IF (intermittent fasting) - Page 93
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 93 of 140 FirstFirst ... 43839192939495103 ... LastLast
Results 1,381 to 1,395 of 2086
    Senior Member
    Originally posted by TETH
    Νηστεια ειπα το μεσημερι ε?
    Χμμμμ...οχι μονο δεν εκανα, αλλα συνεχισα το φαγοποτι!
    Το αποκορυφωμα ηταν πριν απο λιγο με μια μπολααααραα
    παγωτο που εφτιαξα χθες!
    Βανιλια με κουκις σοκολατας+σοκολατα με κομματακια λευκης σοκολατας.
    Αχ θεουλη μου, αχταρμας, τι θα γινω?!
    Η μονη λυση ειναι να παω για υπνο,
    μπας και σταματησει αυτο το παραληρημα!
    παραλληλα περπαταμε παραλληλα... κτλ κτλ λαλαλαλα
    ας τραγουδαμε να μη κλαιμε
    δες στο ημερολογιο, ή μαλλον τι να δεις, δεν εγραψα οσα εφαγα στο βουλιμικο αφου δε τα θυμαμαι καν...
    πριν να αδειασω ο,τι υπηρχε ημουν στις 2100 θερμιδες...καμμια 4000 θα επιασα
    αλλα οχι δε θα σκασω, σημερ νεα ημερα,
    επειδη χθες εφαγα απιστευτους υδατανθρακες σημερα θα το ριξω στις πρωτεινες,
    το βραδυ σιγουρα θα κανω νηστεια,
    το τελευταιο γευμα θαναι στη δουλεια μια λογικη ωρα κ σπιτι ΔΕ ΘΑ ΦΑΩ ΤΙΠΟΤΕ. α στο καλο πια.
    κ ουτε το ψυγειο θα πλησιασω το βραδυ. &^@*$#%^$!*$@!@

Senior Member
    forty ωραια ιδεα, εχεις καμια για νιοπαντρες με νεο συγκατοικο? χαχαχαχααχ
    κατι με κρουασαν γαριδακια κτλ παιζει? φορτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυ τι σκατοφαση ειναι αυτη
    ολα στραβα πανε, θα μπορουσαν κ χειροτερα οποτε κανω το σταυρο μου μονο...
    δεν εχω παραπονο...ο,τι εχει θετικη εκβαση δεν ειναι κακο...
    αλλα διατροφικα ειναι αδυνατο να συνελθω μαυτα κ μαυτα
    + το οτι εχω πλεον νεο σπιτι κ 1000 πειρασμους...
    + το οτι μαγειρευω εγω...
    + την απειρη δουλεια πλεον που ουτε να κατουρησω δε θα προλαβαινω
    ουααααααααααααααααααααααα ααααααααα
    αχ γκρινιαξα κ νιωθω καλυτερα

Senior Member
    Ax πως σε καταλαβαινω!!εχω φτιαξει ενα cheesecake τελειο στο ψυγειο ξερεις πως θα ηθελα να το βαλω κατω και να μην αφησω τιποτα?
    ειπα ομως τερμα η ζαχαρη και το αλευρι και ξερω οτι δεν προκειται να το αγγιξω,θα το φανε οι υπολοιποι στο σπιτι.
    Βγαλε απο το μυαλο σου οτι μπορουμε να τρωμε ολα και απο λιγο γιατι δεν γινεται αυτο!
    Ετσι οπως εβαλες στο μυαλο σου την IF και ξερεις οτι θα φας μεχρι μια συγκεκριμενη ωρα με τον ιδιο τροπο θα πεις οτι τα κρουασαν,γαριδακια κλπ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ,κανε σαν να μην υπαρχουν στο σπιτι,θα δεις οτι με τον καιρο θα σταματησει να σε νοιαζει,ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!!!!Ξερεις ποσες φορες πηρα και ξαναεχασα 2-3 κιλα με το να τρωω λιγο απ'ολα?τα ατιμα τα κιλα ενω δεν ξεκολαν με τιποτα απο πανω μου,μολις φαω λιγο παραπανω κατσικονoνται με τη μια!!!!!!!!!

Αυτο βεβαια με τις πολλες ωρες δουλεια ειναι προβλημα γιατι πιστευω οτι το 50% μιας πετυχημενης διατροφης για αδυνατισμα ειναι ο προγραμματισμος και το μαγειρεμα των φαγητων,εκει δεν ξερω τι να σου πω,προσπαθησε να ξεκλεψεις λιγη ωρα η να φτιαξεις καπως το φαγητο ωστε να βγαζεις και εσυ μια μεριδα χωρις λαδια απο το ιδιο που φτιαχνεις για τον αντρα σου

αντε θα τα καταφερουμε ειμαι σιγουρη,και εγω στο αγωνα παλι ειμαι να χασω 3 κιλα που πηρα,τι τα ηθελα τα γλυκα και τις τυροπιτες απο το φουρνο????????????????

Senior Member
    xaxaxaxa εσυ εισαι αστερι δε σε φοβαμαι, παλια καραβανα!
    βασικα ποτε δεν ετρωγα απολα, αυτο ειναι το αξιοθρηνητο της υποθεσης.
    Μπορει να ειχα φτασει 100 κιλα αλλα πατατακια, σοκολατες, γαριδακια κρουασαν κ ειδικα τυροπιτες κ ετοιμα φαγητα δεν ετρωγα ποτε.
    μαλιστα οταν ημουν 90 ανακαλυψα την βαφλα με παγωτο, κ ειπα του ανδρα μου "κριμα να μην ειχα παχυνει με βαφλες!!!"
    ξερεις κατι θα δοκιμασω λιγο ακομα το "λιγο απολα"
    κ αν δω οτι δεν εχω μετρο κ δεν εκτιμω το οτι με αφηνω να φαω πατατακια κτλ
    τοτε ναι θα τα κοψω κ απλα θα κανω οτι δε τα βλεπω.
    κ μαλλον στη δικια σου λυση θα στραφω αφου ειμαι των ακρων κ ποτε δεν ειχα μετρο...

καλο αγωνα με τα 3 κιλα, αν ειναι τοσο δυσκολο να χαθουν τα πολλα φανταζομαι τα λιγα...

Senior Member
    και εγω ειμαι των ακρων γιαυτο ακολουθω το ολα η τιποτα και νομιζω οτι πολλοι ανθρωποι ειναι ετσι.Προχθες μιλουσα με μια φιλη,τρωγαμε μαζι και τη ρωτησα πως δεν παχαινει αφου τρωει αρκετα (μεζεδακια,μπυρα κλπ) και ειναι μονο 51 κιλα,μου ειπε οτι μολις παρει ενα κιλο κανει αμεσως διαιτα,ακομα και αν τρωνε ολοι γυρω της αυτη τιποτα μεχρι να χασει το κιλο που εβαλε

Senior Member
    τελικα μαλλον αυτη ειναι η μονη λυση.
    απτην αλλη οταν εχεις να χασεις πολλα κιλα μηπως δεν ενδεικνυται αφου πεφτεις με τα μουτρα μολις σταματησεις την διαιτα...?

Senior Member
    αν εχεις στο νου οτι τελειωνοντας η διαιτα πρεπει να κανεις καποιους μηνες συντηρηση δεν πεφτεις με τα μουτρα,η συντηρηση ειναι η ιδια με τη διαιτα μονο που προσθετεις σταδιακα καποια απο τα φαγητα σε μεγαλυτερη ποσοτητα ωστε να φτασεις τις θερμιδες που δεν προσθετουν ουτε αφαιρουν κιλα,αλλα πιστευω οτι εμεις που δεν εχουμε μετρο πρεπει να αποφευγουμε γλυκα,μακαροναδες,πιτσες και ολα αυτα που θα μας κανουν να ξεφυγουμε.
    Εγω αρχισα να τα τρωω τουλαχιστον ενα χρονο αφου σταθεροποιησα το βαρος μου αλλα και παλι βλεπω οτι ξεφευγω και πρεπει να προσεχω πολυ.Ενω ποτε δεν τρωω μεγαλες ποσοτητες αν για παραδειγμα εχω ενα γλυκο στο ψυγειο που μου αρεσει θα φαω 1 κομματι,μετα απο 3-4 ωρες αλλο ενα,μετα παλι αλλο ενα και θα εχω φαει το μισο μεχρι την αλλη μερα,φυσικα ετσι παιρνω ευκολα βαρος και καθε μηνα πρεπει να κανω τουλαχιστον 10 μερες διαιτα.Τι να κανω?το εχω αποδεχτει οτι ετσι ειμαι και προσαρμοζω και τη διατροφη μου

Senior Member
    σωστα, πρεπει να μπορουμε να δουμε πως ειμαστε, να το δεχομαστε κ να προσαρμοζουμε τα παντα πανω σε αυτο.
    Κακα τα ψεμματα δεν αλλαζουμε...
    ισως μονο να μπορουμε να προσαρμοστουμε, αλλα οι βασικες συμπεριφορες μας δεν αλλαζουν...
    μια ζωη δεν ειχα μετρο, ημουν ολα ή τιποτα.
    ετσι θαμαι παντα.
    κ ξερεις κατι...δε με χαλαει. κ να αλλαζε δε θα το αλλαζα, δε θα ημουν εγω τοτε.
    παμε για ολα λοιπον, να τα χασουμε να τελειωνουμε!
    κ αν ξαναπαρεις 1-2 τα ξαναχανεις.
    σκεψου οτι τα εχεις χασει κ θελεις να μεινεις σαυτα. αν σου ειναι δυσκολο να σε βοηθησω, μαλλον περναω φαση συντηρησης. ολο 81-83 ειμαι χαχαχαχαχχαχα

Senior Member
    ετσι ακριβως το σκεφτομαι κ'εγω.Ειναι δυσκολο να αλλαξουμε,θελει παρα πολυ δουλεια,και αν ειναι κατι που δεν μας ενοχλει και μπορουμε να συνεχισουμε μ'αυτο γιατι να μπουμε στη διαδικασια αλλαγης?μπορουμε μια χαρα να προσαρμοστουμε

Senior Member
    ωραια η υπογραφη σου,
    σοφη!
    ο στοχος μου ειναι αυτος, να αντιμετωπιζω τα γλυκα του χορτατη
    κ μετα αν θελω πολυ ας φαω οκ...

Χθες δεν κρατησα νηστεια, αφου δεν ειχε κατι αξιολογο στη δουλεια κ εφαγα μονο φρουτα.
    Επρεπε να φαω για βραδυ εστω κ αργα ωστε να μη φαω γλυκα που ετρωγε...
    οποτε
    κρατησα μονο 12 ωρες νηστεια,
    αποψε θα προσπαθησω για 15 μηπως κ ειναι υγρα κ δω 81+, που δε το νομιζω...

Senior Member
    αποψε εφαγα υπερβολικα αλλα περασα υπεροχα κ ολα καλα!
    ομως επειδη νιωθω απιστευτα τιγκαρισμενο το στομαχι μου κ φοβαμαι μη παθω κ τιποτε...
    θα κρατησω 15ωρη νηστεια...
    δε θυμαμαι ακριβως τι ωρα εφαγα τελευταια μπουκια αλλα σκοπευω να ξαναφαω αυριο στις 3+ οποτε οκ ειμαι!
    κ αν εχω χωνεψει ως τοτε...
    σωσε με ΙΦ μην παχυνω γκλουπ
    ωραιο ηταν το 82!

Senior Member
    ρε παιδιά δεν είναι κατάσταση αυτή!δευτέρα ως πέμπτη είμαι ένας άγγελος διατροφικής ισορροπίας. μόλις έρθει η παρασκευή δεν υπάρχει γυρισμός.το μόνο που με παρηγορεί είναι οτι έχω 17 μέρες να κάνω βουλιμικό (το απέφυγα 2 πσκ)κ δεν έβαλα κ κανά κιλό,αν κ μου φτάνουν αυτά που έχω ευχαριστώ δεν θα πάρω. μου είναι πάντως αδύνατο να μην το ρίξω έξω όταν διασκεδάζω έξω με παρέα. ειδικά οταν ξενυχτώ κ πίνω αλκοόλ δεν μπορώ να μη φάω κάτι μετά.εσείς εχετε καμιά λύση αυτοπειθαρχίας?

Senior Member
    ε αμα εισαι με παρεα κ κανεις υπερφαγια δεν πειραζει,
    βουλιμικα μη κανεις μονη στα σκοταδια...
    γιατι να αποφυγεις κατι απολυτα φυσιολογικο?

Senior Member
    γιατί θέλω να χάσω κ κανα κιλό ρε συ.τι γιατί?κ θαυ΄μάζω πολύ τους ανθρώπους με control button.που δεν θα σουρώσουν αλλά θα πιόυν ένα δύο ποτηράκια.που δεν θα καπνίσουν μισό πακέτο, αλλά ένα δύο τσιγάρα. που δεν θα φάνε τρία ταψιά γλυκό, αλλά θα δοκιμάσουν ένα δύο κουταλιές, κτλ κτλ κτλ.

Senior Member
    εμ τι να κανουμε δεν ειμαστε ετσι, αλλα εμενα μαρεσω.
    κ ξερεις κατι,
    ολοι αυτοι ισως ναναι κ δυστηχισμενοι περισσοτερο απο καποιον με διατροφικη διαταραχη...
    μια φιλη μου ελεγε "οι παχουλοι ειναι ευτυχισμενοι κ με χαμογελο στο στομα"

Page 93 of 140 FirstFirst ... 43839192939495103 ... LastLast