Results 1,111 to 1,125 of 2086
Thread: IF (intermittent fasting)
-
23-03-2010, 09:37 #1111
wellcome back badddddd
περισσσοτερο απο περιεργια το κανω, αλλαπλεον δεν επιρεαζομαι. Ζυγισμα Κυριακη πρωι, μετα τον πρωινο καφε, ετσι το εχω εφαρμωσει!!!!! Την Κυριακη παλι! για να εχουμε κ αγωνια για το αποτελεσμα. Λογω των τηγανητων πατατων που τσακισα χθες, σημερα και αυριο θα κανω τις 2 πρωτες μερες του λιποτοχ (χυμοι δλδ, λαχανικα, φρουτα και τα φακελακια μονο ομως) και βλεπουμε.
Σημερα λοιπον
πρωι (μετα απο 13 ωρες νηστεια)
ροφημα λιποτοχ (αν και εκανα βλακεια γιατι θελει πολυ καλο χτυπημα και εγω το εκανα σε σεικερ και η μιση σκονη εμεινε, αλλα τι να κανουμε....
θα συνεχισω μεχρι το σχολασμα με χυμους *εχω 2 κουτακια 250ml με 3 φρουτα και 1 πορτοκαλι.
μεσημερι και βραδυ σαλατουλα αλλα οχι με τοσα πολλα καλουδια που βαζω συνηθως.... + 1 φακελακι μεσημερι κ ενα βραδυ
η διατροφη των 2 πρωτων ημερων λεει
πρωινο
1 φακελακι
1 μεριδα φρουτα + αλλη μιια σε μεγαλη πεινα
μεσημερι
1 φακελακι
1 κουπα λαχανικων (εννοοει κουπα καφε πχ?)
βραδυ
1 φακελακι
1 κουπα λαχανικων
παρα πολυ λιγα ξερω, αλλα θα το κανω για 2 μερες, για αποτοξυνωση της παταταςςςςςςςςςς
και σημερα λεω επιτελους να παω γυμναστηριο, εχω τρελη δουλεια αλλα πρεπει να παω κ εκει.... εχω ηδη 4 μερες απουσια....!
μετα το Πασχα ξεκιναω μαζι με τη θεια μου και κολυμπι! πιστευω θα βοηθησει πολυ περισσοτερο απο το γυμνστηριο
- 23-03-2010, 11:09 #1112
Καλημερα κοπελαρες!
Mtsekακι μου καλη επιτυχια με τα λιποτοξ,
ευχομαι να δεις αποτελεσμα...
δυστυχως εγω οταν το ειχα κανει για 2 ημερες
δεν ειδα τιποτα.
Αντε να δουμε εσυ πως θα τα πας,
θα περιμενω να δω το ζυγισμα σου την Κυριακη!
23-03-2010, 11:47 #1113
σε ευχαριστω Τετακι μου!
Βασικα εγω ειχα απο πιο παλια που τα επαιρνα μερικα φακελακια και θα τα παρω για 2 μερες σαν αποτοξνωση και μετα συνεχιζω τη διατροφουλα που κανω τοσο καιρο. Ελπιζω να αντεξω και να μη με τραβηξει ο αντρας μου στο βουρκο και την αμαρτιααααα!!!!!
ελπιζω κ εγω τετακι καλο αποτελεσμα... για να δουμε...
εσυ καθε βδ θα πηγαινει στ διαιτολογο σου? αντε αντε τοχουμε το 85!!!! τοχουμε λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! (ο τρελος ενθουσιασμος!)
23-03-2010, 12:32 #1114
Ναι ναι καθε εβδομαδα,
τωρα θα ξαναπαω παλι την Μ.Δευτερα και μετα παλι
μετα το Πασχα...αλλα θα της πω να με βαλει ΑΜΕΣΩΣ μετα
το Πασχα, ετσι ωστε να μην εχω περιθωρια να αφεθω,
καταλαβαινεις!
23-03-2010, 12:40 #1115
το καλυτερο που εχεις να κανεις.....!!!! Αχ αντε να δουμε, το καλοκαιρ θα ειμαστε με 7 μπροστα????
23-03-2010, 13:09 #1116
κοριτσια επειδη διαβαζω μερες το τοπικ με την ιφ διατροφη, αν εχω καταλαβει καλα τη νηστεια την εφαρμοζετε οχι καθημερινα αλλα μερικες φορες την εβδομαδα;
Θα με βολευε σαν ιδεα γιατι προτιμω να ξερω οτι τερμα το φαγητο για αποψε παρα να εχω στο νου μου οτι σε λιγη ωρα πχ θα φαω κατι γιατι ολο εκει θα εχω το νου μου.
Αλλα με τις εξοδους σας τι κανετε; Δεν ξενυχτω βεβαια καθοτι νεα μαμα, αλλα για ενα καφε μεχρι τις 10 περιπου παμε αρκετα συχνα. Δηλαδη εσεις δε βγαινετε οταν κανετε νηστεια; κι αν βγειτε τι πινετε;
Επισης ποσο καιρο την εφαρμοζει η καθεμια σας και τι συμπερασμα εχετε βγαλει ως προς την απωλεια σας;
23-03-2010, 14:45 #1117
Dalia μου εγω στην αρχη εκανα αυστηρα την 16ωρη νηστεια,
τωρα το παω πιο χαλαρα, δλδ τις περισσοτερες φορες τωρα τελευταια
κανω γυρω στις 14 ωρες.
Με βοηθησε απιστευτα στην αρχη γιατι εκτος του οτι πηρα μπρος να χανω κιλα,
μου σταματησε και τα υπερφαγικα.
Τωρα σχετικα με την εξοδο αυτο ειναι ενα προβληματακι,
εγω συνηθως αν ειμαι εξω αφου εχει κλεισει το παραθυρο μου,
πινω perrier με λεμονι, η κανενα τσαι, η καφε σκετο.
Αλλα κι εγω δεν βγαινω συχνα λογω παιδιων..κι αν βγω θα ειναι νορμαλ ωρες,
δλδ δεν ξενυχταω, οποτε ειμαι οκ.
Τωρα αν τυχει βραδινο φαγητο που δεν μπορω να αποφυγω,
πολυ απλα δεν κανω την νηστεια την συγκεκριμενη βραδια
και συνεχιζω κανονικα την αλλη μερα.
Ελπιζω να βοηθησα.
23-03-2010, 15:23 #1118
Τα ιδια με την Τετη, βασικα κ οταν δεν κανω διαιτα κανω νηστεια, κ μαλιστα πιο συχνα τοτε, κ ετσι δεν παχαινα...τον τελευταιο καιρο που ετρωγα χαλια...
23-03-2010, 22:54 #1119
σημερα τελικα (μετα απο 13 ωρες νηστεια)
πρωι
lipotox φακελακι
1 χυμο πορτοκαλι 250ml
1 χυμο αναμκτο 250ml
απογευμα
σαλατα κεσαρα
βραδυ (στις 8μιση)
lipotox φακελακι
1 μικρη κουταλια κορμο
αυτα.......................................... ...............................
23-03-2010, 22:59 #1120
Αντε mtsekaki μου παει η πρωτη μερα,
αλλη μια σου εμεινε.
Πως νιωθεις, πεινας?
24-03-2010, 00:15 #1121
γεια σας κοριτσαρες κ απο εδω!
νιωθω τελεια επιτελους σημερα, καποι απργαματα δρομολογηθηκαν κ ανακουφιστηκα, το θεμα του σπασμενου αμαξιου μπηκε σε σειρα, τα του γαμου βαινουν καλυτερα κ στην τελικη ευθεια, χωρεσα κ σε τελεια ρουχαλακια...
αν για ολα αυτα υπηρχε μι ακαλη νεραιδα να μοιραζει λεφτα θα ημουν πανευτυχης!
Λοιπον ακομα κ τα οικογενειακα πηγαινουν καλα κ αποφασισα να αρχισω διαιτα,
οχι οτι αν δε πηγαιναν δε θα αρχιζα, αλλα τωρα εχω ενα ακομα λογο να τους τη μπω στο ματι!
ε οχι κ να παχαινω απττη στεναχωρια που προκαλουν αλλοι!
πηρα 2 κιλα...
24-03-2010, 10:17 #1122
καλημερα καλημερα φιλεναδουλες μου!!!!!!
μπορω να πω πως πηγε αρκετα καλα η πρωτη μερα του λιποτοχ....
εγραψα και παραπανω τι εφαγα, εκανα δλδ την αλλαγη μου δεν αντεξα, αλλα γενικα οκ....
διαφορες...
αντι για 3 φακελακια, εγω πηρα 2
αντι για φρουτα, πηρα χυμους (2 το πρωι οσα και τα φρουτα)
μεσημερι και βραδυ που λεει απο μια σαλατα εγω εφαγα ενδιαμεσα μια σαλατα του κεσαρα αλλα ειχε και το λιγο κοτοπουλακι της αυτο....!)
βραδυ δεν εφαγα κατι αλλα πηρα το φακελακι μου....
αυτα....
καλα νομιζω πηγε...
+ 3λ νερο...
σημερα πρωινο ζυγισμα στα 87 αλλα δεν ειχα ενεργηθει... αχ οταν λεω πως μια μερα να χασω τον ελεγχο γυριζω και παλι πισω, δε με ακουτε...... σνιφ σνιφ σνιφ.......
σημερα, μετα απο 14 ωρες νηστεια
το φακελακι μου λιποτοξ
χυμος φρουτων
αργοτερα
χυμος φρουτων και παλι
μεσημερι θα προσπαθησω να μεινω απλα στη σαλατουλα και το φακελακι και μια απο τα ιδια για το βραδυ.... για να δουμε....
παντως και να ξεφυγω, δεν κανω υπερτροφιες, οποτε κ ετσι εχω κερδος σωστα???
24-03-2010, 14:31 #1123
να μαι και γω, μετά από ένα δεκαήμερο δίαιτας ον-οφ (που μοιάζει με την if όπως παρατηρήσατε)..να σας πω την εμπειρία μου λοιπόν τρώγοντας μία μέρα ό,τι θέλω και την επομένη 500 θερμίδες:Καταρχήν έχασα 4 κιλά. Όχι μόνο με τη συγκεκριμένη διατροφή όμως, περπατούσα και κάθε μέρα περίπου μιάμιση ώρα από και προς τη δουλειά και άλλη μια ώρα αργά το απόγευμα γρήγορο αερόβιο περπάτημα. Σίγουρα είναι πολλά τα 4 κιλά αλλά προφανώς είναι και τα υγρά των πρώτων ημερών. Από πείνα πάω καλά, την ημέρα του 500άρικου φροντίζω να γεμίζω στα ενδιάμεσα το στομάχι μου με πράσινο τσάι και νερό. Το πρωι πίνω γάλα με σκόνη συμπλήρωμα φαρμακείου (την πασίγνωστη που είναι και της μόδας αλλά ας μην τη διαφημίζουμε κι άλλο), μετά μία μπάρα δημητριακών, μετά κανά αγγούρι με καρότο ή άλλο φουσκωτικό λαχανικό, απόγευμα άλλη μια μπάρα και βράδυ ή πάλι γάλα με σκόνη, ή χόρτα βραστά ή κανα γιαούρτι. Η μέρα που τρώω ό,τι θέλω είναι μια πολύ ωραία μέρα απ'το πρωι!! πάλι τρώω υγειινά πράγματα, αλλά θα φάω και κανα γλυκάκι ή κάτι άλλο που το σκεφτόμουν την προηγούμενη. Υπερφαγικό επεισόδιο δεν είχα. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Βέβαια ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να χάσω με πιό αργό ρυθμό γιατί αν συνεχίσω έτσι θα το σταματήσω το σύστημα, ξέρω ότι δεν είναι νορμάλ να χάνω τόσα κιλά, δεν είναι λίπος.. Τί να πω, ίδωμεν!
24-03-2010, 14:54 #1124
μια χαρα σε βρισκω bomo! τις ελευθερες μερες ποσες θερμιδες τρως...? αντε καλη συνεχεια και μεγαλυτερες απωλειες!!!!!!!
24-03-2010, 15:05 #1125
Originally posted by mtsek85
μια χαρα σε βρισκω bomo! τις ελευθερες μερες ποσες θερμιδες τρως...? αντε καλη συνεχεια και μεγαλυτερες απωλειες!!!!!!!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία