Results 16 to 30 of 136
Thread: Η ΔΙΑΙΤΑ ΜΟΥ
-
19-12-2009, 23:36 #16
Πράγματι είναι αρκετά αυστηρή δίαιτα όντως και δε ξέρω αν πρέπει κανείς να βασανίσει έτσι τον οργανισμό του, για να χάσει γρηγορότερα βάρος.
Αναλύοντας την βλέπω οτι όχι , δεν είναι τίγκα στην πρωτείνη, 150 γρ. ημερησίως είναι το ενδυκνυόμενο ποσό πρωτεινών, βάση της πυραμίδας της υγιεινής διατροφής, ένα καλό ποσό πράγματι, ακριβώς για να μη προκληθεί απώλεια μυικής μάζας, και να επιτύχει απώλεια κιλών.
Αυτό στο οποίο διαφωνώ, είναι η ελάχιστη χορήγηση δημητριακών, καθόλου ψωμί, όσπρια κ.λ.π. που επίσης καταλαβαίνω οτι γίνεται για γρήγορη απώλεια.
Δηλαδή μια ολόκληρη και πολύ σημαντική ομάδα πολύτιμων στοιχείων δεν υπάρχουν.
Για το λόγο αυτό χορηγεί και τη βιταμίνη, που η υγιεινή διατροφή δεν την εχει ανάγκη.
lollipop ειλικρινά δε θέλω να σε στενοχωρήσω με αυτά, όμως είναι η πραγματικότητα.
Τώρα για το ότι oι διατροφές του είναι πασπαρτου για όλους και οτι ξεπετάει τους πελάτες, δε το γνωρίζω , εάν συμβαίνει όμως είναι απαράδεκτο, και κάτι τέτοιες συμπεριφορές με έχουν κάνει να έχω αποστροφή προς τον κλαδο τους.
- 20-12-2009, 11:57 #17
Τα ξερω ολα αυτα που λετε τα καταλαβαινω και υπο συνθηκες μεγαλυτερης ψυχραιμιας θα τα εφαρμοζα.Αλλα πολλες απο σας που ειστε στην ιδια θεση θα καταλαβαινετε την απελπισια και τη βιασυνη μου να φτασω επιτελους καπου και μετα να παλευω με 3-4 κιλα σαν ανθρωπος και οχι με 20.Τωρα ειμαι 92 αλλα δεν θελω να το αλλαξω απο 83 που ειχα φτασει,αρνουμαι πως το λενε!!Για να γινω παλι τοσα σημαινει οτι παλι βρεθηκα αδυναμη,παλι με πηρε απο κατω και τα κιλα ξαναμπηκαν.Απο τους διαιτολογους παντα θα εχουμε παραπονα,κατι παντα κατι δε θα μας αρεσει,για αυτο πρεπει να ειμαστε ψυχολογοι του εαυτου μας και απλα απο αυτους να παιρνουμε τη διατροφη και να την εφαρμοζουμε κατα γραμμα αν γινεται.Με αυτον τον ανθρωπο μπορει καποιος να χασει κιλα και το εχω δει γι αυτο και δεν τον αφηνω
20-12-2009, 12:22 #18
Ναι joval μου. Σε καταλαβαίνουμε όλοι. Ακριβώς γι αυτό σπεύσαμε να σου απαντήσουμε. Μήπως κάνεις και εσύ το ίδιο λάθος που εγώ τουλάχιστον, έχω κάνει πολλές φορές: Να απελπιστώ και να κάνω βεβιασμένες κινήσεις. Αν σου πάει πάντως όλο αυτό και αισθάνεσαι σίγουρη μέσα σου, μην ακούς κανένα.
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!
20-12-2009, 12:25 #19
Το ιδιο ευχομαι και σε σενα danai20 που απο οτι βλεπω εχασες πολλα ηδη αρα καπως την εχεις βρει την ακρη!!
20-12-2009, 12:44 #20
Joval θα σου πω.
Μια ζωή έκανα το ίδιο πράγμα και ήμουν 50 κάτι κιλά: δεν έτρωγα βράδυ. Έκοβα απλά μια σαλάτα με πολλά λαχανικά. Από τότε που άρχισα να δουλεύω σε γραφείο και κάνω ακριβώς το αντίθετο, να τρώω βράδυ κυρίως εννοώ, πήρα 45 κιλά!
Ετσι εδώ και κάποιο καιρό(και αφού ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα) άρχισα το παλιό σύστημα. Και άρχισα να επιστρέφω στον παλιό εαυτό μου.
Για μένα δεν έχω βρει ποτέ κάτι άλλο που να μου πάει και να μπορώ και να κρατήσω, γιατί εκεί είναι το δύσκολο. Γι αυτό σου είπα, αν εσένα σου πάει η διατροφή σου, μην ακούς κανέναν.
20-12-2009, 18:06 #21
Οκ λοιπον η κανω αυτο που σκεφτομαι η κανω αυτο που λες..δλδ τρωω το βραδυ σαλατα-δε μου ειπες τι θα κανω την υπολοιπη μερα,γιατι αμα τρωω οτι θελω τζαμπα η σαλατα- και δευτερον να ερωτευτω!!Αλλα μαλλον οχι τον αντρα μου,γιατι δε μου κοβεται η ορεξη δυστυχως!! Αμα παντρευτεις μαλλον λειτουργει αντιστροφα και θες να τρως οταν νιωθεις καλα με τον αλλον μαλλον για να ξεφευγεις απο τα αλλα τα καθημερινα...
Ξαναλεω ομως: 25 κιλα μονο με το βραδυνο; πολυ σπουδαιο το βρισκω..αληθεια σε ποσο καιρο;
20-12-2009, 19:10 #22
Originally posted by joval
Τα ξερω ολα αυτα που λετε τα καταλαβαινω και υπο συνθηκες μεγαλυτερης ψυχραιμιας θα τα εφαρμοζα.Αλλα πολλες απο σας που ειστε στην ιδια θεση θα καταλαβαινετε την απελπισια και τη βιασυνη μου να φτασω επιτελους καπου και μετα να παλευω με 3-4 κιλα σαν ανθρωπος και οχι με 20.Τωρα ειμαι 92 αλλα δεν θελω να το αλλαξω απο 83 που ειχα φτασει,αρνουμαι πως το λενε!!Για να γινω παλι τοσα σημαινει οτι παλι βρεθηκα αδυναμη,παλι με πηρε απο κατω και τα κιλα ξαναμπηκαν.Απο τους διαιτολογους παντα θα εχουμε παραπονα,κατι παντα κατι δε θα μας αρεσει,για αυτο πρεπει να ειμαστε ψυχολογοι του εαυτου μας και απλα απο αυτους να παιρνουμε τη διατροφη και να την εφαρμοζουμε κατα γραμμα αν γινεται.Με αυτον τον ανθρωπο μπορει καποιος να χασει κιλα και το εχω δει γι αυτο και δεν τον αφηνω
καλη συνεχεια σο,τι κανεις κ με το καλο το νεο ετος...με λιγοτερα κιλα!
20-12-2009, 23:30 #23
Όχι μην ξαναερωτευτείς, μια φορά φτάνει
(θα χαλάσω και γάμους με τις φοβερές ιδέες μου)
25 έχασα σε 4 μήνες περίπου.
Το πρωί και το μεσημέρι τρωω κανονικά. Ας πούμε το πρωί ένα τοστ και ένα ποτήρι γάλα και το μεσημέρι κοτόπουλο με πατάτες και σαλάτα με φέτα. Ενδιάμεσα κανενα φρούτο.
Από τις πολλές σαλάτες εντωμεταξύ, έχω πειραματιστεί τόσο πολύ σε ντρέσινγκ που άνετα ανοίγω salad barΕνα πολύ ωραίο ας πούμε είναι 2 κουταλιές γιαούρτι, 1 μουστάρδα και λίγο λάδι και λεμόνι. Ένα άλλο φοβερό είναι το μέλι με μουστάρδα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι σκέτα λαχανικά θα τα σκυλοβαρεθείς κάποια στιγμή.
21-12-2009, 10:26 #24
Κορίτσια καλημέρα κι απο εμένα
πράγματι η δίαιτα του Καζαμία είναι σκληρή και πολύ αποτελεσματική, δεν την έχω κάνει εγώ αλλά την κάνουνε συγγενείς μου, επίσης τον συγκεκριμένο μου τον σύστησε η ενδοκρινολόγος μου μεγάλη γυναίκα έχασε πολλά κιλά και με συντήρηση δεν τα ξαναπήρε,
προσωπικά δεν έχω πάει είναι Αθήνα και δεν το αντέχω πάντως η νονά του γιού μου που την έκανε έχασε πριν 2 χρόνια 15 κιλα σε 3 μήνες έκανε συντήρηση και δεν τα ξαναπήρε ποτέ..
ότι ταιριάζει στον καθένα..
φιλάκια.
21-12-2009, 23:24 #25
Originally posted by Danai20
Από τις πολλές σαλάτες εντωμεταξύ, έχω πειραματιστεί τόσο πολύ σε ντρέσινγκ που άνετα ανοίγω salad barΕνα πολύ ωραίο ας πούμε είναι 2 κουταλιές γιαούρτι, 1 μουστάρδα και λίγο λάδι και λεμόνι. Ένα άλλο φοβερό είναι το μέλι με μουστάρδα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι σκέτα λαχανικά θα τα σκυλοβαρεθείς κάποια στιγμή.
22-12-2009, 08:54 #26
εγώ επειδή έχω κάτι τέτοιες στρητικές δίαιτες έχασα μεν τα ξαναπήρα δε...
το θέμα είναι να κάνουμε μία διατροφή εφόρου ζωής...
εμένα αυτή δεν μου ταιριάζει γιατί νιώθω ότι στερούμαι και μετά δώστου τα υπερφαγικά...
τελικά είναι τί ταιριάζει στο καθένα..
22-12-2009, 09:54 #27
ζωίτσα μου θα συμφωνήσω μαζί σου
κι εγώ αυτό το μοτίβο ακολουθώ πια, διατροφή εφόρου ζωής με διαστήματα που την σπάω λίγο την συνεχίζω κ.λ.π
όμως μπορεί για κανά δυο βδομάδες να κάνω μια στερητική πρωτεινούχα δίαιτα να ξεκολλήσω εξάλλου και οι διαιτολόγοι αυτό κάνουν όταν κολλάς σε κάποια κιλά σε βομβαρδίζουν με πρωτείνες..
22-12-2009, 16:30 #28
συμφωνω παιδια, για να εχουμε την εικονα που μας αρεσει πρεπει να αλλαξουμε τροπο ζωης...εφορου ζωης.
οσο για τη διαιτα που λες που χανεις γρηγορα ειναι με αμυλο που αφυδατωνει κ δειχνεις πιο αδυνατος απο,τι δειχνει η ζυγαρια...αυτο θα το κανω κανενα μηνα πριν το γαμο, με την καθοδηγηση του ειδικου φυσικα... τωρα αν υπαρχει κ με κρεας δεν ξερω...παντως οι πρωτεινες φουσκωνουν τους μυες αν γυμναζεσαι...
07-01-2010, 17:16 #29
εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι μέσα σε 1 μήνα και 13 μέρες είμαι στα -11
Καζαμίας και ξερό ψωμί!!!!!!!!!!!!!!!!
07-01-2010, 17:37 #30
εισαι σε weight lose mission οπως λεει κ το τικερακι σου. θα δωσεις πολλες τετοιες μαχες στη ζωη σου δυστηχως,,,
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση