IF (intermittent fasting) - Page 91
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 91 of 140 FirstFirst ... 41818990919293101 ... LastLast
Results 1,351 to 1,365 of 2086
    Senior Member
    xaxaxax kalo!!! ναι πρωτεινη εχει το αυγο κ μαλλον θεωρειται βαρυ

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    fofoka τι είναι βρε συ ένα αυγουλάκι. πάντως απέφυγε αυγό το βράδυ δεν έχω να σου δώσω επιστημονική εξήγηση γιαυτό μπορείς κ να μη μου δώσεις σημασία, αλλά η γιαγιά μου έλεγε οτι το αυγό το πρωί το τρως εσύ, το μεσημέρι το δίνεις στο φίλο σου κ το βράδυ στον εχθρό σου. χιχιχι μάλλον το εννοούσε οτι το πρωί σου δίνει ενέργεια ενώ το βράδυ είναι βαρύ και δεν μπορείς να κοιμηθείς.αι εμ νοτ σουρ
    αυτο με το αυγο κ τον εχθρο το χω ακουσει κ εγω!νομιζω οτι ειναι οντως επειδη ειναι βαρυ!κατι θα ξερουν παραπανω οι γιαγιαδες μας!

παιδια που μπορω να βρω το e-bοοk? η σελιδα που δινουν στο πρωτο μηνυμα δεν υπαρχει...

Member
    Κορίτσια καλησπέρα κι από μένα! Να ρωτήσω κάτι σχετικά με την if: εγώ τρώω κάποιες φορές την εβδομάδα βράδυ και κάποιες άλλες όχι. Το καλό είναι ότι συνήθως το ξέρω από νωρίς οπότε μπορώ να το προγραμματίσω. Το θέμα είναι αν πρέπει να είναι το παράθυρό μου τις ίδιες ώρες κάθε μέρα ή μπορώ να το αλλάζω ανάλογα με το τι έχω κανονίσει;
    Αυτή την εποχή κάνω τη διαίτα on off και μπορώ να πω ότι μου έχει πάει αρκετά καλά, έχω χάσει 3 κιλά σε 4 εβδομάδες - που για μένα είναι πολλά με τους ρυθμούς που χάνω κανονικά - αλλά θέλω να την έχω στα υπόψιν κι αυτή τη διαίτα γιατί βλέπω ότι όλες πίνετε νερό στ' όνομά της!

Member
    Επίσης να ρωτήσω και κάτι για όποιον ξέρει να με κατατοπίσει: επειδή είμαι σχετικά καινούρια, θα ήθελα να δω και παλαιότερα posts γιατί βλέπω πολύ ενδιαφέροντα πράγματα εδώ μέσα και είμαι σίγουρη ότι θα υπάρχουν κι άλλα που θα με ενδιαφέρουν. Υπάρχει τρόπος να τα δω ή άπαξ και φύγανε απ' την πρώτη σελίδα δεν έχω πρόσβαση;

Senior Member
    κανονικα τα βλεπεις, πατας στις προηγουμενες σελιδες.
    Μπορεις να κανεις νηστεια οποτε θελεις αρκει να κανεις σωστη διατροφη. Νομιζω η ον-οφ εχει πολυ περιορισμενες θερμιδες αν θυμαμαι καλα κ δε θα πρεπει να κανεις κ νηστεια.

Τελευταιο γευμα 11 παρα.
    θα κρατησω 14ωρη νηστεια για αρχη ή κ 15 αν δε πειναω...

Member
    Δεν θα τις κάνω και τις δύο μαζί! Δεν είμαι τόσο τρελή (ακόμα)! Η ον οφ έχει περιορισμένες θερμίδες μέρα παρά μέρα αλλά δε με αγχώνει, ξέρω ότι αν επιθυμήσω κάτι μπορώ να το φάω την επόμενη - χωρίς να κάνω γουρουνιές - και το γλυκάκι μου και το κρασάκι και να βγω έξω για φαγητό. Και το καλό είναι ότι οι περιορισμένες θερμίδες με αναγκάζουν να τρώω υγιεινά πράγματα προκειμένου να μην πεινάω, σαλάτες, φρούτα, ώστε να καλύπτω τις λίγες θερμίδες με αρκετές διαφορετικές τροφές (γιατί όλα τα ανθυγιεινά είναι πολυθερμιδικά, φυσικά, και δε χαραμίζω τις θερμιδούλες μου για να φάω μία σοκολάτα, ας πούμε). Μέχρι στιγμής μου έχει πάει καλά αλλά οφείλω να σημειώσω ότι αυτά είναι τα εύκολα κιλά γιατί είναι των τελευταίων μηνών. Τώρα που μπαίνουμε στων τελευταίων χρόνων θα δούμε...
    Απλά ρώτησα για την if για την περίπτωση που κολλήσω. Ευχαριστώ, καλή συνέχεια!

Senior Member
    βρε συ ομως 500 θερμιδες που θυμαμαι ειναι...τρελα...
    πανω απο 1000-1100 πρεπει ναναι οι ελαχιστες σου ανεξαρτητως κιλων υψους κτλ...

οσο για την ΙΦ μπορεις να την κανεις οποτε νιωθεις φουσκωμενη,
    οποτε εχεις παραφαει,
    οποτε θες να τραβηχτεις απο το ψυγειο...
    πχ αποψε αφου κ ειχα φαει πολυ καλα εως χαλια ηθελα να συνεχισω με ζελε.
    το ζελε θα εφερνε κ διαφορα αλλα οποτε ειπα "οχι δε θα φας κανεις νηστεια"
    ετσι εφαγα τελευταιο γευμα 11 βραδυ κ τελειωσε το θεμα. αλλιως μπορουσα να τρωω κ τωρα...

Member
    Πάντως είχα διαβάσει ότι την υποστήριζαν αρκετά θετικά διατροφολόγοι, γι' αυτό το αποφάσισα! Και στην ουσία, αφού τις άλλες μέρες τρως κανονικά νομίζω ότι απλά μειώνει το εβδομαδιαίο θερμιδικό ισοζύγιο αντί για το ημερήσιο. Θα δω και θα σας ενημερώσω για την πορεία. Το καλό είναι ότι έκανα εξετάσεις αίματος και ποτέ ξανά δεν είχα τόσο καλή αιμοσφαιρίνη κατά τη διάρκεια δίαιτας! Συνήθως πέφτω και είμαι οριακή. Μπορεί να μην σχετίζεται με τη διαίτα αυτό, αλλά απ' ό,τι φαίνεται δε μου κάνει κακό... Θα δείξει...

Member
    Μπορώ να την κάνω δηλαδή και άτακτα; Όποτε μου έρθει;

Member
    Την if εννοώ! (τη γέμισα τη σελίδα!)

Senior Member
    χαχαχαχα
    λοιπον οποτε θες την κανεις την ιφ
    οσο για την διαιτα ον οφ προσωπικα διαφωνω καθετα με υποθερμιδικες διαιτες πλεον οποτε δε συμφωνω...αν ισχυει το 500 που θυμαμαι ειναι πολυ λιγο κ επικυνδινο...

Member
    500 είναι τις πρώτες 2 εβδομάδες. Μετά το ανεβάζεις σιγά σιγά. Εγώ είμαι στις 700 τώρα. Αλλά σκέψου ότι τις άλλες μέρες τρώω κανονικότατα! Οπότε πιστεύω ότι δεν προλαβαίνει ο οργανισμός να το αισθανθεί σαν λιμοκτονία και δεν ρίχνει τις καύσεις του. Μου έχει κάνει εντύπωση που ακόμα και τις μέρες που τρώω κανονικά και ζυγίζομαι το άλλο πρωί συνήθωςδεν έχω πάρει ή έχω παρει 200-300 γρ. που έχουν φύγει μέχρι το μεσημέρι και δεν επανέρχονται. Τι να πω... όπως ξαναείπα: θα δείξει!

Senior Member
    σορρυ ειναι υπερβολικα λιγες...κ μονο για να ζεις θελεις περισσοτερες θερμιδες τη μερα...
    δεν αμφιβαλω οτι χανεις, με πολλες διαιτες θα μπορουσαμε να χασουμε...
    το θεμα ειναι τι χανουμε κ ο τροπος.
    το να χασεις κιλα ειναι το μονο ευκολο...το δυσκολο ειναι να χασεις μονο κιλα κ οχι αντοχες, θρεπτικα συστατικα, ενεργεια...

Senior Member
    δεν κρατησα νηστεια, μου εκανε πρωινο

Page 91 of 140 FirstFirst ... 41818990919293101 ... LastLast