Η ΔΙΑΙΤΑ ΜΟΥ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 136
    Senior Member

Η ΔΙΑΙΤΑ ΜΟΥ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

ΠΡΩΙ

1 φλυτ γάλα + 1 fitness bar

11
    1 φρούτο

ΜΕΣΗΜΕΡΙ

150γρ κοτόπουλο ή γαλοπούλα ή ψαρι ή 2 αυγά ή τονο
    με αφνονα πρασινα λαχανκα

ΒΡΑΔΥ
    1 γιαούρτι με 1 κ.γ. μέλι
    4-5 αμύγδαλα

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΤΗΝ προηγουμενη Δευτέρα είχα επίσκεψη στο Καζαμία
    Είναι πολύ ευχαριστημένος με τις απώλειες μου.
    αν ακολουθώ το πρόγραμμά του μου υποσχέθηκε 7-8 κιλά το μήνα
    δηλαδή το Πάσχα θα είμαι στη συντήρηση

το νέο πρόγραμμα έχει ως εξής (πρόσθεσε?..)

ΠΡΩΙ

1 φλυτζ γάλα + 2 κ.σ. δημητριακά
    1 μήλο ή 1 αχλάδι

11
    1 χυμό

ΜΕΣΗΜΕΡΙ

150γρ κοτόπουλο ή γαλοπούλα ή ψάρι ή 2 αυγά ή τόνο
    με άφθονα πράσινα λαχανικά

και τώρα σαν επιλογή προστέθηκε μοσχάρι και από χοιρινό μόνο ψαρονέφρι.

ΒΡΑΔΥ
    1 γιαούρτι με 1 κ.γ. μέλι
    4 καρύδια
    2 ακτινίδια

8-10 ποτήρια νερό ημερισίως
    1 βιταμινη redoxon
    1 ημέρα την εβδομάδα μόνο φρούτα (ενα κιλό απο ένα είδος)

αυτό μέχρι 7 Ιανουαρίου που είναι το επόμενο ραντεβού

παραμονή Χριστουγέννων και ανήμερα
    παραμονή Πρωτοχρονιάς και ανήμερα
    ελεύθερο πρόγραμμα
    αλλά???????
    για εκείνη την εβδομάδα μια έξτρα φρουτοθεραπεία

Senior Member
    μια χαρα αφου αντεχεις λολυποπ!
    μου φαινεται επαναλαμβανομενη, δηλαδη το ιδιο μοτιβο διαρκως...για ενα μηνα! δεν τα αντεχω αυτα...θελωω ποικιλια...μολις τη σταματουσα θα τα επαιρνα ολα...

Junior Member
    Θα συμφωνήσω με την badgirl, αφού εσένα σου πάει ακολούθησε την.
    Γενικά νομίζω είναι πολύ σημαντικό να βρίσκουμε τι μας πάει, μόνο έτσι την ακολουθούμε για καιρό. Εμένα ας πούμε δεν μου αρέσει καθόλου το γλυκό το πρωί, θέλω οπωσδήποτε αλμυρό. Όποτε έχω δοκιμάσει δημητριακά, μέλια κλπ, μέχρι το μεσημέρι έχω χαλάσει τη δίαιτα.

Member
    μπραβο για την απωλεια σου.ειναι λιγο δυσκολη σαν διαιτα (μαλλον μονοτονη) αλλα αφου εχασες αυτα τα κιλα πρεπει να σπυ παει γαντι.περιμενουμε να μας γραψεις και τα επομενα αποτελεσματα.

Senior Member
    σας ευχαριστώ κοριτσάκια
    εδώ θα είμαι και θα τα λέμε

Member
    καλησπέρα lollipop
    μπράβο για την απωλεια σου μεχρι τωρα .
    Ηθελα πληροφοριεσ για τον καζαμία θα μπορουσες να μου έδινες ?
    μου αρεσουν οι αυστήρες δίαιτες και θα ήθελα να τον επισκεφτώ και εγω.
    Σε ευχαριστώ

Member
    Καλημερα και απο μενα.Και εγω σ αυτον ετοιμαζομαι να παω στις 7/01-λες να συναντηθουμε lollipop;Εχω ραντεβου στη 1 αν εισαι εκαι κοντα μακαρι να τα πουμε.Λοιπον στον Καζαμια εχω ξαναπαει οταν γεννησα οταν σταματησαν να φευγουν κιλα μετα απο 2 μηνες και κολλησα και καταφερα να χασω αρκετα.Εχει πεινα,μονοτονια αλλα μετα απο καποιον καιρο αποκτας ποικιλια.Η ουσια ειναι να κανεις 1-2 μηνες αυτα που λεει και φυσικα συντηρηση και δεν τα ξαναπαιρνεις.Εχω μια φιλη 32 χρονων που μου τον συστησε ηταν παντα χοντρη αλλα και χοντροκομμενη αν με καταλαβαινετε δηλαδη φαινοταν σαν να ειχε χοντρο σκελετο που και να εχανε θα ειχε την ιδια εμφανιση σαν ογκος.Εκανε λοιπον διαιτα εκει μετα απο γεννα και οταν την ειδα τρομαξα,ηταν οχι μιση το ενα τριτο λες και την κοψανε,την εβγαλα φωτογραφια και την βλεπω συχνα και δεν μπορω ακομα να το πιστεψω γιατι την ξερω απο μικρη.Μου ειπε οτι τα εκανε ολα κατα γραμμα για εξι μηνες και ηταν στη συντηρηση.Απο τοτε μου μπηκε η ιδεν οτι αυτος ηταν ο ανθρωπος που θα αλλαζε την εικονα μου αρκει να το απαιρνα αποφαση για καποιους μηνες.Χαρηκα λοιπον πολυ για σενα lollipop και θελα να μαθαινω οτι τα πας καλα και να τα λεμε οταν μπορουμε.
    Και μια συμβουλη:μη σε πειραζει που σε ξεπεταει γρηγορα ο Καζαμιας κανε ο,τι λεει και ολα θα πανε καλα

Senior Member
    Originally posted by joval
    Καλημερα και απο μενα.Και εγω σ αυτον ετοιμαζομαι να παω στις 7/01-λες να συναντηθουμε lollipop;Εχω ραντεβου στη 1 αν εισαι εκαι κοντα μακαρι να τα πουμε.Λοιπον στον Καζαμια εχω ξαναπαει οταν γεννησα οταν σταματησαν να φευγουν κιλα μετα απο 2 μηνες και κολλησα και καταφερα να χασω αρκετα.Εχει πεινα,μονοτονια αλλα μετα απο καποιον καιρο αποκτας ποικιλια.Η ουσια ειναι να κανεις 1-2 μηνες αυτα που λεει και φυσικα συντηρηση και δεν τα ξαναπαιρνεις.Εχω μια φιλη 32 χρονων που μου τον συστησε ηταν παντα χοντρη αλλα και χοντροκομμενη αν με καταλαβαινετε δηλαδη φαινοταν σαν να ειχε χοντρο σκελετο που και να εχανε θα ειχε την ιδια εμφανιση σαν ογκος.Εκανε λοιπον διαιτα εκει μετα απο γεννα και οταν την ειδα τρομαξα,ηταν οχι μιση το ενα τριτο λες και την κοψανε,την εβγαλα φωτογραφια και την βλεπω συχνα και δεν μπορω ακομα να το πιστεψω γιατι την ξερω απο μικρη.Μου ειπε οτι τα εκανε ολα κατα γραμμα για εξι μηνες και ηταν στη συντηρηση.Απο τοτε μου μπηκε η ιδεν οτι αυτος ηταν ο ανθρωπος που θα αλλαζε την εικονα μου αρκει να το απαιρνα αποφαση για καποιους μηνες.Χαρηκα λοιπον πολυ για σενα lollipop και θελα να μαθαινω οτι τα πας καλα και να τα λεμε οταν μπορουμε.
    Και μια συμβουλη:μη σε πειραζει που σε ξεπεταει γρηγορα ο Καζαμιας κανε ο,τι λεει και ολα θα πανε καλα

και εγώ 7/1 έχω ραντεβού
    αλλά θα γίνει τηλεφωνικά

βάλε μας την διαιτά σου όταν σου την δώσει
    τα ίδια λέει σε όλους έχω την εντύπωση

Senior Member
    Originally posted by GEO
    καλησπέρα lollipop
    μπράβο για την απωλεια σου μεχρι τωρα .
    Ηθελα πληροφοριεσ για τον καζαμία θα μπορουσες να μου έδινες ?
    μου αρεσουν οι αυστήρες δίαιτες και θα ήθελα να τον επισκεφτώ και εγω.
    Σε ευχαριστώ
    http://www.who-is.gr/starter.php?id=101580

Senior Member
    Δίνει σε όλους την ίδια δίαιτα και σε ξεπετάει και στα γρήγορα; Δε μου αρέσει αυτό...

Member
    καλημέρα ευχαριστω για τις πληροφορίες .
    επισης θα ηθελα να ρωτήσω και κατι ακομα, ποσο κοστίζει η επισκεψη του ?
    ευχαριστω

Member
    Σε ξεπεταει εννοω οτι τελειωνεις πολυ γρηγορα δε σου λεει τιποτα για το πως νιωθεις τι σου φταιει και δεν κανεις σωστα τη διαιτα κτλ.Βεβαια δεν ειναι ψυχολογος αλλα μια κουβεντα να πεις δε νομιζω οτι ειναι και τοσο σοβαρο πια.Οσοι εχουμε κανει πολλες προσπαθειες θελουμε και μια ενθαρρυνση πως να το πω!Η διαιτα ειναι περιπου ιδια σε ολους με μικρες παραλλαγες τουλαχιστον το πρωτο διμηνο.Πρεπει να εισαι αποφασισμενος.50 ευρω δινω δε ξερω αν αυτη ειναι η τιμη η δε μου το αλλαξε γιατι σιχαθηκε να με βλεπει!!!

Senior Member
    Originally posted by joval
    Σε ξεπεταει εννοω οτι τελειωνεις πολυ γρηγορα δε σου λεει τιποτα για το πως νιωθεις τι σου φταιει και δεν κανεις σωστα τη διαιτα κτλ.Βεβαια δεν ειναι ψυχολογος αλλα μια κουβεντα να πεις δε νομιζω οτι ειναι και τοσο σοβαρο πια.Οσοι εχουμε κανει πολλες προσπαθειες θελουμε και μια ενθαρρυνση πως να το πω!Η διαιτα ειναι περιπου ιδια σε ολους με μικρες παραλλαγες τουλαχιστον το πρωτο διμηνο.Πρεπει να εισαι αποφασισμενος.50 ευρω δινω δε ξερω αν αυτη ειναι η τιμη η δε μου το αλλαξε γιατι σιχαθηκε να με βλεπει!!!
    nai 50? είναι η επίσκεψη

και μονο που σου λέει ότι χάνεις 7-8 κιλά το μήνα αξίζει να πεισμώσεις και να την κάνεις

θέλει δύναμη και πολύ πείσμα όμως

δεν είναι ούτε 1000 θερμίδες

Senior Member
    με υποθερμιδικες διαιτες χανεις και μυικη μαζα οταν δεν γυμναζεσαι (και να θελεις να γυμναστεις δε μπορεις με 1000 μονο, μονο 500 καιγονται στο γυμναστηριο σε 1 ωρα σωστης ασκησης) κ μετα οταν κ αν ξαναπαρεις καποια κιλα ( που θα ξαναπαρθουν αφου χαθηκαν με τροπο που σοκαρισε τον οργαανισμο κ αυτος θα προσπαθησει να επανελθει) δεν χανονται το ιδιο ευκολα αφου εχουν μειωθει τραγικα οι καυσεις...λογω της απωλειας μυικης μαζας.
    εγω το ξαναλεω μηπως κ πιασει τοπο...συγνωμη αλλα αν διαιτολογος δινει διαιτα 1000 θερμιδων σε υπερβαρους δε θεωρω οτι ειναι σοβαρος...
    αν θελετε να χασετε γρηγορα κιλα με απωλεια υγρων, μυων κ οτιδηποτε οφελιμου εχετε πανω σας μπορω κ γω να σας γραψω περιφημη διαιτα κ χωρις 50 ευρω...που να εχει σε ολους τα ιδια φαγητα, τις ιδιες ποσοτητες, ωστε να τρωμε ολοι μαζι σαν μηχανακια κ να χανουμε...φυσικα κ θα χανουμε...δεν λεω το αντιθετο.
    Οταν ομως θα μπιπ τον μεταβολισμο σας κ το σωμα σας τοτε θα με κυνηγατε...αν ποτε συνειδητοποιησετε οτι φταιω εγω ή ο καθε τυχαρπαστος.
    Συγνωμη που μιλαω ετσι ενω εχετε αναφερει το ονομα του, δεν τον γνωριζω τον κυριο και ουτε ενδιαφερομαι, αλλα τα πηρα με αυτο που ειπατε οτι θελει πεισμα κ πετυχαινει. Μα και η αυτοκτονια πεισμα θελει. Το θεμα ειναι να βρειτε καποιον να σας στηριζει κ να μαθετε να τρωτε σωστα, οχι αλμπανηδες να σας παρουν τα λεφτα κ που σας δινουν τα ιδια διαιτοολογια λες κ ειστε ιδιοι ανθρωποι με ιδιες αναγκες...αν σας βλεπει σαν ανθρωπους κ οχι σαν λεφτα...

Senior Member
    Badgirl θα συμφωνήσω απόλυτα. Ο τύπος μυρίζει "έμπορος" από μακριά, αν και πρώτη φορά τον ακούω. Έψαξα στο δίκτυο και μερικές ακόμα κοπέλες δίνουν τη δίαιτα του, η οποία είναι ίδια ακριβώς. Δεν γίνεται να δίνεις σε όλους την ίδια διατροφή. Επίσης είναι τίγκα στην πρωτείνη, δλδ η μεσογειακή διατροφή πάει περίπατο.

Αλλά δε μου άρεσε και το ότι δεν το ψάχνει σε βάθος ψυχολογικό. Οκ δεν είναι ψυχολόγος, αλλά δεδομένου ότι τα άιτια στην παχυσαρκία υγιών ατόμων είναι κυρίως ψυχολογικά, πρέπει να το ψάξει και εκεί, όχι απλά να δίνει μια φασόν διατροφή.
    Επίσης μια φίλη διαιτολόγος μου είπε ότι είναι γύρω στις 800 θερμίδες οι διατροφές του. Ούτε καν 1000.
    Δεν θέλω να στεναχωρήσω και να απογοητεύσω τα κορίτσια. Απλά για το καλό τους, λέω να προσέξουν και να το ψάξουν.

Page 1 of 10 123 ... LastLast