IF (intermittent fasting) - Page 94
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 94 of 140 FirstFirst ... 44849293949596104 ... LastLast
Results 1,396 to 1,410 of 2086
    Senior Member
    Originally posted by bouliana
    γιατί θέλω να χάσω κ κανα κιλό ρε συ.τι γιατί?κ θαυ΄μάζω πολύ τους ανθρώπους με control button.που δεν θα σουρώσουν αλλά θα πιόυν ένα δύο ποτηράκια.που δεν θα καπνίσουν μισό πακέτο, αλλά ένα δύο τσιγάρα. που δεν θα φάνε τρία ταψιά γλυκό, αλλά θα δοκιμάσουν ένα δύο κουταλιές, κτλ κτλ κτλ.
    Συγνώμη buliana μου, αλλά δε νομίζω οτι ένας τέτοιος άνθρωπος με το το συγκεκριμένο button, μπορεί να απολαύσει τίποτα, πίστεψε με συμβαίνει να έχω γνωρίσει τέτοια άτομα, όχι κούκλα μου, ο περισσότεροι είναι ξενέρωτοι και πλαστικοί.
    Όλα χρειάζονται, ας βγούμε και καμια φορά εκτός προγραμματισμού , αρκεί να έχουμε το σθένος να σηκωθούμε οταν πέσουμε.

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    γιατί θέλω να χάσω κ κανα κιλό ρε συ.τι γιατί?κ θαυ΄μάζω πολύ τους ανθρώπους με control button.που δεν θα σουρώσουν αλλά θα πιόυν ένα δύο ποτηράκια.που δεν θα καπνίσουν μισό πακέτο, αλλά ένα δύο τσιγάρα. που δεν θα φάνε τρία ταψιά γλυκό, αλλά θα δοκιμάσουν ένα δύο κουταλιές, κτλ κτλ κτλ.
    και εγω το ιδιο!εχω δυο γνωστους που οποτε παμε στην ταβερνα θα πιουνε δυο ποτηρακια κρασι με ελαχιστο φαγητο,πιο πολυ τσιμπολογανε και βλεπεις οτι τους αρεσει πολυ η παρεα,η κουβεντα και το τραγουδι,λες και το φαγητο το εχουν μονο για να συνοδευει σε αντιθεση με εμενα που πρεπει να αδειασω το πιατο μου

Originally posted by badgirl11

μια φιλη μου ελεγε "οι παχουλοι ειναι ευτυχισμενοι κ με χαμογελο στο στομα"
    αχ μακαρι να ηταν ετσι αλλα αμφιβαλλω αν ημασταν ευτυχισμενοι γιατι να κανουμε τοσες θυσιες για να χασουμε τα κιλα?γιατι τοσες θυσιες να διατηρησουμε τα χαμενα?πιστευω οτι πολλες φορες πισω απο το χαμογελο ενος παχουλου ανθρωπου κρυβεται αμηχανια να μην φανει πονος.....μ'εχει πιασει μια απαισιοδοξια σημερα μου φαινεται

Senior Member
    bouliana

θα συμφωνήσω μαζί σου. Το μέτρο είναι πολύ σημαντικό. Δεν είναι τυχαίο που οι αρχαίοι το θεωρούσαν μέγιστη αρετή. Και πιστέυω πως οι άνθρωποι που το έχουν μπορούνε και να χαίρονται τη ζωή, αλλά να μην τους κατασπαράζουν τα πάθη τους. Και εγώ το ζηλεύω αυτό

Senior Member
    ʼλλο το μέτρο και άλλο το αφήνομαι καμια φορά , Δανάη.
    Το να είναι κανείς ντρεσαρισμένος και απόλυτα ελεγχόμενος, μάλλον νευρωτικός καταλήγει.
    Και ποιος μίλησε να σε κατασπαράζουν τα πάθη σου? Να ξεδίνει κανείς καμια φορά λέμε, που είναι το κακό?

Senior Member
    BettyG αυτοι οι ανθρωποι που αναφερεται η bouliana λεγοντας οτι θα φάνε τρία ταψιά γλυκό και οχι μια δύο κουταλιές,δεν ειναι ανθρωποι που αφηνονται καμμια φορα,ειναι ανθρωποι που πολυ συχνα δεν μπορουν να συγκρατησουν την ορεξη τους ειτε αυτη ειναι φαγητο ειτε ποτο και ξεφευγουν απο το μετρο

το να εχει καποιος κοντρολ δινει αυτοπεπιθηση,γνωση των οριων,σιγουρια και τελικα ηρεμια.σκεψου ολοι εμεις που δεν το εχουμε ποσες απογοητευσεις εχουμε παρει οταν δεν μπορεσαμε να κρατησουμε τη διαιτα,οταν ξεκινουσαμε Δευτερα και Τεταρτη τρωγαμε κατι που εχαμε αποκλεισει απο τη διατροφη μας και η ζυγαρια παλι ανεβαινε.Εχω φιλες που μολις παρουν ενα κιλο παρα πολυ απλα κανουν διαιτα για τις επομενες δυο μερες,ολη τους τη ζωη αυτο,και απολαμβανουν το φαγητο και το ποτο με μετρο αλλα και εχουν τη δυναμη να χασουν αμεσως οτι πηραν και να ξερεις οτι ειναι και ευτυχισμενες και χαρουμενες και καθολου νευρωτικες

Senior Member
    forty
    ανάμεσα σε αυτό που περιγράφεις, για τα τρία ταψια εννοώ και στις φίλες σου που είναι μονίμως με το μάτι στη ζυγαριά μπας και πάρουν κανένα κιλάκι, υπάρχει αυτό που λέγεται μέτρο και είναι αυτό που εννοώ εγώ.

Ας ξεφύγουμε και καμιά φορά δε χάλασε ο κόσμος.! Αρκεί να μπορούμε να επανέλθουμε να μην αφεθούμε.

Το push the button, θέλει κι αυτό μέτρο, και το control με μέτρο πρέπει να γίνεται, διαφορετικά τι νόημα έχει να είσαι μονίμως στην τσίτα?

Senior Member
    Mα δεν ειναι στη τσιτα οποιος εχει μετρο αυτο θελω να σου πω,ουτε οι φιλες μου,ισα ισα που δεν σκεφτονται ολη την ωρα τι θα φανε απλα μολις δουν τα ρουχα τους λιγο και στενεβουν κοβουν τις μεριδες η το βραδυνο,και αυτο το βλεπω σε πολλους ανθρωπους που ειναι ολη τους τη ζωη αδυνατοι.Δεν λεω οτι πειραζει αν ξεφυγουμε καμμια φορα αλλα
    τα 3 ταψια ειναι αυτα που ανεφερε η bouliana,αυτο ειπα οτι δεν ειναι φυσιολογικο και θα ηθελα και εγω να εχω μετρο ομως το ξαναλεω ο ανθρωπος που θα κατσει να φαει 3 ταψια δεν μπορεις ποτε να πεις οτι απλα ξεφευγει μια στις τοσες απλα δεν ξερει που να σταματησει.
    Εχεις δικιο σε αυτο που σκεφτεσε οτι μπορουμε να ακολουθουμε μια ισορροπημενη διατροφη και μια στις τοσες να τρωμε λιγο παραπανω,αλλα πες μου θα ειχαμε φτασει στα κιλα που φτασαμε αν καναμε αυτο?ας μην εχουμε αυταπατες,οσοι εχουμε περασει απο το γιο γιο συνδρομο και ειδικα για πολλα χρονια μια ζωη θα πρεπει να προσεχουμε,να μην σου πω καθημερινα

Senior Member
    και εγω το ιδιο!εχω δυο γνωστους που οποτε παμε στην ταβερνα θα πιουνε δυο ποτηρακια κρασι με ελαχιστο φαγητο,πιο πολυ τσιμπολογανε και βλεπεις οτι τους αρεσει πολυ η παρεα,η κουβεντα και το τραγουδι,λες και το φαγητο το εχουν μονο για να συνοδευει σε αντιθεση με εμενα που πρεπει να αδειασω το πιατο μου

Senior Member
    αχ ότι ναναι ποστάρω.τεσπά αυτό από πάνω που ποσταρα το έγραφε η forty κ ήθελα να πω οτι αναφερόμουν σε τέτοιους τύπους. όχι σε καταπιεσμένα υστερικά άτομα που δεν έχουν φάει ποτέ έναν ολόκληρο γύρο η τρώνε ελάχιστες ποσότητες κ μετά κρατάνε το στομάχι τους κ λένε οτι σκάσανε λες κ φάγαν μια αγελάδα. μιλάω γιαυτούς που ούτε καν σκέφτονται τι τρώνε αν είναι πολύ η λίγο υγιεινό η ανθυγεινό, τρώνε οτι τους αρέσει ,κ στο τέλος επειδή δεν έχουν το νου τους μόνο στο φαί ,τελικά δεν τρώνε υπερβολικα, δεν τρώνε ανθυγιεινά κ τα κάνουν όλα χωρίς να παχαίνουν κ χωρίς να καταπιέζονται κ ψυχολογικά γιατί απλά δεν περιμένουν το φαί για να ολοκληρωθούν. σίγουρα δεν είναι όλοι με περιττά κιλά μανιακοί με το φαί ,είναι πολλοί που έχουν κακό μεταβολισμό,άλλοι με θυροειδή άλλοι με καθυστική ζωή.απλά εγώ συγκεκριμένα παχαίνω γιατί σκέφτομαι μόνο το φαί ακόμα κ όταν δεν τρώω. ας πούμε, στουσ καπνιστές αναφέρομαι, δεν σας έχει τύχει να μην θέλετε να κάτσετε σε ένα μαγαζί μόνο κ μόνο επειδή δεν μπορείτε να καπνίσετε αλλά το περιβάλλον κ η μουσική είναι τέλεια?καλά αυτό στην ελλάδα το ζήσαμε ελάχιστα,αλλά μου έχει τύχει κ εδώ κ έξω. η ας πουμε έχω μια
    φίλη που είναι μανιώδης καπνίστρια κ επειδή ένας φίλος μας δεν αφήνει να καπνίζουμε στο αυτοκίνητο ,κάνουμε 10 στάσεις σε μια διαδρομή δύο ωρών για να σταματήσουμε για κάπνισμα!αυτό τώρα δεν είναι μαλ..ια?

τεσπά επειδή εδώ μιλάμε για την if κ μια ζωή ξεφεύγω απτο θέμα αύριο θα ζυγιστώ, έκανα την if όλη την εβδομάδα εκτός από σκ ,μετρούσα θερμίδες κ δεν ξεπερνούσα τις 1600 εκτός από χθες που έφαγα 2400,κ τώρα αύριο θα ζυγιστώ να δω αν άλλαξε τίποτα.wish me luck!

επίσης αυτό το βρήκα ενδιαφέρον ¨:http://www.bodyhouseclub.gr/announces/330

Senior Member
    καμία επιτυχία δεν είχα.παραμένω στα 68 εδώ κ τρεις εβδομάδες. μπορεί να μην κάνω δίαιτα τα σαββατοκύριακα αλλά δεν τρώω κ παραπάνω αποτι πρέπει, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχω χάσει ούτε μισό κιλό.επίσης κάνω διάδρομο κ γυμναστική 3 φορές την εβδομάδα.πολύ απογοήτευση. και με την if ενώ στην αρχή ταρακουνήθηκε η ζυγαριά κ λέω άντε επίτέλους,πάλι τα ιδια μετά. ααααααχ!βαααααχχχ!

Senior Member
    Μηπως αν αλλαζες τις ωρες?να μην συνηθιζει ο οργανισμος σε συγκεκριμενες ωρες

Senior Member
    α τις αλλάζω μη νομίζεις.αλλά σήμερα ξεκόλλησε η ζυγαριά μου με δείχνει επιτέλους ένα κιλό κάτω.θα φανεί δεν ξέρω.μάλλον επειδή την προηγούμενη έκανα διάδρομο κ ήπια πολλά νερά θα έγινε κατακράτηση.

Senior Member
    γεια σας κοριτσια κ απο εδω, επεστρεψα, ζυγιστηκα, φρικαρα ειδα 85.
    παλι καλα ισως ξυπνησω,
    δεν μπορω να με κανω αδυνατη τρωγοντας οσα θελω, και ας λεει ο μακ Κενα οτι μπορω.

Πλεον αρχιζω να τρωω οσα θελω συμβιβασμενα με οσα πρεπει,
    οποτε θελω σε συναρτηση με το ποτε πρεπει
    εν ολιγοις ξαναρχιζω στοιχειωδη προσοχη στη διατροφη κ νηστειες γιατι ο Κυριος Μακ ΚΕΝΑ δεν μπορεσε να με κανει αδυνατη.
    Κ κανενας δε θα μπορεσει μαυτα που τρωω. ισα ισα θα παχυνω.
    Ωραιο να εισαι σταθερη στα κιλα κ να τρως ο,τι θες απο οσα μπορεις,
    μολις αρχισεις να τρως οσα πραγματικα θες παχαινεις.
    Κακα τα ψεμματα.
    Πλεον λοιπον θα αδιαφορω επιδεικτικα γι αολα τα καλουδια που θα με περιτρυγριζουν,
    οπως εκανα τοσο καιρο.
    Θα επιλεγω τι θα γευτω κ δεν θα τρωω ο,τι θελω.
    Κ κυριως οχι οποτε θελω,
    Αρχιζω βραδυνες νηστειες. Αρκετα.

85.0 κ θα ενημερωνω κ εδω

τελευταιο γευμα 9.
    οχι μονο σημερα αλλα καθε μερα στο εξης.
    νωριτερα κ μετα θα δουλευω κ λογικα δεν θα μπορω αλλη ωρα,,,καλα δεν ειναι κ 9?

Senior Member
    10+ telika σημερα.
    δεν πειραζει, τελος ομως για σημερα, κ ας τρωει ο αλλος σοκολατες κ ποπ κορν.

Senior Member
    τωρα ειναι η δυσκολη ωρα πουπειναω...
    αλλα οχι δε θα σπασω τη νηστεια.
    δεν ειχα σκοπο καν να κανω νηστεια αφου εφαγα αργα το βραδυ κ θα πρεπε να στερηθω το πρωινο,
    προκειμενου ομως να μη φαω τωρα δε θα φαω ουτε το πρωι!
    παω λοιπον για 16 ωρη κ βαλε νηστεια,
    με τη μια μεσημεριανο κατα τις 3.
    Φανταζομαι απο τωρα ποσο αναλαφρη θαμαι το πρωι αν δε φαω κ παω για υπνο...ελπιζω

Page 94 of 140 FirstFirst ... 44849293949596104 ... LastLast