Results 196 to 210 of 410
-
19-09-2010, 21:17 #196
να απολαυσω ένα αφρόλουτρο με γιασεμί... θα κοιμήσω το παιδί και θα κάνω το ''θέλω μου '' πραγματικότητα... ας αρχίσω από αυτό... τα καλύτερα έπονται :smirk: αχχχχχχχχχχ
- 20-09-2010, 08:59 #197
Καλημέρα
τι κάνετε??
Θέλω να αλλάξω κλίμακα!!!! Το θέλω τόοοοσο πολύ αλλά για να γίνει πρέπει να διαβάσω σκληρά να περάσω τις εξετάσεις!!!!! οποτε... θέλω και να συγκεντρωθώ να διαβάσω!!!! ΘΕΛΩΩΩΩΩ....
20-09-2010, 09:23 #198
Αχ!Ιπτάμενη ομπρελοταξιδέυτρια...Κι εγώ θέλω να στρωθώ στο διάβασμα,
αλλά έχω ξεχάσει πώς...Δε μου αρέσουν και καθόλου αυτά που πρέπει να μάθω...
Κάπως όμως πρέπει να το μεθοδεύσουμε,εφόσον θέλουμε να πάμε παρακάτω...
ΘΕΛΩ να βρω τη φώτιση,ηρεμία,διάθεση,ενέρ� �εια,αντοχή,αφοσίωση,επιμον ή,δύναμη,
όλα όσα χρειάζονται για να φέρω εις πέρας αυτή μου τη βαριά πολύχρονη υποχρέωση.
20-09-2010, 09:28 #199
Originally posted by ria
να απολαυσω ένα αφρόλουτρο με γιασεμί... θα κοιμήσω το παιδί και θα κάνω το ''θέλω μου '' πραγματικότητα... ας αρχίσω από αυτό... τα καλύτερα έπονται :smirk: αχχχχχχχχχχ
Και δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο,ειδικά μετά από μια μέρα κούρασης και προσφοράς στους άλλους!
Κάθε απόλαυση άλλωστε,κάθε μικρή χαρά της ζωής...υφαίνει νήμα το νήμα το πέπλο της ευτυχίας...
20-09-2010, 09:40 #200
Originally posted by lesing
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ Κ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ,ΝΑ ΜΗ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΒΥΑ ΟΝΤΑ ,ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΠΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,ΝΑ ΜΗ ΖΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗ Κ ΤΟ ΛΑΙΦ ΣΤΑΙΛ.ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Κ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ Κ ΝΑ ΜΗ ΛΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΗΡΙΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Κ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ:ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΚΥΤΑΖΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ Κ ΘΑΥΜΑΣΜΟ.ΚΥΤΑΖΕ ΜΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ.ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ.ΗΤΑΝ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ,ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ,ΧΟΡΕΥΑΝ,ΚΑΝΑ� � ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ...Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.Originally posted by lesing
....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ...ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΦΕΙΝΗ Κ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΣΑ... Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΡΙΑ Κ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ.
και μάλιστα τόσο υποδεέστερα άλλων και καλά σπουδαιότερων,που όποιος τα ποθεί
χρήζει προσγείωσης στον κόσμο τον..."πραγματικό".ʼμα αυτός είναι όντως ο κόσμος,lesing μου,εγώ λέω
όχι μόνο να μείνουμε εκεί πάνω,να αιωρούμαστε σε απόσταση ασφαλείας από τ'αρνητικά του,
αλλά να πάρουμε και το σπίτι μας ψηλά και να κατεβούμε μόνο όπου οι συνθήκες είναι πρόσφορες
για τ'αληθινά άξια!Να γεμίσει ο ουρανός αερόστατα κι αντιρρησίες,μήπως προσέξουν "οι άνθρωποι"
περισσότερο τη φύση,τα όντα,τις ισορροπίες...μήπως αποκτήσουμε σεβασμό στη ζωή και τους άλλους!
20-09-2010, 09:54 #201
Ναdine!
να ξερες τι χαρα μου δινεις που εισαι στο φορουμ και μας γραφεις!!!!!
ειναι τελειο!
λοιποοοοοοοοοοοοοοοοον
θελω παρα μα παρα πολυ η συνεντευξη που θα παω στις εντεκαμισι να σημανει λιγο φως για μενα επαγγελματικα!
αχ! πολυ σας λεω!
φιλακια σε ολες τις γλυκες υπαρξεις εδω!!!!!
20-09-2010, 09:55 #202
θελω να παω μια εκδρομη στην αγαπημενη μου χωρα.. τη Γαλλια,,, με καποιον που με νοιαζεται και επεισης λετρευει τη χωρα αυτη .. ανεφικτα και τα δυο.. προς το παρον τουλαχιστον..
http://www.youtube.com/watch?v=kOru9ITtVIg&feature=player_embedded#! toi plus moi....
20-09-2010, 09:58 #203
maroulaki καλη επιτυχια! ολα θα πανε τελεια αρκει να πιστευεις στον εαυτο σου
20-09-2010, 10:01 #204
Originally posted by NADINE
Αχ!Ιπτάμενη ομπρελοταξιδέυτρια...Κι εγώ θέλω να στρωθώ στο διάβασμα,
αλλά έχω ξεχάσει πώς...Δε μου αρέσουν και καθόλου αυτά που πρέπει να μάθω...
Κάπως όμως πρέπει να το μεθοδεύσουμε,εφόσον θέλουμε να πάμε παρακάτω...
ΘΕΛΩ να βρω τη φώτιση,ηρεμία,διάθεση,ενέρ� �εια,αντοχή,αφοσίωση,επιμον ή,δύναμη,
όλα όσα χρειάζονται για να φέρω εις πέρας αυτή μου τη βαριά πολύχρονη υποχρέωση.πχ. σήμερα διάβασα 3 ώρες και κάλυψα το 1/3 του κεφαλαίου κτλ. ε? πως σου ακούγεται η ιδέα nadine!?!?
20-09-2010, 10:05 #205
ευχαριστω Ζωιτσα
δεν πιστευω στον εαυτο μου
αλλα αυτο ας μην το αναλυσουμε..... χε χε!
λοιπον θα παω οπως ειμαι...μια απιστη στον εαυτο μου δηλαδη...
και ο,τι γινει! ετσι σκεφτηκα!
αλλα πολυ το θελω να εργασθω! παρα πολυ! ξανα φιλακια!
20-09-2010, 10:15 #206
Μαρουλάκι μου γλυκό,έχεις όλη τη θετική μας ενέργεια στο επικείμενο ραντεβού σου,
αλλά όσο κι αν σφιγγόμαστε να τη λάβεις στο έπακρο,η δική σου έχει τη μεγαλύτερη όλων δυναμική!
Και ξέρεις πολύ καλά πως ό,τι εκπέμπουμε εισπράττουν οι τρίτοι!Τι θέλεις να μεταδώσεις στη συνέντευξη;
Πως φοβάσαι,πως είσαι αδύναμη,πως σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτεροι σου να προσλάβουν κι απλά
πας να βγεις από την υποχρέωση μέσα σου πως προσπαθείς και να διευκολύνεις εκείνους να προσλάβουν
κάποιον που ξέρει να πλασάρει καλύτερα τον εαυτό του και στην πορεία θα δει τι θα κάνει με τις απαιτήσεις
της δουλειάς;Είναι εξυπνότερος αυτός από το μαρουλάκι μου;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!Βάλε τον καλύτερο εαυτό σου
και πήγαινε με το κεφάλι ψηλά,σα να πρόκειται για τελειωμένη δουλειά!Πίστεψε το!Πας να συναντήσεις
τους εργοδότες σου τώρα!Τίποτα λιγότερο!Περιμένουμε τα νέα σου μόλις επιστρέψεις!Φιλάκιααααααα� �ααα
20-09-2010, 10:19 #207
ωωωωωωωωωωωω!
ξαναμπηκα αμεσα για να πω ενα ευχαρσιτω μεσα απο την καρδια μου
και να παω να κανω ενα μπανιο να φρεσκαριστω!
ειστε οι καλυτερη παρεα!!!!!
ειναι τελειο αυτο που νιωθω μετα το μυνημα σου nadine!!!!!
αμεηζινγκ!
θα σας πω νεα μετα!
20-09-2010, 10:31 #208
Originally posted by zwhtsa
θελω να παω μια εκδρομη στην αγαπημενη μου χωρα.. τη Γαλλια,,, με καποιον που με νοιαζεται και επεισης λετρευει τη χωρα αυτη .. ανεφικτα και τα δυο.. προς το παρον τουλαχιστον..
http://www.youtube.com/watch?v=kOru9ITtVIg&feature=player_embedded#! toi plus moi....
Όσο το θέλεις αυτό για σένα άλλο τόσο το θέλω κι εγώ!Έτσι όπως το ονειρεύεσαι!
Με τη συγκεκριμένη παρέα ακόμα κι αν δεν πάτε στο λατρεμένο μου Παρισάκι,
μπορείτε να πάτε σε κάποιο υπέροχο πύργο παλιό,τα δυό σας,μέσα στη φύση...
Μακριά από όσους και όσα εμποδίζουν αυτό που νιώθετε να ελευθερωθεί...Αχ...
Να μην το χοντρύνω και προσθέσω πως πρόκειται για το μήνα του μέλλιτος σας ε;
Ας συγκρατηθώ προς το παρόν πως πρόκειται απλά για ένα ταξίδι...Toi et lui!
http://www.youtube.com/watch?v=WtEk_Nfv6DQ&NR=1
20-09-2010, 16:11 #209
Θέλω να σχολάααασωωωωωωωω!!!!! :flaming:
...Σας έτυχε ποτέ να θέλετε κάτι πάααααααααααρα πολύ και αυτο να γίνει πραγματικότητα και μετά να συνειδητοποιήσετε τι μ***** κάνατε??? :P
20-09-2010, 17:31 #210
Originally posted by onelifeonechance
Περαστικα στο λουλουδακι σου Νεκκυ,ατιμος καιρος αυτος!
Και καλη δυναμη στη μανουλα σου!Ολα να πανε καλα!
Originally posted by NADINE
Νεκταρίνι μου,τις τακτοποίησα τις ευχές σου!
Έκανα τα κουμάντα μου με το σύμπαν κι ήδη από σήμερα θα δείτε διαφορά!
Φιλάκια πολλά στα κοκκινισμένα ζεστούλικα μαγουλάκια του μικρού νεκταρινόσπορου
και δύναμη και στη δική του μανούλα να φροντίζει τους αγαπημένους της!
Φιλάκια ομορφούλα και ευχαριστώ!
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή