Μικροι στοχοι - Μεγαλα αποτελεσματα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 47 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 695
    Senior Member

Μικροι στοχοι - Μεγαλα αποτελεσματα

Γεια σας, εφτιαξα αυτο το τοπικ για να γραφουμε τους στοχους μας, οσο μικροι ή μεγαλοι ειναι για τον καθενα μας!!

Για μενα προσωπικα ενω παντα αρχιζα με μεγαλους στοχους και απογοητευομουν γρηγορα, τωρα εχω βαλει μικρους στοχους καθε φορα. Και ελπιζω αυτη η φορα να ειναι διαφορετικη...

Οποτε:
    1ος στοχος: Δευτερα 17/5... 81,2
    2ος στοχος: Τελη Μαιου... 79

Senior Member
    Εμένα ο στόχος μου είναι να γίνω καλύτερος άνθρωπος.
    Νομίζω ότι το χρονικό διάστημα που είχα παχύνει με γέμισε ενοχές και άσχημα συναισθήματα για μένα και για τους γύρω και θέλω να τα αποβάλω και να βοηθάω όσο μπορώ και άλλους που ήρθαν στην ίδια κατάσταση.

Όσο αφορά τα κιλά πάντως, όπως έχω ξαναπεί για κάποιο λόγο δεν τα θεωρούσα πολλά και ας ήταν 45. Την είχα δει άνετη, ότι εντάξει μωρέ τι 100 τι 55. Χαχαχα στον κόσμο μου τελειώς

Senior Member
    Απιστευτη προσεγγιση... μακαρι να το εβλεπα κι εγω ετσι!

Παντως αυτο που λες... κι εγω θελω να γινω καλυτερος ανθρωπος, η αληθεια ειναι οτι τα παραπανω κιλα μου που εχω για χρονια, με εχουν κλεισει στον εαυτο μου, με εχουν κανει σκληρη και λιγο αποτομη μερικες φορες. Ενω δεν ειμαι ετσι... κατα βαθος ειμαι κοινωνικη και ολο χαμογελαστη!!

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    Εμένα ο στόχος μου είναι να γίνω καλύτερος άνθρωπος.
    Νομίζω ότι το χρονικό διάστημα που είχα παχύνει με γέμισε ενοχές και άσχημα συναισθήματα για μένα και για τους γύρω και θέλω να τα αποβάλω και να βοηθάω όσο μπορώ και άλλους που ήρθαν στην ίδια κατάσταση.

Όσο αφορά τα κιλά πάντως, όπως έχω ξαναπεί για κάποιο λόγο δεν τα θεωρούσα πολλά και ας ήταν 45. Την είχα δει άνετη, ότι εντάξει μωρέ τι 100 τι 55. Χαχαχα στον κόσμο μου τελειώς

Δαναη τι να πω εισαι παραδειγμα.Ειναι ευχαριστο να βλεπει κανεις οτι υπαρχουν και ανθρωποι που σκεφτονται ετσι.Να εισαι καλα!

Senior Member
    φοβερη η δαναη! μπραβο, ετσι χαλαρα και χωρις αγχος αν προχωρησουμε σιγουρα θα πετυχουμε! εγω για πρωτη φορα στη ζωη μου εχω βαλει ενα ακομα μεγαλυτερο στοχο απο την απωλεια των κιλων μου: να μαθω να τρεφομαι σωστα δια βιου! γιατι αν μπω στο τρυπακι οτι ενταξει μωρε, κανω μια διαιτα μερικους μηνες και τα χανω, ειμαι σιγουρη οτι θα αποτυχω. γιατι πολυ απλα θα επιβαλω στον εαυτο μου μια περιοδο στερησης η οποια θα με οδηγησει με μαθηματικη ακριβεια στις παλιες μου συνηθειες, και δεν το θελω..
    τωρα οσον αφορα τα κιλα μου, ο πλεον μακροπροθεσμος στοχος που εχω θεσει ειναι τα 75 κιλα, στα οποια και παλι υπερβαρη θα θεωρουμαι αλλα απο τα 115 στα 75 ειναι ηδη ενας μεγαλος αριθμος.
    αμα φτασω εκει βλεπουμε. προς το παρον θελω τελος ιουνιου να ειμαι στα <100 κιλα... ελπιζω να τα καταφερω

Senior Member
    Σου το ευχομαι loukoumaki και μου ακουγεται εφικτο!!!

Senior Member
    Θέλω μέχρι τέλος Μαίου να είμαι 110 κιλά.. Και μέσα στον Ιούνιο να χάσω άλλα 6-7 κιλά.
    Προς το παρών επικεντρώνομαι στο άτιμο το 112 που δε λέει να χαθεί από τα μάτια μου :P

Senior Member
    Originally posted by dew
    Θέλω μέχρι τέλος Μαίου να είμαι 110 κιλά.. Και μέσα στον Ιούνιο να χάσω άλλα 6-7 κιλά.
    Προς το παρών επικεντρώνομαι στο άτιμο το 112 που δε λέει να χαθεί από τα μάτια μου :P
    Και να μην μας στεναχωρουν τα κολληματα... εμεις τους στοχους μας να κοιταμε!!!

Junior Member
    Εμένα ο στόχος μου είναι 15 κιλά..

Εχω ξεκινήσει τη διατροφή που ακολούθησα πέρισυ με διαιτολόγο( είχα χάσει 15 κιλά- και έχω πάρει τα 5-) και επίσης γυμναστήριο και κρέμες για την κυτταρίτιδα.

Ελπίζω να τον φτάσω μιας και θα έχω και παρέα /ενθάρρυνση από όλες .

Senior Member
    Παμε δυνατα nasnas!!
    Εδω θα γραφουμε τους στοχους μας και τι καταφερνουμε λιγο-λιγο!!!

Senior Member
    θελω να ειμαι 61-62 μεχρι τελη Μαιου.

Εμενα πρωτος στοχος μου ειναι να πεσω κατω απο τα 80. Αυτο το ρημαδιασμενο το 8 να μην το ξαναδω ποτε Παναγιτσα μου. Ε, μετα εχει ο Θεος...

Senior Member
    Ναι κι εγω ολο αυτο λεω και ευχομαι!! Να μην ξαναδω το 8... Και μετα νιωθω οτι θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα!!

Senior Member
    πρωτος στοχος να σσκεφτομαι υγιεινα κ να τρωω ετσι.
    Δευτερος στοχος να μη ξαναδω 8 μπροστα ΠΟΤΕ.
    ας ειναι και 79.9

Senior Member
    μιλωντας για μικρους στοχους:θελω αυριο πρωι να ζυγιστω και να με λεει οσο και την κυριακη,52,300 γιατι πιστυεω οτι ξεκινησα να κανω κατακρατηση επειδη θα αδιαθετησω!

τη Δευτερα 17/5 στοχος να εχω κατεβει τα 52...θα δειξει,δεν υποσχομαι αλλα θα προσπαθησω να το παλεψω,δεν εχω και πολυ mood διατροφης τελευταια νομιζω...

Page 1 of 47 12311 ... LastLast