορες τη βδομαδα το μεσημεριανο ελευθερο για να μην κουραζεται ο οργανισμος και το κανω την Κυριακη.

αντε και οι 3 στον ιδιο αγωνα τωρα????
    καλα μας αποτελεσματα

Originally posted by badgirl11
    μτσεκ κανεις την ιδια δηλαδη?>

Senior Member
    18 ωρες νηστειας (απο χτες 4 εως σημερα 10...),η πεινα μου δεν παλευοταν...το στομαχι μου ειχε ανεβει στα...αφτια!!
    10.15 εφαγα φιτνες+γαλα 1% και ακομη ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩ........

Senior Member
    absolute, πιστεψε με σε 2-3 μερες θα εχεις συνηθισει!
    Ομως ρε συ πολλες ωρες δεν εκανες νηστεια?
    Γιατι δεν ξεκινας απο την 15ωρη να συνηθισεις και μετα αν δεις οτι σε παιρνει, περνας στην 18ωρη.
    Εγω παντως μεχρι 16ωρες αντεχω, μετα χτυπαει καμπανακι!

Senior Member
    αχ,Τετη εχει χαρη που κοιμηθηκα νωρις(και ξυπνησα αργα)....
    Δεν ξερω αν μου παει αυτο το μοντελο...αμεσως εξαντληθηκα...ουτε ορεξη να ζυγιστω δεν ειχα!!

Ισως το κανω αργοτερα που θα εχω μπει στη συντηρηση,για 2 κιλα που θελω εγω δεν ξερω αν μπορω να το αντεξω!!!

Senior Member
    εγω παλι παιζω σε 14 εως 16 ωρες και πλεον, μετα απο 2 βδομαδες εχω συνηθησει και μια χαρα!!!! βαρος δε χανω, αλλα... τι να κανουμε... κανω διαιτα και αντι να χανω με βλεπω στα ιδια και καποιες φορες κ περισσοτερο... χαλια μαυρα η κατασταση

Senior Member
    δεν μπορω επισης να σκεφτομαι συνεχεια τι περιορισμους εχω και να μετραω ωρες,μου φαινεται πολυ δυσκολο και με κανει να σκεφτομαι το φαγητο πιο πολυ απο πριν!!!...και αν τυχει να βγω μια βολτα να μην μπορω να πιω ενα ποτακι????

θα πιασω παλι το μετρο...4-5 γευματα την ημερα,οχι αργα το τελευταιο γευμα...ας κανουν και 1 μηνα να φυγουν τα 2 παλιο κιλα...δεν την παλευω διαφορετικα

Senior Member
    2 κιλακια ειναι μωρε,, θα φυγουν τα ατιμααααα!!!

λοιπον, σημερα, μετα απο 16 ωρες νηστεια ξεκινησα

πρωι
    τοστ μαυρο γαλοπουλα-τυρι
    εχω το χυμο μου που πινω κατα τη διαρκεια της ημερας
    και ηδη εχω πιει σχεδον 1 λ νερο!!! μου ειπε ο γυμναστης μου πολυ πολυ πολυ νερο! θα προσπαθησω οσο μπορω να το κανω... θελει λεει τουλαχιστον 2 λιτρα τη μερα και περισσοτερο....

Senior Member
    ναι θα φυγουν θελουν δε θελουν!!!καλα εχει να κανει και η διακοπη του καπνισματος νομιζω γιατι εχω να συνδιασω:την διακοπη,τη διαιτα και τη νηστεια....

Σας ζηλευω που αντεχετε με τη νηστεια...αν καπνιζα θα μπορουσα να αντεχω και να μην τρωω τοσες ωρες χωρις να σκεφτομαι συνεχεια το φαι!!!πχ πριν το κοψω(καπνιζα και σα φουγαρο),το πρωι επινα 2-3 σκετους καφεδες και 12-1 το πρωινο μου και χωρις να πειναω και πολυ,αλλα και το βραδυνο νωρις το τελειωνα.....παλι καπνιζα,καπνιζα,καπνιζα μετα......
    αλλα πλεον το τσιγαρο stop!!!!και ο Θεος βοηθος!!

Senior Member
    Αφου το πηρες αποφαση να το σταματησεις, μπραβο σου, θελει δυναμη...
    Κι εγω καπνιστρια ειμαι αλλα οχι και απο τις πλεον φανατικες...αντε στον καφε κανα δυο τσιγαρα..και την υπολοιπη μερα ισως να μην προλαβω να κανω και κανενα αλλο...εχω και μικρα παιδακια και πρεπει να καπνιζω στο μπαλκονι..και βαριεμαι να μπαινοβγαινω!

Senior Member
    ετσι τετη μου εισαι οκ!!!εγω ημουν ακραια φανατικη και καπνιζα παντου,ειχε καιρο τωρα αρχισει να με ενοχλει και να με εκνευριζει απιστευτα αυτος ο εθισμος!!καθε φορα που ελεγα θα καπνιζω μεχρι 4-5 την ημερα δεν ξερω πως γινοταν και ξεπερνουσα το 1,5 πακετο....Καταλαβα πως μονο μαχαιρι γινεται στην περιπτωση μου αφου το μελετησα κιολας το θεμα στο ιντερνετ παρα παρα πολυ λεπτομερως...

Senior Member
    κοριτσια τελικα τι διαιτα θα κανετε? εγω μπορει να γραφω εκει αλλά εχω ξεφυγει εντελως. αυτοσχεδιαζω και τρωω μονο μεσα στο παραθυρο. εχθες ομως χαλασα και το παραθυρο...
    απο σημερα ομως κυρια. κανω 19 ωρες νηστεια και 5 παραθυρο απο 18:00 ως τις 23:00 αυτη την εβδομαδα.

το βιβλιο Fast-5 που μας εδωσε η bad το διαβασατε? εγω το διαβασα το σαββατοκυριακο και το βρηκα ιδιαιτερα ενδιαφερον. αλλά μπορουμε παντα να τρωμε στις συγκεκριμενες ωρες? καπου θα πας, κατι θα φας ή θα πιεις εντος προγραμματος και χαλας οτι εχτιζες απο οτι καταλαβα

Senior Member
    κ εγω εχω ελατωσει πολυ το καπνισμα, βλεπω πως οι αντοχες μου εχουν αυξηθει αρκετα!!! αντε να δουμε τι θα κανουμε με τα κιλα ρε γμτ..... ή πιο καλα για να αφησουμε τα κιλα.. αντε να δουμε πως θα φυγουν αυτοι οι 25 ποντοι στην περιφερεια!!!! δυσκολη αποστολη...

Page 51 of 140 FirstFirst ... 41495051525361101 ... LastLast