IF (intermittent fasting) - Page 53
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 53 of 140 FirstFirst ... 343515253545563103 ... LastLast
Results 781 to 795 of 2086
    Senior Member
    Originally posted by Esprit
    ακριβως... αν δεν θεσουμε εμεις τα ορια μας δεν μπορουμε να κατηγορουμε τους αλλους που μας καβαλησαν...

δυστυχως ετσι ειναι ο κοσμος οσο βλεπει οτι τον παιρνει τοσο προχωραει... αμα σηκωσεις αναστημα και πεις επππ που πας εσυ αρχιζει και οπισθοχωρει...
    ετσι ετσι "Που πας ρε καραμητρο????" χαχαχαχχα ε μα!

Senior Member
    κοριτσια εγω παντως αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα το παραδεχομαι... οταν ειμαι αγχωμενη/στεναχωρημενη (δλδ παντα) τρωω οτι βρω μπροστα μου... δε την παλευω αλλο αυτες τις μερες εχω φαει ΤΑ γλυκα ασε που τρωω συνεχεια... αχ τι θα κανω τσαμπα το χειρουργειο αμα συνεχισω ετσι... καλα που εφυγε ο φιλος μου αλλιως παιζει να τον ειχα φαει κι αυτον...

Senior Member
    Γιατι δε κανεις νηστεια εστω να μη τρως το βραδυ που ειναι το χειροτερο εσπριτ?
    Στην αθηνα που ετρωγα ο,τι ναναι απτη στεναχωρια μου εκανα νηστειες κ δε παχυνα...εχασα κιολα λιγουλακι...

Senior Member
    Bad παιδι μου γιατι το τικερακι σου λεει 54.6?
    αααααααχ εγω το ελεγα οτι θα φαμε τη σκονη της!

Senior Member
    χαχαχαχα ετσι δειχνει βρε παιδι μου δε ξερω γιατι...κολλησε το 4.6 πανω στο 5...δηλαδη αμα χασω 5 κιλα μονο μηδεν δε θα δειχνει...Α Τετη το απογευμα θα εχεις μηνυμα που θελω κατι να κρατησεις, απλα τωρα πεινασα πραγματικα κ την κανω απο δουλεια...ευχαριστω για την παρεα κοριτσια...αν δεν ειχα κ σας τι θακανα! κ οι αντρες οσο κι αν θενε λιγακαταλαβαινουν...κ μετα απο πολλη προσπαθεια...

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    Γ

Μπαρμππ δεν χαλαει η νηστεια οταν δεν την κανεις καθε μερα αφου δεν ειναι για να γινεται καθε μερα!
    Προσωπικα την κανω σχεδον καθημερινα οταν την κανω αφου κανω την 15ωρη μονο κ δεν επηρεαζει ουτε το πρωινο ουτε το βραδυνο μου ιδιατερα...
    Αν δεις κ στο βιβλιο που εδωσε η φορτυ ακριβως το ιδιο λεει, οτι την καννεις οποτε θελεις κ οπως θελεις...

.
    μμμ, παλι τα θαλασσωσα. φορτυ μου χιλια συγνωμη. δεν φτανει που μας εδωσες ολοκληρο βιβλιο, το χρεωσα στην bad.
    αλλά δεν νομιζω να λεει οτι πρεπει να κανουμε οτι θελουμε. δεν ξερω. το περασα λιγο στα γρηγορα. πανως λεει να τρωμε απογευμα ετσι δεν ειναι? να καθυστερησουμε το πρωινο μεχρι τις 5 το απογευμα αν καταλαβα καλα. ουτε αυτο δεν καταλαβα??

αχ, τι μου κανει η κεκτημενη ταχυτητα. τωρα πρεπει να το ξαναδιαβασω απο την αρχη να το εμπεδωσω. αραγε στον υπολογιστη καθως κανουμε διαδρομο διαβαζεται? να εχω διπλο κερδος δηλ...

Senior Member
    [b]bre barbouli[b] αυτο ειναι καλο μου ειναι βιβλιο για το φαστ 5 δηλαδη για να τρωει καποιοσ 5 ωρες τη μερα κ μετα τιποτα...
    Αυτα που λεει εσυ τα παιρνεις κ τα προσαρμοζεις σε ο,τι νηστεια κανεις...
    τα εθδη νηστειας τα λεει η φορτυ στο πρωτο πρωτο μηνυμα...νομιζω 15ωρη,16ωρη κ 24ωρη.
    Εγω διαβασα καπου οτι για γυναικες προτιμαται η 14ωρη νηστεια κ κανω αυτη πολλες φορες...

Senior Member
    Τι κανετε ρε κοριτσακια?
    Καλα εγω πως την πατησα αποψε...ημουν εκτος σπιτιου κατα τις 7 με 7.30 που συνηθως τρωω βραδινο
    και το εφαγα κατα τις 9 παρα..με αποτελεσμα να θελω να φαω οτι κινειται γυρω μου...
    μιλαμε δεν το ξανακανω..νηστεια και παλι νηστεια..τουλαχιστον ειμαι εγκρατης ετσι!

Senior Member
    ελα βρε Τετη αυτο ακριβως εγραφα τωρα...στο τι εφαγα σημερα...

Senior Member
    χεχεχεχ τωρα μολις το ειδα!
    καλα, ας μην γραψω καλυτερα ΕΓΩ τι εφαγα σημερα...αστο...
    πω πω αυριο πρεπει να ειμαι τυπικοτατη παντως...

Senior Member
    εγω λεω να τα γραψεις, οπως νιωθεις εσυ καλα...εμενα μου κανει καλο ειδικα οταν δεν ειμαι τυπικη κ τα γραφω...
    Αντε αυριο ξαναρχιζουμε σημερα εφαγα τελειως λαθος...δεν επρεπε μετα το γυμναστηριο να φαω αμυλο αλλα πρωτεινη...τελοσπαντων. Παντως θερμιδικα καλα ειμαι...
    Απο αυριο θα το μελετησω το θεμα μηπως κ προσθεσω κατι στο διαιτολογιο που εδωσες....ηδη προσθεσα 1 φ. ψωμι σημερα, χαζομαρα μαλλον...

Senior Member
    Ασε μωρε τι να γραψω, για να τα βλεπω και να συγχιζομαι?
    Αυριο ξημερωνει καινουργια μερα..ευτυχως!

Senior Member
    Παντα η επομενη μερα ειναι καινουργια...αρκει νανοιξουμε τα πατζουρια να μπει το φως...αχ ποσες φορες δεν περιμενα να ξημερωσει!
    Ολες εκεινες τις φορες ειχα φαει απιστευτες ποσοτητες πιτσας, παγωτου ή ο,τι αλλου...κι ομως ημουν 70+ κιλα...Τελικα δεν ειναι κακο να τρωει κανεις πολυ...αλλα το να τρωει για παντα πολυ! μεταα εκει που δε παχαινα...τσουκου τσουκου...να τα τα κιλα...ανεβαζα δεκαδα φαινεται σταδιακα...δεν μπορω να εξηγησω διαφορετικα γιατι σαν φοιτητρια ετρωγα βλακειες αλλα ημουν πιο αδυνατη...

Senior Member
    Καλα αυτο το 7 στη ζυγαρια...απο ποτε εχω να το δω...πανε κοντα 5 χρονια
    (πριν τις εγκυμοσυνες)...βεβαια εγω τοτε δεν ηξερα τι θα πει ουτε σοκολατα, ουτε πιτσα,
    ουτε παγωτο τπτ απ ολα αυτα...σε αντιθεση με τα 2 τελευταια χρονια που τα εμπεδωσα για τα καλα!

Senior Member
    καλα εσυ το θυμασαι...εγω οχι...ειδικα το 70 καθολου...το 75 ναι...κ ημουν ΘΕα ρε γαμωτο...
    Τετη αυτο φοβαμαι κ τρεμω την εγγυμοσυνη...γιαυτο εχω πλακωθει στο γυμναστηριο...μηπως κ αυξησω τους μυς μου κ καιω 9 μηνες τιποτε...αλλα κ μετα για να τα χασω...