IF (intermittent fasting) - Page 98
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 98 of 140 FirstFirst ... 488896979899100108 ... LastLast
Results 1,456 to 1,470 of 2086
    Senior Member
    καλημερεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεες ειμαι χαρουμενη, μες την κουραση μου αποφασισα να κανω νηστεια ως τις 5
    ετσι εχοντας φαει τελευταιο γευμα 2 το βραδυ θα κρατησω 15ωρη νηστεια,
    αυτο γιατι φυσικα εφαγα ΤΙΣ βλακειες κ δεν θελω σε καμια περιπτωση να ζυγιστω κ να παθω σοκ...αυριο πια με το καλο.

Senior Member
    . Το μέτρο που λέγανε και οι αρχαίοι και είναι ότι πιο σοφό έχω ακούσει.
    Κάποιοι γεννιούνται με αυτό και είναι τυχεροί. Κάποιοι το βρίσκουν εύκολα και μακάρι οι περισσότεροι. Εμένα μου πήρε 23 χρόνια (θέλω να ελπίζω) να το βρω. Και να είμαι ειλικρινής είμαι ευτυχισμένη, για πρώτη φορά. Παρόλα τα προβλήματα που όλοι έχουμε, μέσα μου εχω μια περίεργη ευτυχία

Μόνο γι αυτό πιστέυω ότι αξίζει λοιπόν να προσπαθούμε να βρούμε αυτή την ισορροπία.[/quote]

Danai,

πρόσφατα κατάλαβα οτι αυτό που έψαχνα για να νιώσω ευτυχισμένη είναι να βρω μια ισορροπία και όχι να τιμωρώ και να καταπιέζω τον εαυτό μου. Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που προσπαθείς να μας εξηγήσεις και συμφωνώ.απλά άργησα λίγο να το συνειδητοποιήσω, αλλά ας πούμε οτι ποτέ δεν είναι αργά!

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Αχ εγω θελω να παω σινεμα και να παρω μια ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΖΑΧΑΡΩΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΛΠ.:P
    Dream on που λενε και οι Aerosmith.:P

Ασχετο τωρα που λεμε σινεμα, ειδα το Sex and the city το 2 με μια coca light αγκαλια.:P
    χαχαχα κεγώ έτσι ...με κόκα κόλα zero και από δίπλα μου την φιλενάδα μου να μασουλάει το μεγάλο κουτί ποπ κόρν.δεν άπλωσα το ξερό μου ούτε για ένα ποπ κόρν γιατί ήξερα οτι μετά θα της τα έτρωγα όλα. με βοήθησε αρκετά να βλέπω την Σαμάνθα ναναι πόσο χρονών και να διατηρεί τέτοιο σώμα. έλεος !

θαχω καταλάβει οτι έχω βρει το μέτρο που ψάχνω οταν θα παίρνω ποπ κορν και δεν θα τα αδειάζω μέχρι τελευταίο καβουρντισμένο αψητο ποπ κορν.(ανεξαρτήτως συσκευασίας αδύνατο να μην ταδειάσω όλο νιώθω ενοχές προς το κουτί)

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    με βοήθησε αρκετά να βλέπω την Σαμάνθα ναναι πόσο χρονών και να διατηρεί τέτοιο σώμα. έλεος !
    Aστα να πανε, ολες αυτο λεμε βασικα!Θεα και δεν ειναι και ανορεξικια τυπου Sarah Jessica Parker.Eχει φοβερο σωμα η ατιμη.Και ειναι και η μεγαλυτερη απο τις αλλες.

Senior Member
    κ η μόνη που παραδέχεται το νηστέρι και τις επεμβάσεις!

Senior Member
    ασχετο αλλα μια που λεμε για το εργο το ξερατε οτι η Μιράντα ειναι λεσβια στη ζωη?ειχε παιδι κ ξαφνικα το γυρισε γιατι ερωτευτηκε μια που γνωρισε!

Senior Member
    Σήμερα άρχισα κι εγώ την ιφ...μετά από 16 ώρες νηστείας:
    1 μεγάλο πιάτο φασόλια
    1 ντομάτα, μισό κρεμμύδι και ελάχιστο τυρό
    2 φέτες πολύσπορο του τοστ.
    η συνέχεια μετά....

Senior Member
    Originally posted by granita
    ασχετο αλλα μια που λεμε για το εργο το ξερατε οτι η Μιράντα ειναι λεσβια στη ζωη?ειχε παιδι κ ξαφνικα το γυρισε γιατι ερωτευτηκε μια που γνωρισε!
    Nαι το ξερω.Μεχρι και τι χρωμα βρακι φορανε θα ξερω σε λιγο τοσες πολλες φορες που εχω δει το σιριαλ.:P

Senior Member
    χαχαχα κ εγω απλα μεχρι τωρα ηξερα οτι η Σαμανθα τα χε με μικρότερο,δεν ηξερα οτι η Μιραντα τα χει με γυναικα.παντως ειναι σπάνιο να ειναι 4 κοπέλες ΤΟΣΟ δεμένες.πολύ ζηλεύω..!

Senior Member
    Aσε granitoula μη ξυνουμε πληγες.:P Κι εμενα γι'αυτο μ'αρεσει αυτη η σειρα.Κατι που στην πραγματικοτητα συμβαινει πολυ σπανια βεβαια...(Στην πραγματικη ζωη βεβαια αυτες μεταξυ τους τρωγονται για το ποια θα παρει περισσοτερα λεφτα.:P)

Senior Member
    ναι ρε γμτ αλλα δε θα ταν ωραιο να ισχυει κ στην πραγματικοτητα αυτο?αχ...

Senior Member
    Εμενα μου λες....

Senior Member
    σμουτς!!!!!! (αν δε το καταλαβες σου εστειλα φιλάκι)!

Senior Member
    Το καταλαβα χιχιχιχι!

Senior Member
    :-)