IF (intermittent fasting) - Page 57
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 57 of 140 FirstFirst ... 747555657585967107 ... LastLast
Results 841 to 855 of 2086
    Senior Member
    κ ποιος ειπε οτι με το διαιτολογο δε χανεις γρηγορα? 1 κιλο τη βδομαδα κ καθαρο λιπος ειναι ιλιγο?

Senior Member
    Σκεφτομαι να παω, δεν εχω να χασω τιποτα, θα μου κανει καλο
    στη φαση που ειμαι τωρα, θα παρω και τα πανω μου.
    Πρεπει να κανω και λιπομετρηση να δω που βαδιζω και τι πρεπει να κανω..

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    κ ποιος ειπε οτι με το διαιτολογο δε χανεις γρηγορα? 1 κιλο τη βδομαδα κ καθαρο λιπος ειναι ιλιγο?

Καθολου λιγο δεν ειναι ισα ισα.
    Αν χανω ενα κιλο το μηνα θα ειμαι σουπερ.
    Η φιλη μου παντως που πηγαινε προ εγκυμοσυνης της,
    εχανε σταθερα 6 κιλα το μηνα.

Senior Member
    κοιτα στο διαιτολογο χανεις 10% του βαρους σου...τωρα αν το ζητησεις θα σου δωσει πιο μαζεμενο διαιτολογιο κ αντε να χασεις 200-300 γρ. παραπανω τη βδομαδα...απλα οι διατολογοι, κ πολυ καλα κανουν, θελουν να χανεις καθαρο λιπος...κ δε γινεται παραπανω απο αυτο...

Senior Member
    τετη ειναι αρκετα καλη ιδεα να πας σε εναν ειδικό!
    ετσι θα ξερεις αν ειναι σωστη η πορεια σου, να δεις τα εμποδια που υπάρχουν στο δρομο σου και να τα αντιμετοπίσεις! Εμενα με συμβουλευει ο γυμανστης μου, που ειναι και διατροφολογος και με βοηθα παρα πολυ αυτο. Ειναι καλο να ξερεις πως εχεις καποιον κοντα σου και μπορει να σου δωσει τη σωστη συμβουλη....

αχ κοριτσια εμαθα νεα στη δουλεια και ειμαι τοσο χαρουμενη!!!! αχ!!!!!!!!!!!

irenep
    Guest
    λεω να την ξεκινησω την εν λογω διαιτα μπας και τις τελευταιες μερες μονο ισορροπημενη δεν εινει η διατροφη μου.
    για να καταλαβω μπορω να τρωω οτι θελω αρκει να είναι πχ απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 2 το μεσημερι?
    δεν υπαρχει αλλος περιορισμος?
    οσοι τη κανανε βλεπουν αποτελεσματα?

Senior Member
    Originally posted by irenep
    λεω να την ξεκινησω την εν λογω διαιτα μπας και τις τελευταιες μερες μονο ισορροπημενη δεν εινει η διατροφη μου.
    για να καταλαβω μπορω να τρωω οτι θελω αρκει να είναι πχ απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 2 το μεσημερι?
    δεν υπαρχει αλλος περιορισμος?
    οσοι τη κανανε βλεπουν αποτελεσματα?
    ε, όχι και ό,τι θες.
    αν πλακώσειες τις πίτσες και τα λουκάνικα μια χαρά κιλάκια θα πάρεις.

γενικά αν προσλαμβάνεις περισσοτερες θερμίδες απ όσες καταναλώνεις θα πάρεις κιλά.

Απλή φυσική.

irenep
    Guest
    καλα αυτο το ξερω απλως ρωταω πχ πρεπει να μειωσω τους υδατανθρακες ή δεν εχει σημασια?
    την εχεις δοκιμασει?

Senior Member
    δεν την έχω δοκιμάσει απλα αυτο πουδιάβασα απο κάπιον που εμπιστευομαι αρκετα ειναι οτι ακολουθεις κανονικότατα το σωστο διατροφικο σου προγραμμα (λιγο απ όλα - μειωμένες θερμίδες) απλα μεταβάλλονται κάπως οι ώρες των γευμάτων.

irenep
    Guest
    να σε ρωτησω κατι ακομα? ο γνωστος σου που εμπιστευεσαι ειδε αποτελεσματα αμεσα?πχ απο την πρωτη εβδομαδα?
    σορρυ αν σε κουραζω αλλα τον τελευταιο καιρο τα εχω κανει θαλασσα και τα βλεπω ολα μαυρα.

Senior Member
    οχι καλε! συγ΄γραφέας βιβλίων διατροφης ειναι
    ο tom venuto.

και φυσικα δεν ειναι αυτος που πιστευει σε "διαιτες" σε γρήγορα αποτελέσματα και λοιπες μαλακιδιουλες.

irenep
    Guest
    οκ.το ομολογω.ειμαι ξανθια.θα την ξεκινησω απο τωρα κιολας.
    και ελπιζω τουλαχιστον να εχω αποτελεσματα .
    σε ευχαριστω και αν εχεις να μου δωσεις και καποια συμβουλη ακομα που θα με βοηθησει ειναι πραγματικα ευπροσδεκτη.

Senior Member
    καλυτερα να σου πουν οι άλλες κοπελες, εγω δεν την ακολουθω, οπότε δεν ξερω και πολλά πραγματα.

Senior Member
    Η καλύτερη συζήτηση που έχει γίνει ποτέ στο φόρουμ κορίτσια

Ο Τομ πάντως θεωρείται κάτι σα μεσσίας για τους μποντιμπιλντεράδες. Από άποψη γυμναστικής είναι όντως φοβερός.

Senior Member
    Device αν εχεις φιλο τον τομ κ δε μου τον συστησες πεθανες!
    Λοιπον ο Βενουτο πρεπει ναναι κορυφη, εγω εμπιστευομαι αυτους που τον εμπιστευονται, αρα εμπιστευομαι κ τον ιδιο...
    Οντως οι μποντυμπιλντερς τον εχουν ευαγγελιο, τουλαχιστο αυτοι που εγω ξερω.

Οσο για τις νηστειες, καλως ηρθες irene,οχι δεν τρως ο,τι θελεις...
    ισα ισα πρεπει να προσεχεις πολυ τι τρως ωστε να κρατηθεις να κανεις νηστεια...
    Παντως εμενα με βοηθουν πολυ ψυχολογικα ακομα κ οταν τρωω ο,τι ναναι...
    Δες το πρωτο πρωτο μηνυμα στο τοπικ αυτο, διαβασε τα διαφορα ειδη νηστειας που υπαρχουν κ για την συνεχεια εδω ειμαστε!
    Παω να ξαναποσταρω διαφορα για νηστειες απο αλλο φορουμ, να ενημερωθεις...