ΕΛΑ!!!ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Senior Member

ΕΛΑ!!!ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!

Διαβασα αρκετες δημοσιευσεις μεσα στην καταθλιψη,την στεναχωρια,και την απαισιοδοξια.
    Και ρωτω.ΓΙΑΤΙ???ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ???
    Ψηλα το κεφαλι!!!Για να συνερθουμε λιγο σας παρακαλω!!!
    Δεν ειναι τα πραγματα τοσο ασχημα !
    Ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας,και το γνωριζουμε ολοι αυτο πολυ καλα.
    Κανω λαθος??
    Οχι βεβαια !!
    Εδω μιλαμε ολοι μεσα απο την ψυχη μας,ειλικρινα και εξω απο τα δοντια!!
    Και για αυτο ειναι και πιο ευκολα να καταλαβαινουμε τα λαθη μας,η να το πιο πιο χωριατικα τι πατατες εχουμε κανει και συνεχιζουμε να κανουμε.
    Εχουμε κανει δηλαδη το πρωτο σημαντικο ,ισως πιο σημαντικο βημα ,προς την λυση.Γνωριζουμε τι φταιει.
    Φτανει η απαισιοδοξια ,η μοιρολατρια,και ολα αυτα που τελιωνουν σε ......ια!!!
    Αλλωστε για αυτο ειμαστε ολοι εδω.Για να κατεβουμε απο τον γολγοθα που ανεβαινουμε ,και συναμα να τραβηξουμε και οσους μπορουμε μαζι μας!!
    ΞΑΝΑ!!!ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ!!!ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΤΟ 2010 ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!
    Και ξεκιναω εγω πρωτη.
    Ειμαι η dexa και το 2010 αποφασιζω οτι θα προσεχω πανω απο ολα την υγεια μου!!!Θα χασω αλλα 20 κιλα μεχρι το καλοκαιρι για να γινω ακομα πιο ΘΕΑ!!!
    Θα βγω στην παραλια με ιριδιζον κοπερτον για να τους θαμπωσω ολους!!!
    Και θα ειμαι ευτυχισμενη με την οικογενεια μου τους φιλους μου,και βεβαια το παθος μου.ΕΣΑΣ ΒΡΕ!!!
    Ευχομαι σε ολους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ !ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΩ!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΠΑΙΔΙΑ !!!
    ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ !!ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    πες τα χρυσοστομη! μου εφυγε κ η παραμικρη προδιαθεση για ηττοπαθεια με το μηνυμα σου...
    ουφ δυσκολες οι γιορτες για τους υπερβαρους αλλα εγω δεν ειμαι πια...ειμαι 75 κ ειμαι καλα...λενε οτι αν φανταζεσαι τι εισαι ηδη αυτο που θελεις να γινεις ειναι πιο ευκολο...
    τοτε δεν αναλωνεσαι στο να βρεις με ποια μεθοδο θα φτασεις κεει...απλα φανταζεσαι οτι εισαι ηδη ο νεος σου εαυτος κ πολυ απλα ο οργανισμος το υλοποιει!
    κ την μερα που θα ξυπνησω κ θα ειμαι 75 θα με μετονομασω σε αγια Βασιλεια αφου θα μου εχω κανει το καλυτερο δωρο

Senior Member
    ΚΑΛΑ!!!ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ!!!ΠΑΛΙ!!!
    Μου αρεσεις οπως λεμε εδω στην μακεδονια εμεις!!
    Ετσι κοπελια οπως τα λες ειναι !!
    Αυτο ειναι το μυστικο!!
    Πρωτα το δεχεσαι ,το οραματιζεσαι και μετα σου ερχεται μπροστα ως δια μαγειας!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ !!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    νασαι καλα βρε συ με ανεβασες βραδυατικο! που την βρισκεις τοση ενεργεια!?

Senior Member
    Απο πολλα πραγματα ,μικρα και μεγαλα!!
    Οταν εχεις φαει πολλα χαστουκια ερχεται καποια στιγμη που πρεπει να βαλεις τα πραγματα κατω ,να σκεφτεις και να δεις τι ειναι πραγματικα σημαντικο στην ζωη σου.
    Η βλακεια ειναι οτι ανναλωνουμε την ενεργεια μας ,την ψυχη μας ,οπως θελεις πεστο σε βλακειες,ενω πρεπει να βλεπουμε μονο τα σημαντικα και πολυτιμα!!!
    προσπαθω να μπω στο palio chat αλλα κολλαει το μαλ...σμενο μερα που ειναι βριζω κιολλας!!!
    Εχω πολυ ορεξη σημερα για μουχαμπετι οπως λεμε εμεις εδω στα βορεια αλλα δεν μου καθεται οπως θελω!!
    Κατι που με βοηθησε παρα πολυ ειναι ενα βιβλιο που επεσε στα χερια μου πριν δυο χρονια .το the secret και εχει αλλαξει η οπτικη μου για πολλα πραγματα.
    Πολλες φορες η λυση ειναι μπροστα μας αλλα δεν την βλεπουμε,και βοηθαει πολυ εαν ακουμε η ρωταμε η διαβαζουμε κατι καινουργιο,ανοιγουν τα ματια μας!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    εχεις πολυ δικιο! φαινεται εχουμε ιδια μυαλα κ θα μου αρεσει πολυ το βιβλιοπου διαβασες...αν μπορουσες να μου δωσεις λεπτομειες πολυ θα σευχαριστουσα! καλη νυχτα εκει πανω στα βορεια! ειμαι τελειως νοτια εγω καλο ξημερωμα ναχεις κ σευχαριστω για την παρεα! τελειως περιργη νυχτα, επεσα σε περισυλλογη αντι να κοιμαμαι μετα απο το χθεσινο ξενυχτι κ μεθυσι!

Senior Member
    Ειναι καταπληκτικο βιβλιο !!!
    Σου το συνιστω ανεπιφυλακτα!!!
    Παρτο και θα με θυμηθεις!!!
    Θελει ομως να το διαβασεις πραγματικα χωρις να σε ενοχλει κανεις ,και θα δεις αληθειες ....!!!!
    Και εαν τις τηρησεις θα τις ζησεις !!!
    ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ!!!
    ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

Senior Member
    επ επ επ συγγραφεα pes kaleeeeee!!!

Senior Member
    RHONDA BYRNE Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.
    Εχει και μια βιντεοκασεττα την οποια οσο και να την εψαξα στην ελλαδα δεν την βρηκα ,με εμπειριες απο αυτους που διαβασαβ το βιβλιο ,και πως τους αλλαξε την ζωη.

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ!!
    ΦΙΛΙΑ!!

Senior Member
    ep ειναι αυτο που δινει το google σαν μπεστ σελερ του 2006 σχετικα με αυτοβελτιωση? κ να μην ειναι αυτο σε ευχαριστω παρα πολυ! αυριο κιολα θα το αναζητησω!!! τα λατρευω αυτα τα βιβλια...εχω καμια δεκαρια αλλα μονο καποια τμηματα τους ειναι καλα...μετα τα βαριεσαι...βεβαια βοηθουν παρα πολυ

Senior Member
    Originally posted by dexa
    RHONDA BYRNE Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.
    Εχει και μια βιντεοκασεττα την οποια οσο και να την εψαξα στην ελλαδα δεν την βρηκα ,με εμπειριες απο αυτους που διαβασαβ το βιβλιο ,και πως τους αλλαξε την ζωη.

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ!!
    ΦΙΛΙΑ!!
    ναι αυτο! σευχαριστω πολυ κ παλι...για να δουμε!

Senior Member
    Παρακαλω!!

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ !!
    φιλια!!