IF (intermittent fasting) - Page 77
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 77 of 140 FirstFirst ... 2767757677787987127 ... LastLast
Results 1,141 to 1,155 of 2086
    Senior Member
    Γειά σας! bad μη νομίζεις και μένα μου φάνηκε ακραίο το 500άρι αλλά διάβασα ότι έτσι καις περισσότερο λίπος προστατεύοντας το μυικό σύστημα. Και με μία πιο ισορροπημένη δίαιτα θα χάσουμε κιλά, δεν το συζητώ,απλά χάνουμε και αρκετή μυική μάζα. Δεν ξέρω, μπερδεύτηκα! επίσης χρειάζομαι τη βοήθειά σας γιατί χάθηκα..διάβασα τις αναρτήσεις αλλά θέλω μια απάντηση βάσει των εμπειριών σας: Αν εγω ακολουθήσω μια δίαιτα 1300-1400 θερμίδες με υγειινές τροφές, που θα τις καταναλώνω ομοιόμορφα μέσα στη μέρα, απ΄τις 9 το πρωι μέχρι τις 7-8 το βράδυ, και κάνω και καθημερινά καμιά ωρίτσα αεροβική, ξέρω ότι θα χάσω περίπου 1,5 κιλό τη βδομάδα(το περισσότερο θα ειναι λίπος, γνωστόν....). και ερωτώ λοιπόν: Αν κάνω ακριβώς ότι περιέγραψα παραπάνω αλλά αντί να πάρω τις θερμίδες μεταξύ 9πμ και 7-8μμ, τις πάρω μεταξύ 9 και 5 (8ωρο παράθυρο), λογικά θα χάσω παραπάνω λίπος;;; ή απλώς αυτό το παράθυρο είναι ένας τρικ να τιθασεύσουμε το στόμα μας με την έννοια ότι πόσο πια να φας μέσα σε 6-8 ώρες.. Αν δηλαδή είναι να χάσω παραπάνω λίπος έτσι, να το κάνω. Αλλιώς να συνεχίσω το μαζοχιστικό 500άρικο μου..... )

bad, ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε τη σφουγγαρίστρα σου!! δηλαδή εσύ να χάσεις ακόμα περισσότερο και μεις θα καθόμαστε;;;χα!! θελω να σφουγγαρίσω ΤΩΡΑ!

Junior Member
    Γεια σε όλες και όλους. Παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό το φόρουμ αλλά ποτέ δεν έγραψα κάτι εδώ. Πήρα την απόφαση να γράψω γιατί αυτός ο τρόπος δίαιτας ταιριάζει με αυτό που κάνω εδώ και 3 μήνες μόνη μου. Και σκεφτικά ότι θα ήταν καλό να συζητώ με κάποιον που περνάμε τα ιδία την πορεία της δίαιτας μου. Λοιπόν είμαι 30 χρονών 1,77 ύψος και ξεκίνησα 81,6κιλα και τώρα είμαι 75,2. Το πρωινό μου το παίρνω κατά τις 9 και τελευταίο κατά τις 6. 1-2 μέρες την εβδομάδα είναι free.

Senior Member
    Κοριτσαρες με εγκαταλειψατε σημερααααααααααα μπου χουυυυυυυυυ

Senior Member
    Καλως ηρθες fotoka, πωωωωωωωωω το νεο αιμα θα μας ξεπερασει...πρεπει ναρχισω νηστειες...παλι! Ναι ειναι καλυτερα με παρεα, ολα!

Οσο για μενα προς το παρον τρωω ακομα και προ υπνου κ μαλιστα βλακειες κ πολυ φοβαμαι τι θα αντικρισω στη ζυγαρια μολις επιστρεψω,,,
    Δυστηχως ειναι κ δυσκολες στιγμες αφου ενας πολυ δικος μου ανθρωπος ειναι πολυ αρρωστος κ αν...φυγει...μπαι μπαι γαμε μαλλον...ο γαμπρος ελπιζω να μη φυγει αχ ας κανουμε οτι γελαμε να μη κλαιμε...τελοσπαντων.

Μεχρι χθες ολα οκ, νομιζω ελεγχα την μη-διαιτα μου (ειχα αποφασισει να συνεχισω να τρωω ελευθερα ελπιζοντας να τρωω υγιεινα, αλλα σημερα εφαγα βλακωδως λογω στεναχωριας, αν κ αυριο συνεχισω ετσι...ουτε κ ξερω τι θα κανω!
    Οπως κ ναχει αρχιζω νηστειες γιατι δεν παλευεται αλλο να τρωω ολη μερα κ νυχτα...

badgirl πεταει το azax σε bomo
    αφου θα πιασεις σφουγγαριστρα να μυρισει κ λιγη καθαριοτητα!
    Οσο για την απωλεια μυικης μαζας μπορεις να βαλεις κ τα βαρη στην γυμναστικη σου κ δε θα χανεις μυς με επαρκη διατροφη (οχι 500).
    Μη σου πω θα αυξησεις κ μυικη μαζα που θα αντικαθιστα σιγα σιγα το λιπος...

TETH εσυ τσαπερδωνα μου ολο εξοδους εχεις...ε πηγαμε κ μεις καπου να ξεσκασουμε λιγουλακι!!!
    ψωνισαμε να ανεβει η διαθεση αλλα...προσκαιρο ηταν κι αυτο! εσκασε κακο μαντατο, αντε να δουμε, ελπιζω να ξημερωσει κ ναναι ζωντανος μονο...

Παντως οποτε ειμαι σε εμπορικο κεντρο κατι κακο γινεται...λετε ναναι τυχαιο? (αφου κ εχω χαλασει ενα μισθο)

Senior Member
    Σημερα ξεκιναω παλι γιατι τα ειχα παρατησει τον τελευταιο καιρο και πηρα ενα κιλο.

Για σημερα 10-6

1ο γευμα ...ομελετα με σπανακι και ανθοτυρο
    2ο γευμα... ενα πορτοκαλι
    3ο γευμα...μπακαλιαρο με μαρουλι
    4ο γευμα...γιουρτι 2% με φραουλες

Originally posted by bomo
    Δεν ξέρω, μπερδεύτηκα! επίσης χρειάζομαι τη βοήθειά σας γιατί χάθηκα..διάβασα τις αναρτήσεις αλλά θέλω μια απάντηση βάσει των εμπειριών σας: Αν εγω ακολουθήσω μια δίαιτα 1300-1400 θερμίδες με υγειινές τροφές, που θα τις καταναλώνω ομοιόμορφα μέσα στη μέρα, απ΄τις 9 το πρωι μέχρι τις 7-8 το βράδυ, και κάνω και καθημερινά καμιά ωρίτσα αεροβική, ξέρω ότι θα χάσω περίπου 1,5 κιλό τη βδομάδα(το περισσότερο θα ειναι λίπος, γνωστόν....). και ερωτώ λοιπόν: Αν κάνω ακριβώς ότι περιέγραψα παραπάνω αλλά αντί να πάρω τις θερμίδες μεταξύ 9πμ και 7-8μμ, τις πάρω μεταξύ 9 και 5 (8ωρο παράθυρο), λογικά θα χάσω παραπάνω λίπος;;; ή απλώς αυτό το παράθυρο είναι ένας τρικ να τιθασεύσουμε το στόμα μας με την έννοια ότι πόσο πια να φας μέσα σε 6-8 ώρες.. Αν δηλαδή είναι να χάσω παραπάνω λίπος έτσι, να το κάνω. Αλλιώς να συνεχίσω το μαζοχιστικό 500άρικο μου..... )
    σε εμενα αυτο εγινε!δοκιμασε μια βδομαδα τρωγοντας τα ιδια που ετρωγες και πριν να δεις αν θα χασεις παραπανω

fotoka καλως ηρθες

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    Καλως ηρθες fotoka, πωωωωωωωωω το νεο αιμα θα μας ξεπερασει...πρεπει ναρχισω νηστειες...παλι! Ναι ειναι καλυτερα με παρεα, ολα!

Οσο για μενα προς το παρον τρωω ακομα και προ υπνου κ μαλιστα βλακειες κ πολυ φοβαμαι τι θα αντικρισω στη ζυγαρια μολις επιστρεψω,,,
    Δυστηχως ειναι κ δυσκολες στιγμες αφου ενας πολυ δικος μου ανθρωπος ειναι πολυ αρρωστος κ αν...φυγει...μπαι μπαι γαμε μαλλον...ο γαμπρος ελπιζω να μη φυγει αχ ας κανουμε οτι γελαμε να μη κλαιμε...τελοσπαντων.

Μεχρι χθες ολα οκ, νομιζω ελεγχα την μη-διαιτα μου (ειχα αποφασισει να συνεχισω να τρωω ελευθερα ελπιζοντας να τρωω υγιεινα, αλλα σημερα εφαγα βλακωδως λογω στεναχωριας, αν κ αυριο συνεχισω ετσι...ουτε κ ξερω τι θα κανω!
    Οπως κ ναχει αρχιζω νηστειες γιατι δεν παλευεται αλλο να τρωω ολη μερα κ νυχτα...

badgirl πεταει το azax σε bomo
    αφου θα πιασεις σφουγγαριστρα να μυρισει κ λιγη καθαριοτητα!
    Οσο για την απωλεια μυικης μαζας μπορεις να βαλεις κ τα βαρη στην γυμναστικη σου κ δε θα χανεις μυς με επαρκη διατροφη (οχι 500).
    Μη σου πω θα αυξησεις κ μυικη μαζα που θα αντικαθιστα σιγα σιγα το λιπος...

TETH εσυ τσαπερδωνα μου ολο εξοδους εχεις...ε πηγαμε κ μεις καπου να ξεσκασουμε λιγουλακι!!!
    ψωνισαμε να ανεβει η διαθεση αλλα...προσκαιρο ηταν κι αυτο! εσκασε κακο μαντατο, αντε να δουμε, ελπιζω να ξημερωσει κ ναναι ζωντανος μονο...

Παντως οποτε ειμαι σε εμπορικο κεντρο κατι κακο γινεται...λετε ναναι τυχαιο? (αφου κ εχω χαλασει ενα μισθο)

Bad μου λυπαμαι για τα δυσαρεστα.
    Ευχομαι ολα να πανε καλα για σενα κοριτσακι.

Senior Member
    Εντωμεταξυ εχει χαθει και το mtsekaki μας!
    Που εισαι συ ρε μικρουλα?
    Ελπιζω ολα καλα.

Γεια σας! Κι εγω καινουργια ειμαι και μολις διαβασα το βιβλιο που προτεινει η φιλη μας στο πρωτο ποστ! Πραγματικα πολυ ενδιαφερον και αποφασισα αφου ουτως η αλλως ακολουθω ενα διαιτολογιο πλουσιο σε λαχανικα, "σωστες" τροφες κτλ να το συεχισω περιοριζοντας τα γευματα στο χρονικο περιθωριο. Ξεκινω απο σημερα. Ευχομαι να δουλεψει και σε μενα... Θα προσπαθησω να κανω και κανενα μισαωρο περπατημα να ξυπνησω λιγο το μεταβολισμο μου. Καλη επιτυχια κοριτσια, με σας θα ειναι ολα πιο ευκολα!

Senior Member
    fairy εχωτην αισθηση οτι ετσι θαξυπνησει για τα καλα!
    καλη αρχη στις νηστειες, ο,τι θες εδω ειμαστε! αρχιζω κ γω. Τελευταιο γευμα αποψε στις 7:30

σευχαριστω τετη μου,καλα ή κακα αυτα ειναι κ μεις πρεπει να συνεχιζουμε.

Badgirl σ'ευχαριστω πολυ για την εμψυχωση, τη χρειαζομαι γιατι εχει κολλησει η ζυγαρια και οσο το βλεπω αυτο, αντι να πεισμωνω τα κανω θαλασσα... απογοητευση.Τωρα ομως ξεκινω δυναμικα, μολις εχω παρει το τελευταιο μου γευμα.

Senior Member
    Λοιπον κοριτσια δε παει αλλο αυτο το τροπαριο...σε λιγο θα τριμηνιασει η απροσεχτη διατροφη.
    Αρχιζω βραδυνες νηστειες. Το τελευταιο γευμα θα ειναι καθε βραδυ στις 7-7:30 το αργοτερο κ ας τρωω ο,,τι θελω πριν. Τη νηστεια ομως δε θα τη σπασω.
    Ανυπομονω να ζυγιστω αυριο να δω τι στο καλο θα δειξει η ζυγαρια...γιατι αποψε ειδα 85 κιλα (φαγωμενη) κ επαθα πλακα...
    αντε να ξημερωσειιιιιιιιιιιιιιι. Παιδια αν ειναι 84 το πρωι αρχιζω διαιτα τελειωσε. τοχω παραχεσει. ολες οι νυφες κανουν διαιτα 2 μηνες πριν κ εγω τρωω!

Badgirl παντρευεσαι? Κι εγω! Η ωρα η καλη και μην αγχωνεσαι, νηστειουλα απο σημερα!

Senior Member
    Originally posted by badgirl11

a k H BARB εσπασε το φραγμα των 84 κιλων κ μας ξεχασε!!!

καλααααααα αμα γινω κουκλαρα 75 κιλα θα δειτε τι θα παθετε! (ως τοτε θα σας πριζω χεχεχεε)
    ωστε ετσι ε? σας ξεχασα...οχι καλη μου. απλα εχω τρελη δουλεια και δεν σας προλαβαινω με τιποτε!!!!
    ναι ειχα σπασει το φραγμα αλλά μετα το γιορτασα!!! δεν τολμω να ανεβω στη ζυγαρια. θα κρατηθω 2-3 μερες και μετα!!!

Senior Member
    αχ βρε μπαρμπ μια απο τα ιδια!
    ειχα παει 82 κ κατι και απο τοτε ολο τρωω! (μηνες)

φερυ ποτε με το καλο?

κοριτσια αρχιζω, ειμαι 84 ακριβως, παλι καλα δεν παχυνα. αρχιζω ραψιμο κ σωστη διατροφη κ θερμιδικα θα περιοριστω πολυ. θελω 4 κιλα να χασω ΤΩΡΑ.

Senior Member
    αχ κοριτσακια μου, εγω ποτε θα πεσω κατω απο τα 84.....??????????????ελπιζω οταν πλεον γυρισω απο τις διακοπες του Πασχα να δω εστω και 85.... θα εχω πετυχει το στοχο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και μετα βουρ στα 75!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (σε 3 μηνες λογικα δε θα μπορεσω να χασω 10 κιλακια και με το κολυμπι μαζι...? μακαρι....!!!!!!!!)