Results 331 to 345 of 2086
Thread: IF (intermittent fasting)
-
20-02-2010, 18:06 #331
κ μου δεφυγε...λες αποπανω μακαρονια με πατατα που δεν παει...μπορουσες μακαρονια κανονικη μεριδα με σσαλτσα κ τυρι οποτε εχεις αμυλο, πρωτεινη κ φυτικες ινες απτη σαλατουλα.
Επισης ενας χυμος πορτοκαλι δεν ειναι πρωινο αλλα ενδιαμεσο (ποσο μαλλον οταν πας να γυμναστεις).
Τελος δεν ειναι δυνατον να βγαζεις τη μερα με 2 γευματα που δεν ειναι καν ολοκληρωμενα. σκεψου τα, πατακολουθα κ τη ζυγαρια κ θα δεις οτι μπορει να κουνησει αρχικα αλλα μετα θα παρεις ενα τιποτα σαν αποτελεσμα. Α θαχεις αποτελεσμα την πεινα βεβαια...
Παραδειγματισου κ απο την Τετη μας, νομιζω μια χαρα τρεφεται αν κ δεν θυμαμαι λεπτομερειες...δεν ειδα να παραλειπει τιποτα...
Τετη τι θελεις καλο μου να χανεις με περιοδο? εεεεε
εεεε
εεεε
φωναζω κ γω να ξεθυμανω χαχαχαχαχfilakia ta leme argotera
- 20-02-2010, 19:00 #332
mtsekaki, οντως εχει δικιο η BaD, τρως πολυ λιγα...και κανεις και γυμναστικη...
κατ'αρχην πρεπει να τρως ενα θρεπτικο και δυναμωτικο πρωινο..μην ανοιγεις το παραθυρο σου με σκετο χυμο...και επισης ειναι βασικο να τρως και βραδινο, στις 5 στις 6, οποτε θες εσυ αλλα να τρως βρε κοριτσακι, εσυ υποσιτιζεσαι μου φαινεται...μην το κανεις γιατι θα εχεις αντιθετα αποτελεσματα...σκεψου το, ναι?
Οσο για μενα, που δεν εχασα τπτ με την χαζοπεριοδο (γκρρρρρ..!), σημερα εφαγα πιο ελαφρια γιατι δεν ειχα και πολυ ορεξη για πολλα πολλα (κανει μια φρικτη ζεστη εδω στην Κρητη, οτι πρεπει για πρηξιματα) και απο Δευτερααααα...θα κανω την 4ημερη αποτοξινωση..σε συνδυασμο με νηστεια κατι θα γινει δεν μπορει!
20-02-2010, 19:31 #333
σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες....!!
η αληθεια ειναι πως σημερα δε ξεκινησα και τοσο καλα....
δυστυχως το πρωι δε μπορω να φαω και σημερα ξυπνησα 11 κ επρεπε να προλαβω το γυμναστηριο που εκλεινε 2!!
οποτε αναγκαστικα χυμος......
μετα το γυμναστηριο, εφαγα, οχι καποιο γευμα διαιτης, αλλα και παλι με κρατα για την ωρα το συγκεκριμενο...
σημερα, επειδη θα εχω κοσμο στο σπιτι το βραδυ, θα τσιμπησω κατι κ μετα οποτε καλυτερα ειναι νομιζω που γενικα δε το παρακανα με τα αλλα γευματα... γιατι θα παιζει και βραδυνο!!!!
θα προσπαθησω να αυξησω λιγο τα γευματα, απλα οταν τρωω κατι, ετσω κ ενα τοστ, μετα ειμαι οκ για αρκετες ωρες... και μου ειναι δυσκολο να φαω...
πχ, σημερα πρωι χυμος, μετα 2μιση ωρες γυμναστηριο, μετα στις 3 περιπου μεσημεριανο και τωρα πινω ενα τσαι με μελι και δε νιωθω πως το θελω κ αυτο ακομα.......
μαλλον αρχιζει να κλεινει το στομαχι...
θα δουμε, θα κανο αποτοξυνωση μεχρι τη Δευτερα αν τα καταφερω κ μετα θα μπω σε καλυτερο προγραμμα...
παντως, ενα τσεκ που εκανα στη ζυγαρια (οχι οτι περιμενα να χασω κατι σε 3 μερες) με εδειχνε +1 κιλο το πρωι!!!! 88 δλδ.... δεν απογοητευθηκα και συνεχιζω...
α! να σημειωσω το εξης: και πριν τη νυστεια, δεν ετρωγα και τοοοοσο πολυ..
δλδ τοστ πρωι, 4 ή 5 το μεσημεριανο και βραδυνο... + ενδιαμεσα πολλες λιχουδιες και αναψυκτικα
τωρα απλα περιοριστικα σε
πρωινο-μεσημεριανο και βγηκαν εεξω το βραδυνο, τα αναψυκτικα και τα πολλα πολλα γλυκα (ε ενα κουλουρακι ισως το φαω... χιχι)
πιστευω οτι καααατι θα γινει...
θα ορισω ημερα ζυγισματος την αλλη Κυριακη, για πιο σωστα
παντως το πριξημο εφυγε, νιωθω ζωντανια (μαλλον το πολυ φαϊ με κοιμιζε..) και με τη γυμναστικη εχω δει αποτελεσμα σε θεμα ποντων
βλεπουμε!!!!!!
21-02-2010, 00:52 #334
παρατηρησα αυτα που "αφαιρεσες" κ μπραβο σου! δεν ειναι κι ευκολο να αφαιρουμε τα περιττα...καλο θαταν να αυξησεις τα καλα ομως!
Οσο για την αυξηση βαρους πλεον εγω χανω πολυ δυσκολα...παιζει ρολο κ τι κανεις στο γυμναστηριο...ο μυς εχει περισσοτερο βαρος απο το λλιπος, οσο χανεις σε ποντους ενω η ζυγαρια ειναι στασιμη σημαινει οτι αντικαθιστας λιπος με μυς...
Το αποτελεσμα φαινεται αλλα η ζυγαρια προδιδει!
21-02-2010, 01:18 #335
λίγο update και απο εμένα, λοιπον εγω κανω 24 fasting δυο φορες τη βδομαδα και τα παω αρκετα καλα, σημερα ζυγιστηκα και ειμαι στα ιδια, βεβαια εχω περιοδο , αρα θα ζυγιστω παλι μεσα στη βδομαδα και θα σας πω. νομιζω πως βρηκα εναν τροπο να ελεγχω το βαρος μου και να χανω και ενα κιλο περιπου τον μηνα. θα δουμε !!
21-02-2010, 06:10 #336
τελικα όντως με την παρεα τσιμπησα λιγακι...
4 τυροπιτακια και 2 βοτκες πορτοκαλι...
αυριο θα προσεξω παραπανω, αν και σε γενικα πλαισια εδν πηγα ασχημα!!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by mtsek85
σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες....!!
η αληθεια ειναι πως σημερα δε ξεκινησα και τοσο καλα....
δυστυχως το πρωι δε μπορω να φαω και σημερα ξυπνησα 11 κ επρεπε να προλαβω το γυμναστηριο που εκλεινε 2!!
οποτε αναγκαστικα χυμος......
μετα το γυμναστηριο, εφαγα, οχι καποιο γευμα διαιτης, αλλα και παλι με κρατα για την ωρα το συγκεκριμενο...
σημερα, επειδη θα εχω κοσμο στο σπιτι το βραδυ, θα τσιμπησω κατι κ μετα οποτε καλυτερα ειναι νομιζω που γενικα δε το παρακανα με τα αλλα γευματα... γιατι θα παιζει και βραδυνο!!!!
θα προσπαθησω να αυξησω λιγο τα γευματα, απλα οταν τρωω κατι, ετσω κ ενα τοστ, μετα ειμαι οκ για αρκετες ωρες... και μου ειναι δυσκολο να φαω...
πχ, σημερα πρωι χυμος, μετα 2μιση ωρες γυμναστηριο, μετα στις 3 περιπου μεσημεριανο και τωρα πινω ενα τσαι με μελι και δε νιωθω πως το θελω κ αυτο ακομα.......
μαλλον αρχιζει να κλεινει το στομαχι...
θα δουμε, θα κανο αποτοξυνωση μεχρι τη Δευτερα αν τα καταφερω κ μετα θα μπω σε καλυτερο προγραμμα...
παντως, ενα τσεκ που εκανα στη ζυγαρια (οχι οτι περιμενα να χασω κατι σε 3 μερες) με εδειχνε +1 κιλο το πρωι!!!! 88 δλδ.... δεν απογοητευθηκα και συνεχιζω...
α! να σημειωσω το εξης: και πριν τη νυστεια, δεν ετρωγα και τοοοοσο πολυ..
δλδ τοστ πρωι, 4 ή 5 το μεσημεριανο και βραδυνο... + ενδιαμεσα πολλες λιχουδιες και αναψυκτικα
τωρα απλα περιοριστικα σε
πρωινο-μεσημεριανο και βγηκαν εεξω το βραδυνο, τα αναψυκτικα και τα πολλα πολλα γλυκα (ε ενα κουλουρακι ισως το φαω... χιχι)
πιστευω οτι καααατι θα γινει...
θα ορισω ημερα ζυγισματος την αλλη Κυριακη, για πιο σωστα
παντως το πριξημο εφυγε, νιωθω ζωντανια (μαλλον το πολυ φαϊ με κοιμιζε..) και με τη γυμναστικη εχω δει αποτελεσμα σε θεμα ποντων
βλεπουμε!!!!!!
21-02-2010, 15:57 #337
ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααα!
21-02-2010, 16:06 #338
χιχι
σημερα θα προσεξω
και απο αυριο σωστο προγραμμα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!
θελω την αλλη Κυριακη να δειχνει η ζυγαρια 87.
21-02-2010, 16:07 #339
mtsekακι μου δεν το εκανα το ααααα για σενα δεν πιστευω να παρεξηγησες κι εσυ...το εκανα γιατι εχω φρικαρει με διαφορα αλλα που διαβαζω εδω μεσα..
21-02-2010, 16:14 #340
χαχαχα
μη σκας καλη μου.... εγω γενικα δε παρεξηγουμαι ετσι ευκολα...
21-02-2010, 16:20 #341
δεν σκαω μωρε σιγα...εχω σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθω...απλα αναρωτιεμαι...εχουμε καμια εκλειψη σε εξελιξη και τους επηρεαζει ολους?.....
21-02-2010, 17:43 #342
αναδρομος ΕΡΜΗΣ
χχιιχιχιχ
22-02-2010, 11:19 #343
κοριτσια, ξεκινω κι εγω απο σημερα. 16ωρη νηστεια λεω να κανω.
απο 21:45 δεν εβαλα τιποτε στο στομα εκτος απο μερικες Halls χωρις ζαχαρη (ειχα πονολαιμο και γενικα ειμαι λιγο χαλια απο υγεια), μεχρι τωρα εχω πιει δυο τσαγια και τελειωνω τον καφε μου και ετοιμαζομαι για ακομη ενα τσαι. ξεκιναω φαι στις 12:45. μπορει να σςς φαινεται περιεργο αλλά το γραφω για να το διαβαζω κι εγω!!!! το μενου μου για σημερα εχει:
13:00 200γρ cottage light (170 θερμιδες) και ενα κομματακι πιττα της πεθερας αντε 230 θερμιδες το πολυ,
16:00 σαλατα με διαφορα λαχανικα, ελαχιστο λαδι (200 θερμιδες),
18:00 σαλατα παρομοια και λιγη ομελετα (ας πουμε συνολο 400-500 θερμιδες)
20:50 γεμιστα ή γιουβαρλακια που θα ετοιμαζω για αυριο (ας πουμε 400 το πολυ ακομη)
παω να δω ποσα γεμιστα ειναι οι 400 θερμιδες!!!
τι λετε κοριτσια? γνωμες παρακαλω....οι καραμελες κανονικα απαγορευονται ε?
επισης κατι σπιρουλινες ή γενικα πολυβιταμινες να τις πινω στο παραθυρο ε?
α, ξεχασα συνολο ανα ημερα υπολογιζω μιση ωρα ελειπτικο ακι μιση διαδρομος. τι λετε?
22-02-2010, 11:22 #344
καλημερες!!!
χθες πηγε χαλι μαυρο το προγραμμα..
πρωινο δεν εφαγα...
μεσημερι (14:00 περίπου) εφαγα 4 κουτ ρυζι και 2 κουτ κρεας κοκκινιστο
απογευμα εφαγα 3 τσικς τυριου με τυρι φιλαδελφεια και προσουτο
αργοτερα (κατα τις 21:00) ενα Fredo με γευση φουντουκι κ μια μπαλα παγωτο....
και ποοοολυ αργοτερα ενα χαμπουργκερ με κοτοπουλο-μαγιονεζα, πατατες... και καμια 10πατατες.... το παρακανα οοοοσο δεν παει.... και οχι γιατι πειναγα.. το χαμ ηταν απο ζηλια.. σνιφ..... σημερα αρχιζω νορμαλ οπως ειπα..... σνιφ σνιφ
22-02-2010, 11:23 #345
καταρχιν οι καραμελες ναι απαγορευονται και γενικα οτι εχει θερμιδες.
τις βιταμινες τις παιρνουμε στο παραθυρο
εγω στη θεση σου θα εκανα τρια γευματα, δηλαδη δε θα ετρωγα και στις 16 και στις 18. αυτα τα δυο θα τα εκανα ενα μεγαλυτερο γευμα.
καλη επιτυχια!!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία