Results 1 to 15 of 18
Thread: γεια σας!!!
-
30-11-2009, 15:36 #1
γεια σας!!!
γεια σας, ειμαι φρεσκο μελος στο forum και μπορω να πω πως εχω εντυπωσιαστει! το βρισκω πολυ καλο! λοιπον στο θεμα μας τωρα...εγω ειμαι 14,5 χρονων με υψος 1,63 και 56 κιλα. μπορει να πει κανεις πως δν ειμαι χοντρη ουτε υπερβαρη αλλα το θεμα ειναι οτι πρεπει να χασω τουλαχιστον 7-8 κιλα για να μπορεσω να ασχοληθω με το modeling που τοσο πολυ θελω. εδω και 3 μηνες κανω διατροφη με διαιτολογο επειδη εχω κληρονομικη χοληστερινη αλλα η διαιτολογος μου δεν συμφωνει με το να χασω τα κιλα. ετσι πρεπει να το κανω μονη μου... γενικα γυμναζομαι 2-3 φορες την εβδομαδα στο γυμναστηριο (μονο τοσο προλαβαινω) και χθες ξεκινησα ενα προγραμμα που εφτιαξα μονη μου το οποιο εχει γυρω στις 800-900 θερμιδες. πρεπει οπωσδηποτε να εχει αποτελεσματα μεχρι και τα χριστουγεννα. το θεμα εν τελη το ανοιξα πιο πολυ για να ακουσω γνωμες (ή και καμια πιο ''δραστικη'' και δοκιμασμενη διαιτα) και φυσικα για υποστηριξη!!!
- 30-11-2009, 15:49 #2
Καλώς ήρθες!
Η δίαιτα που έχεις φτιάξει παραείναι αυστηρή και ειδικά για την ηλικία σου και τη σωματική σου δραστηριότητα. Πρέπει να καταναλώνεις τουλάχιστον 1200 θερμίδες ημερησίως.
30-11-2009, 16:08 #3
κοιτα πιστευω οτι ειναι αρκετα καλα για να μπορεσω να χασω. δεν ξερω βεβαια. για να πω την αληθεια σπανια ολοκληρωνω τις διαιτες που κατα καιρους κανω οποτε δεν ειμαι και σιγουρη. θα δειξει...
30-11-2009, 16:24 #4
Βρε elena_95 κι!
Καλώς ήρθες καταρχήν...
Είσαι πάνω στην ανάπτυξη γλυκό μου, ότι κάνεις τώρα θα έχει άμεση επίπτωση στο μέλλον σου... Ξέρω, θα σκεφτείς τι μου λένε τώρα, σε νιώθω, σ' αυτή την ηλικία δεν ακούς κανέναν. Αν θέλεις την γνώμη μου τα κιλά σου είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ για το ύψος σου και σίγουρα θα έχεις ένα κορμάκι χάρμα. Κρίμα δεν είναι από τα 14,5 να μπεις στο λούκι με τις δίαιτες και να φτάσεις στα 30 να έχεις χάσει τον έλεγχο και τη μπάλα? Για διάβασε λίγο καλύτερα τι γίνεται εδώ μέσα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι εμείς που γράφουμε... ελπίζω λίγο να καταλάβεις...
(αν και ξέρω ότι οτιδήποτε και να σε συμβουλέψουν σ' αυτήν την ηλικία απλά δεν πρόκειτα να το κάνεις!).
30-11-2009, 16:36 #5
αχ ειστε πολυ καλη... πρεπει να ειστε σιγουρα μαμα γιατι τα ιδια μ λεει και η δικια μου...ειναι σαν να την ακουω! το θεμα ειναι οτι ουτε εγω θελω να σταματησω να τρωω και να βασανιστω αλλα για να ασχοληθω με αυτο που θελω πρεπει οπωσδηποτε να χασω αυτα τα κιλα...επισης οταν εχεις τν κολλιτη σου να ειναι 38 κιλα (χωρις να δειχνει ανορεξικια παντα) δεν γινεται να μην επιρεαστεις. tcp απλα θα προσπαθισω να βγαλω την 1η εβδομαδα για να δω και πως θα παει και με τι αποτελεσματα και θα σκεφτω πολυ σοβαρα τι θα κανω και αν αξιζει να μπω στο λουκι...
30-11-2009, 17:57 #6
Ρε κοριτσι μου.. διαβασε τι λες! 38 κιλα 15 χρονων κοπέλα και το βρίσκεις φυσιολογικό??
ελπιζω να ναι απλως μια φαση που περνατε, γιατι ολα αυτα ειναι ακρως ανησυχητικα.. πιστεψε με γλυκια μου.. δεν αξιζει το ρισκο. Αν εχεις τοση αγαπη για το μοντελινγκ, ρωτα καποιον που ασχολειται αν τα κιλα σου, το υψος σου η δεν ξερω εγω τι θα ηταν "προβλημα" αλλα μην παρουσιαζεις τα 38 κιλά ως φυσιολογικά!!
υπαρχουν εδω μεσα κοπελες που παλευουν με ανορεξια.. που υποφερουν απο εμμονες με το βαρος τους.. διαβασε τις ιστοριες.. προσπαθησε να δεις τον "καημο" σου ως παρατηρητης.. κριμα ειναι..
με ειλικρινες ενδιαφερον,
αννα
30-11-2009, 18:00 #7
Θα συμφωνησω με οσα ειπαν οι κοπελες παραπανω..
Επισης τη δικια μου υποστιριξη για να σταματησεις να ψηλωνεις, να μη μεγαλωσει αλλο το στηθος σου και για να σου σταματησει η περιοδος επειδη δεν τρως καλα, δεν θα την εχεις.
Να προσεξεις πολυ.
30-11-2009, 18:55 #8
βασικα η κοπελα που ανεφερα ειναι οντως 38 κιλα αλλα ειναι επισης και αρκετα κοντουλα. εγω ειμαι η πρωτη που της λεω πως πρεπει να βαλει λιγο πετσι πανω της. εννοειται πως δεν θελω να καταντησω και ετσι αλλα λεω πως ακομα και αυτο με επιρεαζει. τωρα για το θεμα του modeling πρεπει να αναφερω πως χθες μιλησα με ατομο που δουλευει σε πρακροτειο μοντελων (ατομο του στενου οικογενειακου κυκλου παντα) και μου ειπε πως πρεπει να χασω τουλαχιστον 4 κιλα και παλι δυσκολα θα μπορεσω να ειμαι ιδανικη. θελω να πω επισης πως δεν εχω τοπικο παχος η κατι παρομοιο ωστε να με περιοριζει και να με κανει να φαινομαι χοντρη. τελος θα ηθελα να πω πως ουτε σε εμενα αρεσει να κανω διαιτα (και δεν μπορω να φανταστω οτι αρεσει σε καποιον), απλα τα προτυπα (οχι μονο απο τν tv αλλα και απο το σχολειο) το απαιτουν.
30-11-2009, 18:57 #9
Γειά σου Έλενα είμαι και εγώ καινούρια εδώ,ήθελα να σου πω πως για να ακολουθήσεις το όνειρο σου ίσως να πρέπει όντως να χάσεις αυτά τα κιλά απλά δεν χρειάζεται να βασανιστείς με δίαιτες εξουθενωτικές.Θα μπορούσες να γυμναστείς αρκετά εώς πολύ έτσι ώστε να χάσεις λίπος αλλά να πάρεις σε μύς .Επειδή το λίπος είναι πιο ελαφρύ από από τους μυς(ενώ ο μυς πιάνει λιγότερο όγκο) θα μπορείς και να είσαι υγιής στο κανονικό σου βάρος για το ύψος σου αλλά και να φαίνεσαι πιο αδύνατη.
Λόγω του ύψους σου όμως μοντέλο πασαρέλας δεν μπορείς να γίνεις (αυτές πρέπει να είναι αδύνατες υπερβολικά γιατί είναι κρεμάστρες ουσιαστικά) οπότε δεν χρειάζεται να γίνεις και λείψανο.Μπες στο modeling.gr και δες αναλογίες κοριτσιών ,θα δεις πως οι περισσότερες έχουν αρκετά φυσιολογικά κιλά για το σώμα τους!!
30-11-2009, 21:25 #10
αυτο με το γυμναστηριο μου αρεσει πολυ μονο που η διατολογος μου επεμενε απο την αρχη να μην ξεκινησω καθολου γιατι ελεγε πως θα φουσκωσουν πολυ οι μυες μου και μετα θα βαρυνω κι'αλλο. στην αρχη δεν την πιστευα και ελεγα οτι αυτα που μου ελεγε δεν εχουν βαση αλλα τελικα βγηκε αληθινη και οντως 2 εβδομαδες μετα αφου εκανα γυμναστηριο ειχα παχυνει κιολας!!! μολις βεβαια σταματησα το ποδηλατο (στατικο) και τα οργανα ολα ηρθαν σε μια ισορροπια. οπως και να 'χει τωρα στο γυμναστηριο παω 3 φορες την εβδομαδα και κανω 0,5-1 ωρα διαδρομο, κοιλιακους και μονοζυγο. τωρα για το υψος μπορω να πω πως ειναι βασικο προβλημα αλλα στο πρακτορειο που δουλευει η γνωστη μου, τα μοντελα δεν ηταν και τοσο ψηλα αλλα πατουσαν βεβαια πανω σε 10ποντα. τελος θα ηθελα να πω πως πραγματικα δεν καταλαβαινω ποσο ακομα θα αναπτυχθω. η μαμα μου συναιχεια μου λεει πως αν κανω διαιτες απο τωρα θα σταματησω να αναπτυσομαι. μα ποσο αλλο να αναπτυχθω? κατα την γνωμη μου ο,τι ηταν να παρω (σε υψος και στηθος τουλαχιστον) το εχω παρει...εσεις τι λετε?
30-11-2009, 23:11 #11
Να σου πω εγώ είχα αναπτυχθεί πλήρως στα 14 μου .Φίλες μου όμως συνέχισαν μέχρι και τα 18 τους.Κοίτα με το γυμναστήριο δεν παχαίνεις ,μπορεί να ανεβαίνουν τα κιλά αλλά είναι μυς δεν είναι λίπος.Και σε μας τις κοπέλες οι μυς δεν αναπτύσσονται τόσο όσο στους άντρες,οπότε δεν φουσκώνουμε.
Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να κάνεις κανονικά γυμναστική και απλά στη διατροφή σου να έχεις πολύ λίγα λιπαρά.Έτσι και θα χάσεις λίπος ,θα χάσεις και κάποια κιλά αλλά το σώμα σου θα φαίνεται αδύνατο πολύ.
*Κάθε μήνα με γυμναστική μπορείς να παίρνεις το πολύ μισό κιλό μυ,αυτό σημαίνει ότι με κάθε μισό κιλό μυ καις 100 θερμίδες παραπάνω την ημέρα,οπότε σιγά σιγά θα τρως πιο πολύ αλλά θα μένεις ίδια.
Μοντέλα πασαρέλας με μέλλον είναι μόνο κοπέλες από 1,77 και πάνω ...φαντάσου τώρα τον ανταγωνισμό με αυτές...και 10ποντα να φοράς!!
30-11-2009, 23:20 #12
Παλια ανταγωνιζομασταν στο σχολειο για τουσ βαθμους.. τωρα για τα κιλα..
αρχιζω να νιωθω γρια!!
καλη δυναμη κοπελα μου.. προσοχη και ακου αυτη τη δολια τη μαμα σου, κατι θα ξερει!! :)
30-11-2009, 23:30 #13
κοιτα βασικα ισως να το εχω διατυπωσει και εγω λαθος. ο στοχος μου και το ονειρο της ζωης μου ΔΕΝ ειναι (εννοειται) να γινω μοντελο πασαρελας. σιγουρα μου αρεσει σαν ιδεα και απο την στιγμη που μπορω να ασχοληθω εστω και λιγο θα το κανω. τωρα το γεγονος οτι θελω να χασω καποια κιλα δεν οφειλεται φυσικα εξ ολοκληρου στο modeling (μην τρελαθουμε κιολας), απλα ειναι και θεμα ψυχολογιας και εμφανισης. για παραδειγμα αυτη η φιλη μου που ειναι 38 κιλα νομιζει οτι ειναι χοντρη και το πιστευει κιολας. ε καπως ετσι νιωθω και γω καθως μεσα σε 2 χρονια πηρα πανω απο 10 κιλα και παρολο που δεν δειχνω χοντρη, εμενα μου κακοφαινεται. ισως πολλοι με θεωρουν τρελη αλλα πραγματικα εχω φτασει σε κατασταση κρισης με το θεμα του βαρους. γιαυτο και εγινα μελος στο forum και χαιρομαι πολυ που πραγματικα υπαρχει αναποκριση...
30-11-2009, 23:41 #14
Originally posted by esceden
Παλια ανταγωνιζομασταν στο σχολειο για τουσ βαθμους.. τωρα για τα κιλα..
αρχιζω να νιωθω γρια!!
καλη δυναμη κοπελα μου.. προσοχη και ακου αυτη τη δολια τη μαμα σου, κατι θα ξερει!! :)
30-11-2009, 23:45 #15
Κοίτα να είσαι εσύ χαρούμενη με το πως είσαι.Αν το να γίνεις μοντέλο είναι όνειρό σου να γίνεις και να χάσεις α κιλά που θες.Σίγουρα όμως δεν θα βρεις και πολλή κατανόηση δυστυχώς,όλοι θα σου λένε να τρως και ειδικά η μαμά σου γιατί έτσι είναι οι μαμάδες!κοίτα να φτάσεις απλά σε βάρος που να είσαι και υγιής αλλά και χαρούμενη!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....