IF (intermittent fasting) - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 140 FirstFirst ... 6789101858108 ... LastLast
Results 106 to 120 of 2086
    Senior Member
    υγρα πολλα αλλα οχι οσα εχουν θερμιδες, δηλαδη μονο νερο, σοδα, αφεψηματα σκετα, πολλες φορες οταν πεινας ουσιαστικα μονο δειψας, προσοχη αυτη η διαιτα δεν προτεινετε σε οσους εχουν προβληματα υπερφαγιας και δε μπορουν να κοντρολαρουν τον ευατο τους και μετα τη νηστεια πεφτουν με τα μουτρα στο φαγητο !!! ειναι ενας αλλος τροπος να μειωσεις τη συνολικη προσληψη θερμιδων. αδυνατιζεις διοτι βασιζεται στην απλη λογικη τρωω λιγοτερο

Senior Member
    εξαρταται πιο παραθυρο κανεις, εγω που κανω το 7ωρο ή 8ωρο τρωω κανονικα αλλα ολα μεσα σε 8 ωρες, πχ αρχιζω στις 12 κ τελειωνω στις 8 ή 9 το βραδυ...

Senior Member
    νααταλακι μαλλον παιζει ρολο κ το τι τρως...πχ εγω κανω το διαιτολογιο μου. το βιβλιο απο που το κατεβασες? ας διαβασουμε οτι μπορουμε...παντως σεμενα πετυχαινει τρελα...εχω χασει ποσα, εχασα το λογαριασμο, 2μιση κιλα σε 3 μερες?

Senior Member
    συμφωνω, τρωω σχετικα καλα δεδομενων παντα των ημερων, αλλα το προβλημα με μενα ειναι οτι δεν εχω περιθωριο να χασω πολλα κιλα δηλαδη η διαδικασια σε εμενα αναγκαστικα θα ειναι πιο αργη, ειμαι σιγουρη οτι εαν ημουνα 10 κιλα παραπανω κατι θα ειχα χασει αυτες τις μερες. θελει υπομονη και γερα νευρα οχι γιατι μου ειναι δυσκολο να μεινω 24ωρες χωρις φαγητο αλλα γιατι ξερω πως η ζυγαρια θα αργησει πολυ να πεσει....

Senior Member
    Παιδιά τι λέτε; να μην τρώτε 2 μέρες την εβδομάδα; Τα μαλλιά, το δέρμα, ο εγκέφαλος χρειάζονται καθημερινά θρεπτικά συστατικά. Ο εγκέφαλος ειδικά χρειάζεται σταθερή δόση γλυκόζης, πράγμα που επιτυγχάνεται με πολλά γεύματα.

Το μέτρο είναι από τις συμαντικότερες αρετές στη ζωή, μην το χάνετε.

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    Παιδιά τι λέτε; να μην τρώτε 2 μέρες την εβδομάδα; Τα μαλλιά, το δέρμα, ο εγκέφαλος χρειάζονται καθημερινά θρεπτικά συστατικά. Ο εγκέφαλος ειδικά χρειάζεται σταθερή δόση γλυκόζης, πράγμα που επιτυγχάνεται με πολλά γεύματα.

Το μέτρο είναι από τις συμαντικότερες αρετές στη ζωή, μην το χάνετε.
    συμφωνω απολυτα!
    ναταλια δεν κανεις το παραθυρο των 5 ωρων? αυτο νομιζω εχει να φας πχ στις 5 εως 10 κ μετα κανεις νηστεια εως τις 5 παλι, οχι 24 ωρες που ειπες...
    υπαρχουν πολλα ειδη αυτης της διαιτας?
    χωρις εστω αργοπορημενο πρωινοο δεν ξερω κατα ποσο ο οργανισμος παιρνει αυτα που πρεπει...πχ κ γω θα μπορουσα να το κανω 2-10 ή 3-11 να τρωω αλλα θελω να ειναι καπως ισομοιρασμενα τα γευματα...χωρις να τρωω βραδυ ( που ο οργανισμος καιει λιγοτερο τοτε).
    ισως να μη κανεις κ αρκετες καυσεις τρωγοντας μονο 5 ωρες...κ μονο βραδυ...εμενα μου ακουγεται κ επικυνδινο...

Senior Member
    α κ αυτο περι κιλων κ απωλειας...δεν εχει καμια σχεση το ποσα κιλα χανει καποιος με το ποσα εχει, ειναι καθαρο ισοζυγιο, αν τρως λιγοτερο απο οσα καις θα χασεις θες δε θες, ομως η θερμιδα δεν ειναι απλα θερμιδα, δηλαδη παιζει ρολο αν θα φας πιτσα ή ψωμι ολικης με τυρι κ γαλοπουλα...ασχετα με το οτι μπορει να φας μονοο αυτο...

Senior Member
    Originally posted by badgirl
    α κ αυτο περι κιλων κ απωλειας...δεν εχει καμια σχεση το ποσα κιλα χανει καποιος με το ποσα εχει, ειναι καθαρο ισοζυγιο, αν τρως λιγοτερο απο οσα καις θα χασεις θες δε θες, ομως η θερμιδα δεν ειναι απλα θερμιδα, δηλαδη παιζει ρολο αν θα φας πιτσα ή ψωμι ολικης με τυρι κ γαλοπουλα...ασχετα με το οτι μπορει να φας μονοο αυτο...
    καλημερα και χρονια πολλα,
    οσον αφορα το 24 fasting ρωτησα γιατρο φιλο μου και μου ειπε οτι δεν θα παθω απολυτως τιποτα αν δε φαω μια μερα, δηλαδαη αν φαω το βραδυνο στις 6 μμ και ξανα την αλλη μερα στις 6μμ. εκει που εκανα καθε μερα το 19/5 θα κανω δυο φορες το 24.δεν ειναι τραγικο μη μου αγχωνεστε .
    bad μου εχεις δικιο για το ισοζυγιο αυτο που ελεγα ειναι οτι ο μεταβολισμος του καθε ανθρωπου ( δηλαδη ποσες θερμιδες καιει ο οργανισμος του για τις βασικες λιετουργιες ειναι συναρτηση του ποσα κιλα ειναι, αρα αν καποιος ειναι πιο πολλα κιλα εχει περισσοτερες θερμιδες μεταβολισμο απο καποιον με λιγοτερα κιλα, αρα για να αδυνατισει πρεπει να κανει πιο δραστικη μειωση θερμιδων αυτος με τα λιγοτερα κιλα , μετα για να αυξησεις το μεταβολισμο πρεπει να γυμναζεσαι για να εχεις μεγαλυτερο περιθωριο) οσο αδυνατιζουμε τοσο λιγοτερες θερμιδες χρειαζομαστε για να εξακολουθουμε να αδυνατιζουμε!!!!

Senior Member
    χρονια πολλα ναταλακι ευχομαι αυτη η χρονια να φερει πολλη νηστεια δεν ηξερα οτι εχει κ 24ωρη νηστεια, εγω δε θα το εκανα ποτε...κι ας λενε οι γιατροι...εκτος κι αν βρεθω σε κανενα ερημονησι χωρις φρουτα χαχαχαχα

Senior Member
    εναλλακτικα αντι να μειωσεις το φαγητο μπορεις παντα να καλυτερεψεις την ποιοτητα του...οποτε τρως το ιδιο αλλα...χανεις περισσοτερο. τι να σου πω βρε συ εμενα με ανησυχει αυτο που πας να κανεις...

Senior Member
    μην φοβασαι αν δω κατι να μη παει καλα θα το κοψω!!! εκανα το πρωτο 24 και ηταν οκ, μετα εφαγα μια μπανανα ενα ξερο συκο, και μια χουφτα σταφιδες για να αναπληρωσω τις βιταμινες, στο ρεβεγιον εφαγα κανονικοτατα σαλατα, 4 παΐδακια, μια μπουκια μπριζολα, ενα κομματι σαγανακι, μερικες τηγανητες πατατες δυο κουταλιες σουφλε σοκολατας, δυο λουκουμαδες δυο κουταλιες παγωτο και σημερα το πρωι ειχα χασει 1 κιλο!!!! τι να πω ?
    ολο το προηγουμενο καιρο ειχα κανει τοσες προσπαθειες και η ζυγαρια δεν επεφτε!!! σκεψου οτι κανω σχεδον τδυο βδομαδες 19ωρα fasting και δεν εχανα τιποτα.
    θα ξανακανω μαλλον την τεταρτη το επομενο,
    φιλακια και χρονια πολλα!!

Senior Member
    να ξερεις οτι το ποτε χανεις καποια κιλα δε σημαινει τιποτε...πχ μπορει εγω να κανω μια Α διαιτα τωρα, κ μολις την κανω πιο αυστηρη να χασω, αλλα ουσιαστικα το αποτελεσμα της απωλειας κιλου θα ειναι απο την προηγουμενη...

Senior Member
    επισης τα φαστ πετυχαινουν μετα τις 3 εβδομαδες προσαρμογης...εμενα ισως επιασε κατευθειαν επειδη εκανα το διαιτολογιο μου...

Senior Member
    Δευτερη μερα σημερα που καταγραφω παλι τι τρωω και μενω κατω απο 1500 θερμιδες.Ολες τις μερες των γιορτων κρατησα τη νηστεια μεχρι τη 1 το μεσημερι που εκανα το πρωτο γευμα αλλα εφαγα αρκετα γλυκα και ετσι τωρα θα δωσω πολυ προσοχη το επομενο 10ημερο με οχι πανω απο 1200 θερμιδες να χασω οτι πηρα

Senior Member
    γεια σας κοπελες, πως παμε? φανηκε κανενα αρσενιικο απο εδω ?
    Το λοιπον, δεν θα παω διαιτολογο, 3 βδομαδες τρωω μονη κ εχασα μια χαρα, του διαιτολογου μου πεφτουν πολλα οταν κανω νηστεια, δεν χωρανε να τα φαω ολα κ φουσκωνω.
    Αρχιζω νηστεια 7 απογευμα -11 πρωι.
    υπαρχει τετοιο παραθυρο? αλλη μια ερωτηση, αν σταματω να τρωω στις 6 μπορω το βραδυ να πινω εναποτηρι γαλα? θεωρειται οτι χαλαει τη νηστεια?
    Πως πατε εσεις? ζυγιζομαι αυριο κ ξεκιναω. Κρεπαλες τελος

Page 8 of 140 FirstFirst ... 6789101858108 ... LastLast