IF (intermittent fasting) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 140 FirstFirst 12341252102 ... LastLast
Results 16 to 30 of 2086
    Senior Member
    Originally posted by badgirl

Και νομιζετε, τελικα μεσα σε 6 ωρες δε θα τρωτε πολλα, στην αρχη ισως ναι, μετα δε θα σας κανει αισθηση.
    αργοτερα λες οτι θα πειναω περισσοτερο?

Senior Member
    Originally posted by Lily

ωραία, τότε αυτό είναι πανεύκολο για μένα, αθελά μου σχεδόν έτσι τρώω! π.χ. ξεκινώ το πρωινό μου γύρω στις 10 και τελειώνω με το βραδυνό γύρω στις 8-9 που και πάλι δεν είναι σχεδόν ποτέ μαγειρευτό, συνήθως είναι γιαούρτι με φρούτα η μέλι, πως το βλέπεις το ωράριο μου?
    τις βρισκω πολλες τις ωρες φαγητου σου,αλλα και παλι ειναι θεμα οργανισμου.Το οριο που εχω βαλει εγω και ειναι 8 ωρες παλι πολυ το βρισκω αλλα δεν μπορω προς το παρον να τις μοιωσω περισσοτερο.Δεν εχει σημασια τι ειναι το τελευταιο γευμα,ουτε μια μπουκια δεν πρεπει να τρωμε.Δοκιμασε για μια μερα να το κανεις 11-7 η 10-6 να δεις ποσο διαφορετικα θα αισθανθεις!

Senior Member
    εκανα μια μικρή έρευνα στο νετ και η δίαιτα αυτή δε λέι πουθενά να μην τρώμε το βράδυ, το αντίθετο λέει σε γενικές γραμμές να παρατέινουμε όσο το δυνατό την λήψη του πρώτου γεύματος, ώστε να τρώμε και το βράδυ. πχ το fast 5 προτείνει να τρώς από της 5μμ-10μμ, άρα βράδυ. ʼλλες εκδοχές που είδα λέγανε να ξεκινάς το απόγευμα με ένα ελαφρύ γεύμα να πας γυμαναστήριο και μετά νατρώς βραδυνό. άλλες εκδοχές λέγανε να τη κάνεις μέρα παρά μέρα και αλλες να τη διακόπτεις τα σκ. ένας μπόντι μπίλντερ΄πρότεινε 16 ώρες με 8 ωρες
    δε ξέρω περίεργο μου φαίνεται πάντως λέω να τη δοκιμάσω στις γιορτες που έχουμε δείπνα εορταστικα αν και αμβιβάλλω αν λειτουργει διοτι αν τα τρως ολα το βραδυ (εως 10) και μαζεμμενα μάλλον θα παχύνεις,
    πάντως μετά από μελέτη στα διάφορα σαιτς πουθενά δε λέει οτι ισχυει η λογική του να τρως μεχρι νωρις το απογευμα, αντιθετα προτεινουν τα γευματα να κρατουν εως στις 10 η όταν ληγει το 8ωρα, πάντως μετά της 8
    τι να πω ? προβληματίζομαι

Senior Member
    natallia ετσι οπως τα λες ειναι,αυτα εχω διαβασει και εγω.τελευταιο γευμα στις 10 η ωρα δεν ειναι βραδυ και το λινκ που εχω βαλει προτεινει απο τις 5 το απογευμα εως τις 10 το βραδυ.Αυτο το βρισκω πολυ τραβηγμενο,τουλαχιστον εγω δεν μπορω να αντεξω τοσες ωρες νυστικη.
    Διαβασα και συνεντευξεις αθλητων που ακολουθουσαν αυτη τη μεθοδο και σχεδον ολοι ξεκινουσαν απο τις 12-1 το μεσημερι εως τις 9 το βραδυ,και δεν νομιζω οτι αν τα φας ολα μαζεμενα σε 5-8 ωρες οτι θα παχυνεις αν οι θερμιδες που θα παρεις δεν υπερβουν αυτες που καις.
    Εγω το εκανα απο τις 11 εως τις 7 γιατι δεν μπορω ακομα να αντεξω νυστικη μεχρι το μεσημερι,αργοτερα πιστευω να τα καταφερω και εγραψα παραπανω οτι ο καθενας πρεπει να κανει το προγραμμα συμφωνα με τις ωρες που δουλευει,που γυμναζετε κλπ

Senior Member
    ναταλια αυτο με το 10 το βραδυ που λες...αν ειναι 2-3 πριν πας για υπνο το τελευταιο γευμα μια χαρα εισαι. απλα μην φας κ πεσεις...τοοτε δε τα καις οση νηστεια κι αν κανεις μετα
    φορτυ να μας ενημερωνεις πως νιωθεις, πως κυλα η μερα σου...μενδιαφερει πολυ το θεμα για οταν θα μεινω με τον αντρα μου που τρωει μονο απογευμα-βραδυ συνηθως. ισως γιαυτο ναναι ρεγγα ο ατιμος? γκρρρρρρρ χαχαχαχα

Senior Member
    12.39 και μολις εφαγα το πρωτο γευμα!! ειμαι πολυ χαρουμενη που τα καταφερα να κρατησω μεχρι τετοια ωρα!!αυριο ελπιζω παλι να κρατηθω το ιδιο και μετα θα το κανω 1 το μεσημερι.Ειδικα τωρα που ερχονται γιορτες και ξερω οτι θα φαμε με φιλους τα βραδια αρκετες φορες θελω να τρωω απο το μεσημερι και μετα.

badgirl και εμενα ο αντρας μου το ιδιο ακριβως κανει και ειναι αδυνατος!!ειδες καμμια φορα που λενε να κοιταμε τι κανουν οι αδυνατοι και να κανουμε το ιδιο?ο αντρας μου μου το ελεγε συνεχεια να σταματησω τα πολλα και σε συγκεκριμενη ωρα γευματα και να τρωω ακαταστατα και μονο οταν πραγματικα πειναω για να μην συνηθιζω τον οργανισμο και μαλλον ειχε δικιο.
    Χωρις να το εχει ψαξει καθολου μιας και ποτε δεν χρειαστηκε να χασει κιλα,τρωει μονο 2 φορες την ημερα απογευμα και βραδυ και ποτε δεν τρωει πολλα πραγματα μαζι,του αρεσει να μην υπαρχει ποικιλια στο πιατο του....το αντιθετο απο μενα

σημερα ειμαι ακομα καλυτερα απο οτι χθες,δεν αισθανθηκα πεινα καθολου εκτος απο το στομαχι μου που γουργουριζε απο τις 11 και μετα.Φανταζομαι οτι ειναι απο την συνηθεια που ειχα να τρωω απο τις 9 το πρωι.

Το βραδυ παλι δεν κοιμηθηκα καλα μεχρι το πρωι αλλα ξυπνησα στις 4,30 και η διαφορα που εχω δει ειναι οτι ενεργουμαι 3-4 φορες το 24ωρο ενω πριν μια καθε πρωι.Στη διατροφη μου δεν εχω αλλαξει τιποτα απολυτως παρα μονο τις ωρες φαγητου.

σε δυο 24ωρα εχασα 1 κιλο και ειμαι πολυ χαρουμενη αν και ξερω οτι ειναι υγρα αλλα αφου παλι διαιτα εκανα και πριν σημαινει οτι το IF δουλευει ακομα καλυτερα

Senior Member
    λεω να επιχειρησω το 1-9 ξανα καποια στιγμη. αραγε θα μπορουσα να το κανω κ ενω κανω το διαιτολογιο μου? κ να συμπηκνωσω τα γευματα εκει? παντως η ιδεα να μη τρωω μετα απ ο καποια ωρα μου αρεσει. με το βραδυνο παχαινω...

Senior Member
    α φορτυ απο θεμα θερμιδων σε βοηθησε? να τις μειωσεις εννοω.

Senior Member
    αν ηθελα ναι αλλα δεν θελω να πεσω κατω απο τις 1200,πιστευω οτι εκτος απο το μεταβολισμο δεν θα μπορεσω να γυμναστω σωστα με λιγοτερες θερμιδες.Το τελευταιο γευμα με το ζορι το τρωω,δεν πειναω εκεινη την ωρα καθολου.Αυτο το καλο εχει αυτη η διατροφη,βγαζεις τελειως απο το μυαλο σου το φαγητο τις ωρες τις νηστειας και μετα τις ωρες που τρως αισθανεσε πολυ χορτατη

Senior Member
    ennoeitai kale oxi katw apo 1200! einai to katwtero...gia to metavolismo olwn...

Senior Member
    σημερα εφτασα τις 1800 θερμιδες(η μαμα εκανε μια φανταστικη κολοκυθοπιτα με δικο της φυλλο),θελω να δω αυριο αν θα εχω παρει και γενικα θελω να δω τι γινεται οταν δεν ειναι υποθερμιδικη η διατροφη.θα σας γραφω τα δικα μου μην ξεκινησετε να το κανετε χωρις λογο.

Senior Member
    φορτυ πιανει σιγουρα...ο,ττι κι αν φας...σε καποια λλογικα πλαισια φυσικα.
    Ο αντρας μου σκιζεται ορρισμενες φορες στο φαγητο αλλα τρωει μονο απογευμα 1 γευμα...δηλαδη τετοια ωρα. πολλες φορες βγαινουμε μετα κ ξανατρωει... ομως ολο αδυνατιζει...ενα διαστημα που ετρωγε κ το μεσημερι χαρη σεμενα ειχε παχυνει! 3-4 κιλα ταχε παρει!
    Πανντως δε μαφηνει να την κανω τη διατροφη αυτη γιατι λεει εκεινου του εχει δημιουργησει προβληματα, τωρα τι ννοει μαυτο δε ξερω...λεει κ λιγα για αυτα. με το τσιγκελι ο,τι εκμαιευσω θα σου πω...μαλλον εννοει ομως το οτι πολλες φορες τρωει κ ειναι off. ποναει το στομαχι του κτλ. εγω επανειλλημενα του εχω πειι οτι θα το καταστρεψει ετσι...

Senior Member
    Originally posted by forty
    αν ηθελα ναι αλλα δεν θελω να πεσω κατω απο τις 1200,πιστευω οτι εκτος απο το μεταβολισμο δεν θα μπορεσω να γυμναστω σωστα με λιγοτερες θερμιδες.Το τελευταιο γευμα με το ζορι το τρωω,δεν πειναω εκεινη την ωρα καθολου.Αυτο το καλο εχει αυτη η διατροφη,βγαζεις τελειως απο το μυαλο σου το φαγητο τις ωρες τις νηστειας και μετα τις ωρες που τρως αισθανεσε πολυ χορτατη
    δηλαδή ότι μας έχουν ζαλίσει οι διαιτολόγοι κ.λ.π περί πολλών μικρών γευμάτων και απαραιτήτως πρωινού για καύσεις και μεταβολισμό? τι ισχύει άραγε τελικά? και από πλευράς υγείας ?

Senior Member
    ολα ισχυουν, αναλογα πως βολευεται κανεις. ολα ομως εχουν κ ενα τιμημα!

Senior Member
    φορτυ πιανει σιγουρα...ο,ττι κι αν φας...σε καποια λλογικα πλαισια φυσικα.
    Ο αντρας μου σκιζεται ορρισμενες φορες στο φαγητο αλλα τρωει μονο απογευμα 1 γευμα...δηλαδη τετοια ωρα. πολλες φορες βγαινουμε μετα κ ξανατρωει... ομως ολο αδυνατιζει...ενα διαστημα που ετρωγε κ το μεσημερι χαρη σεμενα ειχε παχυνει! 3-4 κιλα ταχε παρει!
    Πανντως δε μαφηνει να την κανω τη διατροφη αυτη γιατι λεει εκεινου του εχει δημιουργησει προβληματα, τωρα τι ννοει μαυτο δε ξερω...λεει κ λιγα για αυτα. με το τσιγκελι ο,τι εκμαιευσω θα σου πω...μαλλον εννοει ομως το οτι πολλες φορες τρωει κ ειναι off. ποναει το στομαχι του κτλ. εγω επανειλλημενα του εχω πειι οτι θα το καταστρεψει ετσι...
    ενα γευμα η δυο νομιζω οτι ειναι πολυ λιγα και λογικο ειναι να εχει προβληματα με το στομαχι αν εχει ευαισθησια αλλα αν μεσα σε 6-8 ωρες χωρεσεις 3-4 γευματα ειναι πολυ καλα,γιατι να δημιουργει προβλημα?

Page 2 of 140 FirstFirst 12341252102 ... LastLast