IF (intermittent fasting) - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 140 FirstFirst ... 567891757107 ... LastLast
Results 91 to 105 of 2086
    Senior Member
    γιαυτο μου αρεσει το IF,γιατι βγαζω τελειως απο το μυαλο μου το φαγητο.
    Χθες εφαγα πρωτο γευμα στη 1 και το τελευταιο γευμα στις 5 γιατι μετα βγηκα και γυρισα αργα,ελπιζω σημερα να αντεξω μεχρι τις 12

Originally posted by badgirl

Το θεμα ειναι οταν πειναμε το πρωι κανουμε καυσεις? (χωρις ασκηση)

Εχασες την πρωτη βδομαδα 1 κιλο με τη διατροφη σου σε συνδιασμο με νηστεια. Χωρις νηστεια ποσο εχανες? ειμαι περιεργη να δω αν θα χασω πανω απο 1 κιλο που χανω με το διαιτολογο...
    φυσικα κανουμε καυσεις το πρωι νηστικοι και καιει το αποθηκευμενο λιπος,το προβλημα απ'οτι εχω διαβασει ειναι οταν δεν κανουμε γυμναστικη,τοτε πιθανον να χασουμε και μυς μαζι με το λιπος.

με 1200 θερμιδες την ημερα χωρις νηστεια δεν χανω πανω απο 200-300 γρ. τη βδομαδα,και μαλλον πολυ σου λεω.ισως βεβαια να εχασα τοσα επειδη ηταν κατι διαφορετικο για το σωμα και αντεδρασε ετσι,μετα επεσαν οι γιορτες και εφαγα αρκετα οποτε δεν μπορω να το τσεκαρω,ομως ξεκινησα το προγραμμα παλι και θα δω στην συνεχεια τι γινεται,μετα τις γιορτες θα ζυγιστω

Senior Member
    ναι διαβασα για τη νηστεια σενα βιβλιο, θα σας τα γραψω αναλυτικα καποια στιγμη...προς το ππαρον θυμαμαι οτι αρχικα μετατρεπονται καποιες πρωτεινες σε κατι που καιγεται και μετα λιπος καιγεται. αλλα οταν κανει κανεις παρατεταμενη νηστεια δεν ειναι καλο. ελεγα για νηστεια 12-15 ωρων.
    η αληθεια ειναι δε καταλαβα αν τη χαρακτηριζει καλη ή οχι, θα σας τα μεταφερω να μου πειτε. επισης ελεγε οτι πρεπει καθε μερανα υπαρχει ικανη ποσοτητα πρωτεινης στο διαιτολογιο ωστε να μη χανουμε μυες απο τηνηστεια.
    Επισης ελεγε ακρβως αυτο που ειπες, πως σε ατομα που δε γυμναζονται θα χαθει καποια ποσοτητα μυων απο τη νηστεια...

Εδω και 2 μερες χανω μισο κιλο τη μερα περιπου, εχω κανει 2 φορες 15ωρη νηστεια ως τωρα κ αποψε παω για την τριτη,,, για να δουμε! what IF?

Senior Member
    εγω κοριτσια παλι παρασυρθηκα χθες λογω υποχρεωσεων
    συγκεκριμενα ανοιξα το παραθυρο στις 5.3 με λιγες μπαμιες μια φετα μαυρο ψωμι και ενα μικρο κουραμπιεδακι. ολα καλα μεχρι εδω μετα πηγα στη βαφτησιμια μου και με κερναγανε συνεχως τσιπουρα (ηπια τεσσερα σφηνακια), δυο ποτηρακια κρασι και δυο κομματια πιτσα. + μερικους ξηρους καρπους, αντε να τελειωσουν οι γιορτες να ησυχασω, και σημερα παλι θα παω σε μια φιλη μου το βραδυ αλλα ορκιζομαι οτι θα αγορασω σοδες απο το περιπτερο και θα πινω. αλλα βρε παιδια δυστυχως χωρις ποτο δε κανω κεφι !!
    σημερα παλι απο την αρχη, το βαρος μου παραμενει σταθερο σκεφτομαι αν δεν εκανα If και τα ετρωγα ολα αυτα ποσο θα ειχα φτασει? τουλαχιστον τωρα δε παχαινω !! αντε να τελειωσουν και οι πιατελες με τους κουραμπιεδες!!!
    θα παω σπιτι και θα φαω τονο με πατζαρια και μετα στη φιλη μου οπου ορκιζομαι να πιω ελαχιστα !!

Senior Member
    το ποτο ειναι πολυ ατιμο γαμωτο, ομως χανετε ευκολα μετα μην ανυσηχεις, αλλωστε αφου δε παχυνες εισαι οκ! καλα να περασεις κ μη τα σκεφτεσαι αυτα!
    μετα τη νηστεια καλο ειναι να τρωμε πρωτεινη σωστα?
    τι ενδεικνυται για πρωινο?
    προς το παρον τρωω ενα τοστ με τυρι λαιτ κ γαλοπουλα βραστη

Senior Member
    το καλυτερο γευμα για να ανοιξεις το παραθυρο μετα απο ωρες νηστειας ειναι τα φρουτα που θα δωσουν γρηγορη ενεργεια,αν γυμναζεσε αμεσως μετα το γυμναστηριο ενα καλο γευμα με συνδιασμο υδατανθρακων για να γεμισουν με γλυκογονο οι μυς και πρωτεινης για να τραφουν.Το τελευταιο γευμα περισσοτερη πρωτεινη αργης απορροφησης

σε ολες τις διαιτες θα χασουμε και μυς αυτο ειναι σιγουρο,χωρις γυμναστικη οι τροφες με πολλες πρωτεινες δεν κανουν τιποτα περισσοτερο απο το να κουραζουν τα νεφρα

Senior Member
    na φανταστω οτι για το fast-8 δεν υπαρχει βιβλιο επειδη ειναι παρομοιο με το φαστ-5?
    διαβαζω το 5 κ ειναι πολυ ενδιαφερον, λεει περισσοτερα απο το αντιστοιχο αρθρο περι φαστ.,,

Senior Member
    ξερω οτι δε θα φαω αλλα να γκρινιαξω λιγο? ουααααααααααααααααααααααα λεγαμε ολο για φαγητα επι 2 ωρες κ εγω ηδη ειχα φαει το τελευταιο μου γευμα στις 8 και εχω ξελιγωθει...φορτυ το μονο που με κραταει ειναι οτι εχω τοσο γεματο στομαχι που δε μπορω να φαω...
    ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ
    νιωθω ολιγον γουρουνακι αφου εφαγα μαζι σχεδον (σερι) 1 μηλο, 1 γιαουρτι + 1 τοστ που ειχα στο διαιτολογιο μου! απιστευτος κορεσμος, τελικα ισως την ακολουθησω εφορου ζωης την IF σε συνδιασμο με σωστη διατροφη...
    αυριο θαμαι κατω απο 90, ειμαι σιγουρη...εχασα 1 κιλο σε 2 μερες...αν συνεχισει ετσι ουαααααααααααααααου αλλα χλωμο ε...

Senior Member
    ΦΟΡΤΥ σαγαπαω στοπα? χαχαχαχ μιλαμε εχω χασει το μυαλο μου τελειως...89.6 πηγα σημερα! στο οποιο ειχα φτασει με πολυ κοπο πριν μια βδομαδα αλλα λογω γιορτων, μεθυσιων κ κρεπαλων ειχα παει 91.3. μεσα σε 3 μερες εχασα 1.5 κιλο!!! Για να δω με τι ρυθμο θα χανω τωρα...
    με το διαιτολογο μονο χανω 1 κιλο την εβδομαδα (αν δε κανω βουλιμικα, αφου πολλες φορες ανοιγα το ψυγειο κ ελεγα ελα μωρε λιγο ζαμπονακι κ αδειαζα το ψυγειο!!!)
    Με ιφ+διαιτολογο δεν εχω κανει βουλιμικο 3 μερες και τρωω τελευταιο γευμα 8 το βραδυ κ ξενυχταω ως 3 το πρωι μονη σπιτι κ απρολαυτα στο ψυγειο δεν παω! δεν εχει ξαναγινει αυτο!!!

Senior Member
    MΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ δεν ξερεις ποσο χαιρομαι για σενα!να δεις που μας ταιριαζει αυτο το μοντελο διατροφης και θα το κρατησουμε για παντα!

Senior Member
    αχ βρε φορτυ ετσι νομιζω, επιτελους... εψαχνα εδω κ 10 μηνες να βρω κατι να με εκφραζει... κ να με βοηθαει στην απωλεια βεβαια...

Senior Member
    αλλα 200 γρ. κατω σε μια μερα κοριτσια... εχουν γουρλωσει τα ματια μου! με το διαιτολογο χανω 100 τη μερα κ οχι καθε μερα...
    τελικα για να πετυχει αυτη η διαιτα πρεπει κανεις να βρει τις σωστες ωρες για να κανει νηστεια...πχ το βραδυ που εκανα τα βουλιμικα με βοηθαει παρα πολυ το οτι πολυ απλα ΔΕ ΘΑ ΦΑΩ ΤΙΠΟΤΑ.
    ο δε αντρας μου δεν εκπλησσεται καθολου κ μου λεει οτι το δυσκολο ειναι το να φας λιγο απο κατι, οχι το καθολου, κ δεν εχει αδικο! ειδικα οταν εχεις φαει οσα πρεπει πριν το ραψεις...

Senior Member
    καλημερα και απο εμενα..
    μετα απο ενδελεχη ερευνα στο ιντερνετ, για τις διαφορες τασεις που επικρατουν περι fasting.. και διαβαζοντας αρκετα φορουμ κατεβασα το βιβλιο eat stop eat. εμαθα λοιπον πως για ανθρωπους -σαν και εμενα- που εχουν σχετικα λιγο βαρος να χασουν και γενικα βρισκοντα σε πλαισια φυσιολογικου ΒΜΙ προτεινουν 2 24ωρα απολυτου fasting μεσα στη βδομαδα. η αληθεια ειναι πως αν και γενικα υπηρξα συνεπης με το 5ωρο παραθυρο δεν εχω χασει τιποτα. ισως μονο ποντους αρα σαν τελευταια επλπιδα θα δικιμασω τα 2 24ωρα την εβδομαδα και εαν και εκει δε δω βελτιωση ε θα το κοψω τελειως το φαγητο να ησυχασω, αντε τα πηρα πωι-πρωι !

Originally posted by natallia
    καλημερα και απο εμενα..
    μετα απο ενδελεχη ερευνα στο ιντερνετ, για τις διαφορες τασεις που επικρατουν περι fasting.. και διαβαζοντας αρκετα φορουμ κατεβασα το βιβλιο eat stop eat. εμαθα λοιπον πως για ανθρωπους -σαν και εμενα- που εχουν σχετικα λιγο βαρος να χασουν και γενικα βρισκοντα σε πλαισια φυσιολογικου ΒΜΙ προτεινουν 2 24ωρα απολυτου fasting μεσα στη βδομαδα. η αληθεια ειναι πως αν και γενικα υπηρξα συνεπης με το 5ωρο παραθυρο δεν εχω χασει τιποτα. ισως μονο ποντους αρα σαν τελευταια επλπιδα θα δικιμασω τα 2 24ωρα την εβδομαδα και εαν και εκει δε δω βελτιωση ε θα το κοψω τελειως το φαγητο να ησυχασω, αντε τα πηρα πωι-πρωι !

ναταλια μου τι εννοεις? 2 μερες μεσα στην βδομαδα να μην τρως τιποτα?? γτ κ εγω ειμαι μεσα στα πλαισια του ΒΜΙ κ εχω λιγα να χασω..αν μπορεις δωσε λεπτομερειες!

Senior Member
    ακριβως αυτο, δυο μερες την εβδομαδα δε τρως τιποτα, πχ τρως εως τις 6μμ κανονικα και μετα νηστευεις απο τις 6μμ εως την αλλη μερα στις 6μμ. το κανεις 2 φορες την εβδομαδα , κατοπιν συνεχιζεις να τρως κανονικα, με αυτο το τροπο καταφερνεις να εχεις συνολικη μειωση εως 30% της συνολικης εβδομαδιαιας προσληψης θερμιδων, το οποιο ειναι και το ζητουμενο για την απωλεια βαρους. επισης υποτιθεται πως σε κατασταση νηστειας το σωμα καιει λιπος. αυτα !!!

δυσκολο αλλα μπορει να γινει αν σκεφτεις οτι βγαινεις εξω..ξεχνιεσαι..κουραζεσαι κ μετα το μονο π θελεις ειναι υπνος! υγρα να φανταστω ειναι οκ ε? thnx βρε ναταλακι..

Page 7 of 140 FirstFirst ... 567891757107 ... LastLast