καλησπέρα!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

καλησπέρα!!!

Γεια σας και από εμένα. Είμαι καινούργιος στο forum σας.Θα σας πω το δικό μου πρόβλημα και ψυχολογικό και σωματικό

Από μικρός έπαιζα handball (χειροσφαίριση) και ήμουν αρκετά καλός αφού έφτασα να παίζω και εθνική Ελλάδος. Στα 17 μου όμως (τώρα είμαι 25) έπαθα ειλεό και οξύ περιτονίτιδα μαζί.Μπήκα μέσα στο χειρουργείο 75 κιλά και βγήκα 65.Για ένα μήνα έπρεπε να τρώω μόνο φιδέ οπότε πήγα στα 55.Για έναν άντρα και μάλιστα αθλητή καταλαβαίνετε ότι 55 κιλά ήμουν έτοιμος να πέσω κάτω.Μόλις μου είπε ο γιατρός ότι κάνει να τρώω πλακώθηκα στα σουβλάκια και στις κόκα κόλες και έφτασα τώρα να ζυγίζω 103 κιλά. Η ψυχολογία μου είναι χάλια γιατί όχι μόνο σταμάτησα από την εθνική αλλά και από το handball. Σκέφτομαι αυτό το καιρό να ξεκινήσω το xenical και θα ήθελα να μου πείτε τις εμπειρίες σας αλλα και τι έχετε ακούσει

Senior Member
    Τα xenical από μόνα τους δεν κάνουν και πολλά πράγματα ... για να μην πω τίποτα.
    Έκανες τόσα χρόνια γυμναστική άρα τι σε εμποδίζει τώρα να ξεκινήσεις ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής που σε συνδυασμό με την άσκηση θα σου αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα?
    Μπορείς να τα καταφέρεις και το ξέρεις...δεν χρειάζεσαι χάπια.... αρκεί να πιστέψεις λίγο στον εαυτό σου

Senior Member
    Καλωσηρθες νοστραδαμε...Πιστευω πως με μια απλη σωστη διατροφη θα καταφερεις να κανεις αυτα που θες...υπαρχουν τοπικ σχετικα με τα ξενικαλ αν ψαξεις λιγακι θα τα βρεις...αλλα να σου πω την αληθεια απο προσωπικη πειρα δεν θα στα συνιστουσα...ουτως η αλλος για να τα παρεις κ να μην εχεις ανεπιθυμητα φαινομενα πρεπει να κανεις σωστη διατροφη...Αν παιρνεις το χαπι κ συνεχιζεις να τρως λιπαρα πιστεψε με πως θα μετανιωσεις την ωρα κ την στιγμη θα πρεπει να κυκλοφορεις με παμπερς.. να μην σου πω περισσοτερες λεπτομερειες γιατι ειναι αηδιαστικες.....μπορεις να δεις πολλα εδω μεσα που θα σε ενδιαφερουν κ ειμαι σιγουρη πως θα επιλεξεις το σωστο...Πριν ενα μηνα ημουν κ γω χαλια για αλλους λογους βεβαια ...κ τωρα ειμαι σχετικα καλα....αρχισα τη διαιτα συνδυασμου τροφων εδω κ 1,5 εβδομαδα κ εχω χασει 3 κιλα....
    Καλωσηρθες στο κλαμπ λοιπον....κ σου ευχομαι τα καλυτερα.....

Senior Member
    Καλώς ήρθες φίλε μου !
    νομίζω οτι τα κορίτσια κάλυψαν απόλυτα το θέμα που αναφέρεις και εγώ δε θα
    μπορούσα να προσθέσω τίποτα.
    Σκέψου λίγο αυτά που σου είπαν, και θα βρείς την άκρη σου. Επίσης είμαι σίγουρη
    οτι αν προσπαθήσεις σίγουρα θα τα καταφέρεις, όπως ένα σωρό άλλα παιδιά σε αυτό το φόρουμ.
    Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, εάν πιστέψουμε σε αυτό και προσπαθήσουμε γι αυτό.
    Να είσαι καλά και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου.