τι ειδος γυμναστικης προτιματε; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    χα, χα καλο σοφακι68. κι εγω στο σαλονι τον εχω αλλά εχω καποια ψιλοπροβληματακια.
    πρωτον το πρωι ανεβαινω μεταξυ 6-7 οποτε δεν λεει να ανεβασω την ενταση. αρκετα με ανεχονται οι υπολοιποι ενοικοι (ακουγεται λεει ο διαδρομος). επισης το βραδυ ανεβαινω οτι ωρα μου ερθει αλλά τοτε υπαρχουν και αλλοι στο σαλονι που δεν αφηνουν το τηλεκοντρολ (συζυγος, 2 παιδια)
    δευτερον με τη διαρυθμιση του σαλονιου μου ο διαδρομος απεχει περιπου 7-8 μετρα απο τη τιβι και δυσκολευομαι να διαβαζω
    τριτον θα ηθελα να εκμεταλευτω καπως το χρονο που ειμαι επανω στο διαδρομο και κυριως να μπαινω στο φορουμ να μας διαβαζω και να απανταω γιατι δεν εχω εξτρα χρονο στο σπιτι για το φορουμ (κλαψ)

Senior Member
    χαχαχαχα BARB φανταζομαι εννοει οτι βλεπει διαφορα στο λαπτοπ...πχ σειρες κτλ που βλεπω κι γω αλλα ξαπλα στον καναπε
    αχχχ ερχεται το πασχα να παω σπιτακι μου ναχω το δικο μου ελειπτικο...
    παντως ο διαδρομος μου εχει τοιχο μπροστα οποτε...μονο η μουσικη με σωζει ή κανενα βιβλιο. η αληθεια ειναι το βιβλιο πιανει, μπορω κ διαβαζω αννετα κ περναει η ωρα. ομως δε ξεπερνω τα 5.5 σε ταχυτητα (γρηγορο περπατημα). 5-5.5 . δοκιμασε το οσο δεν τρεχεις κ θα δεις διαφορα νομιζω στη βαρεμαρα...
    καλημερες!

Senior Member
    αυτο με το θορυβο του διαδρομου...κ γω το σκεφτομαι σαν - οταν θα παω σε πολυκατοικια συντομα. επισης κ μενα μεκνευριζει

Senior Member
    εγω κανω ενα προγραμμα fat burn που ξεκινα απο το 2,5 και φτανει στο 7 και παλι πισω. ναι, μεχρι το 5 μπορω να παιζω το ηλεκτρονικο. ομως απο το 5 ως το 7 και πισω στο 5 ειναι 8 λεπτα στα 20 ποτ τα χανω. ασε που δεν αξιοποιω το χρονο μου και μου τη δινει

Senior Member
    Originally posted by badgirl
    αυτο με το θορυβο του διαδρομου...κ γω το σκεφτομαι σαν - οταν θα παω σε πολυκατοικια συντομα. επισης κ μενα μεκνευριζει
    ναι ειναι ενα θεμα σημαντικο. ευτυχως εμεις εχουμε οροφοδιαμερισματα και λογω διαρυθμισης αναγκαστικα ολοι εχουμε το σαλονι στην ιδια θεση και επισης τα υπνοδωματια ειναι μακρυα και με υψομετρικη διαφορα ενος μετρου και χανεται ο ηχος. επισης σημαντικο ειναι οτι δεν εχω κανεναν απο κατω
    οταν θα διαλεξεις οργανο λοιπον να κοιταξεις να βρεις κατι αθορυβο

Senior Member
    εχεις δικιο, παντως με ποναν οι αστραγαλοιι μου αν αυξησω ταχυτητα και αλλο οποτε...δε θα τον παρω...

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    Originally posted by irenevaladia
    ....
    Μετά ελλειπτικό στο σπίτι συνδυασμένο με laptop και αναμμένα κεράκια....
    βρε κουκλα μου εχει 2-3 μερες που το διαβασα και οποτε ανεβαινω στο διαδρομο μου (2 φορες την ημερα) σε σκεφτομαι γιατι βαριεμαι. πως γινεται λαπτοπ και ελλειπτικο? δεν ταρακουνιεσαι? εγω κανω διαδρομο και παιζω ενα ηλεκτρονικο στο κινητο αλλά αυτο οσο εχω χαμηλη ταχυτητα. μετα ταρακουνιεμαι και δεν μπορω να πατησω πληκτρα, οποτε δεν παιρναει η ωρα....
    Ωχ, τώρα είδα την πορεία σου.
    Το laptop το έχω στο γραφείο μου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ελλειπτικό.
    Στο full screen και με δυνατή την ένταση ? είναι μια χαρά!

Senior Member
    α, επιτελους μου λυθηκε η απορια. δεν μπορω να κανω αυτο που θα ηθελα....ολοι λοιπον κανουμε λιγο πολυ τα ιδια...

irenep
    Guest
    ρε κοριτσια εγω οταν κανω διαδρομο σκεφτομαι ΟΟΟΟΛΛΛΛΑΑΑΑ μου τα προβληματα και περναει η ωρα.... αντε να εχω και την μουσικη του γυμναστηριου που δεν ειναι και της επιλογης μου. ενταξει δεν λεω οτι προτιμω τον διαδρομο απο τον υπνο(!!) αλλα τελικα δεν ειναι και τοσο βαρετο.

Senior Member
    Originally posted by sofia68
    Καλημερα κοριτσαρες μου

Εγω εβαλα τον διαδρομο στο σαλονι(δε χωρουσε και αλλου) και μολις ανεβαινω ανοιγω τηλεοραση.Αρχικα ζαπαρω....Σε περιπτωση που βαρεθω επιλεγω ενα καναλι με βιντειοκλιπακια,και να σου κατι κορμαρες να λικνιζονται στον ρυθμο.. οποτε δυναμωνω την ενταση της τβ και μου λεω..."ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑ"!!!
    Sofia μαζί σου, τηλεόραση και διάδρομος, το τέλειο δε καταλαβαίνεις πότε περνά η ώρα, ειδικά οταν βλέπω και καμιά σειρά!!
    Επίσης περπατάω πολύ και έξω από το σπίτι σε γρήγορο ρυθμό,
    αλλά με έχει ξετρελλάνει η γιόγκα, είμαι σε πολύ αρχικά στάδια ακόμη, αλλά σκέφτομαι να προχωρήσω και όσο πάει.

Page 2 of 2 FirstFirst 12