Results 31 to 42 of 42
Thread: Νέο ξεκίνημα!
-
19-12-2009, 13:42 #31
Με τη διατροφή τα πάω όπως και με το τίκερ, έχω κάνει 800 προσπάθειες και ελπίζω τελικά να τα καταφέρω
Μωρέ, εγώ είμαι άνθρωπος του προγράμματος. Είχα συνηθίσει στη μικρή μου πόλη να τα βάζω όλα σε σειρά και να τρώω όπως πρέπει. Τώρα στην Αθήνα, δεν ξέρω πότε θα έρθει το λεωφορείο, πότε θα φτάσω, τι ώρες εχω μάθημα. ʼσε το βράδυ που νιώθεις πολύ μόνος σου. Δύκολη η μεγάλη πόλη παιδιά.
Θα τα καταφέρω όμως είμαι σίγουρη. Είμαι και θετικός τύπος, σχεδόν για τα πανηγύρια δλδ, οπότε αυτό βοηθάει
Εσύ πως είσαι τόσα λίγα κιλά;;;;; Τι τρως; (πράσινο ανθρωπάκι ζήλιας)
- 19-12-2009, 13:49 #32irenepGuest
ειναι θεμα χαμηλου υψους... ασε το γονιδιο δεν με βοηθαει. ολοι στην οικογενεια κοντοι!! οσον αφορα το προγραμμα μπες στο topic της epworth. εγω μολις την ξεκινησα και ειναι πολυ ευκολη. τωρα για αποτελεσματα δεν ξερω ακομα ειναι νωρις αλλα ειναι πολυ ευελικτη. και οταν λειπεις απ΄το σπιτι πολλες ωρες μπορεις ας πουμε για ενα γευμα να φας ενα κουλουρι μεγαλο θεσσαλλονικης. μονο στους συνδυασμους σου βαζει ορια και στο χρονο. αλλα δεν ειναι και ασχημα να τρως καθε 4 ωριτσες!
25-01-2010, 17:33 #33
Καλησπέρα σας!!!!Καλως σας βρήκα!!!
Η δική μου ιστορία είναι πολυ συνηθισμένη και ασυνηθιστη ταυτοχρονα...
το 2001 εδωσα πανελληνιες και περασα σςε μια σχολη στην Αθηνα..Τοτε ήμουν 55 κιλα...(απο τότε η ζυγαρια μου δεν τα ξαναεδειξε...)Πάντα ήμουν απο τα "τυχερα" ατομα που ετρωγαν ετρωγαν και ποτε δεν επαιρναν ουτε γραμμαριο...
Ολα αλλαξαν οταν το Δεκεμβρη του 2001 έπαθα ουρολοιμωξη και απο λαθος διαγνωση γιατρου κατεληξα στο νοσοκομειο με οξεια νεφρικη ανεπαρκεια...τοτε αλλαξαν ολα...Ακομα θυμαμαι που με ζυγισαν και ημουν 47 κιλα!!!!ειχα μεινει μονο κοκκαλα!!!
Να μην τα πολυλογώ,εμεινα μεσα 1 μηνα, και βγηκα 75!!!!!!Μετα απο 3 μηνες εφτασα 96!!!!Φαρμακα βλεπετε...
Νεφροπαθης πλεον προσπαθουσα πρωτα να συνελθω απο αυτο και μετα τα κιλα...Αν και τη μεγαλη αλλαγη στο σωμα μου την αντιληφθηκα υστερα απο 1,5 χρονο...μη σας φαινεται περιεργο αυτο...περασα πολυ δυσκολα...
Το 2004 ξεκινησα τις πρωτες μου προσπαθειες....Λογω του προβληματος μου ακομα και με διαιτολογο δεν εχανα..Ηθελα πολυ συγκεκριμενη διαιτα και συγχρονωσ να μην επηρεαζω την υγεια μου...
Τεσπα..να μη σας κουραζω....που σας κουρασα δηλαδή...
Πηρα αποφαση το 2005 μονη μου και ξεκινησα μια διαιτα ΜΟΝΗ ΕΝΤΕΛΩΣ παντα με υποστηρικτη το γιατρο μου-να τον εχει καλα ο Θεος να μην παθαινα και τιποτα κ ετρεχα παλι...εκανα εξετασεις καθε 2 βδομαδες...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΙΝΟΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑ
Οι κοποι μου απεδωσαν καρπους υστερα απο 1.5 χρονο και εφτασα 60 κιλά....
Τα κρατησα στο επακρο μεχρι και πριν ενα 6μηνο...Που αρχισα να χαλαρωνω πολυ...και σταματησα να το σκεφτομαι...
Ευησυχαστηκα..ΛΑΘΟΣ!!!
Σημερα ειμαι 72 κιλα και πηρα την αποφαση οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανω κατι...γιατι ετσι οπως παω....
ισως βεβαια να φταιει το οτι ειμαι σε μονιμη σοβαρη σχεση και αρχιζω να με παραμελω...επισης ΛΑΘΟΣ!!!
Ισως η αγωνια μου που πηγα 4ο σταδιο νεφροπαθειας...
Οπως και να χει..Θα κανω κατι!!!Θα μου κοστιζει κατι παραπανω με τις εξετασεις,αλλα αξιζει τον κοπο...Δε νομιζετε??
Αχ σας παρακαλω!!!Ενθαρρυνετε με!!!!Χρειαζομαι την υποστηριξη σας!!!!!!!
Στγνωμη που σας κουρασα!!!!!!!
25-01-2010, 19:48 #34
Originally posted by thelodiakopes
Καλησπέρα σας!!!!Καλως σας βρήκα!!!
Η δική μου ιστορία είναι πολυ συνηθισμένη και ασυνηθιστη ταυτοχρονα...
το 2001 εδωσα πανελληνιες και περασα σςε μια σχολη στην Αθηνα..Τοτε ήμουν 55 κιλα...(απο τότε η ζυγαρια μου δεν τα ξαναεδειξε...)Πάντα ήμουν απο τα "τυχερα" ατομα που ετρωγαν ετρωγαν και ποτε δεν επαιρναν ουτε γραμμαριο...
Ολα αλλαξαν οταν το Δεκεμβρη του 2001 έπαθα ουρολοιμωξη και απο λαθος διαγνωση γιατρου κατεληξα στο νοσοκομειο με οξεια νεφρικη ανεπαρκεια...τοτε αλλαξαν ολα...Ακομα θυμαμαι που με ζυγισαν και ημουν 47 κιλα!!!!ειχα μεινει μονο κοκκαλα!!!
Να μην τα πολυλογώ,εμεινα μεσα 1 μηνα, και βγηκα 75!!!!!!Μετα απο 3 μηνες εφτασα 96!!!!Φαρμακα βλεπετε...
Νεφροπαθης πλεον προσπαθουσα πρωτα να συνελθω απο αυτο και μετα τα κιλα...Αν και τη μεγαλη αλλαγη στο σωμα μου την αντιληφθηκα υστερα απο 1,5 χρονο...μη σας φαινεται περιεργο αυτο...περασα πολυ δυσκολα...
Το 2004 ξεκινησα τις πρωτες μου προσπαθειες....Λογω του προβληματος μου ακομα και με διαιτολογο δεν εχανα..Ηθελα πολυ συγκεκριμενη διαιτα και συγχρονωσ να μην επηρεαζω την υγεια μου...
Τεσπα..να μη σας κουραζω....που σας κουρασα δηλαδή...
Πηρα αποφαση το 2005 μονη μου και ξεκινησα μια διαιτα ΜΟΝΗ ΕΝΤΕΛΩΣ παντα με υποστηρικτη το γιατρο μου-να τον εχει καλα ο Θεος να μην παθαινα και τιποτα κ ετρεχα παλι...εκανα εξετασεις καθε 2 βδομαδες...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΙΝΟΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑ
Οι κοποι μου απεδωσαν καρπους υστερα απο 1.5 χρονο και εφτασα 60 κιλά....
Τα κρατησα στο επακρο μεχρι και πριν ενα 6μηνο...Που αρχισα να χαλαρωνω πολυ...και σταματησα να το σκεφτομαι...
Ευησυχαστηκα..ΛΑΘΟΣ!!!
Σημερα ειμαι 72 κιλα και πηρα την αποφαση οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανω κατι...γιατι ετσι οπως παω....
ισως βεβαια να φταιει το οτι ειμαι σε μονιμη σοβαρη σχεση και αρχιζω να με παραμελω...επισης ΛΑΘΟΣ!!!
Ισως η αγωνια μου που πηγα 4ο σταδιο νεφροπαθειας...
Οπως και να χει..Θα κανω κατι!!!Θα μου κοστιζει κατι παραπανω με τις εξετασεις,αλλα αξιζει τον κοπο...Δε νομιζετε??
Αχ σας παρακαλω!!!Ενθαρρυνετε με!!!!Χρειαζομαι την υποστηριξη σας!!!!!!!
Στγνωμη που σας κουρασα!!!!!!!
Περασες πολλα και ταλαιπωρηθηκες, ξεφυγες λιγο στα κιλα αλλα δεν πειραζει...λιγο ειναι! Αρκει να εισαι καλα και να μην κανεις κατι που θα επιβαρρυνει την υγεια σου! Ρωτα ξανα τον γιατρο σου ή καποιον που να γνωριζει περισσοτερα απο ιατρικα και διατροφη. Ξεκινα σιγα σιγα και μην αγχωνεσαι. Δεν χρειαζεται να χασεις γρηγορα και επικινδυνα. Με ρεγουλα!
Και οπως ειπες εχεις μια σχεση σοβαρη! αυτο ειναι πολυ καλο! σκεψου ολα τα θετικα που εχεις και ζυγησε τα! μεινε στα καλα και ας τα ασχημα να φυγουν μακρια!
Ευχομαι ολα να πανε καλα στην προσπαθεια σου αλλα να προσεχεις πρωτα την υγεια σου!!!
καλως ηρθες στην παρεα μας!
25-01-2010, 20:40 #35
Αν θέλεις πραγματικά να προσπαθήσεις τότε να το κάνεις γλυκιά μου και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις...!!!!!Ήδη τα κατάφερες μία φορά...ʼλλοι προσπαθούν πολλές φορές και δεν τα έχουν καταφέρει ως το τέλος (π.χ. εγώ!!!!Παράδειγμα προς αποφυγή!!!!!!!)
Ό,τι και να κάνεις με τη διατροφή σου να συμβουλευτείς ξανά σε όλη τη διάρκεια της δίαιτας το γιατρό φύλακα-άγγελό σου και να μην παραλείψεις να σε φροντίζεις με όσες εξετάσεις,βιταμίνες ή φάρμακα τυχόν χρειαστούν.
Αυτά και να'σαι αισιόδοξη....Α!και θα πας και διακοπές και θα'σαι σούπερ μοντέλο!!!!
25-01-2010, 21:02 #36
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!!!!
Nekky μου,δυστυχως ακόμα και οι διαιτολόγοι ζητανε τη γνωμη των νεφρολογων για τις περιπτωσεις μας...Αλλοι κανουν διαιτες που δεν πεινανε και εχασαν κιλα σε μεγαλο διαστημα...Εγώ λογω του προβληματος πρεπει να πειναωωωω και παλι μεγαλο διαστημα μου παιρνει...Νεφροπαθεια=τοξιν ες,βλέπεις.....και κάθε νεφροπαθείς είναι εντελώς μα εντελώς άλλη περίπτωση...οποτε μονο το γιατρο μου εχω...Και ναι ειναι σημαντικό να εχεις ενα συντροφο αλλα η διαθεση σου οταν φορας ενα ρουχο που θες...να χορευεις οπως ΘΕΣ ειναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!!Και εχεις δικιο αργα και σταθερα..αν και δε μπορω να κανω και αλλιως!!ΧΑ!
ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΙ δεν ξερω αν θα τα καταφερω γιατι θυμαμαι τι κοπο εκανα και ειναι πολυ δυσκολο για τους λογους που ειπα παραπανω...Υποστηριξη ομως τη χρειαζομαι!!!!Και ευχαριστω που την προσφερετε...
Ασε που δε μου επιτρεπεται γυμναστηριο λογω φοβου ριξης νεφρου και πλεον δεν ειμαι 23...τωρα θα αρχιζω να καλοσωριζω την χαλαρωση...Αρα διακοπες θα παω αλλά δε θα μαι μοντελο!!!Αλλα μιας και θελω να κανω παιδακι,πρεπει να τα χασω...γιατι μετα...θα χω κ αλλα να χανω....
Και ναι!!!!Ο γιατρός μου ειναι πραγματικα ο φυλακας αγγελος μου!!!!!Τον αγαπω πολυ πολυ το Σπυρο μου!!!Χαρη σε αυτον δεν βρισκομαι στο μηχανημα!!!!!Εκεινος ητανε που δεν αφηνε να με βαλουν αιμοκαθαρση..Πραγματικα παλεψε για αυτο!!!
25-01-2010, 21:07 #37
ASTEROSKONI γιατι εχεις διαθεση LOOSING?????
25-01-2010, 21:10 #38
Γιατι χανει κιλα
Kαλωσηρθες και απο μενα
25-01-2010, 21:46 #39
Απάντησε ο συνεταίρος αντί εμού...χεχεχε!!!!
26-01-2010, 09:33 #40
κάθε μέρα κάνω μια καινούρια αρχή αλλά στα μισά της μέρας ή μέχρι να ξαπλώσω βλέπω και το τέλος.
νομίζω ότι έχω αναισθητοποιηθεί λίγο γιατί το γράφω και γελάω ίσως μετά από τόσα χρόνια να μην το
βλέπω και τόσο σοβαρά.
26-01-2010, 10:39 #41
thelodiakopes καλώς ήρθες στην παρεούλα!
Ξεκίνα, θα τα καταφέρεις σίγουρα, αφού τα κατάφερες την πρώτη γιατί όχι και τώρα?
Και γω έτσι προσπαθώ να σκέφτομαι γιατί αλλιώς .... άστα...
Παρεπιπτόντως από τώρα διακοπές? Δυστυχώς έχουμε μέεεεεελλον!
26-01-2010, 19:50 #42
Σας ευχαριστώ όλους για το θερμό σας καλοσώρισμα!!!
Οσο για τις διακοπες LIDA,παντα τις θελω...κ ας μην ειναι καλοκαιρι!!!!
Λατρεύωωωω διακοπες!!!!!!!!!!!
Μήπως 'παλεύουμε' για ανακούφιση και όχι για αποτέλεσμα;
26-06-2025, 17:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή