IF (intermittent fasting) - Page 63
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 63 of 140 FirstFirst ... 1353616263646573113 ... LastLast
Results 931 to 945 of 2086
    Senior Member
    Originally posted by absolute
    ναι το τσιγαρο φταιει,το ξερω....γι`αυτο αντεχα πρωτα και δεν ετρωγα σα βοδι διοτι καπνιζα σαν αραπης...

ναι νηστεια δε γινεται,το ξερω δεν ειναι για την περιπτωση μου...Ασε,ζυγιστικα!!!!51,6 με λεει τωρα!!!και δεν εχω αδιαθετησει κιολας ρε γ@μωτο,θα σκασω,δεν αντεχω αλλο!!!

Αυριο πρεπει να ξεκινησω ξανα και δυστηχως το πρωι που θα ζυγιστω θα αλλαξω και το τικερακι....
    τι να ξεκινησεις βρε αφου θαδιαθετησεις...κανε λιγη υπομονη κ μην αλλαξεις τικερακι...θα δεις δεν παχυνες...
    Παντως κ διαιτα μη ξεκινησεις...σωστη διατροφη...

Senior Member
    Εμενα χθες ηταν τα χαλια μου τα μαυρα..σημερα καπως καλυτερα..
    πηγα και διαιτολογο χθες το απογευμα..με εφτιαξε λιγο, παλι καλα.

Senior Member
    για πες τι σου πε? πρωτη επισκεψη ετσι>? ηταν καλη? πες νεα!!! καλη αρχχηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Senior Member
    Thanks μικρουλα! Πραγματικα μου εφτιαξε την ψυχολογια!
    Κατ αρχας μου εδωσε τα συγχαρητηρια της για τα 5 κιλα περιπου που εχω χασει...η δικη της ζυγαρια με δειχνει ακομη μισο κιλο κατω σε σχεση με την δικη μου (και ηταν και βραδινο ζυγισμα)..επαθε πλακα, δεν πιστευε με τιποτα οτι ειμαι τοσα κιλα (καλα οταν της ειπα οτι αρχες Φλεβαρη ζυγισα 97 φρικαρε), μου λεει "παιδι μου εσυ καταρχην εχεις προσωπακι 60 κιλων οχι 90"...της λεω "ναι απο το προσωπακι και κατω ειναι το προβλημα!" :P!
    Καναμε λιπομετρηση και βαση αυτης ο πρωτος στοχος ειναι να κατεβουμε ακομη 8 κιλα...και επειτα θα κανουμε παλι..το διαιτολογιο της ειναι οτι μαγειρευω για ολη την οικογενεια..μου εχει και σοκολατιτσα (την γιωτης διαιτης) καθε απογευμα με το φρουτο μου ωστε να μην στερουμε απο γλυκο και μετα πεφτω με τα μουτρα...εμεινα πολυ ευχαριστημενη!

Senior Member
    μπραβο ρε τετη δυναμη!!! αυριο παω κ γω πρωι πρωι! αμην. ισως παρακινηθω απο σενα κ τα κανω...ναι ο,τι τρωει ολη η οικογενια μου βαζι κ μενενα...

Senior Member
    Επισης μου εδωσε ωραιες ιδεες για βραδυνο.. δλδ περα απο τοστ και σαλατα με κανενα αυγο..μου ειπε οτι μπορω να φτιαχνω πιτσακι ατομικο με πιτα απο σουβλακι η αραβικη πιτα και τις ημερες της περιοδου που εχω μεγαλυτερη επιθυμια για γλυκο, μπορω να βαζω για βραδινο γιαουρτακι μαζι με γλυκο του κουταλιου η να φτιαχνω κρεμα αραβοσιτου στιγμης + κανενα φρουτο..
    αχ αντε ελπιζω να τα καταφερω..απ οτι μου ειπε και η ιδια στανταρ μεχρι το Πασχα θα εχω πεσει απο τα 90..για να δουμε!

Senior Member
    καλημερα καλημερα σε όλους!!!

Τετακι τι ομορφα νεα ηταν αυτα??? Αντε καλη αρχη και με τη συμβουλη του διαιτολογου σου πλεον!!! Καλα πλακα μας κανεις? Σιγουρα το Πασχα θα εισαι 90 και - ακομα.... θα δεις!!!

λοιπον, χθες, μετα τις μερες αφαγιας μου.... ειχα τα παρακατω (ειμαι ικανοποιηημενη απο τον εαυτο μου εκανα μια προωδο)...!

πρωι
    τοστ γαλοπουλα-τυρι
    χυμος πορτοκαλι

ενδιαμεσα
    10 αμυγδαλα

μεσημερι
    σαλατα του κεσαρα με κοτοπουλο

αργοτερα καφες με 1 κουτ ζαχαρι και μια μπαλα παγωτο βανιλια (ίπια το 1/3 απο τον καφε)

βραδυ
    2 τυροπιτακια (20:00 τα τυροπιτακια)
    1 perrie λεμονι

+4λ νερο

καλα δεν ειναι βρε φιλεναδες???

σημερα πρωι (μετα απο 15 ωρες νηστεια)
    2 ποτηρια νερο με χυμο απο 2 φρεσκα λεμονια
    4κουτ δημητριακα με γαλα 2%
    1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι φρεσκο

μεσημερι (κατα τις 2) θα φαω 1 σνιτσελ με σαλατα
    μετα βλεπουμε... θα παω κ γυμναστηριο μετα....
    καλυτερα δεν ειναι?

ειπα πως θα εχω περισσοτερα γευματα και το προσπαθω οοοσο μπορω...

Senior Member
    Τετακι μπραβο,χαρηκα που πηρες δυναμη τωρα με τη διαιτολογο!!!θα πας πολυ καλα!!!

mtsek βλεπω οντως κατι προσπαθεις για παραπανω,το πολυ λιγο σιγουρα μονο κακο κανει...ακομη λιγα τρως βεβαια θα ελεγα!!καλα "2 ποτηρια νερο με χυμο απο 2 φρεσκα λεμονια"????πως τα καταφερες βρε???
    τελικα αυτο οντως να βοηθαει κοριτσια????να παω να παρω κανα λεμονι αν ειναι...

Senior Member
    εμενα μου το ειπε ο γυμναστης μου να το κανω κ ενας φιλος που ασχοληται με διατροφες-αδυνατισμα κλπ.... το εχω εφαρμωσει 3 μερες τωρα..

κοιτα, να βαλεις κρυο νερο μεσα εισαι οκ το πινεις ευκολα...
    αν ειναι ζεστο το νερο.. με το ζορι θα το πιεις....

παντως ενα ειναι σιγουρο.... πως μετα απο καμια ωρα αφου το πιω, θα παω τουαλετα πολυ ευκολα κ γενικα θα παω μεσα στη μερα 2-3 φορες συνολικα (πριν 1 φορα κ αμα...)

θα διξει αν βοηθα, παντως μου ειπαν γνωστες οποτε δε χανω κατι... κοβω απο τον κηπο κ αντε γεια μας!!!!!!!!!!!

Senior Member
    μπραβο βρε μτσεκ! επιτελους τρωει το μτσεκακι! οκ κ τα μισα ηταν κ υγιεινα! το πρωινο κτλ! παλια οταν σου λεγαμε φαε παραπανω θυμασαι που ειχες φαει 1 μιση σνιτσελ? ενω τωρα οχι! αυτο ειναι το νοημα, να κανεις γευματα περισσοτερα, οχι να τρως περισσοτερο σε καθε γευμα...
    Μια χαρα θα πας, νομιζω εχεις συνελθει! Με τη δουλεια δε μας ειπες τι εγινε...

Αμπσολουτ πως παμε? ισως με εδειχνε ονλαιν αλλα ετρεχα σε δουλειες...παω να δω κ στα αλλα τοπικ τι λεγατε! φιλια σολες κ καλη δυναμη! κ μεινετε...ανησυχες!

α μου λειψατε βρε κοριτσια...τι θα κανω το καλοκαιρι χωρις γυμναστηριο κ χωρις εσας δεν ξερω...

Senior Member
    mtsek αυτο που ειπες για την τουαλετα ξερεις οτι με αγγιξε λεμε!!και πριν που πηγα σουπερ μαρκετ πηρα και λεμονια πρωτα πρωτα μην τα ξεχασω!!!

bad εχουμε ακομη ως το καλοκαιρι,θα δουμε μεχρι τοτε!!σημερα ειναι ελεγχομενη προς το παρον η λυσσα να φαω τα παντα,εγραψα και στο "τι εφαγα",πηγα και σουπερ μαρκετ και οργανωθηκα(ετσι και αλλιως λιγα πραγματα ειχαν μεινει στο ψυγειο απο την χθεσινη επιδρομη,χεχεχεεεε)!αντε αυριο θα αρχισω και εγω το λεμονι!!!

πειραζει αντι για νερο με λεμονι να το κανω πρασινο τσαι με λεμονι????????????????????(μαλλον δεν ειναι το ιδιο ε??)

Senior Member
    EMENA MOY είπαν ME NEPO KAΛH MOY.. TΩPA ME τσάι ΔE ΞEPΩ AN KANEI ΔOYΛEIA. ΠANTΩΣ EMENA ME βοηθά APKETA! ANTE KAΛH EΠITYXIA!
    Α
    MEΣHMEPI EΦAΓA ENA ΛEΠTO σΝιΤΣελ ME σαλάτα λαχανό κ TΩPA πίνω ENA περιε. KAΛA ε; XIXI!

Senior Member
    EΠIΣHΣ ME συμβούλεψαν, ΓIA OΣOYΣ βάζουν κανονική ζάχαρη ΝΑ THN αντικαταστήσουν ME μέλι

Senior Member
    μτσεκ γιατι γραφεις ετσι καλο μου? χαχαχαχ εχει πολυ πλακα...μια χαρα εισαι!

Senior Member
    Μπαίνω AΠO TO KINHTO ΓIAYTO.. XIXI!