περιμενοντας το "αυριο" κ χανοντας το "τωρα" - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Senior Member
    Ειδες??? μια απλη βολτιτσα στα μαγαζια...κ η μερα σου ομορφαινει....

Senior Member
    Αβα τα κοριτσακια μου εχουν παρει τα παρασημα τους...ειμαστε μαζι εδω κ 16 χρονια με τη μια κ 10 με την αλλη...κ εχουμε περασει πολλα κυριως δυσκολα..ενα χερι μια γροθια...απο απωλειες αγαπημενων προσωπων ...απο θεματα υγειας απο οικονομικα..μεχρι τα πιο απλα κ καθημερινα...Κ να σκεφτεις οτι με την μια διεκδικουσαμε τον ιδιο αντρα κ ειμασταν στα μαχαιρια..κ ξαφνικα κοιτας μια αγνωστη κ μιλατε με τα ματια...κ ερχετε κ δενει τοοσο πολυ αυτη η σχεση ....Οι φιλοι ειναι για να μας φερνουν στα ισια μας..με καθε τροπο κ οχι να μας χαιδευουν τα αυτια...Χαιρομαι πολυ που τις εχω κ δεν θα τις αλλαζα ουτε με 20 κιλα λιγοτερα :P

Senior Member
    Το τελευταίο Αλεξάνδρα μου μου άρεσε πάρα πολύ! Ούτε καν με 20 κιλά λιγότερα! Μπράβο σας!

Senior Member
    Originally posted by sofakithess20189
    ποσο πολυ με χαρακτηριζει αυτος ο τιτλος..ποσο πολυ σκεφτομαι πραγματα που θελω να κανω κ απλα τα αναβαλω για καποια χρονικη στιγμη στο μελλον που συμφωνα με τα μυαλα μου θα ειμαι πιο αδυνατη κ πιο ομορφη αρα κ πιο αποδεκτη απο τους αλλους..ποσες εκδρομες κ ποσα παρτυ π δν πηγα λογω πεσμενης διαθεσης? λογω του "τι να παω μωρε..αφου δν μπορω να βαλω το κολαν μου?" τα εχω συνδυασει ολα τοσο ομορφα μονο π δεν μ κανουν ακομα..
    ποσες φορες εχω βαλει χρονοδιαγραμματα λεγωντας "μεχρι τα χριστουγεννα θα ειμαι τοσα κιλα..με χρι τα γενεθλια μου..τοσα" κ ποτε δν ημουν ΤΟΣΑ !! που μονο μια φορα απο τις ΤΟΣΕΣ αν το επαιρνα σοβαρα θα τα ειχα ξεπεταξει κ δν θα ειχα προβλημα(συνεχεια) κ απο χριστουγεννα σε χριστουγεννα..απο γενεθλια σε γενεθλια..κριμα..για τα παρτυ κ τις διασκεδασεις που εχω χασει..κριμα για καποιες στιγμες που ηθελα να ζησω..κ περισσοτερο κριμα που ΑΚΟΜΑ κανω το ιδιο λαθος να λεω "το πασχα..η ακομα χειροτερα..το καλοκαιρι..θα ειμαι ΤΟΣΑ" δεν λεω καλο κ θεμιτο να βαζουμε στοχους κ να υπολογιζουμε τις προσπαθειες μας..αλλα να σας πω ενα μυστικο? πιστευω αθεραπευτω πολυ κ βαθια μεσα μου πως αν πραγματικα ΖΟΥΣΑ ολες αυτες τις στιγμες οπως μοναδικα ομορφα μου παρουσιαζονται θα ηταν κ πολυ ευκολοτερο να χασω κ αυτα τα ρημαδοκιλα απο το να μενω σπιτακι κ να υπολογιζω θερμιδουλες(τονιζω το μιζερο της καταστασης)
    να σας πω την αληθεια μου..? "μετραω" εμφανισιακα..δν το λεω ουτε για να γινω μισητη ουτε ειμαι κανενα ψωνιο της σειρας..αυτη ειναι η ευλογια μ,αυτη κ η μεγαλυτερη παγιδα μου..νιωθωντας οτι οποτε βγω..ντυθω(εστω κ οχι με κολαν)..βαφτω..χτενιστω..τρα� �αω βλεμματα..κολακευομενη απο ολο αυτο.λες.."δν βαριεσαι? αφου το χουμε" αμ δν το χουμε..αν δεν το ζουμε..απλα δν το χουμε..κ το χειροτερο ειναι πως αν συνεχισουμε ετσι..πολυ φοβαμαι οτι δν θα το εχουμε ουτε μεχρι το πασχα..ουτε το καλοκαιρι..(τα φετινα? )..........
    +1

Senior Member
    πωπω...
    αυτο το τοπικ ειναι μαχαιρι στην καρδια ...

Senior Member
    ρε σοφάκι σε διάβαζα και προσπαθούσα να θυμηθώ αν το πόσταρα εγώ και το είχα ξεχάσει...πραγματικά...Ξυπνή σαμε όμως!!:spin: καλή δύναμη!

Senior Member
    ειναι πολυ πολυ αντιπροσωπευτικο ποστ σε οτι κανουμε μαλλον σε οτι δεν κανουμε...

...και εγω δεν ζω ,ζω για την μερα που θα ειμαι οπως θελω....νομιζω ολα θα λυθουν μαγικα θα βγω,θα ερωτευτω θα χαρω οταν θα ειμαι αδυνατη...δυστυχως σκεφτομαι ετσι...και χανω την ζωη γαμ..το

ειναι τοσο περιεργο να ακουσ απο καποιον αγνωστο αυτα που τοσα χρονια κρυβεισ μεσα σου με τοση επιτυχια....ποσο συμφωνω με ολεσ σασ βρε κοριτσια ! τερμα η κλαψα...εγω βαρεθηκα την μιζερια μου,,,,κ τουσ ανα καιρουσ στοχουσ μου με κιλα ! παπαλα !: οτι ειναι να γινει θα γινει τωρα !!!!χαμογελοοο κ αισιοδοξεσ σκεψεισ !!!!!

Senior Member
    α ρε γμτ δυστυχως ειναι πολλα ατομα με αυτη την λογικη κι εγω μεσα σε αυτα, καποιες φορες προσπαθω να μην σκεφτομαι ετσι αλλες τα καταφερνω και αλλες οχι, πρεπει να ακολουθησουμε κατι που εχω δει αρκετες φορες να γραφεται "ζησε τη καθε μερα σαν να ειναι η τελευταια"

Senior Member
    Originally posted by bubulitsa
    ειναι τοσο περιεργο να ακουσ απο καποιον αγνωστο αυτα που τοσα χρονια κρυβεισ μεσα σου με τοση επιτυχια....ποσο συμφωνω με ολεσ σασ βρε κοριτσια ! τερμα η κλαψα...εγω βαρεθηκα την μιζερια μου,,,,κ τουσ ανα καιρουσ στοχουσ μου με κιλα ! παπαλα !: οτι ειναι να γινει θα γινει τωρα !!!!χαμογελοοο κ αισιοδοξεσ σκεψεισ !!!!!
    :starhit:

Senior Member
    Με παρηγορεί ότι υπάρχουν κι άλλοι που μεταθέτουν τη ζωή τους για αργότερα...κάπως έτσι νιώθω ακόμη και τώρα που, υποτίθεται, ότι έχω ισορροπήσει λίγο στο θέμα αυτό. Παρόλ'αυτά, δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι ότι πλησιάζουν τα Χριστούγεννα κι εγώ ακόμη παλεύω με το γνωστό θέμα...και με οικτίρω που αδυνατώ να το λύσω! Λυπάμαι για μένα αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω κανονικά...πρέπει να το λύσω!

εδω κ 3 μερεσ διαβασα ενα αρθρο εδω για τουσ binge eaters.. κ καταλαβα οτι ανικω σε αυτη την κατηγορια..περιττο να πω την ξενερα που εφαγα...απο εκεινη την ωρα σταματησα τισ βραδυνεσ εξορμησεισ στο ψυγειο...κ προσπαθω να φτιαξω λιγο το ψυχολογικο κομματι του εαυτου μου,,που παρολο που εχω την υγεια μου,ειμαι παντρεμενη εδω κ ενα χρονο με εναν ανθρωπο που με λατρευει ,,,εγω ζω ενα στο κοσμο μου...χωρισ να εκτιμαω τιποτα...καταλαβα οτι ,οτι ειμαι δεν ειμαι εγω αλλα αυτη η μ@λ@κια που με εχει κανει να χω ψυχωση με το φαγητο....πραγματικα κουραστηκα...ειμαι 24 κ κανω διαιτα απο α 13 μου....εχω πετυχει 2 φορεσ τον στοχο μου,,,αλλα μετα απο καιρο ξανα ανεβηκα στα κυβικα...παπαλα.....τρομαζω που ειμαι τοσο αποφασισμενη...χαχα....παντα ειμαι καπωσ δειλη θα ελεγα...ζουμε το τωρα κ οχι το πωσ θα ηταν,,,,,,,το μετα....αν ημουν αδυνατη....!!! ελεοσ.........ποσο χαζη ημουν κ δεν θελω να μαι? ποσα εχασα απ την ζωη μ για τα κομπλεξ μ... ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ !!!ΤΩΡΑ ΖΩ...ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ,,,ΑΝ ΠΕΙΝΑΣΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΩ..ΕΛΕΟΣ...ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ,,ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΜΠΑΜ !

Senior Member
    Μπράβο, Μπουλίτσα! Το μπαμ ακούστηκε μέχρι εδώ!!!!!!!!Συνέχισε να εκρηγνυσαι!!!

tidekpe ευχαριστω πολυ για το σαπορτ !! λολ ηταν γερο το μπαμ ...ακουστηκε σε ολο το τσαταμ ...χαχα ...εμα πια απελπισια με τα παλιο κιλα...ημαρτον ...να ζησουμε κ λιγο...¨))))

Senior Member
    Καλησπέρα ξανά παιδιά,
    θα "εκμεταλλευτώ" λιγάκι αυτό το ποστ για να σας πω κάτι που ήθελα. Έπρεπε να πάρω την ψυχιατρική γνωμάτευση για τις εξετάσεις που ζητά το Ρίο. Ευτυχώς όλες αυτές οι εξετάσεις δε με οδήγησαν στην τρέλα και η γνωμάτευση ήταν θετική :smirk:

Η ψυχίατρος ηταν πολύ διαθέσιμη να ασχοληθεί μαζί μου αν και σε δημόσιο νοσοκομείο, μου αφιέρωσε πάρα πολύ χρόνο και ηταν πανέξυπνος άνθρωπος γενικώς. Μιλήσαμε για το χειρουργείο και για διάφορα δικά μου θέματα που σχετίζονται με τα κιλά κτλ. Μου μίλησε αρκετά ειλικρινά μάλλον.

Μου είπε ότι το κομμάτι του χειρουργείου δε θα το καταλάβω καν. Θα περάσει πανεύκολα και τα κιλά θα χαθούν ως δια μαγείας, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία. Μου έδωσε και κάποιες οδηγίες για το φαγητό, πώς να το μασάω, πώς να μάθω μετά να ρυθμίζω τις υπογλυκαιμίες μου που θα είναι πολύ απότομες, ότι θα πρέπει να αλλάξω τον τρόπο σκεψης και ζωής μου και όχι διατροφής κτλ κτλ. Λίγο πολύ δηλαδή κάποια από αυτά που μας είπε και ο γιατρός στην Πάτρα.

Μετά μου είπε ότι αυτό το κομμάτι της αναμονής μέχρι το χειρουργείο πρέπει να το χαρώ όσο τίποτα. Ήταν ειλικρινής και ωμή θεωρώ, και καλά έκανε. Μου είπε ότι ήμουν σαν θείτσα και ότι αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα και όχι κάποια στιγμή στο μέλλον. Πράγματι ήμουν ντυμένη στα μαύρα, με ένα τεράστιο κασκόλ να με σκεπάζει και το μαλλί "μαζί μου ξυπνάει κάθε πρωί η ζούγκλα". Της είπα ότι δε μου αρέσει να είμαι ατημέλητη αλλά για ένα λόγο ο εαυτός μου αρνείται. Είπε ότι δεν πρέπει να θεωρώ ότι εφόσον είμαι τόσα κιλά, μόνο σαν χάλι μαύρο αξίζει να ντύνομαι. Κοινώς, πρέπει να πείσω τον εαυτό μου ότι αξίζει τον κόπο.

Μου είπε να στέκομαι μπροστά στον καθρέφτη κάθε μέρα 15 λεπτά και να παρατηρώ τον εαυτό μου. Είναι μια άσκηση που τη σνόμπαρε κι εκείνη λέει κάποτε, αλλά μου είπε ότι τελικά είναι ότι πιο ευεργετικο μπορεί να κάνει κανείς για τον εαυτό του. Έτσι, λέει, θα φτάσω σε ένα σημείο να μη με ενοχλεί κανένας καθρέφτης, να μη ντρέπομαι να φοράω ένα μαγιό και όλα τα σχετικά.

Το σκεφτόμουν μετά. Είναι λογικό. Αν δεν αγαπήσω την εικόνα μου όπως είναι τώρα, θα είμαι μια ζωή καχύποπτη. Όπως και είμαι. Θα μου λένε "είσαι όμορφη" ή θα ενδιαφέρονται όσοι ενδιαφέρονται για μένα και εγώ θα νομίζω ότι με δουλεύουν. Αποφάσισα να κάνω αυτή την άσκηση. Να ντύνομαι όμορφα, να βάφομαι, να κάνω περίεργα χτενίσματα και γενικώς ότι μου αρέσει να κάνω και απλώς λέω "α μπαα, άααλλη φορά μωρέ, δεν κοιτάς τι χάλια έχεις;"

Αυτό το διάστημα της αναμονής μέχρι τη μεγάλη αλλαγή, πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας. Να μην κρυβόμαστε, αλλά να "μπαίνουμε" παντού δυναμικά. Έτσι είμαστε και δεν είμαστε μόνο μια μάζα κρέας. Όπως σε όλους τους μεγάλους αποχωρισμούς, δεν πρέπει να μένουν οι πικρές στιγμές πίσω, αλλά οι όμορφες. Τι πιο όμορφο λοιπόν από το να αποδεχτούμε (χωρίς να το παρακάνουμε!) αυτή την εικόνα που κουβαλάμε όλη μας τη ζωή οι περισσότεροι; ʼλλωστε, περάσαμε και ωραίες στιγμές μαζί της... :wink2:

Σόρυ για το μακροσκελές της υπόθεσης. Δεν είπα τίποτα το συνταρακτικό, απλώς σκέφτηκα ότι καλό θα κάνει να το μοιραστώ κι αυτό μαζί σας. Σίγουρα όχι κακό!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast