Η ΔΙΑΙΤΑ ΜΟΥ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 136
    Senior Member
    Originally posted by lbp
    Bad όντως χρειάζεται ο οργανισμός ένα σοκ για να συνέλθει, αλλά όχι τέτοιου είδους. Πρέπει να κόβουμε για λίγο τη δίαιτα και να τρώμε κανονικά. Επίσης έχω δει ότι κι εσύ όλη μέρα μπορεί να τρως μόνο γάλα και τέτοια. Και αυτό είναι απαγορευτικό, το είπε η διαιτολόγος στη μητέρα μου, διαιτολόγος από ιατρείο.
    Συμφωνώ, χρειάζεται κάτι που να βοηθήσει να δουλέψει ο κοιμισμένος :P,
    Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο, άλλος τρώγοντας , άλλος με χημικές δίαιτες και άλλος με αύξηση πρωτείνης.

Ο εν λόγω όμως είναι απαράδεκτος, και εμένα προσωπικά μου έσπασε το νευρικό σύστημα πριν από καιρό.

Junior Member
    καλησπερα σε όλες,ολους ειμαι νεο μελος , με λενε Σονυα και ξεκίνησα και εγω διαιτα διαβαζοντας τα οσα γραφετε,ευχομαι σε ολους κουραγιο.

Junior Member
    ουψ!ξεχασα να πωοτι ξενικησα τη διαιτα της lollipop

Member
    Γεια σου Σονια, καλη αρχη και σε σενα!! Εδω μαζι ισως και να ειναι πιο ευκολο!

Member
    Μηπως ειναι πολυ αυστηρη αυτη η διαιτα. Την ειδα τωρα και με το που τα διαβασα πεινασα! Εχεις πολλα κιλα να χασεις?

Junior Member
    θελω πολλα ναι αλλα δεν αγχωνομαι....εσυ εισαι αδυνατουλα βλεπω, εγω μαλλον καμια 20αρια....ναι ειναι οντως αυστηρη να δουμε ποσο θα αντεξω.

Senior Member
    Βρήκα ένα προσωπικό διαιτολόγο, δεν θυμάμαι από ποιό site. Όποιος το θέλει να μου πει το εμαίλ του να του το στείλω.

Senior Member
    σημερα εκανα κ ενα meeting με το γυμναστη-διατροφολογο μου, μου ειπαν να πως πρεπει να συνεχισω αυτη τη διατροφη και πιο συγκεκριμενα

πρωι
    γαλοπουλα-τυρι +ντοματα αν θελω σε τοστ μαυρο ή μαυρη μπαγκετα

μεσημερι
    σαλατα και μαζι κοτοπουλο ή κρεας ή ψαρι ή μπιφτεκια (2) ή σνιτσελ ή μπριζολα κλπ
    και 1 φορα τη βδ με ρυζι ή μακαρονια και 1 φορα ελευθερο

βραδυ
    δημητριακα ή γιαουρτακι ή ζελε ή σαλατα

μου ειπε να το συνεχισω αυτο για τουλαχιστον 1μιση μηνα γιατι εχει κολλησει το λεμφικο και θελει λιγο ζορι η κατασταση... μολις αρχισω να κανω, τοτε θα αυξησω λιγο τις μεριδες... ποτακια αντε 2 τη βδομαδα, 1-2 κουτ ζαχαρι μαυρη σε καφε ή τσαι κλπ τη μερα (εγω δε βαζω ζαχαρι γενικα) και πανω απο 2 λιτρα νερο... εδω εχουμε προβλημα αλλα οκ κατι θα γινει...

αυτα.................με τη νεα διατροφη.. και τι πρεπει να ακολουθησω...

Junior Member
    κοριτσαρες χρονια μας πολλα και με λιγοτερα κιλα !!!!ξεκινησα οπως σας ειπα την αυστηρη διαιτα της Lolipop εχασα 4 κιλα σε 5 μερες και το σκ βγηκα και ηπια αρκετα ομως και παραστρατησα με αποτελεσμα να ξαναπαρω 2 κιλα...ειμαι απογοητευμενη...φιλια

Junior Member
    lbp εσυ καλο μου ποια διαιτα κανεις?

Senior Member
    Originally posted by SONYA_D
    κοριτσαρες χρονια μας πολλα και με λιγοτερα κιλα !!!!ξεκινησα οπως σας ειπα την αυστηρη διαιτα της Lolipop εχασα 4 κιλα σε 5 μερες και το σκ βγηκα και ηπια αρκετα ομως και παραστρατησα με αποτελεσμα να ξαναπαρω 2 κιλα...ειμαι απογοητευμενη...φιλια

δεν φταιει το παραστρατημα.
    φταιει η χαζοδίαιτα που επέλεξες.

τοσο καιρο τα λεμε τα λεμε κι εχει μαλλιασει το στομα μας (εχμ... εχει πιαστει το χερι μας στην πληκτρολογηση)

αλλα θελετε να κάνετε τα ιδια λάθη που όλες κατα καιρους κάναμε.

Senior Member
    ίσως τελικά αυτό να είναι αναγκαίο κακό μέχρι να βάλουμε τελικά μυαλό.... όσο και να μας τα λένε οι άλλοι, αν δεν την πατήσουμε οι ίδιοι δε μπορούμε να καταλάβουμε το τι πραγματικά συμβαίνει...... κι εγω όταν παλιότερα διάβαζα στις σχετικές ιστοσελίδες ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ 4 ΚΙΛΑ ΛΙΠΟΥΣ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ, σκεφτόμουνα.. εγώ θα τα χάσω κι ας λένε αυτοί......... έπαθα κι έμαθα όμως... και είμαι πια σε θέση να διακρίνω πανεύκολα το σωστό από τις π@π@ριές που διαδίδουν άσχετοι καλοθελητές! σόνια.... πρόσεχε! μάθε να τρώς καλά για να ζείς καλύτερα κορίτσι..........

Senior Member
    Originally posted by SONYA_D
    lbp εσυ καλο μου ποια διαιτα κανεις?
    Μετράω θερμίδες.

Senior Member
    η διαιτα των θερμιδων ειναι η μιση αλήθεια.

αυτο που πρεπει να πρσεχουμε ταυτοχρονα ειναι

1. το γλυκαιμικό δείκτη
    2. πρωτείνες
    3. υδατανθρακες
    4. βιταμίνες και μέταλλα

το να παιρνεις 800 θερμιδες τη μέρα και αυτες μονο απο 1 σοκολατα και 1 πιτσα δεν ειναι διατροφη, ουτε καν διαιτα.

Senior Member
    Originally posted by device
    η διαιτα των θερμιδων ειναι η μιση αλήθεια.

αυτο που πρεπει να πρσεχουμε ταυτοχρονα ειναι

1. το γλυκαιμικό δείκτη
    2. πρωτείνες
    3. υδατανθρακες
    4. βιταμίνες και μέταλλα

το να παιρνεις 800 θερμιδες τη μέρα και αυτες μονο απο 1 σοκολατα και 1 πιτσα δεν ειναι διατροφη, ουτε καν διαιτα.
    ναι βρε device αλλά πως μπορουμε μια ζωη να μετραμε?? να παρεις υδατανθρακες χωρις λιπη, να παρεις καλα λιπη (μη τα ξεχναμε κι αυτα γιατι υπαρχουν λιποδιαλυτες βιταμινες που υπαρχουν μονο μεσα στα λιπη ε?), να παρεις ινες να δουλεψει το εντερο, να μη παρεις πολλες να μην εχεις φουσκωμα, να παρεις το ενα να μη παρεις το αλλο....μια ζωη μετρημα.....και οι διαιτολογοι μας τα παιρνουν κι αυτοι και μερικοι δεν κανουν και δουλεια......και να μαγειρευεις για τους αλλους μια το ενα και μαι το αλλο.....και να μη τρως...

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast