IF (intermittent fasting) - Page 84
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 84 of 140 FirstFirst ... 3474828384858694134 ... LastLast
Results 1,246 to 1,260 of 2086
    Senior Member
    καλημερα!!!!
    νομιζω πως θα αρχισω να κοβω τις νηστειες....
    αποσο εχω διαβασει, το πρωινο χρειαζεται οπως λεει και το ονομα "πρωι" οποτε λεω να πιεσω τον εαυτο μου να τρωει πλεον το πρωι και θα αρχισω να παιρνω μεσημεριανο στη δουλεια ωστε να μη χανω αυτο το γευμα.... και βλεπουμε..... θα δουμε τι θα πει και η διαιτολογος....

Senior Member
    fysika κ να τρως πρωινο αμεσως μολις ξυπνας μτσεκ!
    εσυ ειχες πει δε σου αρεσει το πρωινο...εγω μολις ξυπνησω βουρ στο ψυγειο! ειναι το σημαντικοτερο γευμα της ημερας κ ξυπναει το σωμα να κανει καυσεις.
    Μπορεις αν θες να συνεχισεις νηστειες να τρως πολυ νωρις το βραδυνο σου, το ποσο νωρις θα το υπολογισεις αφαιροντας τις ωρες νηστειας που θες να κανεις απο την ωρα που παιρνεις το πρωινο σου...
    σημερα τελευταιο γευμα 4:30 αν πηγαινει σωστα το ρολοι του πισι
    εφυγα θαργησω στη δουλεια γαμωτο
    τα μελε αποκει

Senior Member
    ειχα παλι βραδυνο καυγαδακι, παλι δεν εκανα νηστεια, αυριο σιγουρα δε θ ακανω λογω εξοδου. Μετα το γαμο με κοβω!
    αντε ρε γμτ ειναι δυνατο τοσο καιρο να μη μου καθεται μια 15ωρη νηστεια?

Να μπω κι εγω σφηνα στην κουβεντα σας? Επιστρεφω μετα απο απουσια μηνων, εχοντας στην αγκαλια μου το νεογεννητο μωρο μου, και ελπιζοντας σε μια νεα αρχη... Και νομιζω πως η IF ειναι για μενα μια καλη επιλογη. Δε λεω πολλα, ξεκιναω διστακτικα και θα ενημερωνω...

Senior Member
    Originally posted by forgetful
    Να μπω κι εγω σφηνα στην κουβεντα σας? Επιστρεφω μετα απο απουσια μηνων, εχοντας στην αγκαλια μου το νεογεννητο μωρο μου, και ελπιζοντας σε μια νεα αρχη... Και νομιζω πως η IF ειναι για μενα μια καλη επιλογη. Δε λεω πολλα, ξεκιναω διστακτικα και θα ενημερωνω...

γεια!ειμαι σχετικα καινουρια αλλα να σου ζήσει το μωρακι σου!!!!!!!!!!!!!να το χαιρεσαι!!!!!!!!!να εχει υγεια πανω απ ολα και να ειστε μια ευτυχισμενη οικογενεια!!
    καλη αρχη και για τη διαιτα αν κ ισως θα πρεπει να δωσεις αρκετο χρονο στον εαυτο σου και να μην εισαι αυστηρη γιατι μη ξεχνας μεχρι πριν λιγο κουβαλουσες μια ψυχουλα.

φιλακια πολλα!

Senior Member
    Γεια σου fortgetful, καλωσορισες και καλως μας βρηκες!
    Να σου ζησει το νινακι σου!
    Καλη αρχη!
    Ηταν προσφατη η γεννα σου?

Σ ευχαριστω για το καλωσορισμα semie! Ναι, ειναι νωρις ακομα, αλλα το συστημα της νηστειας μου εκανε ενα κλικ, κι αφου οτι αλλο δοκιμασα εχει αποτυχει, ας το δοκιμασω κι αυτο. Με ενα νεογεννητο κι ενα κοριτσακι 20 μηνων ουτως η αλλως ειναι δυσκολο να περιστρεφω τη μερα μου γυρω απο το φαγητο. Τις 3 τελευταιες μερες εφαρμοζω το συστημα 19-5 και μπορω να πω με εχει βολεψει. Αχ, θελω τοσο πολυ να αδυνατισω...

ΤΕΤΗ μου καλως σας βρηκα. ο μικρος μου ειναι 25 ημερων, να φανταστεις τωρα τον θηλαζω και σας γραφω. Ειστε τοσο ωραια παρεα, θα ηθελα πολυ να γινω μελος της.

Senior Member
    Μα εισαι ηδη!
    Εγω προσωπικα χαιρομαι παρα πολυ που μεγαλωνει η παρεα μας!

Αχ, τι ωραια να υπαρχουν ανθρωποι που σε καταλαβαινουν, που περνανε τα ιδια με σενα. Σε σας δουλεψε το if? Το εφαρμοσατε καιρο? Γιατι εγω να σας πω την αληθεια θα ηθελα να το κρατησω για μια ζωη. Σιχαθηκα τις διαιτες και ποτε με διαιτα δεν ειδα αποτελεσμα που να κρατησει.

Senior Member
    Εμενα με βοηθησε απιστευτα στην αρχη γιατι με αυτον τον τροπο
    πηρε μπρος ο οργανισμος μου και αρχισα να χανω.
    Επισης η ιφ μου σταματησε τα επεισοδια υπερφαγιας..αλλα οταν λεμε
    τα σταματησε, εννοουμε μαχαιρι, απο το πρωτο βραδυ που το εφαρμοσα!

Και συνεχιζω...Αυτο που κανω τις τελευταιες μερες ειναι 19 ωρες νηστεια, 5 ωρες γευματα αλλα γευματα ελευθερα, δηλ. οτι θελω οσο θελω, χωρις τυψεις. Αυτο βεβαια για οσο θηλαζω. Αργοτερα σκεφτομαι μια πιο προσεκτικη διατροφη αλλα και παλι σε χρονικο πλαισιο 5 η 6 ωρων, οπως με βολευει. Το βρισκω μεγαλη απελευθερωση να μη σκεφτομαι ολη μερα τι θα φαω, αλλα τις ωρες που τρωω να τρωω αυτο που επιλεγω και στην ποσοτητα που θελω. Αν δε δουλεψει και αυτο...σηκωνω τα χερια ψηλα.

Originally posted by TETH
    Εμενα με βοηθησε απιστευτα στην αρχη γιατι με αυτον τον τροπο
    πηρε μπρος ο οργανισμος μου και αρχισα να χανω.
    Επισης η ιφ μου σταματησε τα επεισοδια υπερφαγιας..αλλα οταν λεμε
    τα σταματησε, εννοουμε μαχαιρι, απο το πρωτο βραδυ που το εφαρμοσα!

Κατα εναν περιεργο τροπο το ιδιο συνεβη και σε μενα. Και απο αυτα που γραφατε και τιςιστοσελιδες που προτεινατε, δεν ξερω, πειστηκα. Μου φαινεται πιο φυσικο, μου ταιριαζει, αν και ειναι μαλλον νωρις να το πω.

Senior Member
    Γεια σας κι απο μενα!!

Επειδη ειμαι καινουρια στην παρεουλα, τι ειναι το if???? Τι αποτελεσματα λετε οτι εχει??

Brazil μου μπορεις να δεις και στην αρχη του θεματος λεπτομερειες, αλλα συνοπτικα η φιλοσοφια ειναι οτι επιλεγεις ενα παραθυρο καποιων ωρων μεσα στην ημερα που στη διαρκεια του τρως, πχ 11 το πρωι με 7 το βραδυ, και απο κει και περα τιποτα μεχρι την επομενη μερα και να ανοιξει το νεο σου παραθυρο. Εγω το ξαναειπα, αν και νωρις νομιζω πως αυτο ειναι για μενα, μου ταιριαζει.