Results 346 to 360 of 2086
Thread: IF (intermittent fasting)
-
22-02-2010, 11:29 #346
Originally posted by natallia
καταρχιν οι καραμελες ναι απαγορευονται και γενικα οτι εχει θερμιδες.
τις βιταμινες τις παιρνουμε στο παραθυρο
εγω στη θεση σου θα εκανα τρια γευματα, δηλαδη δε θα ετρωγα και στις 16 και στις 18. αυτα τα δυο θα τα εκανα ενα μεγαλυτερο γευμα.
καλη επιτυχια!!
αληθεια και τα τσαγια εχουν αμελητεες θερμιδες. ειστε σιγουρες οτι επιτρεπονται στη νηστεια?
οσο για το γευμα των 16:00, στις 16:30 σχολαω και φτανω σπιτι κατα τις 17:00. αν δεν εχω γεματο στομαχι, κατεβαζω οτι βρω στο ψυγειο....ακι φυσικα δεν θα φαω την ετοιμη σαλατα....θα βρω τυρια, σαλαμια γλυκα κλπ. με πιανεις?
με τη σαλατα στο γραφειο θα κρατηθω μεχρι να ετοιμασω και για το συζυγο φαι. πρωινος αυτη την εβδομαδα βλεπεις θα με περιμενει να φαμε μαζι (αυτο μεταφραζεται να ετοιμασω φαι!!!!!!)
- 22-02-2010, 11:35 #347
χμμ οκ τοτε προσπαθησε να κανεις ενα τα δυο τελευταια γευματα, μη φας δηλαδη και αυγα και σαλατα, φαε σαλατα και γιουβαρελακια και προσθεσε και κατι στη μεσημεριανη σου σαλατα (πχ δυο φρυγανιες), εχω διαβασει αρκετα για αυτη τη διαιτα και το κολπο ειναι (απο οσο εχω καταλαβει)ι να τρωμε πιο λιγες φορες και περισσοτερο, οχι πολλες και λιγοτερο (ελπιζω να μη σε μπερδεψα).
τσαι πιες οσο θελεις εχει αμελητεες θερμιδες, οπως και ο σκετος καφες.
22-02-2010, 11:46 #348
α, μαλιστα. το επιασα. λιγες φορες απο πολυ. αυτο βεβαια καταρριπτει την αλλη λογικη των 5 γευματων αντι των 3 την ημερα αλλά θα δω τι θα κανω. ας δοκιμασω 1-2 μερες και βλεπουμε. Thanks για τη συμβουλη
22-02-2010, 11:58 #349
καλα, εχετε σκεφτει οτι με αυτη τη διαιτα μαματε στην κυριολεξια το μεταβολισμο σας?
τις ωρες της νηστειας μπαινει σε starvation mode και στη συνεχεια με το που φατε κατι αμεσως τρεχει να τα αποθηκευσει!!
δηλαδη Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!!!
θα ηθελα τα επιχειρηματα υπερ της διαιτας αυτης. υπαρχει κανα θετικο?
22-02-2010, 12:04 #350
Originally posted by device
καλα, εχετε σκεφτει οτι με αυτη τη διαιτα μαματε στην κυριολεξια το μεταβολισμο σας?
τις ωρες της νηστειας μπαινει σε starvation mode και στη συνεχεια με το που φατε κατι αμεσως τρεχει να τα αποθηκευσει!!
δηλαδη Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!!!
θα ηθελα τα επιχειρηματα υπερ της διαιτας αυτης. υπαρχει κανα θετικο?
22-02-2010, 12:06 #351
εγω μεχρι τωρα διαβαζα ακριβως τα αντιθετα.
βγηκε κατι και τα αντρεπει η απλα καινουρια μοδα που απλα θα περασει?
εμενα ολο αυτο το μοντελο μου φαινεται απλα παραλογο, ο διαιτολογος σου τι λεει?
22-02-2010, 12:07 #352
Originally posted by BARB3
α, μαλιστα. το επιασα. λιγες φορες απο πολυ. αυτο βεβαια καταρριπτει την αλλη λογικη των 5 γευματων αντι των 3 την ημερα αλλά θα δω τι θα κανω. ας δοκιμασω 1-2 μερες και βλεπουμε. Thanks για τη συμβουλη
αφου σου ταιριαζε η διαιτα της Pink θα σου προτεινα κατα τις 12 να τρως τον χυμο με τα κρακερ και το τυρι, στις 4.00μμ να εχεις μια σαλατα στη δουλεια μαζι με πρωτεινη (ετοιμο πακετακι ) και το βραδυ νωρις νωρις αλλη μια σαλατα με μια κουπα μαγειρεμενο φαγητο (0,τι εχεις φτιαξει)
22-02-2010, 12:09 #353
εμενα ολο αυτο το μοντελο μου φαινεται απλα παραλογο, ο διαιτολογος σου τι λεει?
22-02-2010, 12:12 #354
θα δουμε μωρε. ας περασουν μερικες μερες να δω αν αντεχω γιατι τωρα εχω φοβερη πεινα και μετραω τα λεπτα!!!
device, θα συμφωνησω μαζι σου αλλά θα δοκιμασω την if. ειναι λιγο καπως αλλά εχω καιρο να χασω κιλα γιατι εχω κρισεις υπερφαγιας τακτικοτατα!!! και εχω βαλει κιολας μερικα και μου την εχει δωσει που δεν μπορω να τα χασω. ειμαι 87,3 σημερα......
22-02-2010, 12:14 #355
εγω προτιμώ να ακουω τους ειδικους που εχουν σπουδασει αποδεδειγμενα
οπως δεν θα αφησω τον πελατη μου να κατσκευασει τις κολώνες του σπιτιου του αναλογα με το τι του "ταιριαζει", ετσι δεν θα κανω κι εγω οποια διαιτα θεωρειται μοδατη απ το ιντερνετ και με υπογραφη του καθε ασχετου που δηλώνει διαιτολογος, διατροφολογος του παγκοσμιως αγνωστου college που δηλώνει οτι σπουδασε.
γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να παρασυρεστε απ τη μοδα, ιδιως σε θεματα υγειας.
22-02-2010, 12:15 #356
Originally posted by BARB3
θα δουμε μωρε. ας περασουν μερικες μερες να δω αν αντεχω γιατι τωρα εχω φοβερη πεινα και μετραω τα λεπτα!!!
device, θα συμφωνησω μαζι σου αλλά θα δοκιμασω την if. ειναι λιγο καπως αλλά εχω καιρο να χασω κιλα γιατι εχω κρισεις υπερφαγιας τακτικοτατα!!! και εχω βαλει κιολας μερικα και μου την εχει δωσει που δεν μπορω να τα χασω. ειμαι 87,3 σημερα......
νομιζεις οτι με την if θα σταματησεις την υπερφαγια?
με 5-6 γευματα την ημερα θα τη σταματησεις, αλλιως απλα πεφτεις στα ιδια και τα ιδια λαθη.
22-02-2010, 12:17 #357
οπως δεν θα αφησω τον πελατη μου να κατσκευασει τις κολώνες του σπιτιου του αναλογα με το τι του "ταιριαζει", ετσι δεν θα κανω κι εγω οποια διαιτα θεωρειται μοδατη απ το ιντερνετ και με υπογραφη του καθε ασχετου που δηλώνει διαιτολογος, διατροφολογος του παγκοσμιως αγνωστου college που δηλώνει οτι σπουδασε.
γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να παρασυρεστε απ τη μοδα, ιδιως σε θεματα υγειας.
22-02-2010, 12:20 #358
αχ αθεραπευτη ειμαι Device. απο τοτε που εκοψα τα ρεντουκτιλ, και απο πριν δηλαδη εχω σοβαρο θεμα.
Παντως ρε κοριτσια με συγκινητε με το ενδιαφερον να μου δωσετε συμβουλες και να με βοηθησετε
22-02-2010, 12:21 #359
και νομιζω οτι θα εχουμε και μαχαιρωματα για χαρη μου!!!!
ελατε κουλαρετε!!!
ο καθενας με τις αποψεις του
22-02-2010, 12:23 #360
ποια ειναι αυτα τα επιστημονικα περιοδικα?
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....