Results 391 to 405 of 2086
Thread: IF (intermittent fasting)
-
23-02-2010, 15:56 #391
Μηπως ειναι επειδη τα γευματακια σου ειναι λιγο φτωχα?
Για παραδειγμα οι φραουλες που γραφεις σημερα δεν αποτελουν σωστο πρωινο..μπορουσες να φας τις φραουλιτσες σου αλλα να πιεις και γαλα με δημητριακα η αντι γι αυτο να φας κανενα τοστακι με σκετο τυρι και ντοματουλα η και με γαλοπουλα.
Παντως μην δινεις σημασια σ αυτα που λεει η ζυγαρια, γιατι καμια φορα μας απογοητευει χωρις να υπαρχει λογος.
Κι εμενα ειναι στασιμη εδω και μια εβδομαδα και περιμενω πως και πως να δειξει κατι καλυτερο.
Απο αυτα που εχω διαβασει σχετικα - και παρακαλω οποια ξερει περισσοτερα απο εμενα για την ΙΦ να με διορθωσει αν κανω λαθος- μετα απο 3 εβδομαδες εφαρμογης της διατροφης αυτης αρχιζουν να φαινονται τα πρωτα αποτελεσματα.
Μην το βαζεις λοιπον κατω και ολα θα πανε καλα...απλα φροντισε να εμπλουτισεις λιγο τα γευματα σου ναι?
- 23-02-2010, 16:54 #392
θα προσπαθησω καλη μου, αν και ειναι δυσκολο το προγραμμα μου και θα τρωω γευματα οοοποτε προλαβω και αν... σνιφφφ....
πχ το πρωι οταν ειμαι δουλεια, μεχρι τις 4 δε μπορω να φαω ή αν φαω κατι θα το τρωω σε μπουκιες απο το πρωι μεχρι να σχολασω...
μετα θα ετοιμασω να φαω, οτι ωα γινει το φαϊ τσιμπαω... και μετα κατα τις 8 παω γυμναστηριο, θα γυρισω σπιτι κατα τις 11... και μετα τι? βραδυνο? ή να τα τρωω ολα μαζεμενα απο τις 4μιση μεχρι τις 7? (να προλαβω δλδ να χονεψω μεχρι τις 9 που παω γυμναστηριο....
πρωι πρωι δε, πριν τη δουλεια, δε μπορω να φαω...
23-02-2010, 17:09 #393
barb μου αυτα :
"-Στις γυναίκες προτείνει μικρότερο παράθυρο νηστείας 14 ωρών και 10 ώρες περιθώριο για τα γεύματα
-Στις μέρες που έχεις προπόνηση σπας τη νηστεία με κρέας,λαχανικά και ένα φρούτο.Μπορείς να προσθέσεις και μια μικρή ποσότητα υδατανθ΄ρακων όπως πατατα,ρύζι,ψωμί ολικής άλεσης κτλ.Προπονείσαι μετά από κανένα 2-3ωρο και αμέσως μετά την προπόνηση τρως το μεγαλύτερο γεύμα.Αυτό θα έχι περισσότερους υδατάνθρακες και μπορείς να φας ακόμα και ένα επιδόρπιο αρκεί να μην είναι υψηλό σε λίπη.Πχ παγωτό χαμηλων λιπαρών,sorbet φρούτων κτλ.
Το επόμενο γεύμα-γεύματα έχουν μηδενικούς σχεδόν υδατάνθρακες εκτός από τα λαχανικά.
-Τις μέρες ξεκούρασης καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες κόβωντας κυριως τους υδατάνθρακες έχοντας ως βάση στην διαροφή σου άπαχα κρέατα και γαλακτοκομικά,λαχανικά και φρούτα.Το πρώτο γεύμα της μέρας πρέπει να περιέχει τις περισσότερες θερμίδες.Περίπου το 40% της ημερήσιας θερμιδικής πρόσληψης με βαση την πρωτείνη(κρέας,άπαχα γαλακτοκομικά)"
τα θεωρω πολυ βασικα κ δε νομιζω οτι ειναι διαιτα... απλα συμβουλες...εγω ναι οταν δεν κανω του διαιτολογου μου τα εφαρμοζω, αν και του διαιτολογου τα ιδια λεει!
Οσο για τα γευματα σου μτσεκ συμφωνω με την φορτυ!
Οσο για το τοπικ μας πολ χαιρομαι που πηρατε φορα κοπελαρες! ελπιζω να μπορεσω κ γω να κανω εστω 14 ωρες νηστεια καποιες μερες...θα προσπαθησω να παω σημερα νωρις γυμνααστηριο να φαω νωρις βραδυνο...
23-02-2010, 17:16 #394
Originally posted by teti
Μηπως ειναι επειδη τα γευματακια σου ειναι λιγο φτωχα?
Για παραδειγμα οι φραουλες που γραφεις σημερα δεν αποτελουν σωστο πρωινο..μπορουσες να φας τις φραουλιτσες σου αλλα να πιεις και γαλα με δημητριακα η αντι γι αυτο να φας κανενα τοστακι με σκετο τυρι και ντοματουλα η και με γαλοπουλα.
Παντως μην δινεις σημασια σ αυτα που λεει η ζυγαρια, γιατι καμια φορα μας απογοητευει χωρις να υπαρχει λογος.
Κι εμενα ειναι στασιμη εδω και μια εβδομαδα και περιμενω πως και πως να δειξει κατι καλυτερο.
Απο αυτα που εχω διαβασει σχετικα - και παρακαλω οποια ξερει περισσοτερα απο εμενα για την ΙΦ να με διορθωσει αν κανω λαθος- μετα απο 3 εβδομαδες εφαρμογης της διατροφης αυτης αρχιζουν να φαινονται τα πρωτα αποτελεσματα.
Μην το βαζεις λοιπον κατω και ολα θα πανε καλα...απλα φροντισε να εμπλουτισεις λιγο τα γευματα σου ναι?
Προσωπικα για να "φαινομαι" 1 κιλο πιο αδυνατη απο χασιμο υγρων δεν εχω σκοπο να ψωμολυσσαξω ξανα...προτιμω να τρωω κανονικα κ να χανω αργα...
Να σου πω κ για κατι προσφατο, θυμασαι που ετρωγα ο,τι ναναι κ ολη μερα εδω κ 10ημερο? ε με εδειχνε 1-2 κιλα πανω κ μολις μια μερα εφαγα καπως νορμαλ δειχνει το ιδιο με πριν! αρα δεν ειχα παρει λιπος αλλα υγρα. το λιπος δεν χανεται σε μια μερα...αρα ουσιαστικα εκανα "συντηρηση" λεμε τωρα, παντως δεν πηρα βαρος...οσο δυσκολα παιρνουμε βαρος τοσο δυσκολα χανεται...κανεις δε παχαινει σε μια νυχτα οττυε αδυνατιζει...
Οσο για την ΙΦ δεν ειναι διαιτα κ δεν ξερω αν ισχυει το ποτε βλεπει αποτελεσματα κανεις...εγω ειδα κατευθειαν κ οποτε την κανω βλεπω κατευθειαν...με την μια ελαφραινω, και στη ζυγαρια...
Παιζει ρολο τι τρωει κανεις ομως, αφου δεν εχει στανταρ διαιτολογιο, γιαυτο κ σας εδειξα τις συμβουλες διατροφης απο αλλο σαιτ.
ΦΟρτυ δε μου ειπες τη γνωμη σου? ή μου την ειπες σε μηνυμα και δε θυμαμαι...σορυ με τα μυαλα στα καγκελα ειμαι τελευταια
23-02-2010, 18:45 #395
σιγουρα το να αφησουμε πισω το βραδυνο ειναι πεγαλο πραγμα!!! ή εστω να το τρώμε πιο νωρίς και να υπάρχει τουλαχιστον 3-4ωρες πριν τον ύπνο... οπως επίσης ειναι μεγάλο το να αφησουμε τα αναψυκτικά, τα ποτά, τα τσιπς κλπ!!!
εγω για την ωρα τα εχω αφησει πισω...
τα γευματα μου ειναι κάπως ποιο μικρά απο πριν, ελπίζω να μου δώσουν αποτέλεσμα τις επόμενες ημερες... θα δούμε.....!!!!!!!!!!!!
παντως οπως λες bad πιο καλό να χάνουμε 1-1 τα κιλάκια σιγα σιγα παρά να μεσα σε μια βδ όλα και μετά όλα πάλι πίσω......
23-02-2010, 22:04 #396
test test...
23-02-2010, 22:06 #397
ουφ...
23-02-2010, 22:09 #398
Καλα δεν φανταζεστε ποσηη ωρα προσπαθω να μπω ως teti και δεν με εβαζε...τι στο καλο επαθε!
23-02-2010, 23:04 #399
χαχαχαχα ωραια γιναμε ολες αλλες...με νεα ονοματα! αντε με το καλο κ με νεα εμφανιση!
24-02-2010, 00:16 #400
Originally posted by BaD
ΦΟρτυ δε μου ειπες τη γνωμη σου? ή μου την ειπες σε μηνυμα και δε θυμαμαι...σορυ με τα μυαλα στα καγκελα ειμαι τελευταια
24-02-2010, 00:24 #401
καγκελα καγκελα καγκελα παντουυυυυυυ
ασε φορτυ χαλια φαση...ηρθα αθηνα κ σκοπευω να πηγαινω βραδυα γυμναστηριο...ετι ολο το διαιτολογιο μου περιστρεφεται γυρω απο αυτο...ετσι δε μπορω να κανω νηστειες κ ετσι δε μπορω να ελεγξω την ταση μου να φαω τα παντα...εφαγα στις 10μιση κ ακομα σκεφτομαι μηπως ξαναφαω...ενω αν ειχα φαει 8 κ τελος τωρα δε θα το διαπραγματευομουν!
Δεν ξερω τι να κανω...ισως τρωω πριν το γυμναστηριο...θα παρω τον διαιτολογο αυριο...
24-02-2010, 05:41 #402
Originally posted by BaD
καγκελα καγκελα καγκελα παντουυυυυυυ
ασε φορτυ χαλια φαση...ηρθα αθηνα κ σκοπευω να πηγαινω βραδυα γυμναστηριο...ετι ολο το διαιτολογιο μου περιστρεφεται γυρω απο αυτο...ετσι δε μπορω να κανω νηστειες κ ετσι δε μπορω να ελεγξω την ταση μου να φαω τα παντα...εφαγα στις 10μιση κ ακομα σκεφτομαι μηπως ξαναφαω...ενω αν ειχα φαει 8 κ τελος τωρα δε θα το διαπραγματευομουν!
Δεν ξερω τι να κανω...ισως τρωω πριν το γυμναστηριο...θα παρω τον διαιτολογο αυριο...
24-02-2010, 08:32 #403
καλημερα καλημεραααααααα!!!
σχετικα με τα χθεσινα μου δυστυχος, χαλασα το παραθυρακι μου.....
με τα παρακατω, +μια σαλατα ceasar's και ενα μικρο σαντουιτσακι με κοτοπουλο-ντοματα-μαρουλι-μαγιονεζα....
νομιζω πως ακομα δεν εχω κακες θερμιδες για σημερα, απλα εφαγα κακη ωρα...
τι λετε?
σνιφ σνιφ....
Παράθεση:
Originally posted by mtsek85
τα τελικα της ημερας!!!
μεσημερι
σαλατα με λαχανο, μαρουλι, καροτο, ντοματα με σος μπαλσαμικο-λαδι-αλατοπιπερο
10 κοτομπουκιες (στο συνολο μιαμιση παλαμη μου)
5 φραουλιτσες πασπαλισμενες με 1 κουτ ζαχαρη
χυμο πορτοκαλι (τον εστηψα με τα χερακια μου) 500ml
βραδυνο
σαλατα λαχανο, καροτο, ντοματα, 2 τυροπιτακια
μεχρι στιγμης 1l νερο
οοολα καλα!!!!!!!!!!!!!
κλεισιμο παραθυρου 7,20μμ
μαλλον κατα τις 9 θα παω κ γυμναστηριο
24-02-2010, 14:02 #404
Τι κανετε κοριτσαρες μου?
24-02-2010, 14:06 #405
καλος την ΤΕΤΗ!!!!!!
εδω γκρινιαζουμε και αναπτησουμε τα υπαρξιακα μας.... χαχα
εσυ τι κανεις? πως τα πας με τα παραθυρακια σου???? εγω τωρα καταφερα να φαω ενα σαντουιτσακι που πηρα.... 16 ωρες νηστεια.....! αλλα με βραδυνο στις 10 το πραδυ χθες... σνιφ
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....