IF (intermittent fasting) - Page 68
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 68 of 140 FirstFirst ... 1858666768697078118 ... LastLast
Results 1,006 to 1,020 of 2086
    Senior Member
    μτσεκ μια χαρα πας!
    κοριτσια τι εννοειται σας ενοχλουν? εχω ακουσει απο γνωστες οτι ειτε φανε οσπρια ειτε οχι ενα κ το αυτο. εχω ακουσει απο αλλους για αεριια.
    Αυτο που παθαινω ειναι να εχω μια κοιλια τουμπανο κ μαλιστα ουτε τουαλετα επισκεπτομαι ουτε αερια εχω...καλα υποθετω αλλα εμενα μενοχλει το πρηξιμο αυτο. Ομως τα τρωω ακαθεκτη!

Senior Member
    κ εγω δεν εχω θεμα με τα φασολια.. εκτος αν ειναι κρυωμενη που θα μου φερουν αερια... το θεμα ομως ειναι, αν ειναι ελαφρυσε θερμιδες, καυσεις κλπ...

λοιπον, εχω εφαρμωσει μετα το γευμα να πινω κ ενα perrier (το εμαθα κ εγω και μου αρεσε πολυ!!!) και φευγει το φουσκωμα αλλα δε νιωθω και πεινα μετα....!

Senior Member
    mtsekακι βαζε και λεμονακι στο perrier..2 σε 1, εξτρα ξεφουσκωτικο!

Senior Member
    παιρνω το perrier λεμονι!!!!!
    και πινω και 2 ποτηρια νερο με χυμο απο 2 λεμονια... οτι μπορω κανω... ουφ!!!!!!!!!

Senior Member
    Εγω στυβω το λεμονι μεσα στο Perrier η Σουρωτη αναλογως τι εχω, παγακια και λιγο φρεσκο δυοσμο...
    και το βαφτιζω mohitooooo (ορφανο βεβαια γιατι χωρις αλκοολ τι μοχιτο ειναι αυτο!)
    τελικα οτι μπορουμε κανουμε για να ξεγελιομαστε!

Senior Member
    χαχα
    εμενα δε μου αρεσει το μοχιτο μωρε... ειδικα με το δυοσμο... (με μεντα ειναι καπως καλυτερο, αλλα οχιτ το ποτο μου..!)

εγω γουλιτσα γουλιτσα το πινω......

Senior Member
    μοχιτο μπλιαχ δε μαρεσουν τα κοκτειλ αλλα ειδικα αυτο αν θεωρειται κοκτειλ μου το κερασαν το καλοκαιρι κ ακομα το θυμαμΑι!
    αντιθετα το περιε-λεμονακι το λατρευω! εχω συνηθισει κ τη σοδα αν κ κανει πιο πολλες μπουρμπουληθρες κ πρεπει ναχεις φαει κατιτις...
    Κοριτσια μετα το γευμα μη πινετε πολλα υγρα γιατι αραιωνουν τα γαστρικα υγρα κ ...εντινεται το φουσκωμα...(αν υπαρχει)
    παντως τα υγρα καταλαμβανουν ογκο κ χορταινουν προσωρινα οποτε πριν πιειτε οσο θελετε!

Senior Member
    γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε??? βρε κοριτσια ποιανης ηταν η συνταγη με τις μπριζολες με πορτοκαλι?? αν μπορει καποια ας βοηθησει πλζ!! ευχαριστωωωωωωω!!

Senior Member
    Γεια σου Espritακι..μηπως εννοεις την συνταγη που εγραψα στην mtsek
    πριν απο λιγο καιρο?

Senior Member
    geia σαςκοπελαρες,δενημουν στα καλαμου κ ηρθα σε νετκαφε να χαζεψω.τι κανετε?

Senior Member
    Καλως τη!

Senior Member
    αντε φευγω γιατι θακολλησω εδω τωραπου ηρθεςκδε θαπαω γυμναστηριο...αχ δεν ειμαι καλα δε παωκαλααααααααααααααααααα αααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααα ααααααααα
    τωρα νιωθωκαλυτερα,σα να φωναξα αληθινα!

Senior Member
    Καλα εγω ενα εχω να πω!
    Καθε φορα που με βλεπεις φευγεις!

Senior Member
    Μπου χουυυυ!

Senior Member
    Originally posted by TETH
    Γεια σου Espritακι..μηπως εννοεις την συνταγη που εγραψα στην mtsek
    πριν απο λιγο καιρο?
    Τετη μου νομιζω πως ναι εχει 4-5 μερες που την ειδα μαλλον για την ιδια λεμε....

μπαντγκιρλ(πως το μιλαω ετσι...) κι εγω δεν ειμαι καλα θες να κανουμε παρεα??? θελω να κλαιιιιιιιιιιιιιιωωωωωωωω ωωω ολη μερα κι ολη νυχτα... δεν κοιμαμαι καλα παθαινω κρισεις υπερφαγιας και γενικα κλαφτα.... ουφ...