Μοδα: Ρούχα και παπούτσια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14

Μοδα: Ρούχα και παπούτσια

Γεια σας παιδιά! Καπου υπήρχε ενα αλλο θέμα αλλά δε μπόρεσα να το βρω οποτε θα απευθυνθώ κυρίως στα κορίτσια του φόρουμ! Γνωρίζετε αν υπάρχουν εκτός από τα ματ μαγαζιά που να έχουν μεγάλη διάμετρο στις μπότες?
    Στα ματ εχει ωραία σχεδιάκια αλλά πανάκριβα, δε θέλω να δώσω πάνω από 100 ευρω!

Member
    έψαξες στο internet;
    και για τι διάμετρο μιλάμε πάνω-κάτω ξέρεις;

Εψαξα και βρηκα μονο της ματ. Για διάμετροδε ξέρω, να μετρήσω αν βοηθάει ομως!!! :Ρ

Παντως οι κλασσικές στα μαγαζια με το φερμουάρ δε μού κούμπωναν ως πάνω ούτε όταν ήμουν αδύνατη

Member
    προσπάθησε να βρεις λαστιχένιες ή υφασμάτινες. Πρόσεχε μόνο να έχουν στο πάνω άνοιγμα ραφή που να είναι και αυτή από ελαστική κλωστή γιατί αλλιώς θα σου ξηλωθεί και θα γίνει χάλια. Θα δω τι μπορώ να βρω στο internet και θα σου ξανακάνω post.

σε ευχαριστώ πολύ!

Member
    diaki μου συγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλά κι αυτές που βρίσκω στο Internet είναι άνω των 100 ευρώ.. λυπάμαι που δεν μπόρεσα να σε βοηθήσω..

Senior Member
    Νομίζω υπάρχει ένα μαγαζί στο Χαλάνδρι το ML στην Ανδρέα Παπανδρέου 25 όπου έχει μπότες με μεγάλη διάμετρο. Αλλά σίγουρη δεν είμαι και δεν έχω βρει και χρόνο να πάω να κοιτάξω κ εγώ που ενδιαφέρομαι.

Senior Member
    Στα la redoute έχει! Αλλά είναι ακριβές κι αυτές. Δεν πιστεύω να υπάρχουν φθηνές μποτες σε μεγάλα μεγέθη.Ρούχα μπορεί να βρούμε πιο εύκολα αλλά γενικά τα ρούχα σε μεγάλα μεγέθη είναι ακριβά όπως και τα παπούτσια.

Δες και στα extra large

Το link ειναι για τα la redoute

http://www.laredoute.gr/collection-%...95&topLevel=61

Senior Member
    Το κακο ειναι πως για να ντυθουμε κ να περπατησουμε θελω ενα κοσμο λεφτα.....σιγα μωρε ξοδευουν λιγο υφασματακι παραπανω κ μας πιανουν τα υπεροχα κ αφρατα κωλαρακια μας....αμαν πια ....εχω αγανακτηση..οχι τπτ αλλο ερχετε κ ο χριστουγεννος...κ που θα βρουμε ρουχακια να γινουμε καρακουκλακια????? χωρις να ξοδεψουμε ολα μα ολα μας τα λεφτακια ε? ε? ε?

koritsakia mou de kserw ti na pw? Egw eutuxws exw ti manoula mou doulevei se mia viotexnia ki agorazei apo kei diafora megala rouxalakia pou vgazoun kata kairous o ysatis, vertice ktl ktl...

Kai ta rouxalakia mat einai polu wraia alla mono stis ekptwseis mporeis na agoraseis me anesi an den exeis megalo eisodima. Piga simera pantws kai oi times itan eksairetika anevasmenes... 100-200 ola ta forematakia

Pantws simera eide o kalos mou kati mpotoules sta VoiNoi kai me pige na tis dw.. Eixan lastixo apo ti mia plevra kai mpikan aneta! Kai einai polu omorfoules!!!! An endiafereste rikste mia matia!!!

Member
    Μεγειά!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by alexandra79
    Το κακο ειναι πως για να ντυθουμε κ να περπατησουμε θελω ενα κοσμο λεφτα.....σιγα μωρε ξοδευουν λιγο υφασματακι παραπανω κ μας πιανουν τα υπεροχα κ αφρατα κωλαρακια μας....αμαν πια ....εχω αγανακτηση..οχι τπτ αλλο ερχετε κ ο χριστουγεννος...κ που θα βρουμε ρουχακια να γινουμε καρακουκλακια????? χωρις να ξοδεψουμε ολα μα ολα μας τα λεφτακια ε? ε? ε?
    έλα ρε Αλεξάνδρα, στην ανάγκη θα φορέσουμε το... άρωμα μας
    αλά Μαίριλιν :P

Senior Member
    Ναι αρωματακι ,κ παλτο απο πανω να μας σταματησουν κ στο δρομο καμμια τροχαια κ να μας περασει για επιδειξιες :P

Senior Member
    Originally posted by sweet_but_obese
    Στα la redoute έχει! Αλλά είναι ακριβές κι αυτές. Δεν πιστεύω να υπάρχουν φθηνές μποτες σε μεγάλα μεγέθη.Ρούχα μπορεί να βρούμε πιο εύκολα αλλά γενικά τα ρούχα σε μεγάλα μεγέθη είναι ακριβά όπως και τα παπούτσια.

Δες και στα extra large

Το link ειναι για τα la redoute

http://www.laredoute.gr/collection-%...95&topLevel=61
    Ωραίες μπότες έχει φιλενάδα αλλά στα νούμερα μου το χαλάει ... Δεν έχει 37