Η ΔΙΑΙΤΑ ΜΟΥ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 136
    Senior Member
    2η μέρα και κρατάμε γερά!!!!!!!!!!!

Σήμερα το πρόγραμμα έχει και γυμναστήριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Μια και ο τίτλος λέει η δίαιτά μου, ας καταγράφω καθημερινά τι τρώω και τι απώλειες έχω.

ΕΝΑΡΞΗ Δευτέρα 13 Μαϊου

3 πρώτες μέρες φρουτοθεραπεία
    Δευτέρα - μήλα
    Τρίτη - ακτινίδια
    Τετάρτη - μήλα

ένα κιλό και το βράδυ γιαούρτι με ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι

Senior Member
    Σε δυο ημέρες -1,4!!!!!!!!!

Junior Member
    Καλησπέρα και από μένα !! είμαι καινούργια εδώ και φυσικά με πολλά χρόνια δίαιτας..!! αφού για ακόμα μια φορά το πήρα απόφαση, άρχισα χθες!! θα ακολουθήσω του καζαμία..!! άρα λοιπόν 3 μέρες φρούτα!!

Senior Member
    φυγαμε παρεα!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο κατηφορο

Junior Member
    μακαρι!!!!!! αντε καλο κουραγιο!!!!

Junior Member
    εχει σημασιά να είναι ένα είδος από κάθε φρούτο?? και το βραδυ γιαούρτι τρώμε? με τους καφεδες που πίνω πολλούς τι γίνεται????? ppfffff

Junior Member
    καλησπέρα!!! τρίτη μέρα φρούτων και η πείνα μεγάλη...!!! βρε κορίτσια όσοι κάνετε του καζαμία, με τους καφέδες τι γίνεται? γιατί πίνω 2-3 την ημέρα με μια ζαχαρίνη...!! επίσης αλκοόλ επιτρέπεται καθόλου??

Senior Member
    πως πάει εδώ με τη δίαιτα του Καζαμία?

Senior Member
    Μόνο φρούτα στα 90 κιλα? Λίγο ριψοκινδυνο δεν ειναι βρε κοριτσια???

Senior Member
    Απο καφέδες επιτρέπεται μόνο γαλλικός και ελληνικός. Τα γλυκαντικα με μετρο.
    Το γιαούρτι 0%-2% να μια κουταλια του γλυκού μέλι

Στη φρουτοθεραπεια ένα κιλα φρούτα απο ένα είδος

Junior Member
    καλημέρα!! επιτέλους ειδα το νουμερο ''8'' γιατι το ''9'' μου έπεφτε πολύ βαρύ. άρα -2 από 17/5, με μικρές παρασπονδίες τύπου πίνω εσπρέσο καφέ κάθε μέρα και ήπια και αλκοόλ το σάββατο....!!

Junior Member
    Καλημέρα! Είμαι νέο μέλος όμως σας διάβαζα παλιά και τώρα που πρέπει να μπω ξανά σε προγράμματα θυμήθηκα το αγαπημένο φόρουμ! Μπράβο lollipop για τις απώλειες σου, είχα κάνει παρόμοια διατροφή πιο παλια και όντως δουλεύει. Το ξερω οτι δεν ειναι και οτι πιο υγιεινο αφου αποκλειει καποιεσ ομαδεσ τροφων αλλα σιγουρα ειναι πιο υγιεινη απο τη διατροφη που κανω τωρα, ολο γλυκα και οτι βρω μπροστα μου... Ξεκινω λοιπόν κι εγώ από σήμερα, βλέπω οτι δε σου επιτρέπει νεσκαφέ, φραπέ κτλ, ίσως για την κατακράτηση; Θα εχω ενα θεματακι γιατί είμαι εθισμενη στον καφέ αλλά όλα θεμα συνήθειας ειναι.., καλή συνέχεια σε όλες!

Κοριτσια,γεια σε ολες!!!!
    Να σα ρωτησω μηπως ξερετε καμια γρηγορη και αποτελεσματικη διαιτα για απωλεια 5-6 κιλων???το ξερω οτι γρηγορη και αποτελεσματικη ακουγεται αντιφατικο αλλα αν γνωριζετε καποια θα θελα πολυ να μαθω!!!!!¨¨)

Senior Member
    γρηγορη και αποτελεσματικη δεν πανε μαζι. Το γρηγορο ειναι υγρα. Μολις φας κανονικα ή εστω διαιτητικα θα τα ξαναπαρεις κατευθειαν! Κι οχι μονο αυτα, κι αλλα. Θα νιωσεις τοσο αναξια που τα πηρες που θα πεσεις σε φαυλο κυκλο βουλιμικων. Ειλικρινα δεν αξιζει καλη μου!

Ξερω πολλες γρηγορες διαιτες, η πιο αποτελεσματικη ηταν η αμεση εγγραφη μου σε γυμναστηριο.

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast