IF (intermittent fasting) - Page 97
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 97 of 140 FirstFirst ... 47879596979899107 ... LastLast
Results 1,441 to 1,455 of 2086
    Senior Member
    καλα τωρα δεν τρωω...τελειωσε. μεχει σωσει το τικερ με τις νηστειες, δεν θελω να το χαλασω αλλη φορα.
    αν κ δε χρειαζεται να κανει κανεις νηστειες διαρκως εμενα με σωζει απο βουλιμικα...
    χθες δεν εκανα κ εφαγα κ εξω κ στο σπιτι ξημερωματα...ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ...

Senior Member
    Eγω αποψε δε χαλασα νηστεια γιατι με εσωσε ο οιστρος που με επιασε για κοπτικη και ραπτικη.Εραψα κουμπια, κοντινα ενα παντελονι και περασε η ωρα χωρις να το καταλαβω.:P:P

Senior Member
    Originally posted by badgirl11

+ φασολακια το βραδυ (ειχα το συνδρομο "κριμα να πεταχτουν")
    αυτο το συνδρομο το ειχα κι εγω σε μεγαλο βαθμο, νομιζω ομως οτι στην περιπτωση μου το χρησιμοποιουσα ως δικαιολογια γουρουνιασματος
    μπορει να ειναι κριμα να πεταχτουν, αλλα πιο κριμα ειναι να πεταξω εγω τις προσπαθειες μου στα σκουπιδια...

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Eγω αποψε δε χαλασα νηστεια γιατι με εσωσε ο οιστρος που με επιασε για κοπτικη και ραπτικη.Εραψα κουμπια, κοντινα ενα παντελονι και περασε η ωρα χωρις να το καταλαβω.:P:P
    κονστανς, η ραπτικη ειναι η δουλεια μου και τη λατρευω! δε μπορεις να φανταστεις ποσες φορες μ' εχει σωσει

Senior Member
    Loukoumaki συμφωνω μαζι σου.Γενικα ολα αυτα ειναι δικαιολογιες που λεμε στον εαυτο μας για να τον κανουμε να μη νιωθει τυψεις αμα γουρουνιαζει.Το εχω κανει πολλες φορες, τελος πια.

Εμενα μαρεσει πολυ η ραπτικη αλλα το κανω απο χομπυ.Και μη φανταστεις τρελα πραγματα, απλα ξερω να κοντενω ρουχα να ραβω κουμπια, αλλα μαρεσει πολυ σα διαδικασια γιατι ξεχνιεμαι παντα αμα θελω να περασει η ωρα κι εχω εκνευρισμο.Αντε να μαθω και στενεμα ρουχων σιγα σιγα ισως χρειαστει χιχι.

Senior Member
    εγω γι αυτο καθυστερω να παω σινεμα που μ εχουν ζαλισει ολοι οι φιλοι μου!γιατι μου ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να παω χωρις να φαω πατατακια!

Senior Member
    Αχ εγω θελω να παω σινεμα και να παρω μια ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΖΑΧΑΡΩΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΛΠ.:P
    Dream on που λενε και οι Aerosmith.:P

Ασχετο τωρα που λεμε σινεμα, ειδα το Sex and the city το 2 με μια coca light αγκαλια.:P

Senior Member
    καλα ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να μην φαω πατατακια!θα ναι σα να μη πηγα σινεμα!!!!αχαχαχαχαχαχ

καληνυχτα κοριτσακια μου!!!!!!

Senior Member
    Kαληνυχτα γρανιτα λεμονιιιι(σε λεω λεμονι γιατι ειναι η αγαπημενη μου χιχι!) :P

Senior Member
    καληνυχτα γρανιτουλα (εγω un limon granizado por favor!!! σε μεγααααλο ποτηρι!!!)

Senior Member
    telika εφαγα,
    λιγο η αλλαγη ωραριων λογω ξενυχτιου χθες,
    λιγο τα βραδυνα φασολακια κ η χαλια κοιλια,
    λιγο τα σουβλακια του που δεν ηθελα να φαω,
    λιγο ενας ανεξηγητος θορυβος που εχω την εντυπωση οτι ερχεται απο τον αποκατω που βλεπει ταινια
    λιγο απολα κ γω δεν μπορουσα για αλλη μια φορα να κοιμηθω κ σηκωθηκα...
    φυσικα κατεληξα στην κουζινα
    εφαγα 1 καλαμακι που περισσεψε απο νωριτερα
    κ 2 φ. πολυσπορο με αλμυρα υλικα κ η αλλη με γλυκα υλικα πανω.
    δεν εφαγα κατι εξτριμ αλλα των αγαπημενο μου συνδιασμο, ομως δεν παυει να μην επρεπε.
    Δεν θελω να ξερω τις θερμιδες (και αυτου) του σαββατοκυριακου.
    Αυριο δευτερα κ ξαναρχιζω προσπαθεια.
    2 θα χανω ενα θα παιρνω, δε πειραζει, θα μενω με -1 ομως χεχε

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Kαληνυχτα γρανιτα λεμονιιιι(σε λεω λεμονι γιατι ειναι η αγαπημενη μου χιχι!) :P
    παιδια μη λετε για γρανιτες κ συνδρομα γουρουνιασματος γιατι θα φαω κ τις 4 χαχαχαχα
    τι τις πηρα!
    τεσπα σκεφτομαι οτι αρκετα εφαγα, αυριο παλι. θα δω.
    πρεπει κ καποτε να κοιμηθω, πποιος σηκωνεται 7μιση οεο?

Senior Member
    αυριο ειναι μια καινουργια μερα bad μου!!!! 7,30 για να ξυπνησω εγω και να μην κουτουλαω πρεπει να ξαπλωσω απο τις 10... χαχαχα μα πως καταντησα ετσι??
    για την ωρα δε με απασχολει και πολυ το πρωινο ξυπνημα αλλα ειναι strongly recommended να κλεισω το πι σι και να παω στο κρεβατακι μου γιατι το στομαχι διαμαρτυρεται εντονως και εχω παλι αυτη την αισθηση του φαγητου στο στομα που μπορει να με οδηγησει σε επικινδυνες συμπεριφορες!!!!
    καληνυχτα και καλο ξημερωμα !!!

Senior Member
    καλο ξημερωμα καλο μου, παω κ γω να γλιτωσω τη γρανιτα.
    θα μου πεις στις 3000 θερμιδες οι 100 με μαραναν?

Senior Member
    Εκπαίδευση του ατόμου ώστε να έχει έλεγχο στην υγεία του και μόνιμα αποτελέσματα.

ʼφησα τελευταίο το σημαντικότερο παράγοντα. Θα πρέπει να αυξήσουμε το βαθμό κατανόησης και τις γνώσεις του ατόμου για το πώς λειτουργεί το σώμα του, τί το βοηθάει και τι όχι, ώστε οτιδήποτε αποτέλεσμα επιτευχθεί να είναι μόνιμο.

Στην πραγματικότητα δεν είναι δύσκολο να έχουμε και να διατηρούμε ένα υγιές και καλαίσθητο σώμα. Η φυσική κατάσταση του ανθρώπινου οργανισμού είναι να είναι υγιής.

απο εδω:
    http://www.detoxcenter.gr/subject.php?id=85

Page 97 of 140 FirstFirst ... 47879596979899107 ... LastLast