Results 1,261 to 1,275 of 2086
Thread: IF (intermittent fasting)
-
17-04-2010, 16:43 #1261
Ευχαριστω πολυ!!!
Τι να πω? Θα το δοκιμασω κι αυτο...
Εχω δοκιμασει τα παντα πια... και παντα στα ιδια καταληγω!
Σημερα ειμαι αισιοδοξη οτι κανω μια καινουρια αρχη!!
Με την νικη κοριτσια!!!
- 19-04-2010, 12:33 #1262
Σημερα γινομαι κατα ενα χρονο μεγαλυτερη, ισως και σοφοτερη,
στα ιδια κιλα με περσι...ΑΛΛΑ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ,
οτι στα επομενα γενεθλια μου θα ειμαι ΠΟΛΥ ΠΙΟ
ελαφρυτερη!
Ειστε μαρτυρες ε!
19-04-2010, 12:40 #1263
Πολυχρονη! Υγεια. αγαπη και ευτυχια, και φυσικα του χρονου να εισαι οσα κιλα εσυ ονειρευεσαι, και πανω απ ολα ευτυχισμενη!
19-04-2010, 12:42 #1264
Να σου ζησει forgetful!
Tethhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh XRONIA POLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!
να χαιρεσαι την οικογενεια σου κοριτσαρα μου!!!
Κλωσηρθατε ολες! αρχιζω κ γω, εφαγα αλλη μια σφαλιαρα διατροφικη κ καταλαβα οτι αρκετα...πρεπει να κανω κατι για τον εαυτο μου τωρα!
Τελευταιο γευμα θαναι το βραδακυ νωρις νωρις, αρχιζω νηστειες!
εχω κανει ηδη την πρωτη νηστεια μου να πω, δεν πηρα πρωινο σημερα καθοτι φουσκωμενη απο τα χθεσινα κ ετσι εκανα 15ωρη!!!
19-04-2010, 12:44 #1265
Originally posted by forgetful
Να μπω κι εγω σφηνα στην κουβεντα σας? Επιστρεφω μετα απο απουσια μηνων, εχοντας στην αγκαλια μου το νεογεννητο μωρο μου, και ελπιζοντας σε μια νεα αρχη... Και νομιζω πως η IF ειναι για μενα μια καλη επιλογη. Δε λεω πολλα, ξεκιναω διστακτικα και θα ενημερωνω...θα σε σωσει η IF. Νομιζω το προβλημα μετα τη γεννα πρεπει ναναι οτι τρωμε οταν ξυπναμε για το μωρο?
η αδελφη μου κ στις 3 γεννες τις παχαινε μετα μαυτο τον τροπο...
ενω στην εγγυμοσυνη κ πριν γεννησει δεν επαιρνε καθολου κιλα... μονο του μωρου...
19-04-2010, 13:14 #1266
Εγω πηρα πολλα κιλα και στις εγκυμοσυνες μου! Για να καταλαβεις, ξεκινησα την πρωτη 65, γεννησα 90, εχασα πολυ γρηγορα, στις πρωτες 40 μερες(και απο επιλοχεια καταθλιψη) αρκετα κιλα, εφτασα 73, και μετα αντι να χανω αρχισα να ξαναπαιρνω. Η δευτερη εγκυμοσυνη με βρηκε στα 78, εφτασα 90 και, και τωρα ειμαι 84. Αλλα δε θελω να κανω τα λαθη της πρωτης φορας, που τα εχασα αποτομα και μετα πηρα ξανα την ανηφορα. Αργα και σταθερα, και τωρα που σας βρηκα ελπιζω να βρω κουραγιο κοντα σας. Badgirl παντρευεσαι? Η ωρα η καλη, απολαυσε την καθε στιγμη, γιατι ειναι ανεπαναληπτη!
19-04-2010, 13:17 #1267
Ευχαριστω κοριτσακια μου, να ειστε καλα!
Forgetful, μην πτοεισαι, αυτα που λες τα εχω ζησει κι εγω με τις
εγκυμοσυνες!
Θα τα χασουμε, που θα παει, στο χερι μας ειναι!
19-04-2010, 14:14 #1268
αχχχ παντρευομαι! εκει που ειστε θαρθω! ευχομαι ναναι πιο βατος ο δρομος μαζι σας!
καλη κατηφορα ναχετε και οι δυο κοριτσια:!
19-04-2010, 23:36 #1269
σημερα νιωθω σουπερ ντουπερ! επιτελους ολοκληρωσα επιτυχως την πρωτη μου νηστεια μετα απο πολυ καιρο! εφαγα χθες βραδυνο νωρις κ τα καταφερα! νιωθω αναλαφρη!
αυριο ελπιζω να ειμαι κ κατιτις κατω σε γραμμαρια, μη παει χαμεν τοση αλαφροσυνη!
αποψε εφαγα αργα σαλαα κ δε θα κανω νηστεια,
ομως αυριο σιγουρα!
19-04-2010, 23:44 #1270
Μη σου πω οτι κι εγω σκεφτομαι να τις ξαναρχισω
σε καθημερινη βαση.
Οχι οτι και τωρα τρωω αργα το βραδινο, απλα
σκεφτομαι να φροντιζω 8 το αργοτερο να εχω
τελειωσει με το βραδινο.
Ετσι ξυπνας αλλος ανθρωπος το πρωι ρε συ.
20-04-2010, 00:12 #1271
Εγω κοριτσια μου εφαγα τελευταια φορα στις 5, οχι απο επιλογη, απλα μετα ξεκινησε ενα ατελειωτο τρεξιμο πισω απο τα μικρα, και τωρα που εχω λιγο χρονο μου φαινεται χαζομαρα να φαω τοσο αργα, αν και προβλεπεται τρελο ξενυχτι με το μικρο. Κριμα ομως δεν ειναι να φαω τετοια ωρα? Ουφ, αντε να περασει αυτη η νυχτα...
20-04-2010, 00:17 #1272
Γιατι ξενυχτι forgetful μου, ειναι ανησυχος?
Οντως ειναι κριμα να το χαλασεις, αλλα αν δεις οτι
δεν την παλευεις πιες κανενα γαλατακι μωρε.
20-04-2010, 00:36 #1273
Α, καθε 2 ωρες ειναι ξυπνιος. Αυτος τουλαχιστον το γαλατακι του δεν το χανει! Αλλα θα φανω δυνατη, θα πω οχι στους πειρασμους και θα περιμενω να ξημερωσει. Κι αυριο μερα ειναι...
20-04-2010, 02:31 #1274
Ρε παιδάκια να ρωτήσω κάτι που το έχω πολύ απορία... Μάλλον είμαι στο καταλληλότερο τόπικ...
Διάβασα μόνο τα πρώτα ποστσ όμως γιατί νυστάζω....
Εγώ δεν μπορώ να το εφαρμόσω αυτό, έχω συνηθίσει να τρώω το πρωί...
Η απορία μου είναι η εξής... Εγώ, επειδή συνήθως κοιμάμαι αργά διότι καίω τον εγκέφαλό μου μπροστά στο πισι, την νύχτα πεινάω. Αν έχω φάει βραδυνό κατα τις 9, όταν έχει πάει 3 η ώρα πεινάω λιγουλάκι... Και τρώω κάτι, είτε ένα φρούτο, είτε ένα γιαούρτι, όχι πάντως υδατάνθρακα (αν και το φρούτο εκεί εντάσσεται) , πρωτείνη γενικότερα. Όμως δεν ξεφεύγω (συνήθως) από το διαιτολόγιο μου. (δηλαδή το γιαούρτι υπάρχει κάπου, απλά επιλέγω να το φάω πριν τον ύπνο). Αυτό λέτε να δρα ανασταλτικά στην καύση ή την απώλεια βάρους?
Είχα διαβάσει κάποτε (πρόσφατα) οτι νέες έρευνες δείχνουν πως δεν παχαίνεις αν φας κάτι πριν τον ύπνο(ειδικά όταν δεν έχεις φτα΄σει στις ημερήσιες θερμίδες σου) , απλά το λένε σαν κανόνα για να μην τσιμπάς.
Τώρα πχ έφαγα 2 πιπεριές ψητές (που δεν έφαγα στο κύριως γεύμα μου ) και ένα κομματάκι τυρί μιλνερ, ( που πάλι δεν το είχα φάει όταν έπρεπε, σήμερα το ωράριο του φαγητού μου ήταν ότι νάναι... ). Έχω φουσκώσει λίγο όμως...
20-04-2010, 09:51 #1275
mpalonaki μπορεις να τρως ο,τι θελεις οποτε νιωθεις καλα μαυτο...
εγω δε νιωθω καλα με το να τρωω οτιδηποτε το βραδυ κ με τη νηστεια χανω κιλα ενω τρωω τα παντα...
αρα σεμενα ναι το κανει λιπος το βραδυνο
Οσο για το πρωινο που ειπες ποιος σου πε οτι δεν τρωω πρωινο? κανονικοτατα. απλα τρωω πολυ νωρις βραδυνο οταν κανω νηστεια
Πολλοι μπερδευουν τη νηστεια με αφαγια, δεν εχει καμια σχεση, ισα ισα πρεπει να τρως σωστα μεσα στο παραθυρο σου.
Πχ μεχρι τις 8 το βραδυ πρεπει να χεις φαει ομορφα για να κανεις μετα νηστεια ως το πρωι
Φοργκετφουλ θα σε σωσει η νηστεια ακριβως γιαυτο το λογο, θα δεσμευεσαι λεγοντας οτι δε πρεπει να φας τιποτε ουτε μια μπουκια,
η μια μπουκια φερνει την αλλη...
Τωρα αν δεν ισχυει αυτο σε σενα κ μπορεις να φας σαν ανθρωπος ενα γιαουρτακι στις 12 το βραδυ καντο!
επισης να σου πω οτι καλυτερα θαναι να κανεις το τελευταιο γευμα ομορφα κ οχι απλα να τυχει να μη φας γιατι τοτε θα πεινας κ δεν εχει νοημα αυτο...
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή