περιμενοντας το "αυριο" κ χανοντας το "τωρα" - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Senior Member
    Originally posted by Luna84

Η ψυχίατρος ηταν πολύ διαθέσιμη να ασχοληθεί μαζί μου

Μετά μου είπε ότι αυτό το κομμάτι της αναμονής μέχρι το χειρουργείο πρέπει να το χαρώ όσο τίποτα. Ήταν ειλικρινής και ωμή θεωρώ, και καλά έκανε. Μου είπε ότι ήμουν σαν θείτσα
    :wow:!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Originally posted by Luna84

Η ψυχίατρος ηταν πολύ διαθέσιμη να ασχοληθεί μαζί μου

Μετά μου είπε ότι αυτό το κομμάτι της αναμονής μέχρι το χειρουργείο πρέπει να το χαρώ όσο τίποτα. Ήταν ειλικρινής και ωμή θεωρώ, και καλά έκανε. Μου είπε ότι ήμουν σαν θείτσα
    :wow:!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ε ναι! Αφού ήμουν; :spin: Και λίγα είπε βασικά. Και πραγματικά ήταν πολύ ευχάριστη και χωρίς καμία διάθεση να με ξεπετάξει. Πρέπει να έμεινα εκεί 45 λεπτά και θα προσπαθήσω να την ξαναδώ σύντομα! :thumbup:

Senior Member
    Luna84 καλα έκανες και το μοιραστηκες μαζι μας αυτην την εμπειρεια με την ψυχιατρο ! Πιστεψε με ειναι πολυ επικοδομητική για ολους μας ! Οσο για το κοματι με το καθρεπτη θεικο . Τωρα που γράφω αναλογιζομαι οτι προσφατα ειδα μια κοπέλα υπερβαρη , πολυ υπερβαρη αλλα τοσο περιποιημενη που ζηλεψα!!!! Και εγω πιστεψε με σαμ "θειτσα " κυκλοφορω συνεχεια ! Δεν ξερω γιατι το κανω αυτο ! Ξερω οτι μπορω να τονισω καποια χαρακτηριστικα του εαυτου μου που δειχνουν ομορφα . Ο καθενας μας εχει κατι ομορφο να αναδειξει ..............

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Luna84 καλα έκανες και το μοιραστηκες μαζι μας αυτην την εμπειρεια με την ψυχιατρο ! Πιστεψε με ειναι πολυ επικοδομητική για ολους μας ! Οσο για το κοματι με το καθρεπτη θεικο . Τωρα που γράφω αναλογιζομαι οτι προσφατα ειδα μια κοπέλα υπερβαρη , πολυ υπερβαρη αλλα τοσο περιποιημενη που ζηλεψα!!!! Και εγω πιστεψε με σαμ "θειτσα " κυκλοφορω συνεχεια ! Δεν ξερω γιατι το κανω αυτο ! Ξερω οτι μπορω να τονισω καποια χαρακτηριστικα του εαυτου μου που δειχνουν ομορφα . Ο καθενας μας εχει κατι ομορφο να αναδειξει ..............
    Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Αφού μπορώ να βάλω ωραία ρουχαλάκια, λιγο κραγιόν, τα μακριά μου σκουλαρίκια και να φουσκώσω λίγο το μαλλάκι, γιατί δε το κάνω;

Junior Member
    Γεια σας και απο εμενα,
    Και εγώ πάνω κατω το ιδιο προβλημα. Τα κιλά μου.Εκεινο που με στενοχωρεί είναι ότι ενώ έχω καταφέρει στη ζωή μου πολλά πραγματα εκεί μένω πισω.Έχω βοηθήσει φίλες μου να χάσουν βάρος εμψυχώνοντας τες, αλλά εγώ είμαι όλο από αυριο.άντε και οι δηθεν στόχοι.Μέχρι το καλοκαίρι θα έχω χάσει τόσα..έρχεται το καλοκαίρι. και εγώ μπορει να έχω παρει κιολας.Μετά αρχίζει η ψυχολογία και πέφτει.Και αν στην πορεία σου τύχουν και μερικές στραβές παιρνεις ολοένα και περισσότερα κιλά.Οπότε μπαινεις σε ένα φαυλο κύκλο...και εν τω μεταξυ χανεις τη ζωή σου. Τι αλλο να πω; Θεωρω ότι αξίζω πολλά όπως και όλοι εδώ μέσα..και δεν αξιζω άνιση μεταχείριση από καποια τσόλια που δήθεν εχουν το κορμί.Αν και εχασα λιγα κιλάκια μάλλον δεν έχω και πολυ διαθεση για διατροφη.Αλλά πρεπει...ναπροσπαθησω.Μια πόφαση είναι...για τη ΖΩΗ μου.

Senior Member
    sweetann, ουτε εγω ειχα διαθεση για διατροφή ...........Το καμπανάκι μου το χτυπησαν καποιες εξετασεις που έκανα και με έβαλαν σε αυστηρή διατροφη . Να σημειωσω οτι δεν ειμαι πολυ μεγαλη (37) αλλα απο το αγχος μου για τα κιλα παθολογικα χτυπησα κοκκινο . Εχω ξεκινησει 10 μερες διατροφή και ηδη εχει αλλαξει η ψυχολογια μου ! Αυτο που θέλω να πω ειναι να ξεκινησεις .............τα υπολοιπα έρχονται μονα του !!!!!:grin:

Senior Member
    Originally posted by sweetann
    Γεια σας και απο εμενα,
    Και εγώ πάνω κατω το ιδιο προβλημα. Τα κιλά μου.Εκεινο που με στενοχωρεί είναι ότι ενώ έχω καταφέρει στη ζωή μου πολλά πραγματα εκεί μένω πισω.Έχω βοηθήσει φίλες μου να χάσουν βάρος εμψυχώνοντας τες, αλλά εγώ είμαι όλο από αυριο.άντε και οι δηθεν στόχοι.Μέχρι το καλοκαίρι θα έχω χάσει τόσα..έρχεται το καλοκαίρι. και εγώ μπορει να έχω παρει κιολας.Μετά αρχίζει η ψυχολογία και πέφτει.Και αν στην πορεία σου τύχουν και μερικές στραβές παιρνεις ολοένα και περισσότερα κιλά.Οπότε μπαινεις σε ένα φαυλο κύκλο...και εν τω μεταξυ χανεις τη ζωή σου. Τι αλλο να πω; Θεωρω ότι αξίζω πολλά όπως και όλοι εδώ μέσα..και δεν αξιζω άνιση μεταχείριση από καποια τσόλια που δήθεν εχουν το κορμί.Αν και εχασα λιγα κιλάκια μάλλον δεν έχω και πολυ διαθεση για διατροφη.Αλλά πρεπει...ναπροσπαθησω.Μια πόφαση είναι...για τη ΖΩΗ μου.
    Ο καθένας έχει ένα τρωτό σημείο.. Το κορμί από μόνο του δε φτάνει.

Page 3 of 3 FirstFirst 123