Results 766 to 780 of 2086
Thread: IF (intermittent fasting)
-
08-03-2010, 12:13 #766
εγω θα κανω οτι προκυψει και οτι ωρα προκυψει,δεν αντεχω αλλο αγχος(εχω και σοβαροτερα θεματα δυστηχως..)
απλα θα φροντισω να μην ξεπερναω τις 1100 θερμιδες και να μην τρωω βραδυνο αργα....και απο ασκηση οτι μπορω...
με το που χαλασε λιγο ο καιρος μου χαλασε αμεσως η ψυχολογια....
- 08-03-2010, 12:50 #767
εχω να θεση ενα ερωτημα βρε κοριτσα (και αγορια που ισως να ξερουν)
εχετε ποτε την αισθηση, πως δεν ξερετε αν ειστε χορτασενοι ή οχι?
τις τεελυταιες 4μερες εχω μια πολυ περιεργη αισθηση που δε μου καθοριζει αν ειναι πεινα, αν εχω χορτασει, αν εχω φουσκωσει... ισως σας φανει χαζο αυτο που λεω, αλλα ειναι αληθεια.. το σωμα μου δε μου δινει σωστη πληροφορία, δε χερω πραγματικα τι ειναι αυτο που νιωθω ωρες ωρες.... δε ξερω αν εχετε νιωσει κατι αναλογο για να μπορεσω να το αναπτιξω και να μεταφερω το τι νιωθω...
08-03-2010, 14:19 #768
Γεια σας κοριτσια...καλα εχω πελαγωσει, δεν προλαβα ναρθω κ εχω απειρες δουλειες + το οτι θα πρεπει να αρχισω καθαρισμα σπιτιου ξανα, το ποσες φορες θα το καθαρισουμε απορω!
Εχω συντονισει τα παντα, δουλειες στη δουλεια, δουλειες στο νεο σπιτι, γυμναστηριο, διαιτολογο, καθαρισμα, ξεκαθαριισμα, ενας χαμος. Κ ετσι οπως κανονιζα ολα αυτα (μεχρι τωρα ευκολο αφου ακομα δεν τα κανω) συνηδειτοποιησα οτι παλι ξεχασα να φαω!
Δεν ειναι κατασταση αυτη αλλα απτην αλλη κ στη δουλεια θα αρχισουμε καθαρισματα κ ξεκαθαρισματα κ θα τραβηξει μακρυα η βαλιτσα...
κ σκεφτομαι οτι δεν γινεται να ξεχναω να ττρωω γιατι θα πειναω τα βραδυα κ τοτε δεν θελω να τρωω βρε κοριτσια...
Εχω αγχωθει φοβερα με το θεμα αυτο, Τετη σημερα την αρχισα τη διαιτα...εσυ?
Μτσεκ πρεπει να τρως τα ενδιαμεσα δυστηχως...
Αμπσολουτ γιατι επιβαρυνεις τον οργανισμο σου κανοντας τοσες πολλες ωρες νηστεια? απλα θα μπορουσες να κανεις νηστεια μετα το βραδυνο σου ωστε να βοηθηθεις να μην τρως εξτρα...οχι να ψωμολυσσας βρε παιδι μου...εχεις κ το τσιγαρο...
Μπαρμππ δεν χαλαει η νηστεια οταν δεν την κανεις καθε μερα αφου δεν ειναι για να γινεται καθε μερα!
Προσωπικα την κανω σχεδον καθημερινα οταν την κανω αφου κανω την 15ωρη μονο κ δεν επηρεαζει ουτε το πρωινο ουτε το βραδυνο μου ιδιατερα...
Αν δεις κ στο βιβλιο που εδωσε η φορτυ ακριβως το ιδιο λεει, οτι την καννεις οποτε θελεις κ οπως θελεις...
Κοριτσια ποτε θα προλαβω να τα κανω ολα αυτα μεχρι το γαμο...μεχρι κ τις στεναχωριες μου ξεχασα με τα οικογενειακα κ το αμαξι μολις πατησα το ποδι μου εδω...
08-03-2010, 14:32 #769
Ειδες οι πολλες δουλειες μικρουλα τι κανουν?
Η καταλληλη ψυχοθεραπεια ειναι τελικα...
Το αρχισα κι εγω σημερα το διαιτολογιο ολα οοοοοοοοοοκ!
Βρηκα και ελλειπτικο και αυριο το μεσημερι θα το εχω σπιτιιι μουυυ!
08-03-2010, 14:34 #770
μην αγχωνεσαι πανω απ ολα και πελαγωνεις... κατσε και βαλε ενα προγραμμα και ξεκινα σιγα σιγα να κανεις ολα αυτα που πρεπει να γινουν... ενα την φορα χωρις να σκεφτεσαι τα αλλα... και σιγα σιγα θα ανοιξει το τοπιο και θα γελασει λιγο το χειλακι σου... ισως ακουγονται χαζα η δυσκολα να γινουν αλλα ετσι μου τα λεει η ψυχιατρος μου ετσι σου τα μεταφερω και ισως βοηθησω... παντως μεταξυ μας και μενα χαζα μου φαινονται οταν μου τα λεει κι εγω πνιγομαι...
08-03-2010, 14:46 #771
εσπριτ μια χαρα την βρισκω την γιατρο κ πολυ λογικο ακουγεται...θα προτιμουσα ομως να πηγαιναν σε γιατρο 1-2 δικα μου ατομα ωστε να χαμογελουσα κ γω πριν το γαμο μου...αλλιως θα καταληξω εγω σε ψυχιατρο...μαυτα που ακουω κ βλεπω...
Ανυπομονω να μαθω κ για το αμαξι τι θα γινει...μου τοχαν τρακαρει-διαλυσει καινουργιο αμαξι...ειμαι με ενοικιαζομενο...
Τετη ποτε προλαβες βρε θηριο κ διαλεξες! Ποιο διαλεξες? ειναι οικονομικο κ γερο? το δοκιμασες? νομισα απλα ειχες πει οτι θα ηθελες καποτε ενα εελειπτικο οχι αυριο
Οποτε θα με κανεις εκτος απο τα καθαρισματα στο νεο σπιτι να κανω κ ελλειπτικο...θα πεσω κατω στο τελος μου λεει ο διαιτολογος...αλλα εγω επεμενα κ εκλεισα ραντεβου...
08-03-2010, 14:47 #772
μπαντ οταν ειπα στην γιατρο οτι θεωρω πως καποιοι χρειαζονται ψυχιατρο ξερεις τι ειπε? οτι αυτοι αυτο τον τροπο συμπεριφορας εχουν και δε θα αλλαξουν και οτι γενικα δεν χρειαζονται αυτοι ψυχιατρο αλλα εμεις οι υπολοιποι για να μαθουμε να πως να διαχειριζομαστε αυτα τα ατομα...
08-03-2010, 14:48 #773
βεβαια αν αυτοι οι 10 πηγαιναν στο γιατρο και ρυθμιζαν λιγο τη συμπεριφορα τους οι υπολοιποι 200 δεν θα ειχαμε αναγκη να παμε εμεις στο γιατρο... αλλα τοτε θα μειωνοταν η δουλεια των ψυχιατρων...
08-03-2010, 14:54 #774
Originally posted by badgirl11
Tετη ποτε προλαβες βρε θηριο κ διαλεξες! Ποιο διαλεξες? ειναι οικονομικο κ γερο? το δοκιμασες? νομισα απλα ειχες πει οτι θα ηθελες καποτε ενα εελειπτικο οχι αυριο
χαχαχαχ ετσι ειμαι εγω αμα το καθυστερησω το πραγμα και το πολυσυζηταω στο τελος δεν το κανω.
διαλεξα ενα πολυ καλο απο το bodybuilding clyb ηλεκτρομαγνητικης αντιστασης σε πολυ καλη τιμη (382 ευρω-τιμη προσφορας γι αυτην την εβδομαδα)
08-03-2010, 14:58 #775
Κοιτα επειδη περναω για αλλη μια φορα για χαρη καποιων δυσκολη φαση αποφασισα πολυ απλα να μην ασχολουμαι...αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να γλιτωσω τον ψυχολογο, το συγκεκριμενο ατομο εχει βαλεθι να με τρελανει κυριολεκτικα...μεχρι τωρα δε μενοιαζε, αλλα τωρα βαλθηκε να κανει το ιδιο κ στη μανα μου κ εκει δεν παιζω...
Μετα απο σκεψη κατεληξα οτι δε γινεται να χαλασω και αυτη την περιοδο της ζωης μου...θα μου πεις γιατι τι το ιδιαιτερο αφου γκρινιαζω οτι εχει τοσα τρεξιματα κ τοσες δουλειες...γιατι ειναι για μενα...κ ακομα και τα τρεξιματα της δουλειας παλι σεμενα θαχουν αντικτυπο...θα δουλευω σενα πιο ανετο περιβαλλον...
Επιτελους αποφασισα (πραγμα σπανιο) οτι αξιζω να μου δωσω ολη μου την ενεργεια και να φτυσω κυριολεκτικα ολους τους υπολοιπους...αρκετα ημουν παντα για ολους...οποιος δεν θελει να χαρει με τη χαρα μου απο την αλλη ειναι η πορτα...
Και δε μπορω να δεχτω οτι θα παω γω καποτε στον ψυχιατρο επειδη αλλοι εχουν προβλημα, εγω τους τα λεω στη μουρη πλεον κ ακατεργαστα, παλια μαζευομουν, προσεχα πως κ τι, γιατι ομως πρεπει να αντιμετωπιζω τον αλλο σαν ατομο αρρωστο πλεον? για μενα τελειωσαν οι δικαιολογιες προς ολους, δικαιολογω πλεον εμενα οτι μου αξιζει να βαλω στην ακρη οποια ιδιατεροτητα εχει ο αλλος κ να πω αυτα που νιωθω οπως τα νιωθω...κ ας παει ο αλλος στον ψυχιατρο!
σκεφτομουν μαλιστα επειδη εχω φιλη μια ψυχιατρο μαζι με την προσκληση του γαμου να της βαλω κ την καρτα της...ισως ετσι καταλαβαινε...
08-03-2010, 15:01 #776
Τετη εχει κ ενα ριμποκ πολυ καλο που ηταν η δευτερη επιλογη μου μετα την κεττλερ, καπου τοσο εκανε κ ηταν ηλεκτρομαγνητικο κ κεκεινο...
08-03-2010, 15:01 #777
χαχαχαχαχα καλο... μπορεις να το κανεις και σε ολους οσους εχεις καλεσει και χρηζουν βοηθειας χαχαχαχχα ωραια ιδεα πολυ καλη!
08-03-2010, 15:04 #778
Originally posted by mtsek85
εχω να θεση ενα ερωτημα βρε κοριτσα (και αγορια που ισως να ξερουν)
εχετε ποτε την αισθηση, πως δεν ξερετε αν ειστε χορτασενοι ή οχι?
τις τεελυταιες 4μερες εχω μια πολυ περιεργη αισθηση που δε μου καθοριζει αν ειναι πεινα, αν εχω χορτασει, αν εχω φουσκωσει... ισως σας φανει χαζο αυτο που λεω, αλλα ειναι αληθεια.. το σωμα μου δε μου δινει σωστη πληροφορία, δε χερω πραγματικα τι ειναι αυτο που νιωθω ωρες ωρες.... δε ξερω αν εχετε νιωσει κατι αναλογο για να μπορεσω να το αναπτιξω και να μεταφερω το τι νιωθω...
το θεμα ειναι πως αντισκεκομαστε στη δευτερη περιπτωση?
Originally posted by Esprit
μπαντ οταν ειπα στην γιατρο οτι θεωρω πως καποιοι χρειαζονται ψυχιατρο ξερεις τι ειπε? οτι αυτοι αυτο τον τροπο συμπεριφορας εχουν και δε θα αλλαξουν και οτι γενικα δεν χρειαζονται αυτοι ψυχιατρο αλλα εμεις οι υπολοιποι για να μαθουμε να πως να διαχειριζομαστε αυτα τα ατομα...
ολα απο μεσα μας ξεκινανε και παιζει τεραστιο ρολο τι δικαιωματ δινουμε στους αλλους και ποσο σημασια τους δινουμε εμεις
08-03-2010, 15:06 #779
ακριβως... αν δεν θεσουμε εμεις τα ορια μας δεν μπορουμε να κατηγορουμε τους αλλους που μας καβαλησαν...
δυστυχως ετσι ειναι ο κοσμος οσο βλεπει οτι τον παιρνει τοσο προχωραει... αμα σηκωσεις αναστημα και πεις επππ που πας εσυ αρχιζει και οπισθοχωρει...
08-03-2010, 15:10 #780
ναι εχεις δικιο βρε φορτυ αλλα στα λογια ειμμαι καλη τρομαρα μου...το θεμα ειναι οτι σπανια το εφαρμοζω!
Μτσεκ δεν μπορουσε να το εξηγησει η φορτυ καλυτερα...ηθελα να σου απαντησω αλλα δε μπορουσα να το περιγραψω...πλεον ετσι ακριβως λειτουργω...δεν ειναι δυσκολο συνηθεια ειναι...
τωρα πχ εχω να φαω απο το πρωι, κακως, νιωθω οτι πειναω αλλα μπορω να περιμενω να παω σπιτι να μαγειρεψω...αρα τωρα θα φαω ενα φρουτο να με κρατησει...αν ομως ξελιγωνομουν δε θα ηηταν νορμαλ...κ τοτε δεν θα ετρωγα τιποτα γιατι αμα ετρωγα θα κατεβαζα το συμπαν ολο...απλα θα εκανα το γευμα μου κ οχι ατασθαλιες...
Α εκει που τρελαινομαι απο την πεινα κ δεν εχω μαθει να το κοντρολαρω ή να καταλαβαινω ακομα τι παιζει ειναι μετα το βραδυνο γυμναστηριο...εκει πραγματικα δεν ξερω ακομα αν οντως πειναω τοσο ή αν βρισκω δικαιολογι ανα φαω...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση