IF (intermittent fasting) - Page 121
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 121 of 140 FirstFirst ... 2171111119120121122123131 ... LastLast
Results 1,801 to 1,815 of 2086
    Senior Member
    αν θεωρείς οτι δεν είσαι βουλιμική με την έννοια που είμαστε εμείς κ δεν πρέπει να γράφουμε εδώ κ εσύ δεν πρέπει να γράφεις σε εμάς.δεν κάνω επίθεση σου απαντώ απλά.κατά τάλλα είσαι ευπρόσδεκτη.

κ δεν κατάλαβα δηλαδή όταν κάποιος γράφει μια δίαιτα εδώ δεν πρέπει εμείς να την κριτικάρουμε?δεν μπορούμε ναχουμε άποψη.εγώ σου λέω τη γνώμη μου απλά άμα θες μακούς άμα θες όχι.δεν φωνάζω.

Senior Member
    ρε συ εγω μαζι σου ειμαι διαβασε καλυτερα!
    απευθυνομουν στην οληκατασταση που επικρατει στο τοπικ εδω κ μερες
    εφυγα ta mele!

Senior Member
    bouliana αστο.Το εχω ξαναπει.Μερικοι μπορουν ανετα να πουν την αποψη τους για τις απωλειες/στοχους/διατροφη των αλλων,αλλα οι ιδιοι δε μπορουν να ακουσουν μια αποψη.Και φυσικα το εξηγησε ξεκαθαρα η forty και το ιδιο προσπαθουσα κι εγω να εξηγησω την τελευταια φορα που εγραψα στο Ημερολογιο μου, οτι αν καποιος ειναι βουλιμικος δεν κανει να κανει if.Τωρα αυτα περι ειδικων κατηγοριων βουλιμικων και συνειδητων υπερφαγικων και ασυνηδητων προσωπικα δε τα καταλαβαινω,και καλυτερα να καταφευγουμε σε ειδικους παρα να κανουμε αυτοδιαγνωση.

Senior Member
    να κάνω μια μικρή παρέμβαση μια και ανοίχτηκε αυτή η συζήτηση..
    εγώ που κατατάσομαι ξεχωρίζει κανεις?
    για χρόνια έκανα υπερφαγικά επεισόδια 3-4 φορές το μήνα στην καλύτερη, χωρίς εμετό αλλά τα αναιρούσα(?) με τη γυμναστική, παχύσαρκη δεν είμαι αλλά τα σχόλια λένε πως έχω τα κιλάκια μου και ξέρω πως δυο βδομάδες να μου δώσεις το ελέυθερο μπορώ να βάλω και 10 κιλά!-εύκολα γίνομαι παχουλή τελοσπάντον-
    και τέλος ο στόχος μου πλησιάζει τα όρια της ανορεξίας. Έφτασα κάποτε 48 και δεν έδειχνα άρρωστη καθόλου, οπότε υποθέτω και τα 47 είναι ασφαλές βάρος για μένα...Τέλοσπάντον.
    Σε όποια κατηγορία και να είμαι,η ΙF που έκανα πολύ καιρό εν αγνοία μου(δεν έτρωγα μετά τις 5) με βοήθησε στο να κόψω βραδυνές κραιπάλες και α ξυπνώ το πρωί με εκείνο το ωραίο αίσθημα του ανάλαφρου στομαχιού

Senior Member
    fuxia νομιζω ειναι λαθος να σου πει ο οποιοσδηποτε εδω μεσα που κατατασσεσαι.Φορουμ αποψεων ειναι.Δεν πρεπει κανεις να διαβαζει τα ποστ εδω μεσα και να τα τηρει σαν ευαγγελιο.Ο καθενας θα μπει και θα πει οτι θελει.

Senior Member
    ρε παιδιά δεν κατάλαβα τι έγινε, μια συζήτηση είχαμε,δεν φώναξε κανείς.νιώθω ταραξίας ξαφνικά.εδώ νόμιζα σε ένα άλλο ποστ οτι μου επιτίθετε το κοράλι ενώ μου μιλάει άλλος άνθρωπος.συγγνώμη αν προκάλεσα κάποια αναστάτωση. αλλά εξακολουθώ να πιστεύω επίσης οτι η ιφ δεν είναι καλή δίαιτα.αυτό μόνο

Senior Member
    Oχι μη νιωθεις ταραξιας, αναφερομουν και σε παλαιοτερο μου ποστ σε αλλο τοπικ οπως ειπα.Και ειχες σωστη αποψη.Οσο για την if, εγω νομιζα οτι εκανα if (απλα γιατι ετρωγα βραδυνο 7 το απογευμα και πρωινο την επομενη 9 το πρωι) αλλα διαβαζω διαφορα για παραθυρα κλπ οποτε μαλλον σκατ@ if εκανα αλλα πλεον δε με νοιαζει κιολας εφοσον εχω φτασει ουσιαστικα το στοχο μου.Mη νιωθεις ασχημα παντως εισαι σωστη.

Senior Member
    :fake sniffle: ναι κονστάνσ κατάλαβα εσύ τι είπες δεν απαντούσα σε εσένα.αλλά στην bad.ας ελπίσουμε να μην στεναχωρέθηκε καμία γιατί δεν είναι ο σκοπός μου.απλά νομίζω οτι έπρεπε να πω την γνώμη μου.΄δεν κατηγόρισα όποιον την κάνει.τι κακό έχει να τονίσουμε ξανά κ ξανά οτι καλύτερα αυτή τη δίαιτα να μη την κάνουμε άτομα με διατροφικές διαταραχές.

Senior Member
    Γενικα στο φορουμ αμα ψαξει κανεις επισκεπτης ή μελος βρισκει 100 διαιτες.Οπως επισης και στο ιντερνετ.Το θεμα ειναι να καταλαβουμε ολοι, οτι δεν ακολουθουμε αιντε ετσι την οποια διαιτα βρουμε στο ιντερνετ.

Senior Member
    constance το γνωρίζω δε ζητώ την τέλεια διάγνωση. Απλά ώρες ώρες δεν ξέρω που πατώ και που βρίσκομαι και τί είναι πιο σωστό για μένα... Γιατρό δεν μπορώ να πάω. Ζητώ τη γνώμη κυρίως ατόμων που το παλεύουν χρόνια, κανείς δε με παίρνει στο λαιμό του

Senior Member
    δεν ξέρω αν έχεις δίαβάσει καθόλου την αρχική σελίδα του eating disorders έχει ένα τεστ φτιαγμένο από ειδικούς που σε βοηθάει ίσως να καταλάβεις αν έχεις διαταραχή κ σε τι βαθμό.

Senior Member
    το έκανα και το αποτέλεσμα ήταν ότι έχω, αν θυμάμαι καλά είχα συγκεντρώσει αρκετά ψηλό βαθμό. όχι όμως συγκεκριμένα. Μάλλον η ισορροπημένη διατροφή "λίγο απ'όλα" είναι απάντηση σε όλες τις διαταραχές.

Senior Member
    Originally posted by POZ
    Originally posted by alexandrita
    Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο?Καφέ με ζαχαρίνη και γάλα ελαφρύ επιτρέπεται στη νηστεία?
    Αλεξανδρίτα(με όλο το θάρρος) ΜΗΝ επηρεάζεσαι απο δίαιτες κ νηστείες εσύ δεν χρειάζεσαι δίαιτα, να βάλεις κανένα κιλό χρειάζεσαι να φτιάξει ο οργανισμός σου.Στο λέω επειδή το παθαίνω κ εγώ, διαβάζω τις προσπάθειες των κοριτσιών κ με πιάνουν πάλι τα ανορεξικά μου.ʼλλο παχύσαρκος, άλλο βουλιμικός, άλλος ανορεκτικός μην τα μπερδεύεις.Εμείς χρειαζόμαστε μια σωστή κ πλήρη διατροφή κ φυσιολογικά κιλά.Διάβασα πριν στο τι έφαγα τα γεύματα των άλλων κοριτσιών κ φρίκαρα απο τις τύψεις που σαβούριασα πάλι σαν ζώον.Μετά θυμήθηκα οτι δν έχω περίοδο τόσο κρο εξαιτείας του ελλειπούς βάρους που είχα..ας μην γίνουμε τελείως εμμονικές...
    βρε ΡΟΖ...
    τι να πω τωρα???
    αμα σου πω οτι μολις διαβασα το ποστ σου μου εμφανιστηκε ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια θα με πιστεψεις???

ειλικρινα, αψογο ποστ.
    Τρανταχτη αποδειξη οτι ΘΕΡΑΠΕΥΕΣΑΙ και βρισκεις τον εαυτο σου.
    Και ειναι πελωρια μαγκια να καταφερεις να ξεφυγεις απο τη νευρικη ανορεξια.
    ειναι πανδυσκολο γιατι το κυριο ισως χαρακτηριστικο της ειναι οτι ο ασθενης δεν ξερει οτι πασχει απο αυτην

Χαιρομαι απιστευτα για σενα.

alexandrita προσεχε κοριτσι!
    και μην παιρνεις τιποτα κατακαρδα!
    α! και να ξεπερασεις τον brian :P :smilegrin:

Senior Member
    Σευχαριστώ click μου πολύ!Μου δίνουν δύναμη τα λόγια σου!Μην φανταστείς κ εγώ στην προσπάθεια είμαι αλλά δεν θέλω να γυρίσω πίσω στα παλιά, με έχει πιάσει φοβία περισσότερη μη σου πω κ απτο να παχύνω!Θέλει όντως πολύ μαγκιά, ειδικά αν προσπαθεί κάποιος μόνος του, άλλες φορές τα καταφέρνω, άλλες όχι, αλλά τουλάχιστον έχω κατορθώσει να φτάσω κάποια κιλά κ να αρχίζω να με συνηθίζω..κάτι είναι κ αυτό!:blush: